életfilm | 2016-10-12 14:57  
HR-es főiskolai diplomával rendelkezem (kifejezetten jó tanulónak számítottam egész eddigi életemben, amellett, hogy erős szabálykövetés jellemez), szakmai pályafutásom során mindvégig ezen a területen dolgoztam elég céltudatosan és sikeresen.

Szülőkkel való kapcsolatom szerintem átlagos, lehet, hogy még jónak is nevezhető, bár gyermekkoromban anyai részről megnyilvánuló verbális és fizikai (nem szélsőséges) agresszióval súlyosbított.
Gyerekkoromban nagyon sokat és szívesen szerepeltem, verset mondtam, képzőművészkedtem, ma szívesebben vagyok a háttérben és végzek onnan szakmai munkát.
Mindig is inkább magamnak való gyerek / fiatal / ember voltam (klasszikus, mély baráti viszony csak elvétve akadt). Volt olyan időszakom fiatal kamaszként, amikor meggyőződésem volt, hogy nem erre a "világra" kellett volna születnem, mert a működését nem értem, nem tudok vele azonosulni.

Ami a párkapcsolatokat illeti mindig is komoly és stabil kapcsolatokra vágytam. Ebből kifolyólag két komoly kapcsolatom van / volt eddig: egy közel 7 éves, és a mostani. Jelenleg már több, mint 5 éve vagyunk társak Menyasszonyommal.

Egy bő másfél évvel ezelőtt határoztam úgy egy sikertelen, nehéz időszak közben / után, hogy változtatok a szemléletmódomon, és elmozdulok az aggódás és félelem irányából a pozitív gondolkodás felé. És hipp-hopp, már itt is vagyok :) A napokban kértem le az eredetnevem, mely a következő: Asma’Taa

A szemléletváltozás megkezdésének eredményeként a tavalyi év végén hosszas kínlódás (bizonytalanság, önbizalomhiány) és mások kérlelése és noszogatása után úgy döntöttem, hogy vállalkozóként, tanácsadóként folytatom tovább a szakmai pályafutásomat, és igyekszem segíteni a hazai mikró- és kisvállalkozásoknak, hogy úgy bánjanak a munkatársaikkal és olyan módon foglalkozzanak ezzel a területtel, ahogy azt megérdemlik az emberek. A nagy lelkesedéssel és hittel elindított vállalkozás viszont eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, itt érzem leginkább az elakadást... Valamire nem jövök rá, ami akadályozza ennek a dolognak a kibontakozását. 
 
körfórum | Magközpont | 2016-10-12 16:23    

Sziasztok!

Tegnap megkaptam a lekért eredetnevem, azonban az nem olyan részletes, mint azt a többi, a szivkozpont.eoldal.hu találhatónál láttam / olvastam.

Tudnátok segíteni nekem abban, hogy hol tudok részletesebben utána nézni a név kibontásának / jelentésének?

Előre is nagyon köszönöm!