életfilm | 2014-08-09 21:16  
1956.08.23-án születtem Szentendrén. Van egy élő ikertestvérem-fiú.
Gyerekkoromban kivülállónak éreztem magamat sokszor a családomban, holott szerető család vett körül. Vegyipari technikumot végeztem, majd Főiskolát papírfeldolgozói szakon.
Papírgyárban dolgoztam kb 13 évig, majd a 6 órás munka kedviért több Kft-ben dolgoztam ami által sok mindnet megtanultam.
1999-ben reiki, arolo,tanfolyam elvégzése, meg angyal tanfolyam, rengeteg könyv elolvasása után kezdtem eljárni a Czeizel Bea holdesti meditációira.
Kevés ugymond hivatalos tanfolyamot végeztem, inkább más utakon tanultam. Jártam idős mesterekhez akik a saját módjukon adták át a tudást számomra.
Jelenleg rezgésterápiával, Bach virágcseppek, unikornis cseppek , és üzenetátadással foglalkozom ha megkeresnek emberek. Illetve meditációkat vezetek le egy egy embernek
ha úgy adódik, hogy ez a szükséges kezelés.
A házasságom emiatt megromlott így 2008-ban elköltöztem albérletbe és több sikertelen párkapcsolat után jelenleg egyedül élek de már 9 hónapja a saját lakásomban.
VAn civil munkám ami a szükséges anyagi keretet megadja számomra, így mivel tudok időt szakítani arra, hogyha valaki megkeres tudjak vele foglalkozni, de fontos számomra hogy magammal is legyek.Sokat járok hasonló emberek közé és rendzseresen járok családállításokra.
Két lányom van és egy unokám aki 2011.09.11-én születetett itt Budapesten. Bencével nagyon jól érezzük egymást már születése elött is voltak üzenetei felém.
Várom és figyelem ahogy fejlödik és ahogy reagál mindenre.
A jelenlegi változások kihatnak fizikai szinten arra, hogy milyen ételeket egyek, néha fura amiket kivánok és a húst meg a kávét mostanában nagyon csökkentettem mert nem is kívánom.
Mostanában jóval többet kell pihennem és aludnom mert ok nélkül is elég fáradtnak és meggyötörtnek érzem magamat.
Vannak körülöttem emberek akik lököttnek tartanak de ez engem egyáltalán nem zavar mert úgy érzem, hogy evvel nekem nem kell foglalkoznom.
Nagyon sokat kell még dolgoznom magamon mert van még tisztogatni való.

üdv Antara