életfilm | 2016-07-16 02:04  
Szabó Katalin vagyok 1974 január 26-án születtem Budapesten. Édesapám és apai nagyapám katonaként szolgált. Édesanyám egészségügyi végzettsége után könyvelőként dolgozott. Apám szülei nem fogadták el hogy anyut választotta apu így számukra én voltam a nem kívánatos unoka amit nagyanyám minden lehetséges módon kimutatott. Apukám és apai nagyanyám mindíg a hangjuk felemelését használták ha valami el szerettek volna érni. Gyermekkorom nagy részére nem emlékszem.Ami meghatározó volt mindig az a víz iránti kíváncsiság.Minden lehetséges módon nekem bele kellett menni mindenféle vizbe.Ennek következménye lehetett 2 évesen kis híján bele fulladtam a medencébe. Anyai nagymamám állt hozzám a legközelebb a szüleimet sosem tekintettem ’igazi szülőknek’.(Ezen még dolgozom)
Egészségügyi szakközép iskolát végeztem 4 évig dolgoztam az egészségügyi rendszerben különböző területeken.
A férjemmel megismerkedésem után 3hónapot éltem Svédországban ahol egy franchise pizzériát vezettünk. A tulajdonos eladta az egész hálózatot így visszaköltöztünk együtt az országba.Nem mentem vissza az egészségügybe egy kis italboltot nyitottunk ami 1év alatt sem hozott nyereséget ezért én fejest ugrottam az éjszakai életbe.Dolgoztam Japánban,Olaszországban,Spanyolban táncosként vendéglátósként. 2004 nyarán házasodtunk össze pontosan 1év múlva a férjem látogatásánál nagyon erős rossz érzésem támadt és egy rá 1 hétre közölte el szeretne válni. Csak annyi jelent meg bennem hogy nem szabad nem ez a megoldás.Hajthatatlan volt majd 2hónap különlét után utánam jött. Innentől kezdve indult más irányba az életem.
Végleg abbahagytam a táncot és a vendéglátót Magyarországon maradtam de továbbra is az éjszakában pókerteremben dolgoztam osztóként.Először Pránanadit tanultam,Angyali kapcsolatokat. Sokat kezeltem majd úgy éreztem ez túl bonyolult kell legyen ennél egyszerűbb.Közben saját pókertermet nyitottam amit eleinte nagyon élveztem majd pár hónap után azt éreztem nem ezt kell tennem. Aztán megismerkedtem a kapcsolattartó gyógyítással amit ajándéknak tekintek a mai napig.Póker terem állami tiltás miatt bezártam hamar és csak a reconnective healing-el foglalkoztam ami férjem részéről ugyan tiltás nem érkezett de életem ezen részéről hallani sem akart de ha egészségügyi problémája akadt a kezelést kérte és elfogadta.Az ország több pontjára jártam kezelni. Hallgattam Enoch előadásokat és elvégeztem a Merkaba tanfolyamot is ami után elindult bennem egyfajta belső látás így már nem csak a megtanult módon kezeltem hanem a látott hallott dolgokat is átadtam a kapcsolódások során. 2012-ben kezdődtek fizikális panaszaim.Vizelet panaszok szédülés amivel kórházba kellett mennem olyan mérvű volt. 2013-ban probáltam segíteni egy vak kislánynak akinek precedens értékű apai erőszak miatti pere folyt akkor. A 2.találkozásunk után másnap nem tudtam felkelni mindenem fájt és zsibbadt a belső kapcsolódásom nehézkessé vált.Hosszú hónapok munkája volt hogy valamennyire összerakjam magam.A mai napig nem sikerült teljesen.Gyakorlatilag semmi nem működött bármit próbáltam egyedül a fizikai test méregtelenítésével értem el eredményt. Innentől kezdődött hogy amíg én nem vagyok jól nem tudok tisztán segíteni úgyhogy elhelyezkedtem táncszínház értékesítője mellé asszisztensnek Ezt egy darabig élveztem míg nem kezdtem el látni mennyire kizsákmányolják a táncosokat.Mielőtt felmondhattam volna férjem állásajánlatot kapott Dubaiba amit mindketten elfogadtunk.Akkor már nagyon erős volt bennem az innen mennem kell érzés.
Ami nincs befejezve az anyu apu nagyi egység lebontása nem találok hozzá emléket olyan mint egy nagy fekete lyuk.Nyilván ennek következménye hogy nem született még gyermekünk.Ebben érzem most nagyon a nyomást.A fizikai tüneteim erősödése miatt visszafejeltem az egészségügybe miért még nem tudom.
Belső vezetésem kért hogy írjak neked Shana és bár hetekig nem tudom miért halogattam kérem szépen a segítséget.Ezzel mi most nem birkózunk meg még az eredetnév lehívása után sem. Eredet nevem: Ambarees. A kérdésem után aztán megtaláltam a név kibontását az oldalon köszönöm. Még mindig bennem van a kérdőjel.
Köszönöm a segítséget! 
 

  

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2016-08-30 21:00
 
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Lekértem az eredet nevemet és azon kívűl hogy sírás roham fogott el utána egy nagy kérdőjel jelent meg bennem. Olyan érzésem lett hogy nem teljes a tudásom róla vagyis magunkról vagy hogy fogalmazzak. Aztán olvastam Shanájét és amit kaptam az nem ilyen részletes.Kérdésem hol nézhetnék ennek részletesebben utána? Másik kérdésem hogy az utóbbi időben sokszor látom magam egy hatalmas gordiuszi csomó elött,körbe körbe járom de bárhol próbálom megbontani szorosabb lesz. majd vált a kép térdelek egy nagy láda előtt dobálok kifelé mindent.Majd mikor minden kikerült belőle csal állok és keresek valamit de fogalmam sincs hogy mit.Tudnátok segíteni mi is ez? Köszönöm Kata
 

 

jah, szia Kata.. most már látlak!

Drágám, küld el a neved, hogy lássam ki vagy. Vagy rakd fel az Életfilmed alá, és akkor ott meg is tudjuk beszélni a részletezését.

 

Bár, most meg azt látom, hogy nem látom az Életfilmed, nyilván nem csináltad meg.

Anélkül viszont nem sok értelme van az eredet névnek, legalább is hosszú távon tudatosodásban, hogy honnan hova is fordulsz át. Persze ha van ilyen szándék :)