életfilm | 2014-06-26 09:52  
Keresem az okaimat miért teszek dolgokat és miért, egyedi gyakorlatokat végzek ezekben látom a fejlődésem kulcsát, és abban hogy érdekes emberekkel tudtam találkozni itt is az életben, mert észre vettem amivel akivel személyre is értve azonosulsz, azonnal az összes tudása beléd áramlik, azt hogy mikor melyikre jövünk rá és mikor az csak rajtunk múlik.
Miklósity-Szőke József nevem.
Kezdem vagyis elég régóta érzem azon gondolatokat álmok képében amik igen rosszakat sugároz adott személy vagy személyek. Igen érdekes álmokat tudunk látni, de van gyógyír rájuk mert fehér és arany fényben ha megfürdetem ama személyt ( mindig rá tudunk jönni ki az aki küldi a gondolatokat, néha sok időbe is telhet, de időnk van elég rá). Akik jó gondolatokat küldenek a csakrákat melegítik sőt néha igen forróvá tudják tenni azokat. Talán mindez azért történik mert sikerült megélned másodmagaddal a kozmosz szív-élményét. Szépen lassan ébredsz tudatodra, hisz 6 év távlatából nézed a cselekményeket nem nagy idő. :

A véletlen sok érdekes dolgot hozott az életembe, ilyen a tudatos álmodás amikor valakit nem tudsz elérni (lakhat a közeli utcában is) olyan 3 napokig a gondolatodban van hogy beszélni akarsz vele, de valamiért nem tudod elérni, ha tudsz tudatosan álmodni arra ébredsz tudatos álomban hogy beszélgetésben vagy vele. Érdekessége a témára nem emlékszem kivel miről beszéltem, de a nevek akikkel beszélgettem azokra szoktam emlékezni, eddig két személlyel beszéltem így, érzéseim szerint sok személy volt már beszélgetésre, amikor hírt adtam a fórumokban e tényről.
Gondolatérző vagyok, néha pillanatokig gondolatolvasó is, és néha sikerül amit mondasz magadban szó-szerint azt mondják mások is, és megteszik amikor elgondoltál valami eseményt, e tényre próbálom tanítani másokat is.