életfilm | 2017-01-20 11:29  
Örülök hogy itt vagyok 🤗

sulijaim: -óvónőképző Szakközép ,-tanítóképző óvodapedagógus szak ,- fősuli ,-sportedző ,-személyiedző ,-jógaoktató ,-gerinctréner ,-stretching tréner.
tanfolyamaim: -masszőr ,-Numerológia ,-Pszichotronika ,-Prána gyógyítás ,-Lélekgyógyászat ,-jógairányzatok.

Családom: Anyu - Fiatalkoromban bensőséges ,őszinte beszélgetős ,barátnői viszonyunk volt. 10 éve kb. ez megváltozott, eltávolodtunk, nehezebb már beszélgetni ,készülni kell rá ,védekezéssel hozzáállva.
Apu - gyermekkoromban gyakran korlátozó ,tiltó ,konzervativ ,- így emlékszem rá. Felnőttkoromban Őt csodálom ,milyen jó ember, logikus, bölcs, humoros ,tisztességes szeretettel. Élvezem a vele való beszélgetéseket.
Húgom - nagy ellentét áll kettőnk között, nem volt harmonikus testvéri viszony, sokat veszekedtünk. Ma ritkán ,2-3x/év ,alaposan ,őszintén átbeszéljük az életünket, majd sokáig nem kommunikálunk.

Házasságra 29 évesen értem be, 6évig tartott, Mexikóban majd itthon. Sokat utaztunk ,túraztunk. Harcos vége volt a szép ,intenzív kezdetek utan. Túluralt, túlirányitott 2 év elteltével a mexikói férjem. Nehezen engedett el.
Most jó ,normális viszonyt őrzünk, 12 éves kislányunk van, Kamilla, rajongással szeretem, nagyon szoros, erős, kötésű, bensőséges kapcsolatunk van! (Y) Gyakran együtt tisztulunk, utazunk, formálunk...sokat tanít nekem. Ő az első nekem, mindíg, mindenben. Különleges gyermek. :)

Mikor megházasodtam, akkor egyetlen alkalommal gondoltam úgy, hogy egy életre szól a kapcsolatom.
Előtte és utána is képtelenségnek tartottam lekötni magam egyvalakivel egész életemre ,olyan belső hajtóerőim vannak ,hogy rengeteg mindent kell még megismernem és rengeteg mindenkivel kell még találkoznom! tudom hogy képtelen vagyok ilyen kötöttségre. Volt, hogy elkeseredetten vágytam a holtig tartó szép házasságra ,az effajta álltalános boldogságkép miatt. Elmúlt, mikor éreztem, az nem én vagyok. Szétválásom utan egy 6 évig tartó, igazán ősi-nem megszűnő ,érdekes kapcsolatom volt. Egyenlőre szét-továbbléptünk. A nagy ,javamra adott korkülönbség velejárója okán. Most fél éve egy értékes, kiegészítő társam van a folyamatban. :) De a flash már megvolt, h a párom addig van, amíg beteljesítjük hiánypótló dolgaink, es több volt és lesz és ez jó, tetszik.

Kiskoromtól érdekelt a spirivilág. 10 év körültől kb. sokat foglalkoztam önismerettel, megfigyeléssel ,teszteket töltettem ki o.tarsaimmal ,utána jöttek a könyvek, tanfolyamok, középisk.tól rendszeresen ilyen-olyan előadásokra jártam.
Mindig jobbá szerettem volna lenni!
Ha adódott szitu, ritkán, energiával gyógyítottam. Numerologiai elemzéseket írtam.
Sulik, óvodai es r.hadnagyi munka utan férjhez mentem Mexikóban ,boldog időszak volt, (- középiskola,fősuli,hàzas évek eleje) mert mindíg megragadtam a lehetőséget a túrákra, utazásokra, minél többféle es különleges sport végzésére, kipróbálására, -szabad, tapasztaló, a világot sokfelé felszívó időszak ez. Nem jól tolerálom a kötöttségeket, erős szükségletem a szabadság.
Válásom idejében robbantam rá arra, h belsőm éljem, minél inkabb a külvilágomban is. Próbálgattam eképp. Kényszerhatásokat es saját normáimmal nem megegyező dolgokat ahogy lehet, nem akartam! Legalábbis törekedtem.
Utazni nem volt mar annyira lehetőségem, de rákaptam a vadsátrazásra, hegyekben, csak a belső-erdőkben, érezni a természetet, a parommal.
A hétköznapokban a nagy önállósodás-tanulás időszaka jött, helytállni. Egyedül mindentmegoldó, győzedelmeskedő, kemény, sportban bajnok korszak volt. Elvittem az általam maxig. Eufóriát adott, h megtapasztaltam ha 1000fókusszal benne vagyok, bármit megcsinalhatok, véghezviszek!
Akkor rájöttem, h lágyság, finomság, puha és férfira támaszkodó női lét kell.
Majd jött a nagy törésem: Boldogság: óriási új szerelmi fellángolás, hit, remény, lecsupaszodás, teljes önátadás, baba?, - 3 hóra rá egynapon : érthetetlen szakítás, trancsirozós villamosgázolása vkinek közvetlen mellettem - tönkretörtem, megszakadt a kapcsolatom a külvilággal ,jóideig szürke masszában létezgettem. Ezerrel kászálódtam ki, jött napi intenzíven a Kundalini jóga, mantrák, nulla média. 1 évig. Most már lazábban, de fő táplálékom ez maradt.
Óvónő voltam, csodás volt a gyerekek között, kegyetlenke 40 létszámú csaknői nagyonnegatív közösségben.
Nemrég kiábrándultan elhagytam.
Most fel eve boldog vagyok egy értékes ,nyugodt párkapcsolatban.
Erősen változom. Keresem a helyem, ahol gyógyítóként vagy terapeutaként lesz hivatásom. Emelkedni vágyom! :)

Kamilla lányom látása szerint Ő: Asheté én: Eskawa névvel vagyunk.
( akarom megkérni a nevünk, megerősítve lesz-e?, még keresgélem mi a módja!)