2014-07-04 09:49 | TÉMA: Gyermek-Szülő

Krisztus/kristálygyermeki működési mód gyermek és felnőtt-gyermek


-Krisztus/ Kristálygyermek Működési mód 

-Hogyan működünk a Krisztus/Kristály Tudat és Lélekállapotban, hogyan jutunk el oda.

- Hogyan működnek a Kristály Gyermekek valósan?

 

A krisztus/kristály gyermeki működést saját magamon keresztül írom le, ahogy magam is visszajutottam oda, és ahogy  magam elkezdtem megélni ezt a minőséget, hogyan is néz ki valósan, és mit hisznek róla az emberek, és hogyan is működnek valósan a GYERMEKEINK,  és mit hittünk eddig rólunk.

 

Későbbi fejezetben:

Megosztom, hogy miért is született be Pásztor Judit testébe Shana Isteni Én minőségem, hogyan vette át a formát, mit tapasztalt, hogyan láttam meg, éreztem meg, és éltem meg belülről, felnőttként, tudatosan, hogy mit és hogyan érzékelnek a pici babák, és a gyermekeink.

Megdöbbentő még számomra is, még feldolgozás alatt van több része bennem is.

2012.10.10-én született be Shana.

Ez alatt a 1,5 év alatt az egész Világunkat átfordító Igazságokat élhettem meg, tapasztalhattam meg, tudományosan, szakszerűen, Felnőtt, Tudatos Létezőként és egyben Óriás- Pici Babaként és Gyermekként egyszerre.

 

A Célja az volt ennek a meghökkentő vállalásnak részemről, hogy belülről megélve Lássam meg, tapasztaljam meg, és értsem meg hogyan is működünk gyerekkorban, és végre kiderüljön az Igazság, mit is tesznek értünk a Gyermekeink, és mi ezt eddig hogyan értelmeztük félre, téves következtetéseket levonva az eddigi, gyermekeinkkel végzett vizsgálódásokból, megfigyelésekből, kísérletezésekből.

Legyen végre Vége, hogy tudatlan emberek, tudatlan dolgokat hisznek a gyermekekről és ez alapján használják, és rendszabályozzák Őket!

Kerüljön mindenki a Valós Helyére, ahova való, legyen végre REND és IGAZSÁG!

 

 

 Mindenkinek szól ez az írás sorozat, hiszen ez Általános, Egyetemes, és mindenki végig fog menni ezeken a lélek és tudat fejlődési fázisokon a maga idejében, a maga fejlődési ütemében!

Azon kívül mindenki volt gyermek, ezt mindannyian átéltük, csak nem emlékszünk rá, vagy torzítva, tévesen fordítva a látott, megélt képeket, vagy kinyitott emléktárakat a korai szakaszunkból.

 

Rakjunk ebben is REND-et!

Mindenki egyszerűen, és világosan magára láthat ez alapján, hol van valósan, hol tart magában valósan, és hogyan érhet el belsőbb lélek és tudati állapotokat valósan.

 


UPDATE command denied to user 'szivtuda_szives'@'localhost' for table 'egysegtabla'