életfilm | 2017-01-26 10:41  
1951-ben születtem. Emlékszem, gyerekkoromban rendszeresen az újságban lévő, valamilyen gyerekképeket megszúrtam tűvel, hogy életre keljenek.

Mindvégig egészségügyben dolgoztam.
Kezdve ideg-elmén, mint segéd ápolónő.Suli+munka fogászat, szülés után általános asszisztens. Különböző rendeléseken dolgoztam, változatos, több rendelés. Szerettem.Egyáltalán nem zavart, hogy nem holisztikus gyógyítás történik. Hogy csak a fizikai test gyógyítása. Ma már a biologikánál kezdem.Szerettem a gyógyszertájékoztatókat,melyik gyógyszer hogyan hat.Pl. Szerettem a suliban a kórtan tantárgyat. Később sikerült a fogászatra felkerülnöm és végül sok éven át fogszabályozáson dolgoztam.


19 év után elváltam. Előtte még "megcsináltuk a munkánkat" az első választásnál.Különböző pártnak. Azóta is jóban vagyunk, nem öljük egymást.Ezután 40 évesen reiki - pránanadi tanfolyamokat végeztem, kezdtem másként látni dolgokat. Majd megalakult egy buddhista csoport itt Szolnokon, és rendszeresen jártam a szanghába. Végeztem a meditációkat, előkészítő gyakorlatokat.

Elvégeztem a Phovát, 4 szer.

" A tudatos meghalás (tib. phova) gyakorlata a Gyémánt Út buddhizmus egyik legmélyebb átadásának egyike. Ez által a gyakorlat által megtanuljuk eljuttatni a tudatunkat a halál pillanatában a legmagasabb gyönyör állapotába. Ez nemcsak életünk utolsó pillanatainak előkészítésére hasznos: a halállal kapcsolatos szemlélet átalakítása által mindent egy félelem nélküli és gazdagabb
helyzetből tapasztalunk, melyből valóban képesek leszünk mások hasznára válni."
Láma Ole Nydahl"


Közben 3 hónap alatt meghaltak a szüleim. A Phova segítségével, igyekezem segíteni odaátra nekik. Ezután abbahagytam minden eddig végzett gyakorlatokat. Valami keveset, ha kellett családban , kis távgyógyítás egyéb. A lányom férjhez ment,születtek a picik.


Nyugdíjba mentem.
7 szer voltam Nápolyban. Kutatva azt amit ott hagytam valamikor.

Majd kb. 2010 ben újra felébredtem.Hallgattam Kryon, Kuthumi, Saint Germain ....üzeneteket.Látogattam több oldalt, pl.a Szivtudatközpontot is.Hallgattam Avatarát.... Hogy,hogy is működik a világ. Grabovoj számokat használok. …..

Elkezdtem a meditációkat.

Jó két hete, hogy az eredet nevekről ismét olvastam a szívközpontban, és úgy éreztem rögtön, hogy, szeretném tudni. Nagy meglepetés volt mikor megérkezett. Nagyon örültem, hogy Fabijenna vagyok.Mikor felbontottam a levelet,kicsit "fura" volt, hogy Jézus és Lady Nada a kozmikus szüleim. Gyerekkoromban tanultunk és használtunk néhány imát, de egyébként nem igazán fordultam Jézushoz, mivel a Buddhák segítségét fogadtam. Nem jártam templomba.De nagyon örülök neki, hogy ők a kozmikus szüleim.