Kasza Tamásné Ildikó
47 Pécs

életfilm | 2017-05-30 14:50  
Közgazdasági szakközépiskolát végeztem, pénzügyi ügyintéző és képesített könyvelő képesítéssel. Túlnyomó részt a szakmámnak megfelelő területen dolgoztam. Jelenleg adminisztrátorként elsősorban munkaügyi területen tevékenykedem.

Kiegyensúlyozott családi életet élek férjemmel és leánygyermekemmel. A korábbi (gyermekkori) családommal bensőséges a kapcsolatom.

2008-óta foglalkoztat a "spirituális" élet. Az önismeret fontos számomra. Úgy gondolom, csak akkor tudok másokon segíteni, ha tisztában vagyok a saját működési mechanizmusommal.


Nagyon sok könyvet olvastam az önkeresés témakörében, és járok egy önismereti klubba (Krizantén Egyesület Pécs).
Meghatározó élmények az életemben: Kryon könyvek, Krizantén tanítások,Eckhart Tolle könyvei, Miguel Ruiz: Négy egyezség, Bert Hellinger pszichológiája, GNM (Új medicína), Eőry Ajándok meridián tornája.

Az édesanyám betegsége végigkíséri az életem, és a neki való segítségnyújtás volt mindig a mozgatórugó. Ez aztán sok mindent beindított. Először az egészséges táplálkozás iránti érdeklődés merült fel, majd később a lelki építkezés is fontossá vált számomra. Édesanyám a mai napig betegeskedik, és olyan állapotban van, hogy nem tudja megmondani, mi az, ami még itt tartja. Én úgy gondolom, hogy nekem akar segíteni abban, hogy rájöjjek, hogyan tudok magamon, illetve a környezetemen segíteni. Eddig ezt még sosem foglaltam így össze. :)

Folyamatosan olvasok, tanulok, érdeklődöm. Nyitott szemmel és szívvel járok. Nem tudom, hol tartok, de már elég sokmindent tudok. 2011-óta van jelen a fájdalom a jobb térdemben, ami azzal jár, hogy nem tudok leguggolni, illetve fájdalmas a térdhajlítás. (Ebben az évben (2011) majdnem meghalt az anyukám (a térdfájás jelentkezése után kb. egy hónappal). Ezt leszámítva nincs komoly betegségem.

A kishitűségemen szeretnék javítani. Érzem, hogy gyógyításra és tanításra születtem, de először magamat kell rendbe tennem. Ehhez szeretnék segítséget kapni.

Szükség esetén pénzzel, szívesen adok energetikai kezelést, de az eddig megtapasztaltakat is szívesen megosztom ellentételezésként.