életfilm | 2014-06-26 15:40  
Alap-iskolák (miket tanultál), miben dolgoztál többet (meghatározóbban), ha volt vállalkozás (milyen jellegű)

Iskoláim és munka, hivatás: Apáczai Csere János Gimnázium Budapest 1978-1982,Esztergomi Tanítóképző Főiskola 1984-1987 : Tanító; 1984-1990-ig tanítóként dolgoztam,Közgazdaságtudományi Egyetem 1994-1997 : Angol Tanárként dolgoztam 1995-1999 között,Közgazdaságtudományi Egyetem MBA 2002-2005: Cégvezetés, Irodavezetés 1999-től mostanáig;

Ha esetleg elindultál a spiritualitás, vagy az önkeresés útján, vagy bármilyen téren alternatív úton (egészség, párkapcsolat, önismeret, könyvek...tanfolyamok... stb...)
Reiki 1990-es évek; csak családtagokon és magamon gyakoroltam, alkalmaztam,
Asztrológia 2002-2007 Humanisztikus Asztrológia(ezen belül Tranzakció analízis,Családállítás, Erőszakmentes Kommunikáció, NLP,stb. ) munka mellett szabdidőmben évekig a szenvedélyem volt, tanítottam is a végén;
2005-2007 Karma Asztrológia (és Kronobiológia&Kristályok);
Tarot (Kazanlár) 2005-2006, Számmisztika 2006-2007;
Családállítás,Sorsmodellezés 2008;
MET Finom Érintés Terápia 2008
Csatornázási Workshop 2010 ;
Tudatos Légzés Tanfolyam 2011.;
Spirituális Választerápia 2011-2012-Sorsfordító volt az életemben;
Virágenergetika-asszociációs elemzés tanfolyam 2012. ;

Eredet név 2014.: az Intereten keresgéltem, ma már emlékszem , a „kegyelem energiájáról” olvasgattam, amikor megnyílt Shana oldalán a kegyelemről egy írás. Onnan már csak néhány kattintás kellett, és eljutottam az „Eredetnév” bejegyzéshez; azonnal meg is rendeltem az Eredet nevemet, és megtudtam végre, kik a kozmikus szüleim, mi az eredet nevem, miért vagyok a létben…és Shana által azóta megismerhettem azokat a Lelkeket, akik ugyanezzel az eredet névvel és kozmikus szülőkkel lettek a létbe hívva.
 Eredetneved: SELINA
 Neved jelentése: A SZERETET GYÖNGYE
 Kozmikus Szüleid: JÉZUS és LADY NADA
 Eredeted frekvenciája: KRISZTUS ENERGIA

Tanfolyamokon kívüli terápiák, gyógyítások, emlékezetes ,könyvek, stb.:

Kinezológushoz jártam a gyerekekkel , amikor válófélben voltam a férjemtől. Ez akkor nagyon sokat segített,más technikát még nem ismertem a stressz oldására, átlendített a nehezén.

Gyógyítás: Gyógyító barátnőm 2005 körül egy nap felhívott, álmában azt kapta feladatként, tanítson engem, hogyan kell a szíriuszi gyógyító energiát közvetítve gyógyítani , egyensúlyba hozni, stb. ,
közvetíteni a Krisztusi kegyelem energiát másoknak… ; azt, akkor , ott nem vállaltam föl, néhány alkalommal elmentem hozzá, az alapokat megtanultam; ha kell , a mai napig tudom alkalmazni családtagokon, barátokon, de van bennem ezzel kapcsolatban egy alapfélelem. ..

Kapcsolatteremtő gyógyítás: a könyvet olvastam, és valóban, elkezdett működni ez az energia; egy barátnőm ,aki megtanulta tanfolyamon, az első két kapcsolatteremtő gyógyítást elvégezte rajtam, a harmadikat nem vállalta be, mert félelmei lettek, hogy nem tudja, honnan is jön ez az energia….és mit ad át nekem…így ez annyiban maradt. Nem éreztem késztetést a tanfolyam elvégzésére. Anélkül is működött.

Fontos könyvek:Plejádokkal ka pcsolatos könyvek(Plejádok fényküldöttei, Hajnalhozók),
Czeizel Beatrix könyvei: Az átlényegülés kapujában I.,II., Csillagnemzetségek, Lélekcsaládok, Szólok Hozzád(most olvasom),Tóbiás és Adamus csatornázott anyagok;(kb.másfél éve nem tudom ezeket olvasni)….Kryon csatornázott anyagok, Dr.Eric Pearl: Kapcsolatteremtő gyógyítás,David R.Hawkins: Erő kontra erő, A valódi Én hatalma,Elzabeth Haich: BeavatásI-II.,

Szülői és párkapcsolat (házasság, gyerekek) leginkább azokat az elsődleges momentumokat, amik erősen meghatározóak, mindig visszaköszönnek...

Ez a legnehezebb része az életfilmemnek,erről regényt tudnék írni…másrészt ez a rész tartott vissza az életfilm megírásától eddig, mert tudtam, regényt nem írhatok…magamnak leírtam, itt csak nagyon röviden próbálom megosztani: Szüleim nagyon fiatalon házasodtak össze, anyukám 16, apukám 19 éves volt. Amikor 11 éves voltam, elváltak. Onnantól kezdve nem nagyon van kapcsolatom apukámmal. Anyuval maradtam, (Innen a minta : „az önálló, gyermekeit egyedül nevelő, független nő”; aki később én is lettem…)Ettől fogva időm nagy részét egyedül töltöttem, igen nagy önállósággal,szabadsággal, ugyanakkor nagy felelősséggel is a vállamon… Korán felnőttem…
Ma anyukám jelenti a legnagyobb kihívást az életemben: hosszú évek óta szinte bezárkózva él, és e közben szinte teljesen mozgásképtelenné vált. Fáj mindene, nem tud lépcsőt járni , az a kedvenc mondása: a lányom nélkül egy lépést sem tudok tenni…. rajtam és az unokáin kívül nincs senkije.
Saját házasságom: Én is fiatalon költöztem össze a későbbi férjemmel, 18 éves voltam. Csak 5 évvel később házasodtunk össze., 26 és 29 éves koromban születtek meg a gyerekeim, nagyobbik fiú, kisebbik lány. Velük beteljesedett az,amire mindig vágytam, anya lettem, és élveztem minden percét:)

Milyen nagyobb jellegű változások, fordulatok voltak eddig a világodban, munkahely, vállalkozás (indítás-összeomlás...), párkapcsolat, más jellegű kapcsolatok...
Gyerekek születésével a házasságunk elkezdett bomladozni.Tanultam is a GYES alatt(angol tanár),tanítottam is.1997-ben komoly válságba került a házasságunk, akkor még nem volt elég erőm a váláshoz.Később már bántam ezt,sok erőszakot,fájdalmat csalódást elkerülhettem volna én is, a gyerekek is egy korábbi bátor lépéssel...
1999-ben munkahelyet váltottam, a tanári hivatásból cégvezetői, irodavezetői munkakörbe kerültem.

Párhuzamosan elkezdtem az asztrológiával és egyéb spirituális tevékenységekkel is foglalkozni szabadidőmben.

2004. elején volt a válóperünk, azután új házat építettem, a gyerekekkel 2004. végén költöztem be.
Ekkor már mellettem volt az új párom, akivel egy teljesen új, és más minőségű fejezete kezdődött az életemnek…de nem költöztünk össze, külön-külön házban éltünk, élünk azóta is. És ezt leginkább az utóbbi intenzív 3-4 évben tudom értékelni:)Párommal tapasztaltam meg először azt, hogy szerethető vagyok, mindenféle feltétel, elvárás nélkül. Vele együtt , közösen tapasztaltuk meg,hogyan tudunk együtt bőséget teremteni. Ő hozta mindig az aktuális „témákat”, programokat felszínre belőlem, amiken dolgoznom kellett. Bár nem jár spirituális úton, mégis mindig támogatta a fejlődésemet, hogy haladjak az utamon. (Mindig messze kerültem a spirituális férfiakat, spirituális férfi tanítókat, ez ösztönösen így működött nálam. Bár pl. az asztrológia iskolát férfi vezette, többnyire női tanároktól tanultam.)

Hol állsz, tartasz most, jelenleg mit csinálsz, milyen esetleges lelki, fizikai tünetek vannak jelen -ha vannak. (esetleges meghatárózó betegségeid a múltban illetve jelenben.) Itt tartok most. Kb.másfél éve elcsendesedve, visszahúzódva,befelé fordulva. Abbamaradtak a csatornázások, amiket én közvetítettem, és azok is, amiket addig hallgattam, olvastam. Nem foglalkozom már asztrológiával, a gyógyító vonal kezd megerősödni…ezzel kapcsolatban még vannak félelmeim.De sok pozitív visszajelzés is.

Min szeretnél leginkább változtatni, miben érzed a legerősebb nyomást a változtatásra :
Rátaláltam a Selina csoportra, vagy ők találtak rám, akikkel közös az eredetnevünk…és elkezdtünk lassan kapcsolódni egymáshoz…a velük való közös lét, együttműködés most az első helyre került az életemben…a közös feladataink várnak most felfedezésre.
Elkezdtem jobban odafigyelni a testemre és a testem jelzéseire, itt érzem a legerősebben a késztetést a változásokra...eddig leginkább a spirituális, leki és szellemi jólétemmel foglalkoztam, és a testem jóléte háttérbe szorult. Elkezdtem rendszeresen sétálni, Etka jógázni, Cantiencia és Callanetics tornázni,mert azt éreztem, a testem lesz a szűk keresztmetszet a nagy változások közepette...nem bírja már el a sok energiát.

 
 

 Itt a fizikai időben vagyunk elvileg, de mindegy mikor csatlakozol bele, az adott indító hullám időpillanatában leszel egyben, összeadódóban, bármikor is csatlakozol bele. 

"2014. július 31-én Varázsló napjával indítva a --- Családfa --- történetén pörög majd az új hullámvarázsunk. 
Érzésem szerint Shana szív melege az egybe tartozókat gyűjti a SzívTudat Központba. M.J"

Az alábbi anyag három hanganyagot tartalmaz. Kérünk Titeket hallgassátok meg a mai nap folyamán egyben, egymás után.

Így adjuk össze hozzá a szívünket és tudatunkat, hogy létrehozzuk a szívteret, és az indító lökést.

 

 1. Augusztus 2. Új kezdet

Első hanganyagokhoz megértés, miért nem sikerült az együttműködés:

Atlantisz elbukásának oka és energetikai érzete Fabijenna-Andrea által átadva: 

"Ha megkülönböztetitek egymást nagyobb veszélybe kerültök ti is és Atlantisz is, mint az valósan mutatkozik. A te vagy én azt jelenti, hogy a szeretet energiáját átveszi a félelem energiája. A kettő együtt nem lehet valósan.
Shana írok és remegek, és látom, hogy állok a hajó orrában és tűnnek el az emberek a tengerben és ömlik a könnyem."

Kérlek hallgasd meg a következő hanganyagot, hogy bejuss a saját Belső-Teremtő-TŰz-Magodba

 2. Vissza a forrásba

"A Mag Lélek család azért vállalt tetszhalál állapotot, hogy az "utolsó" időben felébredve Jézus IGAZSÁGÁNAK oldalán tapasztalt, edzett EMBER-SZELLEM-LÉLEK- TESTként vállalja szolgálatát. 
A genetikai és ősi mintázatokat a szellemcsaládoktól hozzuk, és már a fogantatáskor hozzákapcsolódunk a fizikai test ANYAGBAN megnyilvánuló minőségeihez, ami befolyásolja a vállalásunk elvégzését. Ebben a testi minőségben válhatunk EMBERRÉ, ISTEN-EMBERRÉ, TÁRSTEREMTŐVÉ. Az Isten Önvalója általunk fejlődik, mert minden gondolat-szó-cselekedet ok-okozatát át- és megéli velünk és bennünk a FORRÁS SZENT SZELLEME által. A fejlődésben kihagyhatatlan anti-Krisztusi úton a teremtmények szűrőkön mentek át azért, hogy megkísérthetetlenek legyenek, kősziklákká váljanak. Azok, akik végigjárják ezt az utat, és esküt tesznek isteni önvalójukkal arról, hogy késznek érzik magukat a JÉZUSI FÉNY EREJÉNEK megtartására, olyan FELSŐBB ÉN BEAVATÁST kapnak, ami szellemcsaládi útmutatásként rendelkezésükre áll: az Apa az önazonosság mintájával, a Fiú a gondolataival, az Anya az érzelem testével, a Szent Szellem az anyagban megnyilvánuló lélek minőségével. M.J"

 

Megértés a teremtés hullám indításához, ezt olvasd el kérlek:

Teremtési Hullám:

1. napja 07.31. : Mi a CÉL? : A Megyünk Haza Mind, Egyben, Összeadódóan az 5.dimenziós Szív-Kristály-Minőségünkbe.

2. napja 08.01.: Kihívások: A közös Teremtés egyéni része, magatokban, egyéniben, mindenki a saját egyedi rendszerét bontja, ellentartások feloldása, beakadások oldásának tudatos szándéka. elég a Tudat Tiszta Fényével végig pásztázás, és már el is tűnik, hiszen ahova bevilágít a Tudat Tiszta Fénye, ott nincs többet árnyék, eltűnik abban a pillanatban. Ezért semmi msát nem kell tenned vele, csak amit már tudsz engedni, hogy ráláss, és meg van a megértés belőle, már el is tűnik.

3. napja 08.02.: Hogyan Szolgálok?:

III. Közösségeket összetartó erők. Mikor ki, mit és kit szolgál?

4. napja 08.03. Milyen formát adjak?

Megengedés! A Forma magától mutatja meg magát. Az következmény, még pedig az összeadódott energiában benne van a forma, amivé majd válhat. A mi dolgunk csak a rácsodálkozás, és élvezése a megnyilvánulás módjának!

 3. Megértés utáni Megérkezés érzése

Ebben a hanganyagban a hazaérés érzésbe tudsz belehangolódni, ami Shana Mag-Szívében már Élő Energia, ami által Te is emlékezhetsz erre az érzésre.

És akkor induljon a Teremtés Hullám indítása a Belső-Teremtő-Tűz-Magotokból, indul a hullám...

Rakd hozzá a Magod ha jössz haza Te iswink 

 

Szeretettel Shana és Jani-Nama’Ba’Ronis

hozzászólás | 2014-08-01 11:40    

 Shana drága,
 tegnap bőgtem egy jót a hanganyagon, amit a kis rákocskáról meséltél...
aztán amikor erről írtam a Selináknak, akkor megint bőghetnékem van tőle...