életfilm | 2017-01-21 20:26  
Üdvözöllek benneteket!

Egészségügyi szakközépiskolát végeztem,majd haematológiai szakasszisztensit.7 évig Vérellátó Intézetben dolgoztam mint laboros,majd a lányom születése után elvégeztem a gyógymasszőri tanfolyamot és azóta masszőr vállalkozóként dolgozom a szépségszalonomban.
A szüleim nagyon jó kapcsolatban éltek, sajnos édesanyámat novemberben elvesztettük.
Van egy nővérem aki nem apukámtól van,de pici baba kora óta ő neveli,így apának hívja a tesóm is,igazi apuka neki is. Jó testvérek vagyunk,támogató,szeretteljes családban nőttem fel.
Húsz éve vagyok férjnél, ebből kb. 1 évet külön éltünk mikor ő külön költözött.
Érzékeny kislány voltam 12 éves koromban állatam a tükör előtt és kérdezgettem ki vagyok én? Ekkor fura érzésem lett, hirtelen végtelennek éreztem magam, és idegennek a testem. Alig tudtam visszajönni, nem mondtam senkinek de néha spontán is megtörtént velem. Aztán elvégeztem a Reikit, Agykontrollt,Szellemsebészetet, Kapcsolatteremtő gyógyítást,Kvantum gyógyítást, Thetat, Accesst. Most érdekel a felébredés,csendülök.
7 éves koromtól sportoltam, sífutásban versenyeztem 10 évig,szép eredményekkel, diák olimpiai aranyéremmel. Első nagy kellemetlenség 13 éves koromban történt,mikor 2 helyen spirálisan tört el a sípcsontom.Alázatra tanított a kiszolgáltatott helyzet.6 hét fekvő gipsz combtőig,6 hét járó.
26 évesen férjhez mentem, megszületett a lányom. Most 19 éves gyögyörű nő. Velem jó a kapcsolata, az apukájával terhelt, nem tudnak érzelmileg közel kerülni egymáshoz.
Jelenleg együtt élünk így hárman,amúgy jó körülmények között,de nem tudtam megteremteni azt az otthoni boldog, légkört amit a szüleim nekünk.
Leginkább a párkapcsolatomon szeretnék változtatni,hiányzik az őszinte kommunikáció kettőnk között.
A közösséghez bármivel hozzájárulnék,amire szükség van és alkalmas vagyok rá.