életfilm | 2017-06-08 14:34  
Kedves Tagok!

Először kereskedelmi iskolát végeztem, kb. 5 évig dolgoztam az eredeti szakmámban. A legtöbb időt a vendéglátásban töltöttem. Pár éve gyermekvédelmi ügyintézőként dolgozom.

Édesanyám kisebb-nagyobb megszakításokkal, de egyedül nevelt fel. 3-an vagyunk testvérek. A mai napig nagyon jó a szülő-gyerek-testvér kapcsolat a családban.
4 gyermekem van. "Nehéz" házasságokat éltem meg. Az utóbbi jelenleg is tart, de csak formailag. A válás mindig jelen volt szülő, testvér, rokonság vonalon.

A spiritualitás, önkeresés útján kb. 8 éve indultam el Berente Ági: Angyalok útján című könyve segítségével. Nem származom vallásos családból, de nagyjából 12 éves korom óta kommunikálok a magam egyszerű emberi módján az Istenhez, angyalokhoz...

Nagyobb jellegű változás gyermekeim születése, párkapcsolati váltások hoztak az életemben. Viszonylag egyszerű és egysíkú életet élek.

A spiritualitás terén igyekszem minél több tudást a fejembe tömni. Leginkább álmomban kapok sokszor útmutatást, - ha lehet ennek nevezni - milyen témákat keressek. Sokszor álmodom szakrális geometriai alakzatokkal. Ez több alkalommal elnavigált már kvantumfizikával kapcsolatos oldalakra, nem mintha értenék hozzá, sok mindenre rácsodálkozom a kutakodások során. Egyébként Reiki I. és II. beavatáson vettem részt, sajnos az anyagiak miatt. nem tudok egyéb "tanfolyamokra" eljutni. Kár, hogy Ingyen nem osztják a "tudást".

A honlapon szeretnék válaszokat kapni a spirituális témájú kérdésekre, ez nagyon nagy hajtóerő, szinte minden nap kutakodom valamit önszorgalomból.

A közösségi szolgálathoz előre láthatólag csak információval tudok hozzájárulni.