2016-03-12 15:22  

1 4 9 6 3 KRISTÁLY HÁLÓRA ÁTKÖTÉS TUDATI KÓDJAI

3. dimenziós mátrix minőségekből FORDULÁS az ÁTMENETI „szülőcsatorna” fázisba a Csecsemőmirigy magasabb rendű szívcsakra = egyedi kristálygenerátorotokon keresztül 14963-ba  
 
2014-09-10 21:46  

Az Átalakulás Összefoglalása; közösségi fázisai, feladatai, megvalósításra jelentkezés. Oktatástól az Emlékeztetésig

Már több írásba beraktam ezt az információt, de úgy érzem, még mindig szükséges, hogy rezegjen több oldalról: 2013-ban Shana: „…Az elsődleges alapfogalom, ami jelenleg VÁLTOZÁSBAN van: "Ki kinek mit tanít?", tehát egy kétirányú folyamaban vagyunk, ahogyan fordul az emberiség tudatossága, ennek az alapja maga az oktatás ÚJ nézőpontja. Ezt nem mi (kisemberi szinten) találjuk ki, már kitaláltuk, most csak kezdünk hozzá összerendeződni és hívjuk elő, hozzuk be, és kezdjük el megvalósítani.”  
 
2014-08-28 09:42  

I. A nyelv a Mátrixban. Mi van utána, hova tartunk?

Egy kis merengésre késztetés, hova is tartunk a nyelvvel, ahogy bontjuk a kettős-fogalmi struktúrákat, ahogy címkétlenítünk, és ahogy a minősítéseket (jelzőket) hagyjuk el, hogy bejussunk a középpontunkba, és a szívtudat állapotba. Ott ugye nincs kettősség, nincs poláris ellentétpár, nincs én-meghatározás a külvilághoz, másokhoz képest. Akkor, hogyan is alakul majd a nyelv az átmeneti fázisban, ahogy zárjuk befelé a kettőségeket, ahogy megtanuljuk minősítés nélkül elfogadni azt ami éppen van? Ez az átmenet. És hova tartunk? 
 
2014-08-19 11:12  

Eredetmag-, lélekcsaládok szerepe az ÚJ teremtésben, új szerveződési formák 2014.02.05

Szeretnénk ezeket az eddigi tematikus, vagy teremtő tudatfázis szinteket egy átfogóbb, más nézőpontba átsegíteni, és egy mindenki számára közös, egységes kapcsolódási támpontot adni, ahol minden szintű elkülönülés értelmét veszti. Ez a közös pont bizony a Szív. Szíve mindenkinek van. Annak is akinek be van zárva, annak is, akinek fáj, annak is, aki már a szívében él. Ezek csak éppen aktuális állapotok, amin mindenkit könnyű szerrel lehet átsegíteni, ha olyanokkal találkozik, akik a szíven keresztül kapcsolódnak egymáshoz. A szívünkben egyszerűen eltűnnek a különbségek, a bőrszín, a nemek, az életkor, a tudatosság, a címkék, titulusok, egyszerűen semmilyen gondolati struktúra, minősítés sincs jelen. Azok az emberek, akik már képesek szívben összekapcsolódni, hatnak a többi embertársukra is, és mint a mágnes vonzzák magukhoz a többieket, akár tudattalanul is. Erre is sok kísérletet végeztünk az elmúlt évek alatt. Ezzel az Új Tudatosságú, nézőpontú nyitottsággal egy tágabb, nagyobb családba, közösségi összerendező erőbe oldódhatunk be, túl a genetikai családunkon túl. 
 
2014-08-16 19:38  

Egy német nemzetiségi iskolát térképeztünk fel energetikailag 2013.

Részlet egy magánlevelezésemből (ezért kissé szabad szájúbb, de éppen ezért plasztikusan valós) Azért osztom meg, ha valaki még úgy járatná a poroszrendszerű iskolába gyermekét, hogy nem tudatos benne, hova is adja be minden nap, legyen esetleg egy ilyen rálátásra lehetősége, gondolatébresztőnek... Az OKTATÁSRÓL egy tágabb tudatosságú nézőpont: ....egy sváb-porosz rendszerű iskolaigazgatóval dolgoztam mint kliens jó pár hónapig, akin keresztül végig nézhettük a jelenlegi oktatási rendszer egy nagyon őskövület szeletét...  
 
2014-07-20 20:29  

Szent Sex : A szexualitás Poláris, Duális és Kozmikus szintű energetikája

Az alapot egy 2011-es írásom adta, amit akkor "ikerláng" szerelemnek éltem meg... Ma már láthatóvá vált ebben is egy Tudat és Lélekevolúciós folyamat, honnan, hova juthatunk el, és hogyan ismerhetjük fel a különböző szintű sexus energia áramlás kapcsolódásokat. Remélem segítséget ad, hogy a saját életetekben is felismerhessétek, milyen jellegű párkapcsolatban, és milyen minőségű és tudatosságú szexuális kapcsolódásban vagytok éppen az adott párotokkal. 
 
2014-07-17 22:03  

Iker-Írás: Poláris-Duális-Kozmikus szintű kapcsolatok-Szerelem Minőségek, Összegzés. Indító írás: Mikor, hol, hogyan értelmezhető a pozitív érzés, öröm, szerelem

Amikor a kérdező elindította bennem a választ, majd abból lett egy átfogó összegzés, még nem sejtettem, hogy még több lesz belőle, és bizony magával a bennem lévő poláris-duális-kozmikus szintű ikerláng/tükröződésemmel oldódok egybe tudati szinten az íráson keresztül. Erről az egyedi összeolvadás tapasztalásról hanganyagot is hallhattok. "Kedves Shana, vagy bárki, aki tudja a választ, mert én még nem látom... a pozitív érzésekkel mi a helyzet? az öröm, a szerelem, a másik felismerése... honnan tudom, hogy azok valóban az enyémek? Köszönöm a segítséget, szeretettel: Merci A fenti kérdést kaptam, de egy kicsit több lett belőle mint egy egyszerű válasz. Általános és minden szintet átfogó, egyszerű, közérthető, megélt tapasztalati leírás a poláristól a duálison át, egészen a kozmikus szintig. Mikor, hol, hogyan értelmezhető, és hogyan éled meg az örömöt, a szerelmet:  
 
2014-07-12 00:06  

III. Közösségeket összetartó erők. Mikor ki, mit és kit szolgál?

szolgától a szolgálatig... Vajon mi lehet egy valódi közösség összetartó ereje, ha nem a kép mutatók, és nem az általuk közösen elképzelt kép (idea)? Ami a láthatatlanban van, a kép mögött. Mi van a látható kép mögött, ami más szinten érzékelhető? Mondjuk a lélek.... 
 
2014-07-11 23:37  

II. Egyének nélkül nincs közösség. egymásnak Képet mutatók közösségei

Egyének nélkül nincs közösség. Olyan nincs, hogy én csak a közösségi szinttel foglalkozom, és ebbe nem rakom bele az egyéni szintemet. Minden ember a saját egyéni szintjén keresztül kapcsolódik közösségbe, egybe. Ha nem mutatja meg magát mint egyén, akkor nem tud kapcsolódni más egyénekkel, és akkor abból nem lesz közösség, hiszen akkor valósan nem látható, amin keresztül kapcsolódhatna. Ha nem látható valósan, akkor hogyan lássák, láthatnák mások, mi is a kapcsolódási pont? Ugyan mit is láthatnának? 
 
2014-07-11 20:33  

I. Közösségi szerveződések. Vajon miért nem működnek hosszú távon? összefoglaló sorozat a tapasztalatainkból

Sok közösségi szerveződést nézhettünk meg, figyelhettünk meg az elmúlt években. Szeretnénk a tapasztalatokat megosztani egy sorozat keretében, hogy megértsük és átlássuk, hogyan és milyen okból is rendeződünk össze, és megérthessük, hogy vajon miért nem voltak hosszú távon életképesek az eddigi szerveződések.Szeretnénk odáig elvinni a nézőpontot, hogy mi is a valódi közösség, kik és hogyan tudnak kapcsolódni, és meddig tartanak ezek a kapcsolódások, és vajon mi van utána...?  
 
2014-07-04 19:07  

A TEST-ed csak következmény!

Itt azt láthatjuk, természetesen jó erősen felnagyítottan, ahogy anyuhoz és apuhoz képest a kicsi lány úgy egyensúlyozta ki a teret, hogy hátrafelé kellett dőlnie energetikailag, ráadásul a lunáris női részből kellett betolnia az anyu-apu közös terébe harmadikként, hisz ebből volt a szülőknek a legnagyobb hiányuk. Itt a kicsi lánynak sokkal nagyobb ereje és energiája volt, így ő kezdte el anyut és aput megtartani energetikailag a térben. Hogy mekkora valós energiája van egy létezőnek azokhoz képest, akikhez beszületik, ebből is jól felismerhető. Azok fogják így megtartani a térben, és kiegyensúlyozni a szüleiket, akik a túloldalon, ahonnan beszületünk egy nagyobb létező, magasabb tudatosság. 
 
2014-07-04 13:49  

Bemozgatás az Élet Áramlásába

Bemozgatás az Élet Áramlásába Program Hamarosan jelentkezem egy 8 alkalomból álló foglalkozással, ahol teljesen átalakítjuk a testet sejtszintig tudatosan. Megtanulhatjátok a valóság érzékelését, egyben mozdulva a világotokkal, ami segíteni fog abban, hogy akár percek alatt átírd a valóságod nem kívánatos elemeit tudatosan. Megtanulhatjátok az energiák tudatos érzékelését, frekvenciák, minőségek felismerését, és tudatos használatát. Megtanuljátok hogyan helyezzétek át a figyelmet, a fókuszt és hogyan működjetek a legbelső középpontotokból, a Szívközpontotokból, az eddigi működési módotok helyett. 
 
2014-07-04 12:00  

IV. Miért kell a gyereknek fizetnie a felnőtteknek hogy játszhasson? Ki találta ezt ki és mikor? Józan ész! Ébresztő!

Ez csúcs szuper...:) …lenne, ha nem kéne a gyerekeknek és a szülőknek fizetnie érte, hogy játszhassanak benne! Kérdezzük meg most itt nyílt levélben a létrehozókat, és magunkat, hogy akkor is üzemeltetnék/nk e ezt a játszóteret, ha a gyerekek nem fizetnének érte? Mi lenne, ha megfordítanánk a dolgot, és akik ezt létrehozták, nem ebből akarnának megélni, vagyis nem abból, hogy csak akkor játszhatnak a gyerekek önfeledten egyre mókásabb játékokkal, ha ezért fizetnek nekik? A gyerekek fizetnek?! Ki emlékszik rá, mikor fordultunk ki ennyire magunkból, hogy ezt bevettük? Mutasson nekem ezen a bolygón valaki olyat, aki valaha nem volt gyerek, hanem egyből hasznot leső felnőttnek született...!  
 
2014-07-04 11:55  

IV. SzívTér Teremtő Tudatfázis és a Krisztus/Kristály Felnőtt és Gyermek működése

"Gyógyítás: .... megtapasztalva látszik, hogy a valódi, legtisztább Gyógyító Minőség az a gyermeki minőség, és csak addig, amíg nyitott, feltétel nélküli szeretet állapotában van, és lehet. Addig gyógyítja a szüleit, és a környezetét a puszta jelenlétével itt a bolygón. Ezt láthatjuk úgy, hogy a pici baba, és gyermek, mennyire ragyog, mennyire jó érzés ránézni, megfogni, és csak fürdeni a kisugárzott energiájában, ringatózni vele egységben. Tehát a bolygó legnagyobb Feltétel Nélküli Szeretet által Gyógyítói a pici babák és a kisgyermekek!...  
 
2014-07-04 09:49  

Krisztus/kristálygyermeki működési mód gyermek és felnőtt-gyermek

-Krisztus/ Kristálygyermek Működési mód -Hogyan működünk a Krisztus/Kristály Tudat és Lélekállapotban, hogyan jutunk el oda. - Hogyan működnek a Kristály Gyermekek valósan? 
 
2014-07-03 09:03  

A kezelhetetlen hiperaktív vagy kristály gyerek. Hol a gyerek ebben?

A rendszer számára kezelhetetlen hiperaktív, amire ráhúzzuk a másik oldalról, hogy de hát szegény új generációs kristály gyermek, ezért ilyen. A gyermek meg ott áll középen, és szétszakad a régi és új rendszer határán. Se a hagyományos pszichológia, se ennek ellentéteként az alternatív spirituális hozzáállás nem segít a kicsi gyermekeinken. Valójában ezt a kettősséget először a szülőnek magában kell helyre raknia, hogy miben hisz, kinek hisz, majd talán elengedni ezt a két ellentétes nézőpontot, a gyerekről külsőleg meghatározott nézetet, és a valós figyelmet a gyerekre fordítani, és a valós, egyedi igényeit meglátni, meghallani, felismerni a gyerekünknek, és azt tudatosan felvállalva képviselni a külvilágunkban is, függetlenül mindenféle címke ráaggatás nélkül. 
 
2014-07-02 18:55  

Anyák és Apák Kozmikus-Szívben Egységben Minden Gyermekért! És, újabb rálátások, kik hogyan rekesztik meg a változást?

...a gyermek picike, kiszolgáltatott, és tehetetlen! Őt ki védi meg, ki vigyáz rá, ki szól rá arra a másikra, hogy mit művelsz a gyermekkel? Nagyon sok könyörgő gyermek tekintetet láttam már, és a magam gyermeki tekintetét is felismertem benne. Az Anyai Szív ezt nem bírja szó nélkül hagyni. Egy férfias módon felébredt és megvilágosodott talán igen, de a Kozmikus Anya, az Isten Anya nem. A bennem lévő mindenki anyja, minden gyermekét egyformán szerető Szív-Erő minőség nem hagyja, hogy a nagyobb és butább gyermekei agyon kínozzák a kisebb gyermekeket. Egy igazi Anyai SZÍV Rendet Rak a gyermekei között! Igen, van az a pont amikor a Kozmikus Anya végre eléri olyan energia mennyiségben a bolygónkat, és eléri annyi valódi ANYÁNAK a Szívét, hogy Egy-Kozmikus-Anyai Szívként Dobbanunk meg, és felállunk és kimondjuk, hogy ELÉG volt Drága Gyermekeink ebből a nagyon buta, nagyon erőszakos, nagyon durva játékból... 
 
2014-06-19 20:30  

Az írások a átmenetileg a következő címen érhetők el (kattints a címekre):


Fordulásban Vaskor-Aranykor


Ha egy folyamatként szeretnéd látni a Fordulást, akkor javaslom, hogy kronológiai sorrendben olvasd a megosztottakat, alulról felfelé haladva.


 I. Mikor tudod valósan ott hagyni a vetített történeted? Mikor jön az egyel valósabb valóság?


........még nem ismerem a világom, nem, még nem tudom a szabályait, nem, még nem tudom, hogyan működtetem, nem még nem tudom, ezt hogyan csináljam. Még szükségem van gyakorlatozásra!


Te ismered már a szabályait a világodnak, te tudod már hogyan működsz?


Te felismerted már, miket vetítesz és miért pont az történik veled ami? 


Tudod már, hogy miért nem úgy néz ki a teremtésed, mint amit megálmodtál?


Tudod ki írja valójában ezt a történetet, amit élsz, találkoztál már a valódi történetíróddal?


Tudod miért pont ezt a történetet választottad?


Tudod, hogyan alakítsd másmilyenre egy adott helyzetet, történetrészt?


Tényleg csinálod is valósan?


Van belőle annyi és olyan tudatos gyakorlati tapasztalatod, ha tényleg élesben kirántódnál a vetítésedből, akkor tudnád, hogy mit és hogyan csinálj, mi van azon túl?


Nem az elméletet kérdem, a frázisokat, a begyakorolt, sokat olvasott üzeneteket, hanem azt, ahogy valósan és tudatosan tudod, hogy mit és hogyan teszel, és valós, tudatos, gyakorlati tapasztalataid vannak e már?


Egyértelművé vált, hogy én bizony akkor még nem voltam kész arra, hogy magam írjam a magam történetét, még nem értem el oda magamon belül, így könyörögni kezdtem, hogy had maradjak........


 II. Mikor tudod valósan ott hagyni a vetített történeted? Mikor jön az egyel valósabb valóság? 


.......Onnan veheted észre, hogy kész vagy, hogy már akármerre indulnál is el, mindig ugyan azok játszódnának le újra, amiket már ismersz, amiket már valójában körbejártál, tehát már csak ismételgethetnél. Mintha ugyan azt a videót raknád be újra és újra, hátha most egy kicsit más lesz a története, hátha végre sikerül átírni a történet végét. :)


...amíg azt hiszed itt fog megjelenni számodra az, amin ennyit dolgoztál, amiért elindultál egyáltalán, addig ideragasztod magad a vetítésbe, miközben a szépen átszőtt szöveted színén meg várnak azok a csodás elemek, amiken itt a fonákján annyit, de annyit dolgozgattál. Célszerű egy még magasabb perspektívából az egész eddigi történeteket (ÉLETFILM) egyben megnézni, minden elemét, minden fázisát, hogy lássátok mi is van meg bennetek, és hol is vagytok valósan. Úgy képzeljétek el az eddigi élettörténeteteket, mint annak a fonákját, amiért valóban jöttetek....


III. Mag-Tudat-Háló Egységbe rendeződés, együtt mozdulás


.......Már bújnak ki a magocskák, a valódi tanítóink akik a kivezető utat bevilágítják  mint kísérő tudatosság lámpácskák, egészen alfától omegáig. A teljes tudati spektrumot fogják ezek a "tanító", tudatosság kísérő minőségek lefedni. Még nem ébredt magára mindenki, és vannak, akik még nem emlékeznek rá, hogy egységben fognak a társaikkal együtt működni a kísérésben. Az egész országot lefedjük, és a teljes hierarchiát fogjuk magunkon keresztül és a kísérteken keresztül átfordítani.


A három nagy tudati réteg, ami eddig elkülönült egymástól és egymáshoz képest ellentartásban voltak egymással, 2013. szeptemberében bealtatásra kerültek, beintegrálódtak egymásba, vagyis a poláris, duális tudatsávok beemelődtek és összekötődtek a kozmikus tudati szinttel.


Pár hete megtörtént az egymást elválasztó 3szoros kristály piramis védelem eltávolítása, így egybe értek ténylegesen a tudati rétegek.


Magyarországi szinten ez azt jelenti, hogy a 3.dimenzós (poláris) tudati sávba kötött lelkek, a 4.dimenzós nemzeti tudat síkú (duális) tudati hálóba kötött lelkek beemelődtek a Kristálytudatosság szintre, és az összekötődőtt egészen az eredetmag-kozmikus tudat szintig. 


Mit jelent ez?


Az információ egyszerre fog megjelenni az összes tudatsíkon, csak a fordítás lesz más, attól függően ki milyen sávba kötve érzékeli. De, az energi és információ csomag az egyszerre lerezeg egészen a poláris hálórész szintekig. 


Ezt úgy fogjátok érzékelni, hogy akár felébredt tudatosságú az egyén, vagy személy, akár nem, akár tud róla miért van ott ahol van, akár nem, mindenki egyszerre egy testként fog mozdulni.


Ilyen formában értelmét veszti a "szabadkarat" kifejezés, mivel már mindenki a magasabb perspektívája szerint van mozgatva......


 


Eredetmag-, lélekcsaládok szerepe az ÚJ teremtésben, új szerveződési formák


......Az elmúlt 20-25 évet, egy amolyan átmeneti, tapasztalatszerzési, gyakorlatozási időszaknak mondhatjuk ebből a szempontból.

A különböző témák, tudatossági szintek eddig egy közös érdeklődési kör, közös hitrendszeri csoport szerint tagozódtak.

 

Szeretnénk ezeket az eddigi tematikus, vagy teremtő tudatfázis szinteket egy átfogóbb, más nézőpontba átsegíteni, és egy mindenki számára közös, egységes kapcsolódási támpontot adni, ahol minden szintű elkülönülés értelmét veszti.

Ez a közös pont bizony a Szív.

Szíve mindenkinek van.

Annak is akinek be van zárva, annak is, akinek fáj, annak is, aki már a szívében él.

Ezek csak éppen aktuális állapotok, amin mindenkit könnyű szerrel lehet átsegíteni, ha olyanokkal találkozik, akik a szíven keresztül kapcsolódnak egymáshoz.......

 


Tematikus írások


Tudatosság Evolúciója


Teremtő Tudat Fázisok. Teremtő-Tudati Evolúció


Párkapcsolat: Poláris-Duális-Szellemi (Ikerláng)


Pénz a Mátrixban. Összefoglaló sorozat


Pénz; Közvetlen tapasztalás; Írásaim 2010-2014.


Oktatás; Felnőtt-Gyermek Közvetlen tapasztalás írásaim


Test-Tudat. Egészség. Mozgás.


 


Shana blog   2012.10.10-től, amikor is átvette a formát Shana minőségem


 


Egy-Én-is-ÉG-ek.  Egyedivé válni. Hogyan?


 


Online Tanítások-Gyakorlatok