életfilm | 2015-07-20 21:34  
1973. 03. 10- én születtem.
Gyerekként humán beállítottságú voltam, leginkább az olvasás, és a nyelvek érdekeltek. Magam is írtam naplót, verseket.
Az óvodát és az iskoláimat egyáltalán nem szerettem, de az iskolai zenekarban eltöltött idő élményei átsegítettek a nehezebb időszakokon. A gimnáziumi évek alatt szülői nyomásra végül kiléptem a közös zenélésből, hogy zavartalanul folyhassanak a tanulmányaim... Ekkor kezdődtek az étkezési zavaraim.
Mivel az anorexia és a bulímia akkoriban még nem volt egy közszájon forgó betegség, húszas éveim elején szembesültem vele, mi is történik velem valójában. Ekkor már egyetemre jártam, nyelvtanár szakra, és a tanulmányaim mellett vállalt munkából finanszíroztam a pszichológust, akinek a segítségével tíz év múlva végül sikerült megszabadulnom az étkezési zavaraimtól.
Az addigi párkapcsolataimat a viharos szerelem, vagy a megfelelésből táplálkozó "józan ész" kapcsolatok jellemezték nagyjából váltakozó arányban, amíg megismertem a férjemet, majd két év várakozás után megszületett az első gyermekem.
A valódi szakmámban nem sokat dolgoztam, és leginkább csak magánban tanítottam, iskolában soha nem is akartam, mert több ponton nem értettem egyet a hagyományos oktatási rendszerrel, amelyben anno magam is sokat senyvedtem.
Első "valódi" munkahelyem egy barátom családi vállalkozása volt, ahol az üzletvezető jobbkeze, és mindenese voltam, aztán kereskedelmi képviselőként helyezkedtem el egy kisebb, családias cégnél, amikor is a munkámból kifolyólag rengeteget utaztam. Nagyon szerettem ezt a munkát, mert sok szempontból szabad volt, egy nagyon klassz kis csapat tagja voltam, és emberekkel foglalkozhattam.
Miután azonban a gyermekem megszületett, tudtam, hogy ezt a munkát már nem akarom tovább folytatni, ezért új utakat kerestem. Ekkor jött szembe velem a kisgyermekkori zenei nevelés, aminek a kitanulása után hat évig szerveztem kisgyermekkori zenei nevelés foglalkozásokat a városomban, és környékén.
Ez nem csak a hozzám járó édesanyáknak, hanem nekem is sokat adott: rengeteg lélekemelő közös éneklést, és az apró gyermekekkel való örömteli játékot. Alkalmanként egy- egy félórányi szeretetbuborékot.
Az ötödik évben azonban úgy éreztem, mintha a rutin valahogy eluralta volna a foglalkozásaimat. Ismét kerestem a helyemet, és mert egész addigi életem folyamán érdekelt az önismeret, és nagyon szerettem volna a magam és az emberek boldogságához továbbra is hozzájárulni, beiratkoztam egy önismereti képzésre.
Ez után született a második gyermekem, akinek az érkezésére az előzőleg traumaként megélt császármetszés után már tudatosabban készültem. Végül egy mentőautóban szültem, a lehető legháborítatlanabbul, egy angyali mentőorvosnő segédletével.
Ez után a csodás esemény után azt gondoltam, már mindent tudok az önismeretről, ráadásul végzettségem is van belőle, tehát másoknak is mutathatom, de a kliensek csak nem jöttek. Végül a sors összesodort Valakivel, aki akkor már egyedi volt, és az ő tanításai nyomán ismertem fel, valójában semmit sem tudok... Elkezdtem hát a valódi munkát önmagamon.
Ez után egy évvel búcsút intettünk egymásnak a férjemmel, mert ő nem akart velem tartani a változásban. Elköltöztem a gyerekeimmel, és innentől fogva hiába is akartam már elhelyezkedni bárhol, hogy "biztos megélhetést" találjak, alkalmi nyelvtanításokon kívül semmiféle munkát nem találtam, amiért lelkesedhettem volna. Elkezdtem hát felélni a tartalékaimat, elengedni mindent, amim csak volt, és miközben igyekszem minden erőmmel a saját fejlődésemre koncentrálni, egy könyvnek készülő íráson dolgozom, ami az elmúlt néhány évemről szól.  
 
körfórum | Magteremtés napló | 2017-01-24 22:47    

Nora Klesitz Judit Shana Pásztor, a kristálykoponya energiákhoz szeretnék hozzászólni, mert hozzá kapcsolva a tavalyi évben igen számomra meghökkentő dolog történt velem. 2016 januárjában csináltam meg a reiki 2őt utána meg az angyaltanfolyam 1et. az kiszedett belőlem csomó dolgot viszont a reiki 2 energiáját lökte ki a szervezetem.nem értettem.aztán a barátnőm közben megcsinálta a mesterit és másnap találkoztunk, kértem nézzen meg mert éjjel érkezett valami hozzám,konkrétan körbeszaladtam a lakást tőle 😮 nah,ő egy ufót látott mellettem aki a szívemet pucolta és jött velünk egésznap. a következő hónapok során a Panni látó segítőm megerősítette,h arany energiája van és éppen belémépül, a csontszerkezetembe,és ezért fájt egész évben a fejem de rettentően, kb júliusra fejeződött be, ő,Panni utána az ufó ún "ruháját" szedte már ki belőlem az információcsomagot viszont megkaptam. akkor nem volt fogalmam miért volt ez,de azt mondták,nem kell félni tőle mert segítő szándékú. tegnap pedig a kineziológia oldás és a saját öngyógyító akcióm után,mivel hétfőn reggel arra ébredtem szúr a májam, kértem Pannit nézzen rá a májamra (már nem fájt estére) hát azt mondta egy csomó kristálykoponyaszerű ufó lát, akik tisztogatják a májamat.... hát így
Judit Shana Pásztor
 
Judit Shana Pásztor Nórakia szívem ez annyira fontos infó hozzá, hogy már zsibbadok is tőle, és érzem a koponyában, hogy dolgoznak a kis gyógyító, a kristály gyógyító drágáink-.-. atya ég.. akkor szépen működik és teszik a dolgukat, mióta elindítottam, majd hárman lányok manifesztáltuk energetikai szintre őket..!!!! Ebből is kell szerkeszteni akkor majd anyagot.. amiben benne lesz összefoglalóan egyszerűen, publikus verzióban a nyitás, -amiről hanganyag van- majd az éteri manifesztálás a 3 minőségen keresztül Visegrád központtal, és harmadik köre vagy Te Nórika aki már élesben élően láttad, érezted, és tapasztaltad, hogyan dolgozik a háromszoros kristálykoponya energia mindenkinek a testével, hogy a kristálystruktúrába áttranszformálódon a a fizikai testetek is.. erről összefoglaló, és kifelé kommunikáció, hogy tudatosan engedjék, és hagyják, .. és érzékeljék, és tudják, hogy ez történik.. ennek volt első nagy Átmeneti köre maga a 333 frekvencia a reconnection, a visszakapcsolás.. Eric Pearl.. aki a bolygó futkorászta vele körbe.. ide oldódik át eredetben a reconnection a duális-átmeneti fázisból.. szuper.. Köszönöm szívem.. nagyon ügyes Selina vagy,, nagyon!!!! Sosem tudsz hibázni, csak olyat vagy képes mondani innentől, amire szükségünk van, ezt most engedd, hogy a háromszoros magtudat központodon keresztül beírásra, átírásra kerüljön.. Tudod miylen érzés hogy minden információ ami megjelenik benned, azt biztosan tudom, hogy azért jelenik meg bennem mert fontos, és kommunikálnom kell, ha azt érzem, hogy meg kell osztanom, akkor tudatom biztosan, hogy meg kell osztanom, .. okés?
Nora Klesitz
 
Nora Klesitz köszönöm Judit Shana Pásztor a megértést,megerősítést :)
Anita Valkai
Válasz írása...
 
Judit Shana Pásztor
 
Judit Shana Pásztor Kristálykoponya NYITÁS eredeti hanganyag... csak azoknak akik elbírják.. azoknak ajánlom, mert nagyon erős, és ijesztő lehet, akik nem ismerik még ezeket a hatalmas erengiákat, és hangokat.. bizony ezekhez ekkora eenrgia kell.. majdnem belehaltam.. közben.. a fizkai formám.. basszus kulcs.. László Kurucz ezt főként neked, met Te vagy a koronozáó szeretet kozmikus szülős, ez neked fontos infó.. sőt mindjárt írom tovább, honna fut ez a kilököm a másikat és a Szívtudat mostoha volta.. amit azóta midnenki megél egymás jközött oda-vissza most vittük vissza a kiinduló gyükeréig, az bizony Shogun beke Gábor, akivel ketten mint kozmikus eredet szellemi minőségek hoztuk létre a SzívTudat központot, és a Gábor fordult ki belőle, tagadta meg a saját munkéját, anyagát, és ütött ki engem, Shanát a SzívTudattal együtt.. vagyis zárt ki.. vaigyis mi ketten atyaég, atya ég, mi zértuk ki egymást ezerszer ezerszer amíg együtt dolgoztunk rajta, te jó ég.. te jó ég, minden körön kizártuk egymást oda-vissza.. és ez benne van.. és termetődik és gyűrűzik tovább.. te jó ég.. nah, ezt rajtad kersztül mint másik Shogun tudjuk Átíráni vissza íeni, mint központi mag teremtés indító két minőség, Shana-Shgun.. okés.. de nem ma.. mert már nem bírom tovább.. annyi meló volt ma.. https://drive.google.com/.../0B.../view...
 

ez ki is emelem:
Kristálykoponya NYITÁS eredeti hanganyag... csak azoknak akik elbírják.. azoknak ajánlom, mert nagyon erős, és ijesztő lehet, akik nem ismerik még ezeket a hatalmas erengiákat, és hangokat.. bizony ezekhez ekkora eenrgia kell.. majdnem belehaltam.. közben.. a fizkai formám.. basszus kulcs.. László Kurucz ezt főként neked, met Te vagy a koronozáó szeretet kozmikus szülős, ez neked fontos infó.. sőt mindjárt írom tovább, honna fut ez a kilököm a másikat és a Szívtudat mostoha volta.. amit azóta midnenki megél egymás jközött oda-vissza most vittük vissza a kiinduló gyükeréig, az bizony Shogun beke Gábor, akivel ketten mint kozmikus eredet szellemi minőségek hoztuk létre a SzívTudat központot, és a Gábor fordult ki belőle, tagadta meg a saját munkéját, anyagát, és ütött ki engem, Shanát a SzívTudattal együtt.. vagyis zárt ki.. vaigyis mi ketten atyaég, atya ég, mi zértuk ki egymást ezerszer ezerszer amíg együtt dolgoztunk rajta, te jó ég.. te jó ég, minden körön kizártuk egymást oda-vissza.. és ez benne van.. és termetődik és gyűrűzik tovább.. te jó ég.. nah, ezt rajtad kersztül mint másik Shogun tudjuk Átíráni vissza íeni, mint központi mag teremtés indító két minőség, Shana-Shgun.. okés.. de nem ma.. mert már nem bírom tovább.. annyi meló volt ma.. https://drive.google.com/…/0B_99sbghOc3tRk5xQTdLREVJd…/view…

László Kurucz laci, holnap telefonban megcsináljuk Élően rajtad keresztül az Átírást, visszaírást.. és MAG-ban korrigálást, újra kalibrálást, és a teremtés módosítását, ami kihat basszus az egész bolygóra, hiszen a Gáborra a bolygó szintet fogjuk át.. vagyis fogtuk át az indításban..

nah, hajrá.. majd holnap jelentkezz..

 
drive.google.com
 

 

 
 
körfórum | Magteremtés napló | 2017-01-24 22:43    

Terv

 

Mag-TEREMTŐ Átírás feladat holnapra:
holnapra feladat, előre vetítve, mit értékel hozzáadott értékként az ember, ellenszolgáltatásnak mit tekint..
ennek az átírását fogjuk majd csinálni..

eddig csak a fizikai szintű ellenszolgáltatást tekintette fizetségnek, ennek is legértékesebb formája számára a pénz volt, és az egyetlen ismert formája.

Nem tekintette ellenszolgáltatásnak az ÉLpő energiával gyógyítást, a lelki gyógyítást, a testi gyógyítást, tehát magát az értékes élő gyógyító, ható, teremtő energiákat ami alapján egyáltalán teremteni tud, azt nem ismerte, nem tudta, nem tekintette ÉRTÉKNEK!

A másik amit nem tekintette ellenszolgáltatás értékének, az a Szellemi Tudás, információ.
Vagyis annak eddig a kifordult mások által árult, másoktól megvásárolható formáját tekintette értéknek.

Nem tudva, hogy a Szellemi információ, ami minél magasabb tiszta energetikai és szellemi térből belülről származik., annak van ÉLŐ TEREMTŐ ereje, és egyetlen valós értéket az képvisel.

Tehát ha a lejjebbi témában , ahol Ambarees Emesét pl msot kidobják a szállodából, mert nincs nála mondjuk a bakkártyája, nem tud fizetni, vagy bárki aki kidobja az embert a saját házáéból akitől kapott szellemi információkat magára vonatkozólag, tanítói segítséget, ami által a saját élete minősége javul, gyógyul, és kapott élő hatalmas energiákat, szeretetet, st.. stb.. és azt nem értékelve kidobja az illetőt... vagy korábban volt szó arról, hogy nem járul hozzá a közös anyagi szinthez, vagyis nem dolgozik pénzért a mátrixban, bizony Anita elment egy két ezer forintért takarítani, és ráment az egész napja, hogy pár ezrest összekapirgáljon, nah, de az alatt nem ment, nem haladt a SzívTudat központ központi anyagunk, Anta elherdálta a hatalmas energiákat és tudatosság információt, elaprózta, elpocsékolta , amiket Shanától kapott, vagyis magát a bele befektetett élő energiát elpocsékolta, és elaprózta pár vacak ezresét cserébe. Ahelyett, hogy inkább a Shana tudatosságból tanulva kiírná, átírná, a teljes történetet, inkább benne maradt akkor még, és inkább teremtette.
Meddig?
Addig, amíg egészen ide vissza nem lökte hozzám az energia a befektetésemet, Anitástól, és msot itt van, és csináljuk élesben az ÁTÍRÁSOKAT., amivel kiírjuk magunkat végre az eddigi történetből, és átfordítjuk és teremtjük az újat.

Itt tartunk most.
tehát holnap 2017.01.25.
Átírás a Szellemi Kozmikus Forrás információ kerül be mindenkinek beírásra sejt-mag tudat szinten keresztül visszaírásban, mint elsődleges, legelső leg ÉRTÉKESEBB , és a Hozzá Tartozó ÉLŐ ENERGIA a másodlagosan legértékesebb, és harmadsorban érték a csak anyagi javak önmagunk, és azok bármelyik formája.

Tehát az ÉRTÉK ÁTFORDÍTÁS ÁTÍRÁS NAPJA lesz holnap, amihez az átíró, fordító struktúra kódot használjuk, az Arany frekvencia fordító kódot, és a bank kód-fordítás egykódba kódokat.

Ezeket kérem tegyétek ki, a SzívTudat központra a facebookra, hogy tudhassák, mellékeljétek hozzá a struktúra képeket, ha vannak hozzá hanganyagok, akkor azokat, és tájékoztassátok az embertársaitokat.

Nem tudom melyik eredet fogja csinálni.
Shana kompetenciája és Anita kompetenciája az átírás, maga a TEREMTŐ FOLYAMAT végrehajtása, tehát erre nincs időnk. Akinek ez testhez álló eredet teremtettségben, az bizony a HÍRNŐK MINŐSÉG!

nah, lássuk.. milyen információkhoz fognak e hozzájutni saját magukról alap jogon az emberek, kapják e időben, megkapják e, és mit..

És felfogjátok e már, hogy magszintű átírások hantak kvantumban elsődlegesen!!!
Joguk van róla tudni, hogy ez a folyamat zajlik minden emberrel ha akarja ha nem, mert magközporban nem tudsz úgy átírni, hogy valaki magközpontja kimarad belőle..

remélem érthető..

 

 
 
körfórum | Magteremtés napló | 2017-01-24 22:42    

Magindító napok napló 1
2017. január 24.

SzívTudat Központi Forrás Kollektív TEREMTŐI ÁTÍRÁSOK MAG-Központban

Ambareesek:
Magdolna Szőcs írja:
Emese a francia alpokban síel éppen..

Segitseg,Emese ott ragadt egy francia luxushotelbe, elcsaptak sieles kozben, most viszont kia akarjak rakni, a ejszakaba, kb. 100 km re van a szalasatol
Telefonja lemerulve

Shana: ezt miért nekem írod??? Ti vagytok az Ambareesek belőletek van elvileg mindenhol rengeteg..

Kozbe irtam nekik is
nah, hát majd intézik, intézitek.. fordítsátok a szállodákat, akik csak pénzért adnak szállást, és kérdezzétek, hogy hol az emberség???

Shana:

Msot nekem az jutott eszembe, amikor a SzívTudat anyagával mentem kidobva az utcára, egyedül a térben, és Dömösön a NAGY-SZÍV Központi felső középpontjába odavitt egy Sanat Kumara majd jól ott hagyott egyedül, és kivettem egy panziban szobát, hármat, emrt csak három szobába fért el az összes cuccom, amivel kiköltöztem (a bútoraim nélkül), ugye Myriel házból lettem kirakva az utcára (csak hogy emlékezzünk). Ns most., mivel a saját közös központi anyagunkkal mentem, és nem egyén egyéni szinten lett kidobva, hanem maga a Saját központi anyag és annak összefogó tartója MINŐSÉGEMBEN, amit úgy tűniuk a mai napig nem nagyon akar senki felfogni, hogy nem Shana és legkevésbé pásztor judit nevű testet dobtátok ki akkor, hanem MAGÁT A SAJÁT TIETEK TELJES KÖZPONTI SZÍVTUDAT közös ANYAGUNKAT!

És bizony éppen mire kész voltam az az átrendezéssel, szelektálással mit vihetek tovább és mit nem viszek már tovább, és az egészet átköltöztettem egy negyedik szobába, abban a pillanatban , hogy megpihenhettem volna haldokolni kezdett a kórházban a fogadós nő, és ezért megjelent a hiéna családja, és közölték, hogy zárolják a panziót, mert leeht hogy mindjárt meghal. És nekem telefonon beszóltak -éppen Esztergomban voltam akkor-, hogy azonnal költözzek ki, mert ha meghal, zárolják, és akkor bent ragadnak a cuccaim, és nem fogok hozzáférni, csak a hagyatéki tárgyalás után. hm..
délután 6 óra volt. Útközben éppen láttunk egy kisteherautóst, akit lestoppoltunk, és megkértük hogy jöjjön velem a szállásra, és valahova szállítsa át a cuccaimat. Kipakoltunk, és ott álltam Dömös központjában, a Pilis és az ország NagySzív központjában, és nem volt szállás sehol, ahova átköltözhettem volna. Mindenkinek lefagyott a szoftvere, riadtan futkorásztak, de segíteni senki sem tudott.
Így került át akkor, azon a ponton a bezárt Visegrádi Mátyási Mozi raktárába az összes cuccom, én meg mellette kivettem egy szobát a Honti szállodában, és körbe laktam a környék összes panzióját, fogadóját, szállodáját, hogy a közelében maradhassak a raktárban levő anyagonak és a cuccomnak.
3 hónapig laktam úgy ott, hogy közben ott volt ugyan abban az utcában egy Fabijenna Julcsi, akivel még annak idején mint terapeuta dolgoztam, segítettem neki, majd voltam is nála, és láttam, hogy hatalmas 2 szintes háza van, ahol az alsó szintet nem is lakják, és ketten éltek ebben a bazi nagy házban, a Myriel kislányával. És tudta , hogy ott vagyok, és ott van a raktárban az összes cuccom, és a SzívTudat anyaga, de nem engedte be az anyagot, és nekem sem adott szállást. Miközben az jól esett neki, hogy bazi sok segítséget kapott Shanától mint terapeuta a saját egyéni életére vonatkozólag.
Amikor nála voltam, akkor feljött Békéscsabáról egy harmadik lány, és akkor ott hárman összehangolódtunk, és hanggal elkezdtük a kristálykoponyát bemanifesztálni, amit még annak idején Hédervári Juhász Józsi polgármesterrel nyitottam ki -erről van nem publikus hanganyag, amikor kinyitom-. Ez a kristálykoponya energia az Árpád-fánkba volt bekódolva, ezt őrizte ott Józsi addig, míg itt nem volt at ideje, hogy kinyissuk. Azt mondta a Józsi van ott egy éteri, energetikai frigyláda, amiben a koronázási kellékek energiája vannak, de akkor ebből csak a háromszoros kristálykoponya nyílhatott még ki.
Bizony ennek az éteri manifesztálása indult el a Julcsi Fabijenna házában, ahova utána nem engedte be a SzívTudat központot.
Még azon a napon leesett a kilincs ott a kapujáról, és mindenki aki kapcsolatba került a Julcsival nem tudott hazudni, bevallottak mindent magukról, simán maguktól. De ez csak addig tartott, amíg nem került megtagadásba, azóta nem tudom mi van se a kristálykoponyával, se a Julcsival. hm..

na msot, azt is mondtam, hogy ugye, amilyen utat biztosítottatok eddig a SzívTudatnak, amivel legelöl haladok, mivel ezen keresztül rakjuk le az utat, a kollektív szülőcsatornát, bizony amit együtt raktunk utat, ezen tudtok és fogtok ti magatok is végig menni.
Hát így nézzétek ezt a fenti sztorit, ezzel megértéssel.

Itt az ideje, hogy Fordítsátok, hogy csak ellenszolgáltatásért adtok szállást magatoknak, vagy ahogy én is megtapasztaltam, hogy még ellenszolgáltatásért sem tudtam egy idő után, mert elfogytak a szállodák, panziók a térségben, és volt egy pont amikor mind teltházas volt, és ki lettem rakva Visegrádon is az utcára. És senki, egyetlen ember sem volt, aki segített volna, sokan sajnálkoztak, sokaknak volt erős lelkiismeret furdalásuk, meg szégyellték is magukat többen, idegenek,s tb.. de senki nem nyitotta ki a házát ott.
Most idáig írom a sztorit, ami a közös kollektív haladásunk sztorija, és lássuk hol tartunk most..

és hova jutottunk azóta..

Jah, igen, megérkezett Anita Myriel ide hozzám, mivel az AMbarees Ernő tegnap előtt éjjel megkérte, hogy költözzön el. Annak ellenére, hogy tudja, hogy Anitának nincs hova mennie. Tehát valójában konkrétan az utcára dobta ki ezzel. Sírva hívott fel éjjel Anita, és mondtam, hogy akkor jöjjön ide hozzám, már megszoktuk, hogy Shana tartja meg Myrielt, és tartja el, mert hogy fizetése, és pénze sem, és valójában semmije sincs ugye egyáltalán. tehát Ő az abszolút nulla fizikaival rendelkező Myriel.
na most, ha így nézitek, és amikor azt mondom, hogy minden oda-vissza hatva kvamtum szinten történik, amit az egyik eredet tesz, szinte azon nyomban visszafelé azt valójában teszi a másik eredet részével, kvantumban!!!
Ezt már annyiszor leírtam., igaz???

És akkor amikor megtörténik a visszafelé sztorija egy másik részénél, az aki megtette és aki miatt történik, az nem tud róla, hogy ezzel nem csak egy Myrielt dobott ki az utcára, hanem egyben megtette a saját részével is, és innentől kezdve ez gyűrűzik tovább, és tovább, és teremtődik egyre nagyobbra, egyre több emberrel, hiszen Ambareesből sok van, mindenhol ott vannak. Hát lássátok így, mekkorára nő ez által a hajléktalan, utcára kidobott nők száma.. szeretnétek ezt tovább teremteni?

És nem Ernő Ambareesnél indult ez el, hanem Shana MAG-Központtal tette meg egy Myriel, és aztán csodálkozik a másik Myriel, hogy vele miért is történik?
látjátok?
Ugyan ott vagyunk, máris egy másik eredetnél, ahol gyűrűzik ez a tett és visszahat, és mivel Fabijenna is megtette, az is gyűrűik , és hat, és bizonyára van olyan Fabijenna aki azt éli meg, hogy éppen utcára kerül.. értitek mit tesztek egymással, és magatokkal???

Hát ma sejt-mag szintű átírások történtek, többek között ebben a témában is, bolygó szinten.

Magindító napok napló 1
Facebook 2017. január 24.

Kedves Társaink!

Ma ismét nagyot haladtunk itt a Magközponban.

Kiírjuk, milyen témák kerültek átírásra a megértés miatt, hogy tudjatok róla, ez teremtődik MOST a magközpontból, Kollektíven Bolygó szinten, Kozmikus Eredet Magközponti, SzívTudat központi Átírással. és hogy ha az alacsonyabb sávon csatornázók lehalásszák az információkat, akkor tudjatok róla, hogy Shana és Myriel voltak ennek az átírásnak, az új teremtés beindításának az elindítói.

A következő témák kerültek átírásra sejtmag-információ szinten:

Szoptatás témában nem csak az aktuálisan, vagy anno szoptatott anyák sérülései, fájdalmai kerültek átírásra, hanem minden gyermeké is, akár milyen táplálásban volt is része csecsemőkorában. És a szoptatás témán keresztül az anyai minták átírása is megtörtént (Erről hanganyag is készült, hamarosan mutatjuk),

A haj-korona, mint a testünk része, aki soha nem kapott szeretetet tőlünk, sőt gondoljatok bele, hányszor mondtuk azt, mikor megláttuk magunkat a tükörben, vagy nem találta el a fodrász az ízlésünket, hogy Úr isten, de ronda a hajam, hogy néz ki a hajam, stb. És akkor még a hajfestés, hajkiegyenítés, és egyéb "nyalánkságokról" nem is ejtettünk szót. (Ez a téma is benne van a hanganyagban)

Fog témában- az új fogkód alapján, a Hármas Központi Mag beindítása, beírása történt szintén bolygó szinten a kollektív hálóba, minden ember sejt-magközpontján keresztül.

Toth - Shakti eredetek "Energiák őrzője" minőségének átírása, (Rendelkezel a képességgel, hogy energiákat felügyelj. Ez pl. a dimenziókapuk nyitásánál, nagyon fontos. Mindenhol, ahol meghatározott energiák kerülnek lehorgonyzására, biztosítani kell, hogy ezeket az energiákat ne lehessen megváltoztatni.) - hogy ők, és a hasonló képességgel rendelkező más eredetek ne tartsák már magukon keresztül megkötve a poláris és a duális energiákat.

Saját tér témában- beszületése okán jár, joga van mindenkinek saját térre. Sejt-magközponti átírás történt minden testben létezőnek jár ELLENSZOLGÁLTATÁS nélkül a teste lakhatását biztosító TÉR.

"Tudom milyen érzés mag-szik-hám Magközponti tudatból sejtmagszintig, a testi szintig, hogy minden testben lévő létezőnek alap jogon jár a teste köré ingatlan, ház, ami a testének a lakhatását biztosítja ELLENSZOLGÁLTATÁS NÉLKÜL!
Ezt most Magközponti tudattal minden létezőnek megtanítottunk a sejtmagszintig kódolva, átírva, beírva.. "

Nemes lelkűség témájában: tudom, milyen érzés, mikor a férfi/nő ellenszolgáltatás nélkül, együttműködően cselekszik, tesz meg bármit.

Folyt. köv.
Szeretettel,
SzTK Magcsapat

 

 
 

   

BLOG | 2017-01-06 21:38  

Az inspiráló hanganyag: http://www.szivtudatkozpont.hu/dat/audio/A2_Michel_Eloff_Sors_12_osvenye_Ter_birtokviszony_batosag_lepese.mp3

Érdemes a sorozat többi hanganyagát is meghallgatni: http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=10492049605526

Új Sorsösvény hanganyagok 2017-re jó nagy lendületet adva 1-2-3-4-5! Indulás!

A negyedik hanganyaghoz kapcsolódva…

Rengeteg meditáción, spirituális olvasmányokon, gurun, és úgy nevezett átmeneti segítő technikát (coaching, théta, acces bar, jóga, energiával való gyógyítás, stb.) tanulva, kipróbálva, - a meditáción kívül, amit három évig gyakoroltam, igazából egyikkel sem volt hosszabb „kapcsolatom”, (talán még a coachinggal egy picit mélyebb) – egy légüres térbe jutva, 2015 nyarán egyszerűen nem volt hova tovább.

Minden tanfolyam, és technika, amit addig csináltam, jó volt, és hasznos, és valamilyen formában hozzám adott, mégis mindennel kapcsolatban volt bennem hiányérzet, nem találtam a helyem, és valósan nem segítettek, bármennyire „főállásban” működtem is már spirituálisan.

Azt viszont észrevettem, hogy mintha egyre távolabb kerülnék mindentől, egyre beljebb zárkóznék, és azt is, hogy egyre inkább nincsenek, vagy nem működnek már az addig biztonságot adó dolgok körülöttem. Csak futom ugyanazokat a köröket, ugyanott, ugyanúgy.

Ebből a légüres térből ugrott elő számomra egyszer csak a Szívközpont, és a Szívtudatközpont. Akkor még fogalmam sem volt, mi is ez, nem értettem az itt leírt folyamatokat, nem ismertem a benne tevékenykedő embereket, nem értettem, mi közöm van nekem, az én kis mindennapi életemnek az ott párhuzamba állított ország és bolygó szintű eseményeihez, helyeihez, de az anyagok vonzottak, és csak toltam, toltam át magam rajtuk napok, hetek, hónapok alatt.

Volt, ami többször is visszaköszönt, és volt, ami még hónapok elteltével is új és ismeretlen volt. Arra pedig, hogy az egészet legalább valamilyen szinten átlássam, esélyt sem éreztem, ahogy arról sem volt fogalmam, hogy lettem Shana klienséből néhány nap személyes konzultáció után a munkatársa, ráadásul a legeslegkalandosabb, legeslegnagyobb rugalmasságot és kitartást igénylő, a legvadabb kalandregényeket felülmúló szituációban, éjjel - nappal összezárva, szinte minden előzetes mélyebb személyes ismeretség nélkül.

Hiába voltam erre az országjárás túrára már a három dimenziós munkám során, - mikor hat megyényi területet jártam az országban, - gyakorlatoztatva, hogy úgy mondjam, hiába nem volt ismeretlen számomra, milyen az, mikor máshol vagyok, máshol dolgozom, máshol alszom, más emberekkel kapcsolódom, mint akik a standard életemben körülvesznek, ez az ország bejárás minden addigi tapasztalatomat, vagy képzeletemet felülmúlta!

Olyan rugalmasságot, éberséget, kitartást, bátorságot, és az együttműködés, és az együtt egymásért legszélsőségesebb formáit éltem meg, annyit tanulva, kamatoztatva, tapasztalva, élő képességekké téve magamban a fent felsorolt képességeket, mint még azelőtt soha!

Ugyan tudtam már az eredetnevemet, és Shana mesélt róla, hogy Myriel testvéreim már szellemi és demó szintjén évekkel ezelőtt elindították vele ezt a folyamatot, aminek most a fizikai szintű lejárásában vagyunk, mégsem értettem az egészből szinte semmit.

Hiába éreztem azonban sokszor nagy falatnak ezt a küldetést, és hiába nem értette a fejem, hogy is csöppentem bele, hinnem kellett a saját szememnek, érzékeimnek, mert minden pillanat szembesített vele, hogy ez bizony nem csupán egy ártatlan véletlen, hogy ott vagyok, benne vagyok, és bármi van, bármi adódik, bizony gyerekekkel, és kutyával is képes vagyok, képesek vagyunk rá, hogy menjünk benne.

Olyan élő, éles gyakorlatozása volt ez a kicsi emberi hitrendszerek elengedésének, mint még soha. Hiszen bármit gondoltam is addig bármiről, ez alatt az időszak alatt olyan cáfolatokat, olyan lehetőségeket és olyan új tapasztalatokat kaptam helyettük percről percre, magától a való élettől különböző szituációk formájában, hogy egész egyszerűen kénytelen voltam teljesen felülírni majd mindegyik addigi hitrendszeremet szinte azonnal, és ennek megfelelően átalakulni, átkódolni az addigi önmagamat.

A legcsodálatosabb az volt számomra, amikor az energiákat érzékeltem. Ahogy elkezdtem tudatosan átlátni, hiába is gondol, vagy mond az emberi fej bármit is magáról, vagy a lakhelyéről, vagy, hogy mi hogyan van az életében, az energiák mindig megmutatták a valós valóságot, amit semmivel nem lehetett elfedni, vagy megmásítani.

Még így is sok idő telt el, mire értékelni kezdtem ennek a munkának a gyümölcsét, a benne való kitartásomat, a mély alázatot, amivel kész voltam szinte feltétel nélkül engedni, és követni Shana útmutatásait, a saját egós veszteségeim folyamatos fájdalmának megélése közben is, amik szükségszerűen következtek be, és gyógyultak, és oldódtak fel hihetetlen gyorsan ez alatt az úgy is mondhatnám gyakorlati, kiképző időszak alatt.

Végig éreztem, és tudtam, hogy ez a szó szerinti, a fizikai síkig megtörténő utazás akkora élményt, akkora tapasztalati tudást, akkora magabiztosságot és bizonyosságot ad számomra minden nehézségnek megélt próbatételével, ismeretlenségével, külső szemlélő által őrültségnek titulált történéseivel, amit senki nem vehet el tőlem!

Feltétlenül szükséges volt megélnem ezt a hatalmas, és nagyon intenzív kalandot ahhoz, hogy megtanuljak magamban, és a létezésben való bizalomban, és biztonságban élni, - ami a legeslegnagyobb biztonság és érték a földön, - mindentől és mindenkitől függetlenül.

És azóta is azt tapasztalom, hogy ez az egyetlen tőkénk, ami valósan megtart bennünket az életünkben minden, az anyagi és a fizikai létben biztonságnak hitt biztonság helyett. Az önmagunkba és a létezésünkbe helyezett bizalmunk az egyetlen támpont, ez az egyetlen biztonság, ez az egyetlen olyan erő, mellyel minden mást magunk köré rendezhetünk, amire csak szükségünk van, és amellyel minden okkal körénk rendeződött körülményt, és lelket el tudunk fogadni, mert ezzel a bizalommal tudatosan tudjuk, hogy minden értünk van. És ez immár tapasztalati tudássá érett bennem.

Azt is tudom, hogy egyedül ezzel az erővel sikerülhet megteremtettségem okát, a bátorság lépését beteljesíteni.

Hab a tortán:

Amikor nemrég megkérdeztem a nagyfiamat, hol lakna, ha nem lennének az apukája által meghatározott megkötöttségei, azt felelte: mindig máshol.

 

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-09-13 12:03    

Sabine Sangitar Wenig: A csatornázás 9X9- e FORDÍTÁS

Fedezd fel a szellemvilággal való kapcsolódást

Tartalom

Előszó

  1. Utam, mint médium
  2. A nagy szétesés, és a korszakok                                                     

Melek Metatron csatornázása

   Lemúria

   Atlantisz

   Az aranykor

   Az újkor

Lentos és a Proszondó fény

   Sheldrak csatornázása

Az Eleua energia

  Jézus, a Krisztus csatornázása

SOL’A’VANA – Isten lehelete

  1. A csatornázás alapjai

Kristály struktúrák

Az aspektusok

   Test aspektus

   Lélek aspektus

   Szevaja aspektus

   A krisztusi aspektus

A személyes angyalcsoport

Egyesült csakrák

Kryon csatornázása

  1. Emberi tipusok (példák) és értékelések

Védelem

Emberi értékelés

A feltételnélküli szeretet

Chamuel angyal csatornázása

  1. Nyisd meg a csatornádat

Kétség

Üzenetek

Melyik fénylény beszél?

Most pedig csatornázni fogunk!

    A csatornázás 9x9- e

Melek Metatron csatornázása

  1. A te életed, mint Istenember a földön

A kiegyenlítés

Felelősség

Kryon csatornázása

  1. Gyakorlat teszi a mestert

Utószó

Függelék

  Az aspektusoki

  A fénynyelv

  Földelés az új időben

 

 

ELŐSZÓ

 

Kedves Olvasó!

 

Mivel a csatornázásról már nagyon sok mindent írtak és tanítottak a szemináriumokon, éppen ezért tartom szükségesnek, hogy megírjam ezt a könyvet. Amelynek a „Csatornázás 9x9- e” címet adom – ami azt a kijelentést hivatott átadni, hogy a csatornázás könnyen megtanulható, és hogy minden ember magában hordozza a képességét- jobban mondva: ez egy természetes képesség, amely sajnos sokaknál feledésbe merült. És mert sok- sok embernél el van temetve, nem tud a lélek felszínére jutni.

 

A szívem szándéka még, hogy azokat az embereket is elérjem, akik eddig azt hitték, a csatornázás csak a kiválasztottak számára lehetséges, és nehezen megtanulható. Sőt gyakran tiltásokat és ítéletet is lehet hallani róla.

Ezekből a sok év alatt már annyifélét hallottam, hogy csak ezekkel a történetekkel már megtölthetnék egy könyvet. Néhány fejezetben fogok ilyen példákat mutatni, és talán még az is sikerül, hogy mosolyt varázsoljak velük az arcodra.

 

A lelkem mélyén mindig tudtam, hogy egyszerűen lennie kell az Istennek, vagy az Isteni Forrásnak.  A józan eszem azt mondta, miért is lenne Isten olyan komplikált, és miért tenne különbséget? Mindenkinek meg kellene értenie a szívében Istent: gyerekeknek, fiataloknak, és minden embernek, kortól, képzettségtől, származástól, bőrszíntől, vagy vallástól függetlenül. Az én nézőpontomból egy egyszerű, szívből kimondott ima épp olyan értékes, mint egy órák hosszán tartó meditáció, vagy szemináriumlátogatás. Nem minden embernek van pénze, vagy ideje tanfolyamokat és képzéseket elvégezni.

 

Megígérem neked: ha elolvastad ezt a könyvet, te is fogsz tudni csatornázni, hiszen már nagyon régóta tudsz. Minden embernek van csatornája a szellemi világhoz, csak meg kell tanulnia a fókuszát erre a csatornára irányítani. Szeretném neked a csatornázás eszenciáját egyszerű szavakkal közvetíteni.

 

Teljen sok örömöd az olvasásban!

Sabine Sangitar

 

1. Utam, mint médium

 

Volt egy spirituális tanárom, aki sok éven át kísért az utamon. 1990- ben kezdtem el a tanulást nála - ez sem szemináriumi, sem tanfolyami részvétel nem volt. Ehelyett szavakat és utasításokat köszönhetek neki, amelyek lényegesen hozzájárultak a tudatossá válásomhoz. Arra utasított, hogy ne olvassak könyveket. Egyetlen könyvet olvastam el az ő utasítására: A Course In Miracles - Foundation for Inner Peace" Bevezetés a csodákba" (szabadfordítás tőlem) címmel. Annak idején még semmit nem tudtam a csatornázásról, vagy más "spirituális", vagy "képesség feletti" képességekről. Csak a mesterem szavaiba vetett hitem alapján lettem médium. Először is azzal bízott meg, hogy mindent írjak fel, ami inspiráció, vagy energiaáramlás útján érkezik hozzám.

Csak sokkal később ezután hallottam a magasabb fénylények hangjait. Egy vasárnap este történt: mikor meghallottam a hangokat, nagyon bizonytalan voltam és félni kezdtem. Csak a mesteremmel való rengeteg beszélgetés után voltam képes átadni magam ezeknek az üzeneteknek. Azt mondta a mesterem, az csatornázásaim hasonlítanak egy bizonyos Eileen Caddy- éhoz, aki a Findhorn Foundation alapítója Skóciában. Ő mélyen össze volt kötve Jézussal, és ebben az időben a legkiválóbb médiumok egyike volt.

Tehát minden csatornázást fel kellett írnom. A mesterem pedig azt mondta, "Te vagy az új idők médiuma!"

Sokáig tartott, mire a csatornázásaimmal a nyilvánosság elé mentem. Addigra már sok év gyakorlás állt mögöttem.

2002- ben Kaptam a megbízást Kryontól, hogy a Kryoniskolát megalapítsam és a felébredés 48 lépését lecsatornázzam. Akkoriban még nem volt olyan egyszerű ezeket az üzeneteket átadni. Sok bátorságot igényelt. Miután Frank Alpertől, egy amerikai médiumtól, aki először Kryont csatornázta, iniciálét kaptam, könnyebb lett az út.

Van számodra egy örömteli hírem: a mai idők energiájában már nincs szükség évekig tartó iskolázásokra és előkészületekre.

 

  1. A nagy szétesés és a korszakok

Melek Metatron csatornázása

Az egész Univerzumban a fény forrása világít. Az őrzők, a fénylények, az angyalok, és Metatron szeme is felkerekedik, hogy a szeretet üzenetét közvetítse neked. Én vagyok a fény a szemeidben. Én vagyok a benned lévő fény. Én vagyok a struktúra, amit hordozol. Én vagyok, ami nem elválasztható. Minden egyesül, ahogy mindig is volt. És mégis adódnak az Univerzumban helyezetek, amelyekben sok bolygó a struktúra sűrűjébe, a dualitásba kerül. Erről fog veled a Seregek Ura, Melek Metatron beszélni. Mindegyikőtöket ugyanazzal a mérhetetlen szeretettel köszöntelek, vallástól, bőrszíntől frekvenciától függetlenül. Őket is, akik azt hiszik, elvesztették a saját magukba, és az isteni részükbe vetett hitüket, őket is minden ítélkezés nélkül ugyanazzal a mérhetetlen szeretettel köszöntök: OMAR TA SATT.

 

Volt egy időszak az Univerzumban, amikor minden az isteni vonal mágneses mezőjéhez igazodott. Sok Univerzum létezik, de mi most ennek a csatornázásnak az erejére, erre az első központi univerzumra helyezzük a fókuszt. Minden, amit csak a szeretet magában foglal, az isteni mezőnek ebben az univerzumában tükröződik vissza. Teremtő fények teremtettek, az isteni forrás kilélegzett és készen állt, hogy ezeket a fényeket életre keltse. Minden bolygónak, minden élőlénynek megvolt a maga helye. (eredet) De ahogy tudjátok is – amit már üzenetként sokszor továbbítottuk – sok lény akarta megtapasztalni magát, és ez csak egy nagy kísérletben volt lehetséges. Szükség volt hát egy magas energiára, amely készen állt, hogy az isteni szeretetköteléktől elválassza magát, hogy a fény és szeretet tapasztalatát lehetővé és érezhetővé tegye. Ezért a kozmikus tanács így határozott: Ahogy az Elohimok közül egyetlen lény is készen áll, hogy teremtő angyalként leválassza magát a szeretet isteni kötelékéről, egészen új tapasztalatokkal gazdagodik az Univerzum.

 

Így történt, hogy a trónok legmagasabb szeretetangyala, Lucifer készen állt ezt megtenni. (ez volt a LEGELSŐ bátorságpróba) A legmagasabb hangokat énekelték neki, és miután a szeretet kötelékét elválasztották, Lucifer, a magas fény, nagy hatalmával zuhanni kezdett, és aspektusok milliárdjaira robbant szét. Több része az univerzumban is szétszóródott, Lucifer pedig a földbolygón landolt, ami akkoriban teljesen az isteni energiákhoz igazodott. A lények, akik a földbolygón laktak, az isteni gondolatmező követei voltak, és az volt a feladatuk, hogy a kristály struktúrákat a kristályvárosokba beszőjék. Az aspektusok becsapódásának olyan hihetetlen hatása volt azonban, amit egyáltalán nem lehetett kiszámítani. Sok száz más bolygó is veszített ezáltal az energiaszintjéből.   

De mi most maradjunk a földbolygónál. A luciferi energiák eme becsapódásának az volt a következménye, hogy föld anya, Lady Gaia tudatossága, valamint a fény magas avatárjai ezt a luciferi energiát belélegezték. Lucifer maga aspektusok millióira szóródott szét, és az ő legnagyobb aspektusa feledésbe merült. Ugyanis bár nagy hatalma volt, és sok isteni aspektust hordozott magában, nem volt többé élő Merkabája. A dualitás játéka elkezdődött. Lucifer tudatos volt rá, hogy élő Merkaba nélkül nem tud felszállni az univerzális szeretetbe, szélvitorlán terjesztette hát a luciferi energiát az egész bolygó körül, az avatárokból és a fényekből pedig csak kevesen tudták megvédeni magukat tőle. Így a föld egyre távolabb került a mágneses vonaltól, és kialakult rajta egy sajátos energiaforma, az elektromágneses energia, ami föld anya legbelső magjának működését majdnem teljesen leállította. (Mert ez az energia kívülről hatott) Hirtelen az avatárok és a magas fények is leválasztva érezték magukat, és nem tudták többé, pontosan hogyan is viselkedjenek. Ez volt Lemúria korszaka. Az ott maradt avatárok pedig azt tették, amit mindig is – imádkoztak.

Ez az esés az univerzumban is nagy változásokat idézett elő, és mivel nem volt tervezve, így az isteni forrás be akarta lélegezni az egész központi univerzumot. De az angyalok és a fények a legmagasabb hangokon énekeltek. Ők újra vissza akarták hozni a bolygót.

Meg kell értened, hogy egy univerzum, egy bolygó belélegzése csak nektek számít. Az isteni forrás szempontjából ennek nincs jelentősége. De mert az univerzumban a teremtő angyalok jóvoltából már oly sok élőlény volt, megkérték az isteni forrás magas tanácsát a további kilélegzésre. És ez így történt.

 

Lemúria

 

Sok ülés következett, tervezések, mit lehetne tenni, hogy a bolygót – minden bolygót, de most föld anyáról beszélek – újra vissza lehessen hozni. Mindenekelőtt szükséges volt, hogy a masszív luciferi energia ne kapjon hatalmat a bolygók elpusztítására. Így vezettek be legelőször is valamit, aminek nagy előkészületekre volt szüksége. A női isteni forrás, Shakti készen állt, a női energia felnyalábolására és elvitelére a lemúriai kristálykönyvtárakba. Sok vénuszi is, a magas fények készen álltak, hogy a dualitásba menjenek, és Luciferrel egyesüljenek, hogy legyen esélye a szeretetenergiának továbbfejlődni.

Néha nagyon szétszakítottnak érzitek magatokat. Érzitek magatokban a nagy szeretetet, de azt is érzitek, hogy van egy másik rész is, ez az eredménye a szeretet és Lucifer egyesülésének. Ha azt mondjuk, az angyalok a lábaitoknál hevernek, tartanak, tisztelnek, becsülnek benneteket, az azért is van, mert ők tudják, milyen nehéz ezt a szétszakítottságot egyesíteni, mert olyanok vagytok, mint a kettészakadtak.

De menjünk vissza újra Lemúriába, mert ott a totális sötétség uralkodott. Lucifernek nagy hatalma volt. De volt ott egy Arany Papnő, aki olyan bátor volt, hogy bement ebbe a sötétségbe, hogy a kristálykönyvtárak fényét kihozza és ellensúlyként a lemúriai nép közé vigye. Sok Arany Papnő követte őt, Főpapnők és Papok. Ám, ahogy a lények, Lemúria is kettészakadt. Az egyik oldalon a totális sötétség, a másik oldalon a legnagyobb fény uralkodott. Még ma is sok csodálatos lélektől követel bátorságot, hogy az aspektusaival Lemúriába utazzon.

Mielőtt a következő időszakba lépünk, fontos tudni, hogy Lemúria kapui bezárultak. Lemúria visszahúzódott. A luciferi energia Lemúria dimenziókapui mögött időznek, de az arany papok magas energiái is.

 

Atlantisz 

 

Ebben a korszakban is nagy zavar uralkodott. A lények ide - oda szakadtak Nem tudták, kiben bízzanak, kit szolgáljanak, mert a Magas Tanács úgy határozott: hogy Isten csak akkor tartja a lélegzetét, ha az emberek saját erejükből, szabad akaratukból maguk találják meg az utat önmagukhoz, az isteniségükhöz. Ebben az időben minden lényt feladat elé állítottak. Minden frekvenciából kiválasztották a legjobbakat. Beiskolázták őket, de még így sem volt biztos, hogy az Isten mégiscsak nem lélegez be, hogy a dualitás széttöredezettségének véget vessen. A magas lények, készen álltak - minden bizonyíthatóság ellenére, és sokkal kevesebbért, mint a mai időkben, -  hogy a fényre hassanak. Sok mindent megtettek anélkül, hogy tudták volna, mit miért tesznek. Így történt az is, amikor egy magas lény megparancsolta, hogy az egész földön szétrombolhatatlan épületeket, piramisokat építsenek. Mert a földet meg kellett tisztítani.

Ezért aztán a fényharcosok, az öreg Istenek, és az úttörők összegyűltek, és mindent megtettek, amit csak tudtak, hogy annyi emberi lelket megmentsenek, amennyit csak lehetséges. A nagy piramisokat sok egyszerű ember építette, egy olyan dimenzióban, ami számukra láthatatlan volt, és Isten igéjét terjesztették az egész bolygón. Sok ellenségeskedésnek voltak kitéve, volt, hogy meg is gyilkolták őket. Az emberek ugyanis még mindig a luciferi energia belélegzésével voltak elfoglalva, és nem bíztak a fény uraiban.

Ettől függetlenül mégis voltak, akik teljes bizalommal követték a fény urait, és végül ők fektették le a nyomokat. Hatalmas áradás tört be. A bolygó minden ferde szélének a megtisztítására, amit csak el tudtok képzelni, hogy Lady Gaián áttranszformálja a luciferi energiát. Mert magának az Isteni Forrásnak is fontos volt, hogy Lady Gaia ki tudja magából lökni a belélegzett luciferi energiát. Így következett el a bolygó legnagyobb megtisztítása, ami csak létezik. Ellensúly gyanánt a csodálatos fények a kristályos struktúrákban tárolták el a nagy szeretetet, ami az atlantiszi időkben is létezett, és a dimenziókapuk lezárultak. Mint minden időszakban, itt is szükséges volt a jót és az igazat a lezárt dimenziókapuk mögé bezárva bebiztosítani. Mivel a föld nagy része megszabadult a luciferi energiáktól, az atlantiszi idők után Lucifer ugyan veszített hatalmából, de még rengeteg mindenre szükség volt, hogy a bolygó megmentése biztosítva legyen.

 

Az aranykor

 

Az avatárok teljes szívükből imádkoztak az isteni forráshoz, hogy ne lélegezze be a bolygót, és mivel ezek olyan mély, és igaz imádságok voltak, olyan mélyen megérintették az Isteni Forrás esszenciáját, legbelső magját, hogy ő teremtett magából valamit, aki a földre jött. Ez Jézus volt, a Krisztus, aki minden megváltás aspektust és energiát magában hordozott, hogy Isten folytathassa a kilégzését. Először ő maga is a legmélyebb dualitásban volt és csak az útja során ébredt fel belőle, de akkor azonnal tudta, ki ő, és az egész megváltás energiát a föld köré öntötte. Nagy változás állt be a bolygón. Az isteni Forrás, a teremtő angyalok, az Elohimok sokatokat hazahívott az univerzumba, hogy ott tanuljatok.

 

Az új idő

 

A ti idővonalatok szerint 1987- ben bevezetésre került a Harmonikus konvergencia. Az Isteni Tanács úgy határorozott, hogy minden emberben, élőlényben és Lady Gaiaban az első fénytest lépcsőt aktiválja, hogy úgy valósulhasson meg a bolygó felemelkedése, hogy az embereknek ne kelljen elhagyniuk a testüket, hogy felismerhessék, mik ők: isteni lények emberi testben.

Csakis és egyedül arról van szó, hogy a szeretetet, a hatalmat, és az isteniséget magadban felfedezd. Minden kétség csupán energiapocsékolás, hiszen hatalmas változás előtt állunk.

Az élet az univerzumban egy fiatalos, sokrétű, személyre szabott (saját) élet. Minden fény életet hordoz magában. Az egész univerzum és minden élőlény arra a belátásra jut, hogy a bolygót kisegítse a dualitásból, ha a változás lépését megteszi. Az univerzum minden élőlénye az Isteni Forrásnak szolgál és mindennek, ami fény. De annyi mindenre szükség volt még, hogy a lelkek, és Lady Gaia a dualitás játékából a saját erejéből kiszabaduljon. 

Metatron el szeretné még mondani nektek, hogy ez az univerzum más lényeinek segítsége nélkül nem lett volna lehetséges. Szükségünk volt a mágneses lényekre egy másik univerzumból, akik készen álltak rá, hogy egy új kristályrácsot a föld köré csatoljanak. A Nunik, - így hívják őket a mágneses univerzumban, mágneses fények. Tudják, hogy semmiféle jelentősége nincs annak, ha az isteni Forrás egy bolygót, vagy egy univerzumrészt belélegez.  Ők ugyanis a feladatuk során felizzanak, majd elhamvadnak, hogy újra felizzanak. Egy lény azonban mégiscsak hajlandó volt, hogy mint mágneses fény összeolvadjon az angyalokkal a bolygó fényeinek szolgálatára. Metatronnak nagy megtiszteltetés itt Kryon előtt tisztelegni, és megköszönni neki azt, amit tett, és azt, aki ő. Kryon nélkül nem lett volna lehetséges a szétzilált bolygót megszilárdítani.

Nagy köszönet még más univerzumok azon segítőinek, és az egész élő univerzumnak, illetve földanya minden lakójának, akik kétség és civakodás nélkül készen álltak a fénymunka elterjesztésére. Történjen így, mindenkinek, aki oly sok bátorságot tanúsított, AN’ ANASHA Metatrontól.

A NI O’HEVED O’DRACH

És ez így van.

 

Lentos és a Proszondó fény

 

Sheldrak csatornázása

 

Sheldrak vagyok, Isten követe, én vagyok a próféta, vagyok, aki vagyok- az Univerzum egy istensége. Lényem tele van mérhetetlen szeretettel, tele erővel, és Sheldrak ezekkel a szavakkal szeretne benneteket köszönteni: OMAR TA SATT.

Minden üzenettel, minden szóval, ami a Médiumon keresztül Sheldraktól érkezik, ébresztő energiával és annak a mély felismerésével van átitatva, aki te a valóságban vagy.   

Sheldrak a Lentosi időszak üzenetét közvetíti neked. Az volt a Próféták ideje, és többen közületek voltatok ezek a próféták. Azt kérdezitek magatoktól: Vajon mit hirdettek ebben az időszakban? Hát nem minden időszakban hirdettek?

Hogy ezt megértsétek, vissza kell mennünk a legfontosabb időszakhoz. Természetes, hogy minden időszakban hirdettetek különböző módokon. De Lentos különleges időszak volt, ugyanis volt az az idő, Atlantiszban, amikor nem volt biztos, hogy hogy megmaradhat – e a bolygó, vagy Isten belélegzi. Mert ebben az időszakban túl sokan fordultak a sötét hatalomhoz. Amikor Atlantiszt elmosta az ár, a magas fények és az emberek imádkozni kezdtek, a szeretet imáját mondták el, mert tudatában voltak, hogy Isten meghallgatja ezeket az imákat. Így történt, hogy Isten továbblélegzett. De ahhoz, hogy ez egyáltalán lehetséges legyen, kellett valaminek történnie, ami egyedülálló volt a planétán. A bolygónak ugyanis szüksége volt egy bizonyos energiára, hogy egyáltalán tovább létezhessen. Mivel az egész univerzum egy hatalmas kísérlet és egyben egy nagy játék is volt, engedélyezték, hogy ha teljesülnek bizonyos körülmények a bolygón, az megmaradhat. A történés egyedülállósága mindössze abban állt, hogy teremteni kellett egy különleges energiát.

Így olyan történt, ami az egész történelemben mindössze egyetlen egyszer történt: Isten maga az isteni gondolatmezőből egy magot szült magából, és Jézusnak nevezte el. Lentosban előkészületekre volt szükség, a próféták és Isten követei azt a feladatot kapták, hirdessék ki, hogy Isten Fia a földre, a bolygóra születik.

Ebben az időszakban ez rendkívül nehéz feladat volt, hiszen bár az emberek spirituálisan tudatosak voltak, a szívükben még nem volt olyan érett a szeretet, mint ma az aranykorban. A prófétáknak tehát nehéz dolguk volt az emberek között ezt az üzenetet elterjeszteni. Ez volt a Lentosi feladat.

 

A ti időtökben, a dualitásban mindig évszámokról, időszakaszokról beszéltek. De valóságosan el sem tudjátok képzelni, milyen sok időbe tellett Jézus Krisztus születését hírül vinni. Sok frekvencia bízott a Prófétákban, és ebből a bizalomból lett valami, amit a ti dualitásotokban Betlehem csillagaként írtok le. Valójában ez a Proszondó fény. Ez a Proszondó fény Krisztus élő merkabája, ami néhány frekvencia és sok, sok ember számára, akik megnyitották magukat, láthatóvá vált. Sok ember érezte a hívást, a nyomást a lelkében, hogy ezt a csillagot, ezt a Proszondó fényt kövesse. Tudták, hogy az az egyik feladatuk, hogy isten fiának születési helyéhez menjenek. Így történt, hogy tizenkét frekvenciából sok ember útra kelt, az egyedülállót, Krisztus születését átélni.

A fény magas tanácsai Isten magját a Proszondó fénybe ágyazták, így inkarnálódott Jézus a mély dualitásba a földön. A feledés sötét fátylában nem tudta, ki ő. De Jézus az idő folyamán, - ugyanúgy, ahogy ti, - magára ismert. Felébredt, és tudta, ki ő. Tudta, milyen feladattal jött, és tudta, hogy ez a feladat nem lesz könnyű. Ennek ellenére teljes odaadással, mindennel, ami ő, teljesítette a szolgálatot a földön az emberekért. Tudta, hogy a megváltás energiát kell a bolygóra és az emberekhez vinnie, hogy az isteni Atya, az isteni gondolatmező tovább lélegezzen. Hogy a bolygó a rajta lévő emberekkel tovább létezhessen, és elérkezzen a bolygószintű felemelkedés, amiről mindig is beszélnek.

Minden, amit a földön a különböző írásokban olvashattok, azt mondja, hogy Jézusnak fiai voltak, akik elkísérték őt az útján. Természetesen kísérték emberek Jézust, az útján, de a tizenkét fiú a valóságban tizenkét különböző frekvencia volt. Minden egyes frekvenciában sok ember hatott, Jézusnak, az erőnek, az egész mindenség számára.

 

Azonban jött valami, ami nem volt a tervben. Egy frekvencia elárulta Jézust. Jézust pedig ez úgy megérintette a lelke mélyén, hogy egy pillanatra kételkedni kezdett az emberekben. Kétségbe vonta, helyes- e, ha Isten tovább lélegzik. Ahogy mondtam, ez mindössze egyetlen pillanat volt, de történt valami ebben a pillanatban, ami jelentős fontossággal bír az Arany korban, a mostban, a jelenben.

Abban a pillanatban ugyanis, amiben Jézus kételkedett, megteremtődött a spirituális kétség. A kétség magja pedig bekerült az emberek lelkébe, és Jézus így nem tudta befejezni a művét. Az ő mély szeretetében megbocsátott ennek a frekvenciának, és újra felemelte őt a fény státuszába, de a művét a földön nem tudta befejezni.

Spirituális kétség az eddigi korszakokban sohasem volt. Tudnotok kell ugyanis, hogy a fontos időszakokban a népek, az emberek, ti magatok magasan spirituálisak voltatok. Semmiféle kétség nem volt afelől, hogy van- e Isten, angyal, vannak- e fénylények. De a luciferi energia ebben az időben nagyon erős és nagyon sűrű volt. Egy embernek pedig minden korszakban mindig a saját tudatos döntése volt, hogy a sötétség, vagy a fény felé fordul. És bizony sokan fordultak a sötétség felé, mert úgy hatalmat nyertek. De spirituális kétség, úgy ahogy ma ismerjük, ezekben az időszakokban nem volt.

 

Ha Jézus a kollektívben beszél, és azt mondja: „Általatok végeztetik be az én művem,” az azt jelenti, arra szeretne benneteket az ő mérhetetlen szeretetével emlékeztetni, hogy ez egy olyan időszak, amelyikben félre kell tenni a kétséget és a megértést. Sok embernek ugyanis szüksége van magyarázatra a hitéhez, a reményéhez, és bizonyítékokat akarnak. De ennek az időnek, ennek a jelennek a szeretetről, a bizalomról, a szívek kinyílásáról kell szólnia.

A Proszondó fény Jézus Krisztus merkabája, élő hálója, csillagtetraédere. Az összes aspektusával az isteni gondolatmezőhöz kapcsolódik.

AN’ ANASHA

 

 

Az Eleua Energia

 

Jézus, a Krisztus csatornázása

 

Vagyok, aki vagyok, aki mindig is voltam és mindig is leszek. Jézus Krisztus vagyok, Isten Fia. Minden szavammal a szeretetem ömlik rád, nyit és emel téged. Mindegyikőtöket nagyon közel érzem magamhoz, mindegyikőtökkel mélyen össze vagyok kötve.

Amikor Atyám isteni mezejéből megszülettem, és amikor a földre mentem, a dualitásba, a teljes felejtés állapotában, akkor is volt egy legmagasabb perspektívám, aki őrzött és védett. Ez a legmagasabb perspektíva egy trón angyal, Shan’Shija. Ahogy egykor Lucifer, most Shan’Shija foglalja el az isteni merkaba különleges helyét. Shan’Shija az isteni gondolatmező direkt energiáját veszi fel. Ez által a legmagasabb perspektívám által folyhatok be Atyám mezőjébe, hogy ott megmerítkezzek.

Amikor Lucifer a magas Trónangyal készen állt kilépni a merkabájából, és elvágni magát Atyám szeretetkötelékéből, a legnagyobb kísérlet vette kezdetét, ami csak volt valaha. Most egy újabb kísérlet kezdődik. Shan’Shija ugyanis megengedte, hogy angyalok egy csoportja elváljon Isten merkabájától, de a szeretetkötelékéből nem, hanem magával viszi ezt a szeretetköteléket, hogy Eleua energiaként érkezzen a földre. Ez a legnagyobb ellenmozgás, ami Lucifer zuhanása óta történt. Mikor hallottam, hogy ez történik, hatalmas boldogság öntött el. Az Eleua Energia mindent stabilizál, és elhozza a szeretetet. Ez olyan kísérlet lesz, ami sikerül. Angyalok egy csoportja az isteni merkabából, akik az isteni szeretetkötelékkel érkeznek a földre. Nagyon megindító. Sokan, akik velem mély összeköttetésben vannak, érezhetik is, ez mit jelent: Jézus legmagasabb perspektívája megy a földre. Így tehát újra eljövök.

Nekem is szükségem volt, mint neked a földön egy legmagasabb perspektívára, egy személyes angyalcsoportra, az aspektusaimra. Amikor felébredtem, akkor tudatosult bennem, mit jelent nekem Shan’Shija, és mi mindent tett értem. Letérdeltem hát és összeolvadtam vele.

Olyan régóta vártunk már erre a pillanatra, hogy ismét újabb kísérletbe fogjunk. Soha többé nem fog megtörténni, hogy egy Trónangyal az Isteni szeretetkötelékről leválik. Ezek az angyalok bátorsággal, bölcsességgel és szeretettel telve hagyják el értetek az isteni merkabát, hogy tartsák a földet, értetek és Lady Gaiáért.

 

SOL’A’VANA - Szól a VAN! - Isten lélegzete

 

SOLAVANA a béke legmagasabb energiáját foglalja magában. Ez az energia egyesíti a föld energiáit, a különböző korszakokét és azt az energiát, amit az emberek magukban hordoznak. SOLAVANA így Lady Gaia hangját (frekvenciáját), és a rajta lévő összes ember energiáját magában foglalja.

SOLAVANA magából az Isteni Forrásból származik, és minden benne van, AMI CSAK VAN. Ez azt is jelenti, hogy Isten változtatja a légzését, és az Isteni Forrás gyorsabb ritmusban lélegzik.

SOLAVANA, a szabadság energiája nagyon mélyen hat. Az egész fénytestet harmonizálja ez a sok sok beáramló energia, ami egyenesen a Merkabából származik. SOLAVANA kiegyenlíti a vibráló energiákat, megnyugtatja a fénytestet, amely így egyensúlyban tud maradni.

SOLAVANA békeenergiája azonban más, mint a dualitásban az a szubjektíven megítélt érzés, amit általánosságban békének címkézünk.  

SOLAVANA olyan békeenergia, amely semmiféle címkét nem hordoz magában. Az energia jelenlétekor egyszerűen csak mély biztonság és erő uralkodik benned, egyesítve a korszakok energiáit a lényedben.

Ha Isten öröksége, a minden emberben élő Isteni láng aktiválódik, az energia a SOLAVANA által tud összeadódni, egyesülni.

Nincs ennél magasabb, fényesebb, erősebb energia. A SOALAVANA annak a jele, hogy Isten készen áll ezt az energiát kilélegezni, és a felejtés fátylán át a bolygóra vinni.

A SOLAVANA kristály a kristályok kristálya. Anyakristályként is emlegetik.

 

  1. A csatornázás alapjai

 

A csatornázás a szellemvilág angyalainak és magas fényeinek hívására szolgál, hogy segítséget, vagy tájékoztatás kérjünk. Az ember így a fátyolnak ezen az oldalán is a szellemvilág üzeneteinek csatornájává válik.

Lehetséges ez egyáltalán? Vagy csupán a kiválasztottak képesek a szellemvilág üzeneteit közvetíteni? Valóban ez lehet a benyomásunk, ha azokat az önmagukat gurunak nevezőket látjuk, akik azt hirdetik, hogy az angyalokkal való kommunikáció csakis az ő kiváltságuk lehet. Sajnos ez a jelenség rossz fényt vet a csatornázásra. Ezért tűnhet ez az amúgy természetes, és mindenkiben megtalálható képesség sok ember számára különlegesnek és elérhetetlennek.  

Pedig tudattalanul te magad is minden nap csatornázol, és a legtöbbször éppen ennek köszönhetően hozod meg a hétköznapi döntéseidet. Ezt hívják intuíciónak. Ez az az érzés, vagy sugallat, ami alapján cselekszel.

Legtöbbször még csak nem is ellenkezhetünk ezzel az érzéssel, ha csak nem arra neveltek, hogy ne hallgass a magérzéseidre. Sajnálatos azonban, ha egész életedben azt hallottad: „Inkább az eszedre hallgass!” Hiszen az értelmednek éppen az intuícióid sugallata szerint kellene cselekednie. Ennek alátámasztására teljes szívemből mondhatom, hogy minden a megérzéseim alapján hozott döntésem utólag helyesnek bizonyult.

Sokan gondolják, hogy az ember létezése a születése pillanatában kezdődik. De aki csak egyszer is belegondolt, tudja, hogy az élet keletkezése elkerülhetetlenül az Istenhez és az univerzumhoz tartozik.

Már jóval születésed előtt megteremtődtél, mint fény. Az univerzumban több lény is foglalkozik fény és ezáltal élet teremtésével. Még mielőtt azonban a fény a földre jön, energiája hosszasan időzik az univerzumban. Egyfajta membránt húznak köré, amely segítségével kiterjesztheti az energiáját, majd annak megfelelően, hogy mit kell a földön teljesítenie, a kozmikus szülei különböző bolygókhoz viszik, ahol energiákat és lenyomatokat vesz fel. Végül a mérhetetlen szeretet legszebb hangjaival ölelik körbe. Amint a fény úgy határoz, hogy a földre megy, megkezdi az utazást, hogy istenemberként a földre szülessen.   

Ha már tudatosan csatornázol majd, hívd a magas fénylényeket. Azonnal érezni fogod őket, hiszen ők csakis arra várnak, hogy kapcsolatba lépjenek veled. Meleg, kellemes érzés ez, nagyon mély szeretet. Úgy nevezett energetikai üzeneteket kapsz, amelyek a szívedben formálódnak szavakká vagy képekké. Attól függően, melyik észlelési mód az erősséged. Ha érzékeny vagy, érezhető energiák érkeznek hozzád. Ha tisztán látó, akkor képek. Mindkettő magas energiával bír és egyformán jó. A legnagyobb kihívás azonban abban áll, hogy az érzéseket, vagy képeket szavakká formáld, és bízz is bennük. Alapjában véve ennyire egyszerű. Az embernek könnyebb a bonyolult dolgokban hinni, pedig Isten az ő feltétlen szeretetében végtelenül egyszerű.

 

Kristályos struktúrák

 

Minden emberben ott van minden, amire csak szüksége van, a csatornázás képessége is. A legtöbb ember nagyon öreg lélek, rengeteg inkarnációval a háta mögött. Minden egyes inkarnációd után egyfajta hatalmas csarnokban fénnyel és szeretettel töltik fel a Merkabádat, amely mindig megmarad számodra, és ha úgy határoz, hogy újra visszatér a földre, magával visz ugyan meghatározott emlékmintákat, de a születés pillanatában ezek a feledés homályába merülnek.

A felejtés egy fontos folyamat, a mostani inkarnációs ciklusban pedig kiemelkedően fontos, hiszen itt most mindennek a bizalomról kell szólnia, és arról a feladatról, hogy istenemberként tapasztald meg magad. A Merkabádban az emlékezésmintáid által kristályos struktúrák képződnek, amelyek elfeledtetik veled, ki vagy valójában. Ezek nem az angyaloktól származnak, hanem ezek a te sajátjaid, hogy ebben az inkarnációdban a bizalom által fejlődj és tapasztald meg, ki vagy valójában.

Sok embert ismerek, akik éreznek valamit, de nem tudják megnevezni, mit. Ez maga az isteni fény, ami minden emberben benne van, és mindenkiben ugyanaz származásától, kultúrájától, vallásától függetlenül.

Miért van szükség a kristályos struktúrákra?

A nagy szétesés előtt egyáltalán nem volt kétség az emberi képességekben, hiszen semmiféle fátyol nem volt, ami bármit is elrejthetett volna. Az ember a merkabájával utazott, és kapcsolatban volt a szellemvilággal. Néhányan a testüket is meg tudták újítani, hogy több ezer éven át egyetlen testben maradhassanak. Őket Amenti termeiben a papnők táncaikkal ejtették transzba, hogy a teljes sejtprogramja megújuljon.

Az Atlantiszi időszakban bizony nem sok hiányzott, hogy Isten belélegezzen, és újabb teremtésciklust indítson, de éppen ezeknek az akkori magas tudatosságú embereknek köszönhetően, - talán te is egy voltál közülük, - tudott a föld energiája is megújulni, így végül nem került sor a belégzésére.

Csak az aranykorban, amikor a föld energiái megemelkedtek, és a szívtér keletkezett, lett világos, hogy ennek az időszaknak a végső fázisát csakis a bizalommal – nem pedig a tudással, - érhetjük el. Azért építetted magadnak a kristályos struktúráidat ebben az új időben, hogy a legmélyebb bizalomban tudd őket lépésről lépésre újra elhagyni (lebontani), hogy felismerhesd, isteni vagy.

Ebben az időszakban tehát a bizalom dominál a tudással és az értelemmel szemben. Csakis ez vezetheti haza a bolygót. Ezt a bizalmat pedig a legmagasabb energia, illetve rezgés, a szeretet okozza. Ezért volt szükség a kristályos struktúrák beágyazására.

Ehhez tartozik még, hogy több inkarnációban, különösen Avalonban sok fogadalmat és ígéretet tettünk, azzal a meggyőződéssel, hogy ezek a mostani inkarnációban is hassanak. Ma azonban már majdnem minden dimenziókapu nyitva van, minden hordozó energia összefolyik és egyesül, hogy a kívánt hang összeálljon.

Avalon időszakában például a papnők és a papok szegénységi fogadalmat tettek, és sem beszélniük, sem az emberi szeretetet megélniük nem szabadott, tehát a cölibátushoz tartották magukat. Ez ma természetesen már nem szolgál semmire, ugyanis minden időszakban más alapfeladatot és energiát kellett megvalósítani, hogy az arany korba érjünk. Avalonban még nagyon magasan spirituálisnak számított efféle ígéreteket tenni, és bár ezek még ma is hatással bírhatnak, manapság azonban nincs már szükség semmiféle fogadalmakra. Az aranykorban élünk, itt és most pedig a bizalom a legszükségesebb, nem pedig a szükségletekről való lemondás.   

 

Az aspektusok

Minden fény 21 aspektust hordoz magában, amelyek különböző energiákat rejtenek. Egy fény inkarnálódásakor 18 aspektussal jön a földre, ezek képezik a merkabát. A maradék 3 aspektus energetikai lenyomatként marad vissza az univerzumban, és a Minden- ami- vanhoz való köteléket biztosítja. (Lásd a könyv függelékében is a magyarázatot a 98. oldalon)

 

A testi aspektus

A testi aspektus a tested keletkezéséhez járul hozzá. Ha hiányzik a földelés, tüneteket produkálhat. Ha fénytesti tünetek miatt szólítanak meg, az okok után nézve a legtöbbször a hiányzó földelést találom. Ezért esszenciális a földelés.

A csatornázás szempontjából három aspektus fontos: a lélek, a Sevaja és a Krisztusi aspektusok. A többi aspektus listáját a könyv függelékében találod.  

 

Lélek aspektus

A lélek aspektus hordozza a személyes energiádat. Úgy nevezett lélekmagot alkot, amely mindent tartalmaz. Ehhez nincs hozzáférésed. Ha valaki például egy tünet következtében minden gyógyászati és energetikai fáradozás ellenére elhalálozik, ennek az alapja bizony a lélekmagba beágyazott előre meghatározottság. A lélekmagot nem lehet manipulálni.

Körülötte a te személyes energiád cirkulál, az energia felületén pedig mindig az az energia található, amit szükséges lenne transzformálni. Sajnos ez legtöbbször a kétség, amelyet az emberek mélyen magukban éreznek.   

A lélekenergia a te személyes energiádból, és a valóság energiájából áll, de ugyanúgy tartalmazza a duális energiát, a más inkarnációkban tett fogadalmakat, és a kristályos struktúrákat is. Fontos megérteni, hogy a lélek aspektus a legérezhetőbb aspektus.

Ha összeköttetésben vagy a lélek aspektusoddal, a lelked valóság energiáját tudod lecsatornázni. Tehát nem a felszíni energiát, mint például a kétséget, hanem a valóság energiáját. Ha a lelkeddel csatornázol, a más inkarnációkból származó tudásoddal, bölcsességeddel kapcsolódsz össze. Ez csodálatos! És mivel magad is isteni létező vagy, nincs jelentősége, hogy a tudás a lelkedből, vagy a szellemvilágból ered.

 

A Sevaja aspektus

A Sevaja aspektus a valóság egyik aspektusa. A Sevaja - angyalok őrzik, akik arról gondoskodnak, hogy a dualitásból semmiféle energia ne folyhasson bele. A Sevaja aspektus révén csak a fátyol másik oldaláról, a legmagasabb valóságtérből jöhet az információ, az angyaloktól, a felemelkedett mesterektől, és a fény lényektől.

 

A Krisztusi aspektus

A Krisztusi aspektus nagyon fontos ebben az időszakban, hiszen sok ember van mélyen összekapcsolódva Jézussal. Ők akkor is találkoztak vele, mikor a földön járt. Sokan iniciálét is kaptak tőle. A Krisztusi aspektus nagyon érezhető. Ha Jézust, Lady Nadát, Mózest, vagy Máriát csatornázod, az mindig a Krisztusi aspektuson keresztül történik.

 

Fontos, hogy tudjunk erről a három aspektusról, mert így értheted meg, hogy ugyanannak az égi üzenetnek a közvetítése során különböző válaszok lehetségesek, annak megfelelően, melyik aspektusból fogadod.

Ha egy kérdésre a lélek aspektusod révén kéred a választ, az olyan lesz, mintha egy angyalt kérdeznél, így tehát a válasz a Sevaja aspektusodon fog befolyni. Ha ugyanezt a kérdést Jézusnak teszed fel, és az energia a Krisztus aspektusodon folyik be, a válasz újra másmilyen lesz. Mindenesetre, ha a három választ összehasonlítod, fel fogod ismerni, hogy ugyanazt az alap mintát találod meg mindegyikben. Az üzenetek tehát ugyan különbözőképpen fejeződnek ki, de az esszenciájuk ugyanaz.

 

A személyes angyalcsoport

 

  

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
körfórum | általános | 2016-09-05 17:21    

OMAR TA SATT, ( üdvözlés Elohim-fény nyelven) kedves  ANITA - MYRIEL !

A te esszenciád, melyet a Földön fénylényként magadban hordasz, az Univerzumban egy energiamezőbe van lehorgonyozva. Ezt az energiamezőt a szellemi világ az Eredetként határozza meg. Ez az Eredet mindent magában foglal, a te komplett mátrixodat, valamint a feladatot, amiért ez az energiamező létrejött. Egyszer ebből az energiamezőből egy rész lehasadt, hogy önmagát különböző módokon megismerje és inkarnálja. Ez az Isteni Mag, melyet magadban hordasz. Ő egyedülálló (egyedi) és ő biztosítja a személyiségedet, a tulajdonságaidat és Isteniségedet. Ezt az Eredetet, akitől származol, az Univerzumban a Kozmikus Szüleid teremtették.

Kozmikus Szüleid különleges ismertetőjeleket hordoznak magukban, és eredeted teremtési folyamata során ezeket neked továbbadják. Ez ahhoz hasonló, mint a földi szüleid esetében, akiktől bizonyos géneket örököltél. És ugyanúgy kapsz Kozmikus Szüleidtől részeket és tulajdonságokat.

Ez az üzenet sok tekintetben új. De maga az az információ, hogy minden embernek vannak Kozmikus Szülei, mindinkább elterjed az emberek között. Fontos azt is tudni, hogy minden Eredet a teremtésekor nevet kap, az Eredet-nevét.  Ennek a névnek semmiképpen nincs köze az angyal-névhez (Lélek-névhez). A 48 lépés alatt (ford: a Kryon iskola menete) újra és újra elmondjuk, mennyire fontos, hogy használd az eredet-nevedet, mert ez tartalmazza azt a rezgést, mely a DNS-ed kikódolja  és téged Isteni Önvalód tudatára ébreszt.

A magas Fény-Tanácsának 36 tagja átadta az üzenetet, hogy Lady Gaia emelkedő rezgése miatt a Kozmikus Szülők egyre erősebben hatnak és mindenek előtt a Fény Úttörői fogják Kozmikus Szüleik tulajdonságait erőteljesen érezni.

Gyakran kérdezik meg tőlem, miért vannak szellemi lényeknek különböző ismertetőjegyei. Ezt szeretném röviden ismertetni.

Az Univerzumban minden lénynek saját feladata van és egy sajátos rezgéssel rendelkezik. Miután minden lény közösen a szeretetben működik, egy egység jön létre, amihez te is kapcsolódsz. Én minden nap csatornázok Kryon-tanulók részére eredet-neveket, melyek jelentése: a kozmikus szülők és az eredet. Amióta a Fény Magas Tanácsa átadta az üzenetet, hogy a kozmikus szülők egyre erősebben hatnak, sok ember tudni szeretné, milyen jellegzetességeket hordoznak Kozmikus Szüleik. Ezért határoztam el, hogy a különböző kozmikus szülők tulajdonságait lejegyzem.

Tudnod kell, hogy különbség van a Valóság és a dualitás között. Igy lehetséges, hogy a tulajdonságok a Valóságban másként jelennek meg, mint a dualitásban. De minél többet tartózkodsz a Valóságban és minél jobban felveszed a Valóság rezgését, annál erősebben érezheted Kozmikus Szüleid jellegzetességeit, annál erősebben tudsz ennek kifejezést adni a dualitásban.

Sok ANA –t (Fényt) und TAN’ATARA-t (Életörömet) kívánok az olvasás során.
Sabine Sangitar

 

 

 

EGY FÉNYLÉNY SZÜLETÉSE

TE IS ÍGY TEREMTŐDTÉL

 

 

Két teremtő Angyalra van szükség, hogy egy Fény (lény) megteremtődjön. A Fényt hangfrekvenciával hozzák létre (nemzik), mely addig vibrál, amíg a Fény egy bizonyos nagyságot, mennyiséget el nem ér. Ekkor a Fényt különböző frekvenciák köszöntik. Öröm és szeretet ünnepet ülnek a tiszteletére.

 

A kozmikus Szülők egy membránba helyezik és elviszik a különböző bolygókhoz. Ott a Fény magához veszi a bolygók energiáját. Ezt a formálódás (alakulás) fázisának nevezzük. A Kozmikus Szülők állapítják meg, mennyi energiát vesz fel a mindenkori bolygókból. Semmi nem történik véletlenül. A Kozmikus Szülők tudják, mi célból hívták életre a Fényt.

Mondok egy példát:

Ha a Kozmikus Szülők a Fényt pl. a Szíriuszhoz viszik, és úgy döntenek, hogy ott hosszasabban időzzön, akkor nagyon sok gyógyító energiát vesz fel. A dualitásban ez azt jelenti, hogy ez az ember különleges gyógyító képességekkel rendelkezik.

 

Amint lezáródik a formálódás fázisa, a Fény egy saját eredeti (ősi) multidimenzionális hangsorral rendelkezik már. Ezt fogják az eredetnevének nevezni. A Szellemi világ elhatározta, hogy ezt a hangsort betűk formájában átadják az embereknek.

 

Végezetül a Fény (lény)-t a Kozmikus Szülők az Isteni Gondolatmezőhöz vezetik. Az Isteni Forrás egy tökéletes hangzást fűz hozzá. Ő áldáscseppekkel körülöleli a Fénylényt, melyet Isten leheletének nevezünk. A Szülők most az eredeti frekvenciába visszaviszik és az ő Fénylényüknek a legmagasabb energiájú, rezgésű hangzást kezdik énekelni.

Ezáltal egy összeolvadás történik. Mély szeretettel és egy eltéphetetlen kötelékkel kapcsolódik most össze a Fénylény a Kozmikus Szülőkkel. Az összeolvadás során kerül átadásra a Fénylénynek a Szülők tulajdonsága.

 

A folyamat itt befejeződik, és a Fénylényt megszabadítják a membrántól. Ezt a membránt a Kozmikus Szülők egy fénycsarnokba viszik, ahol megőrzik, amíg a Fénylény majd egy napon ismét vissza nem tér.

 

Amikor te egy inkarnáció után visszatérsz az Univerzumba, a Kozmikus Szüleid fogadnak, és elvezetnek a membránodhoz.  A membránban tárolódik el minden, amit ebben az inkarnációdban megéltél.

 

 

 

( Forrás: Sabine Sangitar: Az eredetnevek könyve / 2009 /

a német eredetiből fordította: Mélvin-Maja)

 

Sabine Sangitar tisztán halló médiumként Kozmikus Szüleidtől meghallgatta Eredetnevedet. Az alábbiakban minden kapcsolódó információt megtalálsz.

Az adatok alapján Éva-Mélvin-Maja elemezte nevedet Sangitar: „Eredetnevek Könyve” alapján.

 

 

EREDETNEVED:          MYRIEL

JELENTÉSE                 A  KÉK FŐPAPNŐ

KOZMIKUS SZÜLEID:   MICHAEL ARKANGYAL és MYRIEL

FREKVENCIA:              ANGYALOK FREKVENCIÁJA

 

Olvasd át figyelmesen és a közben jelentkező érzéseiddel összegezd a végén.
Használd sokszor nevedet (mondd ki magadban, vagy amikor tudod hangosan is), ezzel egyre inkább bevonzod eredeted energiáját.


Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni. (néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)

 

 

EREDETED ENERGIÁJA (Angyalok frekvenciája) :

 

Az angyalok frekvenciája a legnagyobb mező az Univerzumban. Néhány teremtő angyal egyaránt teremt Fényeket az angyalok frekvenciájában, és az Elohim frekvenciájában is. Ez attól a feladattól függ, amire a Fényt megteremtették. Azok az emberek, akik az angyalok frekvenciájából származnak, nagyon sok képességgel rendelkeznek. Jó földelésük révén emelkednek ki, megbízhatóak és kötelességtudóak.

 

 

ELEMZÉS

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

SZÜLEID NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

9. FEJEZET: Az Elohim nyelve

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” c. könyvből részlet ( Fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

 

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

 

 

 

MICHAEL Arkangyal

 

Energiák tisztítása, a tett bátorsága, tudás és a bölcsesség tartoznak a legfőbb képességei közé. Michael gyermekei többnyire összeköttetésben vannak a mágiával és kristálytiszta energiájuk van.

A dualitásban többnyire összezavarodottak és nehezükre esik az összpontosítás. De ha felébrednek, akkor céltudatosak és a teljes őszinteségükben működnek.

 

 

Michaelneve a következő energiákat hordozza ( az Elohim nyelve szerint)

 

M        Bátor szeretet

I          Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

C         Feltétel nélküli szeretet

H:        Utazó ( kiterjedő) szeretet

A:        Folyékony ( áramló) szeretet

E:        Strukturált szeretet

L:        Gyógyító szeretet

 

 

 

MYRIEL

 

Myriel jellemzői: a rituálék végrehajtása, energiák emelése és azon emberek segítése, akik Merkabájukkal utaznak.

 

Myriel a Gizai piramis főpapnője. Teltosban működik. Ő Merlin első tanítványa. Sok energiát hordoz magában, és ezt továbbadja gyermekeinek, akik többnyire nagy mágikus képességet (hajlamot) hordoznak magukban, jó gyógyítók és beavatásokat vezetnek.

A dualitásban legtöbbször az emberi szeretettel van problémájuk, bár nagy vágyat hordoznak a szeretet iránt. Partnerüket vagy más embereket nem engednek közel magukhoz. Sok különböző energiát éreznek magukban.

Ha felébrednek, akkor mágikus képességeik előjönnek és érzik erejüket és szilárdságukat. Leginkább a mágiához és a gyógyításhoz vonzódnak. Mesterek az energiák emelésében. Szeretik a szertartásokat, és odaadással végzik ezeket. Ha megtalálták útjukat, senkinek és semminek nem hagyják, hogy letérítse őket róla.

 

 

Myriel  neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

M        Bátor szeretet

Y         Lebegő (vibráló) szeretet

R:        Oltalmazó (védelmező) szeretet

I          Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

E:        Strukturált szeretet

L:        Gyógyító szeretet

 

 

 

A neved –MYRIEL - betűinek kibontott jelentése

(Az angyalok frekvenciájának abc jelentése szerint)

 

 

Különösen  jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az M: a megteremtésed alapja, az Y: a legfontosabb tulajdonságod, az L:az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

 

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól ( Lord Sananda) , de csupán egyikük energiájából. Esetleg próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de a beavatásnál megkapod.

 

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.

A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.

Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

 

 

Neved jelentése:  A  KÉK FŐPAPNŐ

 

A Kék főpapnőket az Univerzumban már a minőségük meghatározásánál arra készítették fel, hogy sok mágikus inkarnációt éljenek át. Sok emberi inkarnációba merültek bele, melynek során uralkodók, királyok is voltak és beavatást kaptak a (Fehér) papságba. Még ma is rendelkeznek mágikus erőkkel és az energiaátvitel mesterei.

 

 

M        (Megteremtésed alapja, oka) 

            Bátorság: boldognak érezheted magad, hogy ezzel a tulajdonsággal rendelkezel, hiszen épp a spirituális munka igényel nagy bátorságot. Bátorság ahhoz, hogy a változásokat üdvözölni tudd. Bátorság ahhoz, hogy leválj a kollektív energiákról. Arra a kérdésre, hogy bizonyos dolgok miért nem úgy zajlanak, ahogy kéne, azt mondom: szükség van egy lépésre. És ez egy olyan lépés, amit senki nem tehet meg helyetted.  Ez a bátorság lépése.

 

Y:        (Legmeghatározóbb képességed)

Mágikus erő

            A mágikus erő egy speciális energiáját hordozod. Ez az energia nagyon hatalomteljes. Sok ember nem meri használni ezt az energiát. Ennek az az oka, hogy más korszakokban sok mágus avatkozott be ezzel az erővel a szabad akaratba. Ez a mágusok számára engedélyezett volt, az adott fény számára pedig akár kívánt is volt.

Az új korszakban ez szigorúan tilos. A mágikus energia olyan energia, mely közvetlenül a lélekben hat. A mágikus energiával sok mindent meg lehet mozdítani, ezért ezzel a képességgel nagyon figyelmesen, és mindenki javára kell eljárni. De nem szabad félni attól, hogy ezt a hatalmat használd.

 

R:        Főpap(nő) energia

            Egy főpapnő nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz megemelni. De a legfontosabb ebben a képességben az a hatalom, hogy szeretet köteléket tudsz Luciferhez kapcsolni. Ez ebben az arany korszakban nagyon fontos, és a felemelkedéshez mértékadó. Nagyon magas szerződésed van.

 

I:         Férfias energia hordozó:

            Függetlenül a nemedtől képes vagy férfias energiát hozni a bolygóra. A ffi energia bátorságot, erőt és szilárdságot hordoz. Ha gyógyítást tartasz (összejövetel) akkor a figyelmedet a ffi. energiára összpontosíts.

 

E:        Nemeslelkűség (nagylelkűség): az a képesség, amikor embereknek vagy a Földnek önzetlenül, mindennemű ego nélkül segítesz. Ez sok „akaratlan-ságot” (szándék nélküliséget) és sok bátorságot igényel.

 

L:        (Összes inkarnációd alap témája)

Kegyelmi energia:  A kegyelmi energia hordozójaként  minden tevékenységed során a földön ezt az energiát árasztod. Ez a legmagasabb Isteni energiával átitatott: Isten leheletével. Könnyedséget és örömet hoz a számodra, de erőt és szilárdságot is.


 

 

Ezen tudás befogadásához sok erőt és örömet kívánok,

ELEXIER-ben,

 

Sabine Sangitar

(Fordítás: Mélvin-Maja)

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-09-01 18:50    

Oktatáshoz

Ki a valódi tanító? Mi a különbség a valódi kommunikáció, és a tanult között?

 

Reggel levelet írtam a Kryon iskola képviselőjének, mert már régóta szeretném Sabine Sangitar Eredetnevek könyvét.

A levelet szívből szerettem volna megírni, hogy a kérésem nyitott szívre találjon, de itt, a mátrixban bizony sokszor elcsúszik a fókusz. Ha nem dolgoznék Shanával eredet szinten, és nem lennék általa folyamatosan inspirálva, felhúzva az eredet szintű legtisztább energiámba, bizony nekem magamnak nagy erőfeszítésembe kerülne hosszútávon megtartani azt. Hiszen nem vagyok még teljesen tisztán az eredet szintemen, sok poláris, és duális kondíció vár még bennem tisztulásra.

Ez az elsőnek megírt levelemből azonnal kiviláglik az értő, érző szem- szív számára:

 

Kedves Kálmánné Soós Éva Mélvin Maja!

Valkai Anita Myriel vagyok, és szeretném a segítségedet kérni!

Régóta szeretném megszerezni, vagy megvásárolni Sabine Sangitar Eredetnevek című könyvét, de eddig „sajnos csak” a csatornázásról szólót találtam meg, és tudtam megrendelni.

Drága Éva Mélvin Maja! Az eredetnevem megérkezése után eredettestvéreimtől kaptam meg a hozzá tartozó magyar nyelvű írásokat az Eredetnevek könyvéből, a Te fordításodban.

Mivel magam is jól beszélek németül, elsősorban az eredeti könyvet szeretném megkapni. Ám mivel azt gondolom, nagyon fontos lenne, hogy az egész könyv elérhető legyen a mi országunkban is, magyar nyelven, érdeklődni szeretnék, hogy az egész könyvet fordítottad- e le, vagy csak néhány részét? Kérdésem még, hogy közkinccsé tennéd- e a fordítást mindannyiunk számára, akik megkérik az eredetnevüket?  

Válaszodat és segítségedet köszönöm,

szeretettel,

Valkai Anita Myriel

 

MEGSZEREZNI… Magamtól észre sem vettem volna ennek a szónak anagyon erős, erőszakos, kényszerítő, kicsikaró, agresszív energiáját. „Meg akarom szerezni”, ha Shana nem hívja fel a figyelmemet, amolyan mellbevágó ébresztő módon, észre sem veszem, hogy így, ezzel az energiával működök. Ő ekkor ezt már másodszor tapasztalta velem kapcsolatban. Szar érzés, de legalább kiderült, és tudom. Ha pedig tudom, a tudatom tiszta fénye rávetül erre a működési módomra, az egyszeriben átvilágítódik, és átíródik.

A következő inspiráló beszélgetésünkbe Shana már Melek Metatron tűz energiáját is behúzza. Lángolok, izzadok, olyan tűz gyúl bennem, hogy mondom is neki viccesen, télen sem kell majd a kandallót befűteni, csak belemegyek ebbe a tűzbe, ha fázom.. J Shana segített nekem átkapcsolni a valódi, élő Szellemi Energiába. Aztán benne maradok ebben a tiszta láng energiában, és megszületik a következő levél. Azt már nem fejből írom, a tanult módon, ahogy az iskolában tanították, élettelenül, és erőszakosan, hanem valódi élő, lüktető, tiszta energiából:

Kedves Kálmánné Soós Éva Mélvin Maja!

Mióta tudom az eredetnevemet, és ismerem az eredet testvéreimet, és azt is érzem, hogy Mihály Apám és Myriel Anyám mellett Melek Metatron tűzenergiájából vagyok, és ettől a hatalmas Melek Metatroni Tűztől most már olyan belső hívást, nyomást érzek, hogy úgy érzem, muszáj Hozzád fordulnom.

Nagyon szeretném Sabine Sangitar Eredetnevek című könyvét, mert a csatornázásról szóló könyve is hihetetlenül inspiráló volt!

Drága Éva Mélvin Maja! Az eredetnevem megérkezése után eredettestvéreimtől kaptam meg a hozzá tartozó magyar nyelvű írásokat az Eredetnevek könyvéből, a Te fordításodban.

Ám mivel magam is jól beszélek németül, elsősorban az eredeti Eredetnevek könyvet szeretném, mert nagyon izgalmasnak találom az önálló felfedezést, ahogy azt Sabine másik említett könyvének olvasásakor is tapasztaltam.

Azt is érzem, nagyon fontos lenne, hogy az egész könyv elérhető legyen a mi országunkban is, magyar nyelven, és érdeklődni szeretnék, hogy az egész könyvet fordítottad- e le, vagy csak néhány részét? Kérdésem még, hogy közkinccsé tennéd- e a fordítást mindannyiunk számára, akik megkérik az eredetnevüket, mert hihetetlenül jó érzés Sabine könyvei által inspirálva önmagunkat önállóan felfedezni?

Válaszodat és segítségedet köszönöm,

szeretettel,

Valkai Anita Myriel

Majd abban a tiszta szellemi áramlatban maradva írok meg egy következő levelet, amit a saját tapasztalataim inspiráltak. Megteremtettségem, a „bátorság lépése okán”. Az apropóját pedig egy kedvesnek szánt gesztus adta, amit az első tanítási napon az elsős osztálytanító a legjobb jó szándékkal tett. Minden gyermek kapott egy kicsi szalagot, majd mikor mi szülők már a gyerekeink háta mögött álltunk, ő elkérte a gyerekektől a kapott szalagokat, és egyetlen hosszú zsinórrá csomózta őket, mondván, majd nyolc év múlva ugyanígy fogják szétszedni.

(Nevem első betűje tartalmazza a megteremtettségem okát: M, mint Myriel: Boldognak érezheted magad, hogy ezzel a tulajdonsággal rendelkezel, hiszen épp a spirituális munka igényel nagy bátorságot. Bátorság ahhoz, hogy a változásokat üdvözölni tudd. Bátorság ahhoz, hogy leválj a kollektív energiákról. Arra a kérdésre, hogy bizonyos dolgok miért nem úgy zajlanak, ahogy kéne, azt mondom, szükség van egy lépésre. És ez egy olyan lépés, amit senki nem tehet meg helyetted. Ez a bátorság lépése.)

A levél tehát:

„Kedves Blanka!

Tudom, hogy levelem furcsán fog hatni, és sokat gondolkoztam róla, megírjam- e, de nem hagy nyugodni a dolog, ezért aztán muszáj megírnom.

 

A kicsi gyerekek még annyira nyitva vannak a szellemi erejükre, hogy bármit teremtethetsz velük. Ez hatalmas felelősség, főleg a Waldorfban, ami már ugye egy lépés a spiritualitás felé.

Ez azt jelenti, hogy a jelképekkel, a rituálékkal bizony teremtesz a gyerekeken keresztül. (Rólam, aki szintén nyitva vagyok, nem is beszélve. Az energia ugyanis oda áramlik, ahova a figyelmedet rakod, - ez nem választás kérdése, - és nem kérdezi meg, hogy ez most jó, vagy rossz?)

Nem tudok mit tenni, muszáj iskolába adnom a gyerekemet, mert a rendszer megköveteli, és a volt férjem is, akinek lövése sincs, valójában mit csinál az iskola a gyerekekkel, milyen energiában kell ott nekik nap mint nap túlélniük. Igen, még a Waldorfban is, ahol kevesebb ugyan a lexikai információ, de ugyanannyi a memorizálás.

Főleg annak az alsó dohos résznek van borzasztó energiája, ahol az osztálytermetek van. Anyaként nagyon sokat sírtam, hogy ezt tettem, ide adtam a gyerekemet, mert amikor ezt eldöntöttem, még nem tudtam, nem láttam, nem éreztem azt, amiről most írok.

Drága, Blanka, szinte hallom most, amit gondolsz, de hidd el, az energia az energia! Nem hazudik. Attól, hogy a felnőttek, akik már annyira be vannak zárulva a saját szellemükre, hogy nem érzik, attól, hogy ők nem érzik, az még ott van! (Ha fáj a fejed, ha hányingered van, az mind attól az energiától van, ami abban a teremben van.) Ezt semmiféle dekoráció nem tudja eltakarni, semmiféle átrezgetés nem segít rajta, az az épület annyira tele van a sok év alatt fölé gyűlt mátrix információval, aminek olyan gyilkos energiája van, hogy csak a dózer segít rajta.

Nem túlzok, hidd el.

De nem is ezért írtam Neked, mert ezen most hirtelen nem tudok változtatni, és nem tudom, mit vállalt a gyerekem, mikor leszületett ide, hiszen semmi sem véletlen. Amiért írok, az a reggeli szalag kötözés.

 

Szeretném megkérdezni Tőled, hogy ha tudatosan tudnád, hogy ezzel a kis ártatlannak hitt rituáléval ezeket a lelkeket a Te saját elképzelésed szerint kötötted be az oktatási rendszerbe, kötötted össze őket egymással NYOLC ÉVRE!!! (ebben a változásokkal teli időkben, mikor az ember azt sem tudja, a következő pillanatban mi lesz vele, - megjegyzem egyébként sem tudja, csak gondolja, hogy tudja, de nem! - ) akkor is megtetted volna ezt? Vállalva ennek minden következményét, hogy Ők (sem a szüleik) nem kértek erre téged, tehát ezt a Szülők és a Gyerekek szabad akarata ellenére tetted?

 

Vajon átérzi- e egy pedagógus, mit tesz valósan egy gyerekkel, egy lélekkel, mikor azt gondolja, mindenféle agyament tanterv, meg elv szerint össze vissza tanít, és teremtet a gyermekekkel, ráadásul azt, amit egyébként meg nem szeretne maga körül látni? Vajon ismeri azt a szellemet, ami a mögött a gyermek mögött lakozik, akit ő tanítani, formálni akar a saját kondíciói szerint, és tudja - e a lélek valós szándékát? Kíváncsi - e rá egyáltalán? Tudja- e egyáltalán mi az a szellem? Hol van benne, kicsoda ő maga, és valójában miért született erre a földre valósan? Nem azt, amit képzel róla! A valódit!

 

És ha tudná, hogy mindig a saját, vagy mások elképzelésének megfelelően a múlt emléktárunkból, vagy bármilyen tapasztalati alapot nélkülöző iskolából tanít, (nem tud mást tenni, hiszen csakis ezt ismeri) újra és újra teremtve ezzel azt, - amit ő maga sem akart volna megélni, ha nem lett volna szintén a rendszer rabszolgája amióta megszületett,-  vajon tudatosan tudva tenné - e ezt?

 

Blanka! Az iskolával egyelőre nem tudok mit csinálni. Van, kötelező. Csináljuk. Én is, a gyerekek is.

 

De a tanárok, akik ezt a rendszert tartják, nekik bizony nagyon nagy a felelősségük! Ezért kell nagyon figyelni, nagyon jelen lenni, hogy semmi olyant ne tegyenek, amiről azt sem tudják, mit okoznak vele egyéni és kollektív szinten. Ez meggyőződésem szerint alap!

Magyarul: senkinek a sorsát nem pecsételheti meg senki semmivel! Ha csak nem tudatosan, a szelleme által vezérelve kap rá útmutatást, és akkor is maximum csak inspirálhat, és segíthet, ha valaki segítséget kér!

 

Ezért aztán kérem, hogy az összekötött szalagot szedjétek szét, és szétszedve tároljátok, ha már ott van! Dönthessen sorsáról szülő, vagy gyerek bármikor saját szabad akarata szerint.

 

Szívem legtisztább szándékából írtam ezt a levelet.

 

Szeretettel,

Anita”

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-08-30 19:54    

Fabijenna- Shana Görögország

Judit Shana Pásztor: Kicsi hugicád Lilla-Fabijenna ma nálam volt. Valami csoda a kislány! Imádom! Ha lehet, bemutatnálak neki. Hogy éreztem a tesó energiát! Okés? Ölellek.

Flóra Dudás Fabijenna: Semmi akadálya. Örvendek, hogy jól szórakoztok, én is! Különben is írni akartam, fontosat. Megjelent a férfi, aki hazavisz innen görögből. Egy igazán erős minőség. Átszublimálta magát a börtönben, és csak írt, csak írta ki a valóságot magából.

Most, egy hónap levelezés után, 10 000 üzenet után eljön értem, es hazavisz innen. Az energia itt elviselhetetlen lett számomra. A telefonom teljesen elromlott, és vannak napok, amikor itt nem kapok levegőt. Azt hiszem befejeződött a mocsári életem.

Jó, hogy van egy fiatal Fabijenna. Mozdulás van, és nagy.

Judit Shana Pásztor: Szia, Életem, jaj de örülök Neked. Huhh, csajszi, te aztán kapod a pasikat. Izgalmasan hangzik. Már tavaly is ez volt kb. ekkor, nem? Most meg ezek szerint a legmélye is meg van? Jól értem? Ideje átfordulni, én is ezt érzem. Nagy váltásban vagyunk újabb nagy körön.

Flóra Dudás Fabijenna: Pontosan mondod, ez a legmélyebb, és ez ennek a pasinak is megvan. Fordulás következik. Eddig merülés volt, most jövünk felfelé. Ez nála is a helyzet. Ő is átélt minden szart, mint én a háborúban, stb.. Érdekes is egyben persze. Haza rendelt innen, és én engedelmeskedtem neki. Jönnek most kollektívan is a nagy dolgok. A fiam New Yorkba megy pár nap múlva. Ő is tágítja a teret.

Judit Shana Pásztor: Azta.. Ott fog dolgozni a fiad?

Az mit jelent, hogy hazarendelt az ember?

Flóra Dudás Fabijenna: Egyelőre csak kimegy megnézni, de tovább akar menni.

Ez olyan zsargonos: hazahív határozottan, mert itt nincs már mit keresnem.

Valójában igaza van, mert innen minden kitaszít valahogy.

Judit Shana Pásztor: Mindenképpen igaza van.

Flóra Dudás Fabijenna: Visszahúzása indul az energiáknak. Ezt Te jobban tudod elemezni, én csak érzem, hogy nem bírok itt maradni, mert a testem is darabokra hullik.

Judit Shana Pásztor: Fáj, nyom, présel? Vagy milyen ott az energia?

Flóra Dudás Fabijenna: Pontosan. És olyan, mintha állandóan el akarnék aludni. Két napja a hátam is fáj. Mintha egy szűk szobában kellene lennem. És a szoba rám szorulna..

Judit Shana Pásztor: Flóra, hogy lehet az, hogy egy elvileg szépnek látszó, természeti környezet mátrixa ennyire nehézkes, sűrű legyen? Szerinted mi lesz annak a területnek a felszabadító megoldása? Hogyan fog az a terület rezgés és az oda kötött emberek változni, mozdulni? Mit látsz, mit gondolsz erről, mint tudatos megfigyelője, megélője annak a területnek és emberanyag tudatosságnak?

Flóra Dudás Fabijenna: A tér csak szépnek látszik, de nem az. A tenger sem. Az szennyes, és rengeteg a medúza. Az adok- kapok dolgán van a hangsúly. Amíg nem értik meg, hogy csak elvesznek, és nem tesznek vissza, addig leépülés van. A másik dolog a vallás, ami szintén egy ragacsosan keringő folyam, és lebutulásban tartja az embereket. Nehezen látok itt felszabadulást, és nincs kizárva, hogy egy katasztrófa hoz váltást csak. Tudatilag nem látom még, hogy az emberek hogyan tudnának lépni. Ebben a Görögországban még árnyéka sem látszik Hellásznak a mitológiai időkből.

Judit Shana Pásztor: Mit szólsz, hogy Olaszország is megkapta a maga földrengését, és elindult a lebontása a régi struktúráknak, sajnos emberi életterekkel együtt?

Kik ott a tulajdonosok? Görögök, vagy ott is a külföldi tőke terjeszkedik, és él meg a turistákból?

Lásd Bulgária, vagy Törökország..

Flóra Dudás Fabijenna: Egyértelmű, ahol az ember nem változtat, változik az energia: teszi a dolgát. Nagy erők működnek a világban.

A görögök a tulajok, és szerintem az oroszok egyre többen fognak ide jönni. Primitív nép a görög testben is, olyan csúszó mászó nemzetség. A pénz érdekli őket kimondottan. A zenéjük rezgése, a „melosz” is nehéz. A nyelvük kemény, zúzós.

Judit Shana Pásztor: Oda is? Mindenhova az oroszok mennek a déli részeken? Ezt te látod..

Uhh.. Folytasd a jellemzésüket, nagyon érdekes. És hasznos, amit írsz.

Flóra Dudás Fabijenna: Igen, látom is, de érzem is. Ez egy hideg energia: parancsoló, elszigetelő, kíméletlen. (Most az oroszra gondolok.)

Én nagyon ragadósnak, nehéznek érzékelem. Olyan szilánkos csápjai vannak, amik a karomra akaszkodnak, és húznak. Minden síkon ez van. Az ételeik is darabosak, sótlanok, és csupa hús..

Semmi könnyedség.

Pontatlanok, nem megbízhatóak.

Nekem a zene es a beszéd a legrosszabb, mert töri a struktúrám. Semmi finomság, lágyság nincs benne.

A nők zöme csak szüli a sok gyermeket, és hízik otthon.

A férfiak szeretőt tartanak, és egész nap nincsenek otthon.

A család, mint ilyen modell siralmas.

A sok buta kolostorról ne is szóljak.

Van itt annyi részlet, amiről írni lehetne.

Pl. a net minősége. Érzékelem, hogy más amplitúdójú, mint otthon. Ez bődület! A készülékemet ki is nyírta..

Ha nem tapasztalom, nem hiszem el.

A kutyák itt paraziták. Mintha nem is kutya minőségek lennének.

Mint az emberek is.

A turizmus egy nagy hazug energia csapolás.

Ez is nagy baj.

Ebben a tudati állapotban nem léphető meg a változás.

A terület is el van hanyagolva. Gazos, piszkos, szemetes.

Nem látom, hogy bárki is változni akarna.

Ha nem lenne turista, akkor ez sem lenne, mert a turisták tartják ezt az állapotot.

Ide szegényebb, butább emberek járnak.

Tehát a globális tudat minőség emelés bármire a megoldás.

Jelenleg szinte technika nélkül vagyok itt lent.

Ez is egy nagy tapasztalat újra nekem saját magammal kapcsolatban.

Kellett, hogy megszabaduljak a lehúzó erőtől, azaz megengedtem a teljes lemerülésem.

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-08-24 17:07    

Ambarees pozitív, negatív

Med.

poz.

Jószívű, megosztja, amije van, ha kap valamit, gondol másra is, visz haza a testvérének is belőle.

Ösztönösen csinál dolgokat. Épít, ültet, formáz, stb.

Bátor, lelkes, tudnivágyó, ami érdekli, azt csinálja.

Ügyes, mozgékony, minden sport, mozgás jól megy neki. Nem fél "használni" a testét, nem fél kipróbálni magát ismeretlen dolgokban.

Tapasztalatokra éhes. Kíváncsi.

Szeretetteljes, hatalmas, gyógyító szeretetgombóc. 

Jóindulatú, gyermekien kedves.

Könnyen teremt kapcsolatot bárkivel.

Hangol (leginkább sikolyok, éles hangok)

 

neg.

Sokszor extra figyelmet kíván. 

Akaratos, próbál manipulálni, kiharcolja ami szerinte jár neki.

Harcoskedvű, piszkálódó.

Szereti magára vonni mások figyelmét. (Ismerve az eredettulajdonságait, ez nem feltétlenül negatív.)

 

Gyur.

poz.

Gondoskodó. 

Figyelmes, észben tartja a fontos dátumokat (születés, névnapok, megismerkedés, házassági évforduló napja, stb.)

Segítőkész.

Lényegre törő.

Meglovagolja a lehetőségeket.

 

neg.

Kedveskedő.

Aggódó.

Fölényeskedő.

Harcias, könnyen heves vitába keveredik, kötözködő.

Rengeteg lefojtott düh és keserűség van benne.

Érdek vezérelt.

Karrier orientált.

Fontos a magáról kifelé mutatott kép.

Másokat figyel, másokat próbál megváltoztatni, ha vmi nem tetszik neki.

Ítélkező.

Szigorú

Szabálykövető

Rendetlen.

Néha túlzásokba esik. (anyagi téren is, - néha túl sokat költ luxus dolgokra, vagy hogy megmutassa a külvilágának, hogy megteheti, aztán pedig olyanon spórol, amin nem kéne, mert alapvető szükséglet)

 

Ern.

poz.

Gondoskodó.

Lelkesítő.

Együttérző.

Szeretetteljes.

Segítőkész feltétel nélkül.

Precíz, pontos, megbízható.

Józan ész, praktikus.

Hallgat a megérzéseire.

 

neg.

Aggódó.

Halogató.

Másokat figyel, bírál.

Halmozó.

Racionális.

 

Mrcsi (nő)

poz.

Megértő, együttérző, segítőkész.

Szolgálatkész.

Mindig van ereje felállni, újrakezdeni.

 

neg.

Hipochonder, folyton orvoshoz jár ellenőrzésre.

Tipikus áldozattípus.

Figyelem igényes.

Kilométerekben beszél.

Rendetlen.

 

Shana minőségem Ambarees kapcsolódásaim, kliensek, energetikai, szakmai munka társak az elmúlt 10 évben és 

lineárisan sorrendben ahogy bejöttek az életembe:

1. Sánd. 71 éves (Biológiai apa- 47 év megfigyelés tapasztalat)

Poz.

bátorság

szellemi szint:

magas szintű szellemi tevékenység, érdeklődés, kísérletezés, kíváncsiság, a jelenkort meghaladó messze meghaladó térszerkezeti megoldások, szellemi készség, térlátás tágító geometriai alakzat játékok, ahhoz gépe létrehozása, prototípus legyártása.

Más az élet sokféle területére vonatkozó műszaki, technológiai találmányok

Kitartó fókuszáltság adott szellemi témák végig vitelében, erős nyomással. Precízen körbejárva, amíg el nem éri a célját addig nem áll le vele.

Erős szellemi hatás: másoknak megírva amit lát, javaslatok, logikus, észérvekkel alátámasztva. Ezekkel a javaslataival egészen államigazgatási, kormányzási szintig visszaigazolt változásokat ért el.

Szellemi humor.

lelki szint:

Erős igazság érzet.

fizikai, testi szint:

Erős, sportos, rugalmas, ügyes fizikai test.

Mindenféle kísérletezés, kémia, fizikai, biológiai hatású szerek, eszközök hatásainak tesztelése, tudat-tudatosság-hitrendszerrel felülírás tesztelése.

 

Neg.

Hipochonder. Mindig újabb- és újabb gyógyszerekkel, vegyszerekkel kísérletezik, orvos, kórház, betegség függő.

Másokat is mindig valamilyen betegnek lát, és erőszakosan próbál nekik a saját hitrendszerei szerint akaratuk ellenére is segíteni, tanácsokat adni. 

Túlzottan erőszakos, akaratos, lobbanékony, követelőző, önző, másokon csüngő, elvárásokkal teli mindenki felé, főleg a létfenntartásának megoldását várja el másoktól.

Gyanakvó, vádoló, képtelen a haragját elengedni, újra és újra pörgeti a sérelmeit.

Magának való, A gyermekei, családja iránti felelősség teljes hiánya.

Együttműködésre képtelen. Bizalmatlan. Mindenkiben potenciális árulót, tolvajt, őt megkárosítót lát.

Tapintatlan, közönséges.

 

Eme. 38 éves (nő) 2009-től szakmai társnő

Poz.

Neg.

 

Kat. 48 éves (nő)  2011-től energetikai munkák társnő

Poz.

Neg.

 

Zso. 47 éves (férfi) pár minőség

Poz.

Neg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
körfórum | általános | 2016-08-04 18:00    

Sabine Sangitar Wenig csatornázós könyve

Címe: Das 9x9 des Channels

Entdecke den Zugang zur geistigen Welt

1. nyers fordítás: A csatornázás 9x9- e

Fedezd fel a szellemvilággal való kapcsolódást

2. fordítás (a nyers fordításról):

A médium benned is ott van

Fedezd fel magadban az égi üzenetek közvetítésének képességét, és lépj kapcsolatba a szellemvilággal!

1. nyers fordítás:

Kedves Olvasó!

Mivel a csatornázásról már nagyon sok mindent írtak és tanítottak a szemináriumokon, éppen ezért tartom szükségesnek, hogy megírjam ezt a könyvet. Amelynek a „Csatornázás 9x9- e” címet adom – ami azt a kijelentést hivatott átadni, hogy a csatornázás könnyen megtanulható, és hogy minden ember magában hordozza a képességét- jobban mondva: ez egy természetes képesség, amely sajnos sokaknál feledésbe merült. És mert sok- sok embernél el van temetve, nem tud a lélek felszínére jutni.

2. fordítás (a nyers fordításról):

Kedves Olvasó!

Mivel a csatornázásról már nagyon sok mindent írtak, és tanítottak a szemináriumokon, éppen ezért tartottam szükségesnek ennek a könyvnek a megírását, hogy az égi üzenetek közvetítését övező hiedelmeket, lekicsinylő és hitetlenkedő bírálatokat egyszer és mindenkorra helyre tegyem. Mert bármennyire csodálkozva olvasod is a címét, és még ha nem is tudsz róla, a médiumi képesség bizony benned is ott van! Minden ember magában hordozza ezt a képességet, hiszen ez egy természetes képesség, amely tudatosság híján sajnos szinte teljesen feledésbe merült, de csupán a feledés árnyékában nem tud a lélek felszínére jutni.

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-08-04 14:57    

Semmelweiss anyag

http://www.nlcafe.hu/ezvan/20160701/semmelweis-ignac-orvos-fertotlenites-meghokkento-tortenet/

Tesék! Mikor lesz már ennek vége.. ?
jelen időszak "megélhetési", "presztízs orvos" társadalom, és kívülről szerzett titulus, tanult, másolt tudományosnak nevezett oktatás mátrix!

Az orvos társadalom hogy bánt minden tudósunkkal?

Mikor fogja már fel a mentális elme akkor, amikor élően beszüljük és mondjuk és nem akkor, mikor már életünkben ezért üldöznek, majd ki is nyírnak minket, majd ha már jól meghaltunk, utána elkezdenek visszafelé szentté avatni, aztán van az a fázis, amikor túl sokáig megint azt a régi verziónkat meg a halott identitásunkat istenítik, majd újra beszületünk és új tanításokat és felfedezéseket rakunk be, és akkor a legviccesebb, mikor a saját régebbi információnkkal akarnak szembesítve ütköztetni, hogy ők ahhoz ragaszkodnak, mert akkor az azt mondta, igen, sokszor mi magunk voltunk ugyan azok basszus.. /egy csomó iylet megéltem/
jah, és azt istenítik, akit előtte kinyírtak.. ugye..
utána túlmisztifikálják, elkezdik egyedülinek és megkérdőjelezhetetlennek tartani, és egymást erőszakosan erre tanítani, meg vizsgáztatni belőle, míg annyira nem ragaszkodik hozzá, mintha a sajátja lenne..
majd megint ha hozunk újat megint, ki akarnak nyírni, a régivel szembe állítva, majd megint a halálaink után túl misztifikálják.. Nah, most álljunk meg!!!
és jöjjünk már végre a jelenbe!

Magam részéről ezért is raktam ki ezt a nyilatkozatot Shana információiról, amit jelen életben berakok a térbe, és ezért nem lesz soha többet semmiből iskola, és ezért nem adok ki könyvet többet, elég volt ez előzőeket lebontani, amiket korábbi életeimben beraktam, és kő keményen szembesültem vele, hogy még mindig azt mantrázzák sokan, és abból tanítgatja boldog boldogtalan a másikat pénzért..
Elég volt!!
Minden EREDET SZELLEMI FORRÁS BESZÜLŐT HÚZOK EGYBE MOST ITT A JELENBEN,. aki ma a bolygón jelen vannak, és az ÁTMENETI -még egyszer írom, hogy jól értsd meg!!! ÁTMENETI IDŐSZAKUNKRA INFORMÁCIÓT SEGÍTŐ TECHNIKÁKAT, és SEGÍTŐ TECHNOLÓGIÁKAT HOZUNK BE, ezek mind ÁTMENETIEK! És ne merészeljen belőle senki innentől kezdve egyetemi szintű tanítót játszani a régebbi információnkból, technológiáinkból.
Ezt most az összes SZELLEMI FORRÁSBESZÜLŐ, FELTALÁLÓ TÁRSAIM NEVÉBEN Egyben mondom KI!
Vége az MTA-nak..
Aki még ahhoz akar ragaszkodni tegye, de saját magára zárultan, innentől nézegetheti a saját kis mások töredék tudásaiból összeollózott, másolt kis végzettség papírkáit, titulusait, és törölgethet vele,,..

Érték mentés-őrzés-védés!

Nem azt jelenti, hogy a régi, töredékes információkat , szubjektív , manipulált információkat mentegetjük, és nem is azok régi tárgyi, anyag szintű használati tárgyait, múlt tárgyait..
Istenem, annyira buta az anyag ember, bocs, régészet, nagyon ciki az egész cucc.. a szemétben, a lomos kuplerájunkban turkáltok, a a kakiban, a már elhagyott régi szemetünkben guberáltok, az nem tudomány az abban kapirgálás, ásogatás kincseim, hanem guberálásnak hívjuk. Világos?

Na ennyit kb a régészetről, huhh, a szakma fejre áll most tőlem az tuti, de éppen itt az ideje, hogy beforduljanak a valós irányba, és a fejük ne a töredezett múlt mentális mátrixba legyen felkötve.. Tehát az jó ha fejre állnak, mindenki mert ott van a valós irány, ott vannak a valós információnk, nem a múlt töredezett anyag szinten megmaradt előkapart iratokban, és vacak tárgyakban, és nem is a lejött neki valahonnan, múlt spirituális emléktárakban, mert az pont ugyan olyan töredezett, és zavaros, és butaság következtetéseket vonnak le belőle sokan, meg hisznek, képzelnek bele sokan sokféle agyrémet..
Tehát egyik sem hiteles, egyik sem valós.
Kuka.. lomtár, szemét, dózer.
Így a régiségek ÉRTÉKELÉSE is megszűnik mint a szegény guberálók erre ráült szánalmas biznisze, élősködése, amikor értelmetlen, valótlan értékeket határoznak meg a régi cuccainknak. Ugyan már. szemét, minden szemét, a szemétért fizettek a legtöbbet, olyanoknak, akik ezt jól kihasználják, hogy hülyének nézhetnek titeket.
Tudom, hogy kemény fejre állítás.
Hú, az a sok szép értékes régi épületünk régi tárgyaink, régi nagy művészeink, nagy tudósaink..

Nem nem!!!
Azok mind Mi vagyunk ezek a NAGYOK,
MA ITT A JELENBEN!
Ébredjetek már fel, hogy azok nem mások voltak akkor, akik mekkora nagyok voltak, ti meg most milyen kicsik és buták, és hülyék vagytok hozzájuk képest!
Nem!
Mind itt vagyunk, mind beszülettünk sokan, szinte mindenki itt van testben, akik valaha valamit beraktak, tehát magatok korábbi felfedezéseit, dolgait, nagyságait, emlékeiteket, tárgyaitokat dicsőítitek, magasztaljátok fel, áruljátok egymásnak, sőt a legjobb, a kedvenceim, amikor nagy híres festőink, ma itt jelenben a régi képeinek készíti el a másolatát török üzletelő, csencselő kis bazáros semmire kellőnek, fillérekért, majd az betegre keresi magát, ahogy a hülye múzeumaink előtt árulja belőle a kulcstartókat, sálakat, bóvli kegyszereket.
Ugyan ez a másik , igen közelről érintett Visegrádi, Mátyási történetünk!
Ahol a kis bábjaink, akik itt sem voltak akkor, azóta lettek , utána betelepítve a területre, közvetlenül sosem voltak érintettek élően, lélekszinten a történettel, a Mátyási történetünkkel, és ma ők lakják a területet,és élnek meg annak a bábjáték szerű skanzen eljátszásából, újra húzva hamis módon a leomlott, emléktárunkat, ami OKKAL OMLOTT LE, hogy amikor ÚJRA BEJÖVÜNK TISZTA LAPPAL INDULHASSUNK, erre azok akiknek közük nem volt hozzá, hát nem felhúzzák, hát nem újra élesztik a régi, kifordult, bizniszes, demó, játékverzióját, belső igazi, valós tartalom nélkül, a külső mázat, a jelmezt, a látványt, azt is már már paródiába illő módon, és szánalmas módon teljesen ledevalválva már a nulláig értéktelenítenek el mindent ami valaha ahhoz a minőséghez kapcsolódott, elkurvulva benne hiszen teljesen lebomlott, elnéptelenedett a térség. A törökök ott is tettek róla..
Sok körön értéktelenítettek le minket, mint látható, és ültek rá, és pusztították le, majd ha mindent kicsikartak belőle, lelaktak, elhordtak, akkor odébb álltak. Egy élősködő népség, ha tisztán nézünk rájuk, és nem pedig a legjobb barátaink.
Kiknek a barátai?
Azoknak, akik ugyan olyan élősködő mentalitással ülnek rá olyan történetünkre, amiben nincs lelki, energetikai érintettségük.. most itt nem megyek tovább..

Az orvos társadalomtól indultam, okkal.. remélem amit Szántòinè Zsebeházi Éva a háttérben elindított, és én itt kint folytattam,a belső beszélgetés részt ki fogja rakni hozzá, hogy egyben lássátok..
Mindenki akivel ma beszéltem, írtam, jó lenne ha azt a részt, iderakná kimásolva, mert mind összetartozik.
Ennyit tegyetek meg, nektek az egy beszélgetés, én meg szimultán sokban voltam egyszerre, és részeken dolgoztam, beszéltem veletek, de ez mind fontos rész..
Sh Eva Hm
Jarjannaria Rejmi
főleg amit nálatok írtunk, rakjátok, másoljátok ki kérlek ide, köszönet mindenki nevében..
Ti így tudtok a saját egyéniteken túl élően, cselekvően többek között hozzájárulni a közöshöz, hogy oda is adjátok a többi társatoknak az információt, nem dugdossuk, nem tartjuk meg, nem rejtőzködünk vele..
Mind FONTOSAK VAGYTOK, mindenki információja valakinek fontos lehet, ezt értsétek meg!!!
Ne féljetek a társaitok ítéleteitől, próbáljatok ti sem ítélkezni, és merjétek felvállalni, hogy mindenki azt rakja hozzá, ami nála van.. És az nagyon, nagyon fontos!!! Nem én vagyok itt kint egyedül okos, hanem veletek együtt vagyunk OKOSAK MIND!
Ma itt a jelenben, és ki tudja te melyik nagy tudósunk voltál pár körrel korábban befejelve ide :)
Vagy melyik hadvezérünk voltál, vagy melyik korábbi információt, értéket létrehozónk voltál, és jöttél most bontani a régit, hogy rakhasd a helyére az ÚJAT,v agy folytathasd azt amiket eddig részekben raktál be!
Ja igen!
Ne akarjatok egymással csencselni, mint a ráült török horda egymásból élősködve, mert nem tudhatod hanyadjára fizetsz így ugyan azért megint, és megint te magad is, amiket lehet , hogy pont te hoztál létre korábban!
Érthető?
Amikor a sajátjainkat vásároljuk állandóan egymástól vissza!
és még az azonos eredetek mikor nem tudják egymásról, hogy azonos eredetek és egymással bizniszelnek, meg egymást zárogatják ki dolgokból, miközben azonosak. Tébolyda, amikor így meglátjátok magatokat, mit műveltek egymással, magatokkal.
Újabb rendrakás, rendeződés, kezdet és vég körökben a maja évkör utolsó 13 napos hullámán belül, és aztán indul a... valamilyenen Vihar izébizé éve a maja szerint.. istenem én már ezeket sem tudom megjegyezni, de még sok körön hat sok tudatra.. hiszen a LINEARITÁS, folyamatos hulláma első körben a MAJA KÖrök a Körökben ciklikus időbe érzékelésre fordul át, miden tudat ahogy fogy a linearitás, ahogy bomlik a mátrix a 3.d-s mátrix rész, úgy kötődnek át első körben a tudatok a maja időciklusság tudati idő érzékelésre, nem drágáim, nem a jelenbe kerültök, mert azt nem tudjátok egyből megtenni, hiába beszél a fejetek róla sokat, attól ti nem kerültök a jelenbe, ennek ez a valós cselekvő módja, hiszen a cuki fejeteket le kell kötni, a lineáris mátrix fogalmi fogasokról, tehát mindenről amit kívülről tanultatok, amíg arról nem válik le a kicsike cuki buksitok, amíg oda van kötve a fejetek, amíg ahhoz ragaszkodni akartok, ti nem tudtok a jelenbe kerülni, mert a 3.d-s- külső információk mátrix az a lineáris idősíkon van csak!!! Ez így érthető szépségek?
A spirituális mátrix jó nagy hulláma, még nagyobb hulláma, meg egyrészt egy része a lineárisba köt, másik része meg a maja időciklus szerinti körök a körökben, mondjam így nektek most egyszerűen, mert ha annak is a shalala régi szövegeit mantrázzátok, és azt figyelgetitek, akkor titeket az oda fog rögzíteni, és akkor azt hiheted tényleg az van, a csudát, jó? Egy időre kötsz át oda valósan, tehát aki neked azt tartja és napi szinten kirakja róla az infót, ő neked időlegesen tartja, bár azt hiszi az a valóságban van, nem szíveim, az is egy skanzen, hiszen ezért is volt csak 2012 végéig ez a naptárunk ugye, jaj, istenem kihagyattam a lineáris időtökből a bolygó 12-es havi ritmusát, nem szíveim, az csak és kizárólag a 3.d-s mátrix személyiség ember szintjén igaz, csak addig, sehol máshol, az asztrozófia annak a duális szintjén igaz, egy picikével a 3.d-s felett, tágabban, majd az antaresz ennek a legmagasabb oktávja a duális teteje, VÉGE, de nem állsz ott t sem meg, azt is zárod, zárod, mert duális, vagyis kettős, te meg a tengelyedbe, a jelenbe, a magodba, és a központi forrás egység tudatba tartasz igaz?
Na hát az nem ott van!
Ha ott leparkoz, megrekedsz, és körbe jársz, és megrekesztesz másokat is.
Megyünk tovább, tehát a maja ciklikussággal zárunk, ez már a csomagolás fázisa, időérzékelés, na itt tart a kollektív mátrix eleje, ezért ilyen kiélezett az Őrzés-Védés-Mentés Mint Fő TÉMA MOTÍVUM a kollektívünkben, ami minden szinten berezeg mindenkinek, hiszen legalacsonyabb szinten a napi szintű életet menti aki eladja magát még pár napra, pár fillérért, hogy pár napot túléljen a 3.d-s mátrixban, vagy menti-védi-őrzi magát, és az emlékeit, aki elmegy jelmezbálos skanzenest játszani, tévesen beleragadva, és aztán abból megélve próbálja magát túlélőben mentei szintén 3.d-s- módon az anyag testét, létét, és ment és véd és őriz a kormány is, mikor ugye a múzeumot egy helyre akarja terelni, és maga a várban akar székelni, (huhh.. mondjam milyen kép jött ehhez? nem aki már egy tudatban van velünk tutin látja.. :) )

okés.. Szegény Semmelweis Ignác lesz ennek az egész Információs Toronynak, tortának a legalja, ő fogja tartani, hozzá kapcsoltan.
Valójában már sejtem is, hogy miért!
Aki rakta nekem az információt, talán ő maga is sejteni fogja miért?
Miért ő és ők és neki egy korábbi verziója az alja, a dugója, a tartója ennek az információnak, amit itt most összeraktam?
Fordulni kéne kifelé belőle!
Anyák megmentője, MA itt a jelenben!
Megtudni az eredetedet, és emlékezni magadra, mert fontos dolgod van itt ma a jelenben. MOST!!!

szeretettel mindenkinek Shana..

kérlek, rakjátok, amit magánban írtunk bárkivel az elmúlt napokban, mert mind ide tartozik.,
Elég volt a Pokolból, és a pokoli kínokkal egymás kicsinálásából saját korábbi verziónk miatt!

Szántóiné Zsebeházi Éva: Bejött Semmelweis az anyák megmentője is ...A Palotanegyed ez a Múzeum kert..( ja a Magyar Nemzeti Múzeum is József Nándor nevéhez fűződik..Mit akarnak a Városligetbe ? Múzeum negyedet..túl sok az összefüggés..)
Judit Shana Pásztor: nem tudom követed e amit kint csinálunk.. szoktad nézni? és érted?
Szántóiné Zsebeházi Éva:szoktam olvasni... Most magamat rendeztem elsősorban...most erre volt, van szűkségem..de nem tudok elszakadni,mert Nekem ez a történelmi részek jönnek be ..A Palotanegyed az Én területem oda születtem be , a Vas utcai kórház ,ma a Semmelweis egyetemé...azon a részen van a Semmelweis egyetem is..
Judit Shana Pásztor: mert pont elkezdtem a ligetet is, és 2 napja végre először kirakhattam a 1,5 éve megszült MTI NAP HEGY ÁTHANGOLÓ KÓDUNKAT.. ez a liget kapcsán jöhetett végre ki.. és aztán ahogy ott rakom egybe körről körre a rétegeket, ahogy ásunk, és egyre mélyebb megértési szintekbe viszem le a felszíni történést, kiderült, hogy ŐRZÉS-VÉDÉS-MENTÉS a Fő motívum, és pont írok a múzeumról is, hogy amikor tévesen fut az őrzés-védés-mentés.. ugye az örökség őrzés védés, mentés.. akkor ha kifordult Ember, akkor a múlt ereklyéit akarja a tárgyakat, az agya ember síkján az anyagi emlékeknek bazi nagy házat csinálni, a mi valójában egy lomtár, a régi tárgyak lomtára.. a kifordult anyag ember szinten erre költ a legtöbbet, és ezért képes az ÉLETET feláldozni, ezt szimbolizálja a fák kivágása is akár , hogy a régi anyag tárgyaknak bazi nagy háza legyen.. Jé, mint anyukámék, ahol a férjének a lomtár épülete kétszer akkora, mint a saját házuk, amiben laknak.. szebb, puccosabb háza van a lomoknak, mint amiben laknak. Ez ugyanaz minőség, az anyag ember szintjén ha fut az eredet szintű programja a léleknek, érték mentés, védés, őrzés. És ezért beszélt a Tudományos Akadémiának is, hiszen a kifordult mentálisban, azt hiszi az az értékes szellemi termék, ami az intézményi akadémikusoknál van.. Ennek a valódija az lenne, ha tudná valósan a kozmikus szintű eredetét, és a tényleges eredet szintű Szellemi Értékeinket Mentenénk Át, és Védnénk meg, és Őriznénk meg, nem a külső mentális, összehordott szemét hamis információkat, töredékes hamis, emléktárakat, amiket ráadásul manipuláltak mindenféle érdekek mentén, és nem a romos tárgyaknak építene bazi nagy költségen épületeket, hanem valós Szellemi Központunknak.. mondjuk a SzívTudat Központnak..

 

V.A.Myriel: A nő (86 éves), tuti Myriel, és a férje orvos volt, aki Aradról származik, majd budapest, kékgolyó utcai kórház, egy Semmelweis utód férjével dolgozott ott együtt (a felesége volt valójában Semmelweiss leszármazottja, a férfi csak felvette a nevét, mert így nagyot villanhatott vele orvosi körökben) aztán a mi emberünket kigolyózta onnan, aki lejött Pécsre, és Bükkösdön lett háziorvos (ott voltak a gyerekeim lovastáborban), volt valami kötése Beremendre is, (ahonnan az a nő írt, aki a Balatonra ment, majd ott kiderült, hogy mégsincs szállása). Csak néztem, milyen moziban vagyok. A nő másodszor látott, családtagként kezel, és elmesélte a férje halálát részletesen, majd, hogy imádta a természetet, é smindig kirándultak. Hát ha nem ambarees, akkor semmi. 2006- ban halt meg otthon. A volt menye annak az iskolának a művészeti karán igazgatónő, ahol napközis voltam. Csak kapkodtam a fejem, milyen moziban vagyok.. Itthon megnéztem Semmelweiss életrajzát, képeit újra, és mert láttam a nőnek a volt férjéről képet, hát meg mernék esküdni rá, hogy az ő reinkarnációja. Ja és a Semmelweiss felmenői ugyanolyan betelepített svábok voltak, mint az enyémek nagymamai ágon.

 

 

 
 
körfórum | általános | 2016-07-29 16:17    

Shana Pásztor Judit: Hírek:

 

Pécs

 

http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/felvettek-ahogy-eltunik-a-magashaz/

 

Valkai Anita ez a TE TERÜLETEDEN történik!

Anita, ez a Te vetítésed, és Te vagy annak a területnek a megfigyelője a hegy tetejéről, teljes rálátással az egész Pécs és környéke területi mátrixra és a belekötött lelkekre.

Ugyan úgy, ahogy veled jártuk végig az ország összes területét, városait, feltérképezve a területi helyi mátrixokat, és az oda kötődő emberi minőségeket, tudatokat.

Ugyan így kéne valójában mindenhol legalább egy tudatos társunknak lenni, minden területen ugyan ilyen rálátással, és jelenthetne mindenki számára a saját területéről, hogy ott hol tartanak, tartunk közösen, összeadódottan. Hol tart a struktúra bomlása, bontása, és hogyan fordulnak különböző témákon belül az emberek.

 

És ismét kérdezem, miért nálam csapódik be a SAJÁT TERÜLETED NAPI JELEN SZIMBOLIKUS HÍRE?

Miért nem nálad landol közvetlenül, önállóan ez a hír?

Merre fordulsz, hova vagy fordulva, hol a Fókusz, mennyire látsz rá egyben magadra, és a világodra, piciben, csak egy kis városnyi szinten?

 

Ezt most ugyan Anitán keresztül írom ki, de mondjam úgy, Ő tudja ezt a legjobban, ezért merem rajta keresztül megmutatni, vagyis vele együtt mutatjuk most nektek így együtt! Tehát ez nektek szól, akik ezt olvasni fogják és a saját területeitekről szól!

 

A te területedről származik az információ, te figyeled meg napi szinten.

Hiszen Te már gyakorlatiasan tudsz róla, hogyan is figyeljük meg a külvilágunkat és hogyan olvasunk belőle.

 

Azok, akik meg közben passzív olvasóként követtek minket, vagy akiknél jártunk, azok pedig abban a formában kaphattak róla tudatos információt.

 

Anita, te ehhez kaptál 2 hónap velem intenzíven összezárva bejárás gyakorlatot élesben, hogyan vagyunk benne minden pillanatban, nem időnként egy kicsit ez, majd kicsit alacsonyabb szintű rész személyiség meghatározottságba kifordulva, teljesen hátat fordítva saját eredetmagunknak, aztán megint picit eredet, aztán megint valami más részben, stb.

 

A többiek ugyan nem kaptak élesben Shanával ilyen gyakorlatot, - kivéve azokat akik bármikor is jártak nálam, ők bizony kaptak belőle ízelítőt, tehát nem mondhatják, hogy nem tudják milyen érzés a jelenben lenni egyhuzamban, főleg akik az utolsó időkben jártak nálam egyénikben, mikor akár 7-9 órát is egyhuzamban jelenlétben tudtak velem együtt lenni, nem is akár hogyan. Az egész életfilmjüket egészen a jelen élettől nagylélek szinten át egészen az eredetig átdolgozva. Bírták? Igen! Tehát tudják milyen érzés.

 

Kérdezem, miért nekem kell ezt észrevenni, és miért nekem kéne ezt a részt, ami a Te területed, amit nálad bontottunk meg, -mint pécsi MTA, vagyis az Oktatás és Betegség Ipar mátrix Pécsi, nagyon erős tartó pillére,- és annak szinte szemet kiverő tudatos szimbóluma, a 3.d-s kocka mátrix emeletes házunk szimbóluma ez a huszonakárhány emeletes ház bontás.


http://www.szivkozpont.eoldal.hu/fenykepek/szivtudat-kozpont-tanitasi-abrak/

 

És mutatja egyben, hogyan bomlik a mátrix, emeletről emeletre, amit a TE Myriel Számos-Anita tesóddal kaptunk feladatként álom síkon, majd 1,5 éve, amiről hanganyag is készült.

 

 Mátrix bontás, spirituális csoporttudatok zárulása Anita-Shana közös munka MENTÁLIS-FÉRFIAK ez különösen Nektek szól! 523792

 

Ez az a hanganyag, ahol Anita elmondja, Ő hogy lett belógatva a hanyadik emeletig, és én elmondom, hogyan mentem fel a legtetejéig a mátrixnak, a spiri mátrix emeletekre, azokért a lelkekért, akik még ki tudnak onnan szabadulni a spirituális-mentális tudati-börtön cellájukból

 

És itt van egyben, LÁTVÁNYOSAN, valaki nagyon jó fej volt (hála érte neki), hogy még fel is vette nekünk egyben, hogy látható is legyen, mint szimbólum.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bphTckpvPxU

 

Miért szimbólum?

Mert a Myrielek, a Merlin-Mihály-Myriel (azért írom így egyben, hiszen Mindenkinek, akinek kozmikus eredet anyja Myriel, azok mind kapcsolódnak Merlinhez, hiszen Myriel Merlin első tanítványa, és komplementere is egyben).

Tehát minden mag-mágus eredetű kozmikus gyermekük szimbólumokkal dolgoznak/dolgozunk, és játékosan mutatjuk meg, hogy minden, ami körbe vesz a mátrixban, amit kivetülve magunk körül látunk, mutatja a világunkat kívülről, és ebből tudatosan olvasunk.

Azt is le tudjuk belőle olvasni visszafelé, hol tartunk.

Ez a játékosság azért van többek között, mert a Mag-Mágus eredet bizony ilyen kis bohóc, játékos, hogy ne unatkozzon itt ebben a nagyon beszűkült, beszürkült, lebutított kicsike 3.d-s kocka mátrix struktúrában, ami még áll belőle, hiszen tudatok által tartja magát, és belőlük vetül ki.

Mi kívülről megfigyelői vagyunk, és a saját duális és eredet tudati szintünkön a sajátunkat bontjuk belőle visszafelé. Ez látszik odakint is, és ez hat a többi oda kötődő tudatra.

Ez egy területi információ, aminek az tud tudatos bontója és segítője lenni, aki érti, látja, egészben megfigyeli, hogyan bomlik a terület, mindebből olvasva maga számára, és gyors elemzés, tudatosítás, majd ennek megfelelően cselekvések sorai, tudatosan. Ami jön aktuálisan.

 

Ide azért beszúrom azt a tudatossági információt, hogy miért MI és miért te, és te, és mindenki bontja, és hova is kötünk át helyette, és hova kötődik át rajtunk keresztül az adott terület is, mint Föld bolygó. (Gaia/Terra… )

 

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/kristalyhalo-atkotes-struktura-kodok/a-sajat-teruletem-atkotese-a-sajat-feladatom--a-struktura-bontassal--a-szamsorokkal-az-eddigi-szerkezet-bontasa-tortenik.html

 

Mikor tud ez valósan történni?

Ha a tudat nem szabdalja szét magát, személyiség részekre, és töri szét (Seth) a saját világát, a saját tudatát, a saját jelenlétét az által, hogy a különböző részeit nem tudja egy tudatba behúzni, amolyan KI A FŐNÖK a TUDATI RENDSZERED-ben központi kérdést szem előtt tartva.

Ki a Főnök?

Hova tűnik a Központi Fókusz amikor pl jönnek a gyerekek, és akkor, hopsz, anyává válok, szuper odaadó anyává, kiszolgáló anyává, és minden figyelmemet a gyermekeim kapják. De közben is meg kéne tartani azt a központi Fókuszt, és prioritást, hogy ki a Főnök magunkban?

Miért vagyok együtt a gyerekekkel?

Mi a legjobb a gyermekeimnek, ha hogyan vagyok velük együtt?

Az a jó, ha a már magukhoz képest elcsúszott,

-mert míg alvó szülő voltam, egy csomó téves hülyeségbe szocializáltam be a gyermekeimet, és most meg már azt követeleik tőlem,

és ha jó anya akarok lenni, akkor azt hihetem, hogy azt kell kiszolgálnom bennük, nekik,

amit én raktam oda nekik, mint identitást korábban, míg én is egy téves identitás meghatározottságban voltam?

Tehát akkor vagyok e jó anya, ha mindent elfelejtek, és visszamegyek kifordult anyába, egy korábbi identitás kiszolgáló anya típusba, vagy ha átemelem a mai központi tudati fókuszomba a gyermekeimet is, mint ahogy képes voltam annak idején téves identitásba is benyomni őket magukhoz képest, mert azt hittem akkor vagyok jó anya?

Most is ugyan úgy képes vagy visszavenni ebből, mély elnézések közepette, és áthelyezni a központi Fókuszt oda, hogy bizony mély alázattal arra szeretnék figyelni most már, és abban támogatni titeket, hogy ti is eredet szerint tudjatok emlékezni magatokra, és bocsi, hogy eddig azt hittem, hogy az jó lehet nektek, amiket korábban hittem, gondoltam, mint duális-spiri-anya,

de magam is szeretnék a saját eredetem szerinti valóssá válni saját magam és a környezetem számára is, szeretném, ha úgy fogadnátok el, ahogy vagyok, igazi,

az, aki eredetben vagyok, és nem kéne korábbi megfelelési anya szerepeket játszanom nektek, hogy békesség legyen.

 

Itt most megállok, és szeretettel átadom a pécsi terep megfigyelését, és annak teljes mátrix folyamatainak tudatban, fókuszban tartását, és erről a tájékoztatást Anita-Myrielnek.

 

A magasház most, tegnapi állapotában: fotó.

Pécs, ahogy mondani szoktad, Shana - lévén egyetemi város, nagyon erős a mentális információba való kötöttség - valóban a legalja. Annyira erős a mentális mátrix behúzó ereje, hogy bizony sokszor még én is "visszahülyülök", vagy visszahülyülnék, ha a közös munka során nem húznál fel az eredet energiámba. Folyamatosan törekszem rá, hogy most már én is meg tudjam tartani a fókuszt, és a legnagyobb bizalomban legyek a magasabb perspektívámban a mindennapi megélhetéssel való küzdelemben is.

Mostanában, hogy többet voltam kint a mátrixban, bizony többször tapasztalom, hogy Veled töltött két hónap ide, vagy oda, itt valami eszméletlen nagy a rendszer visszahúzó ereje. Hatalmas kihívásokat kapok. 

Közben pedig azt látom, hogy bizony sok minden bomlik. Mindenütt, ahol járok, még a leggazdagabb családoknál, elismert orvosoknál, kívülről csillivilli hatalmas villák belül penészednek, rothadnak. Ahol csak megfordulok, ott utána valami szétesik, vagy elromlik. Dugulás is előfordult.

Ha már az orvosi szektornál tartunk, akkor magamban bizony folyamatosan bontom le az eddigi, hagyományos orvoslással kapcsolatos hitrendszereket. Főleg ami a nőiségemet illeti, hiszen már a szüléseimkor megtapasztaltam, hogy nem az orvos tudja, hogyan kell egy gyermeket a világra hozni, (de nem is a kis Anita). 

Az iskolaépületek is penészszagúak, omlik a vakolat, tavasszal volt egy alkalom, mikor az egész iskolaudvart, ahol akkor napközis kísérő voltam, konkrétan elöntötte a sár.

Most, hogy újra kezdődik az iskola, mély alázattal kérek bocsánatot a gyermekeimtől, hogy belekényszerítem őket a bomló rendszer oktatási struktúrájába, mert már átlátom, átérzem energetikailag, mi történik velük, mit tesz velük az iskola. Ennek ellenére még engem is visszahúz az energiája, - néhány, az iskolában eltöltött óra után úgy felkötődik a fejem a mentális mátrixra, hogy győzöm leszedni, - és bizony még sokszor segítség is kell hozzá, hogy visszaforduljak önmagamba. 

Az emberek itt nagyon pénz orientáltak, rengeteg a hegyen épült hatalmas villa, a luxusautó, ugyanakkor látom, hogy vannak ismerőseim, akiknek régebben jól ment, és most bizony alkalmazottként küzdenek az életben maradásért. És ennek poláris kiegyensúlyozójaként sok a hajléktalan. 

Mióta befejeződött a közös országjárásunk, és visszajöttem ide, eredetpárom házába, több témát is dolgozok át magamon egyszerre. 

Az anyaság témája, ahogy írtad is, mindig kihívás számomra, folyamatosan bővítem a "bugyort", amit még Veled kezdtem el. A bugyor az apu - anyu minták, működések (főként negatív, persze pozitív akarattal) felismerése, átfordítása a valódi anyai minőségekbe, és azoknak a minőségeknek a magamban való kimunkálása.

Fotó

Figyelem a világomban, kivel milyen szinten vagyok kiegyensúlyozásban, és azt is figyelem most már, hogy valóban csak addig segítsek valakinek, hogy az számára valóban segítség legyen. Egy ideje bizony már tapasztalom, hogy ha nem az enyém az a rész, amit érzek, hogy a haladáshoz csinálni kellene, akkor én mindössze az információ átadásában és az inspirálásban tudok segíteni, nem tudom helyette megcsinálni az ő részét. Ha ugyanis az ő részét csinálom, - ezt is tapasztaltam, - akkor az enyém nem halad, és ráadásul rendkívüli plussz terheket veszek magamra, amelyek durva derékfájásban, fog-, és fejfájásban jelentkeznek.

Itt, a mentális energiában nagyon erős a megmondó férfi energia, amelyre én egész eddigi életem folyamán mindig is hallgattam, és bizony nagyon nehéz még most is beállnom a saját tengelyembe, és lélekerőt venni magamon, hogy higgyek a saját női tudásomban, információmban, aminek Myriel bölcs tudója.

A párkapcsolati vonalon is összegeztem honnan hova haladtam az elmúlt években, és a külső világom is azt mutatja, hogy a poláris kapcsolatok a végét járják. Sok ismerősöm küzd párkapcsolati és egészségügyi problémákkal, de sajnos még mindig nagyon erős a spiribiznisz behúzó ereje is, és sokan nem látják még, hogy se a különböző látókkal, csatornázókkal, jógával, csakra tisztítással, vagy család állítással nem mennek sehová. 

A valódi megoldásokra azonban szinte senki nem kíváncsi. Még mindenki jobban tudja, még mindenki ugyanazokban a köreiben futkározik, és próbálja magát ott és úgy jól érezni. 

Bevallom, titkon azért remélem, hogy ezzel a cikkel most behúzom azokat, akik valóban készen állnak a valódi változásra, és teszik is velem, velünk együtt. 

A magasházat előzetes ígéretek szerint ez év végéig lebontják. A magam részéről én igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni. És közben drukkolok magunknak itt a területen, ahol nagyon súlyos és álmosító az energia, és ezért nehéz az ébredés.

 

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-07-28 13:46    

Valós szív- anyai minőségek előhívása, avagy hogyan „szeretjük” a gyerekünket, és mi lenne ezek helyett a viselkedésminták helyett a valódi szeretet:

1, Inspiráló cikk a facén: http://index.hu/tudomany/2016/07/07/ez_nem_szeretet_csak_be_vagy_allva/

Hsz- em hirtelen ott:

Ha valaki aggyal szeretne szeretni, akkor nagyon nagy tévúton van! Az is, aki azt hiszi, a szeretetet tanulni kell. Nincs más, csak a szeretet. Minden abból van. Ez azonban nem az a szeretet, amit mi annak nevezünk, és nincs negatív párja (ha nem szeretsz, akkor én sem szeretlek). Ezt nem lehet elmével megérteni, megmagyarázni, megkeresni, csakis megérezni lehet! Az ember a totális szeretet állapotában születik, de aztán egy csomó kondíciót kap "ajándékba" a szüleitől, a nevelőitől, stb., (így illik, úgy illik, így szoktuk, úgy szoktuk, így csináld, úgy csináld, így szeress, úgy szeress, stb.) ami mind mind rárakódik erre a valós szeretetre, ami "csupán" egy energetikai állapot, egy magas energetikai rezgés, megjegyzem, az ALAP rezgése mindenkinek (kvantumfizika). Ebből vagyunk. Ez maga az élet. De sehogy máshogy nem juthatunk hozzá ehhez az úgy nevezett belső forrásunkhoz, és egyben a valódi szeretet állapotához, csak ha lebontjuk magunkban azt a sok kondíciót, és tanult dolgot, amit életünk során kaptunk, meg összeszedtünk. És bármit hiszünk is róla, pont erre vannak a párkapcsolatok! Mert tudattalanul éppen azt a párt választjuk, aki a saját, gyermeki állapotunkban magunkra szedett hamis gondolati és érzelmi mintákat tükörként megmutatja nekünk. Ezért egyetlen párkapcsolat sem lehet felhőtlen, hiszen azokat a fájdalmas gondolat és érzelemmintákat tapasztaljuk vele újra és újra, (amíg csak tudatosan le nem válunk a szülői mintákról, - ez maga a felnőtté válás folyamata- ) amit már gyerekkorunkban sem akartunk megtapasztalni. Az pedig, amit megununk, amik iszonyú sok energiát elvisznek és nagyon fárasztanak, azok az észrevétlenül, tudattalanul, szokások mentén, programozottságból futtatott körök. Valójában nem a párunkat, hanem ezeket unjuk meg, de nagyon!

2, Előző cikk: https://www.buzzblog.eu/a-kovetkezo-3-dolgot-el-kell-mondani-minden-szulonek/

Hsz- em a facén: ezt a nagyobbik gyerekem ovónénije osztotta meg, ezt reagáltam rá:Bocs, de szerintem ez egy baromság! Több szempontból is. Ugyanis 1. pont: Az iskolákban olyan sok butaságot tanítanak, és ráadásul olyan rosszul, hogy egy percig sem csodálkozom, ha nem érdekli a gyerekeket. Nem látok egyenes arányosságot a között, hogy ha a szülők jobban odafigyelnek a gyerekükre, akkor az majd jobban odafigyel az iskolában, mert a kettő köszönő viszonyban sincs egymással. 2. pont: Ezt nem is értem! Szerintem annak, hogy a gyerek már az iskola előtt olvas, semmi köze ahhoz, hogy az iskolába tanulni jár be, vagy játszani. Ráadásul mennyivel előrébb vinne mindenkit, ha játszani járna be, abban az értelemben, hogy élő mesét hallgathatna nap mint nap, mert a tanár maga is belefeledkezik abba, amit tanít, és ettől érdekes és ettől jó az egész! 3. pont: Ez olyan, mint egy sértett kisfiú megnyilvánulása, akinek mindig meg kellett köszönnie az ebédet, mert csak akkor volt jó gyereke a szüleinek, ha mindig illedelmesen viselkedett. És most is attól érzi jól magát, ha fitogtathatja, ő bezzeg mennyivel jobb másoknál, mert azt, amire őt jól megtanították, azt jól csinálja. Csak közben ezzel lenéz másokat, ráadásul éppen azokat a gyerekeket, akiket a szülei anélkül is szereti úgy ahogy vannak, ha nem köszönik meg az ebédet, és mivel ennek a szegény fiúnak ez nem adatott meg, ezért aztán rájuk haragszik, és ilyen kritikával akar a saját sérelmein ártatlan gyerekeken revansot venni. Elég szánalmas!

Shana tanítás: Sőt menjünk tovább /Anita csak halkan jegyzem meg, hogy kire is emlékezetet ez az egyénidben? Kivel harcolsz éppen, kit is győzködsz éppen most ezen a külső, idegen tanár pasin keresztül? Kivel szemben szeretnéd magad felvállalni mint szülő és tanító minőség eredet szintig, és kivel van közös gyermeketek? Tehát az egyéni szintje ez, hogy tudom, hogy a magaméban kivel párbeszédezek, és kit győzködök, valójában magamon belül, magamat erősítve, magamnak megfogalmazva, aminek ez a külső pedagógus idegen fószer csak jó eszköze. Ez az egyéni szint. Megyünk tovább mert egy eredet tudatos egyén tudja, hogy ami az egyénije, az egyben kollektív is, ezért kapta egy kollektív példán keresztül, vagyis a kollektív mátrixból egy reprezentáns idegen pedagógus pasin keresztül. Egy 3.d-s poláris tudat az ugye annyit fog fel belőle, hogy ez csak odakint történik, és vagy felháborodik rajta vagy egyet ért vele. És ennek folytán vagy tovább osztja, vagy meg sem nézni, vagy beszól neki, a megosztásában. A duális tudat , már ha igazán duális a tudat, vagyis igazán rálépett az önismeret útjára, nem csak spiriset játszik poláris tudatként tovább, akkor az első az lesz, hogy MIT MUTAT EZ NEKEM MAGAMRÓL, és gyors önvizsgálatba ketzd, hol jelenik meg ez a saját világában, és eszerint fogja vagy egyetértve megosztani, hogy igen, igen, ez rendben van a lelkem szerint, vagy nem, nem, ez nagyon nincs rendben, és sűrű elemezésébe kezd a duális férfi mintának ha ő például nő, vagy sűrűen fog igenelni rá, ha mondjuk duális férfi, és pont így érzi revansot venni valójában a női, anyai mintáján. Ha ez így érthető. És a harmadik, a eredet tudat pedig ezt az előző kettő mellett egyben egyből meg is osztja az egészet, a jelenséget, ami beköszönt neki, azt ahogy megnézte magában, és azt ahova fordította magában, mint megnézett információt, működést, minőséget, és ezt meg is osztja egyből a saját külvilágával, a közössel, hogy legalább 3 szinten hasznosuljon az amit csinált magában. Remélem érthető a 3.tudati szint működési módja. A negyedik szint pedig majd az lesz az eredet tudat számára amikor már azt is látja, hogy ez hol és hogyan adódik hozzá a közös kollektív haladásunkhoz, és látja, hogy a legkisebb így 3 körös tudati információs energia csomag, átdolgozva, megosztva mekkora hatalmas többletet ad hozzá a kollektív MI együtt egymásért közös haladásunkhoz. Egy ilyen picurka kis cikkecskétől egészen a kollektív nagy haladásunkig egyben. És még ragozhatnám hol ad még hozzá, mekkora hatást fejt ki. De emberi tudattal most egyelőre eddig viszlek titeket, ide göngyölünk be minden , a periférián, nálatok mint külső információ, csak magatok számára eddig személyesnek vélt információt hova fordítunk át. Itt most több körön, több tudat szintet ugrott, egészen a kozmikus eredet szintű tudatig, együtt-egymásért kollektív haladunkba mint tanítási, példamutatási anyag került így be. Nem tudom hányan fogják elolvasni, és hányan fogják ezt a 4 tudati hatalmas réteget egyben felfogni, de itt ez valójában lényegtelen is, hisz itt már minőségre megyünk, nem mennyiségre. Vagyis a mennyiség átértékelődik, és attól válik hatalmassá, sokkal többé, hogy felhúzzuk a legmagasabb perspektíváig, sok körön átfordítva, és nem attól, hogy a légperiférián-ahol az információ megjelent-, ott elpazaroljuk annak eltüntetésére, annak meggyőzésére, annak javítgatására az energiánkat. Így lesz egy kis ismeretlen pedagógus ember igen butuska, eléggé negatív, beszűkült létókörű kis információjából egy sokkal többet érő valós átfordítás. Majd a fiúra is vissza fog ez vetülni, hiszen amit kirakott, és tudattalan arroganciájában azt gondolta, ő most mekkora nagy ász, és megmondhatja ott a tutit, amit ő a kis világában kiharcolt magának, és kapott még hozzá egy csomó gyereket is, hogy ezt tökélyre vigye.. -megjegyzem itt minden szülő elgondolkodhat, hogy kikre bízza a gyermekét, és kik mennek egyáltalán pedagógusnak- tehát sok-sok kis iskolás gyerekeket beletörve a saját szülői problémájába valójában a saját gyermeki sebzettség beragadtságaira hozzon a gyerekeken keresztül maga számára megerősítő megoldásokat. Ez olyan mint múltkor volt, itt lejjebb megosztva egy pedagógus, aki nyári házi feladatba adta fel a gyerekeknek azt, amit valójában ő nem élt meg soha, mint kreatív gyermek, de mivel szegény pára azt hiszi magáról ő mint pedagógus az a feladata hogy ha a fejében bármi megjelenik, azt biztosan a gyerekeknek kell feladatként adni. Valójában nem, nem kellett volna egy egész osztálynyi gyerekeknek feladni házinak, hanem azt csak neki kellett volna végre megcsinálnia, és nem másokat oktatni arról, amit soha nem élt meg, soha nem tapasztalt meg valósan. Így gondolkodjon el minden pedagógus, aki képes idáig eljutni az olvasásban, hogy mit tesz maga helyett a gyerekekkel, a gyereket használva arra, hogy a saját beragadt gyermeki lelkét fegyelmezze, a saját kiéletlenségeit tovább nyomja sok-sok kis gyermekre. Ehhez pontosan ugyan olyan, mai napig önállótlan kisgyermeki tudattal várja állam anyu--aputól, hogy kitalálja neki pontokra szedve mit tanítson a gyerekeknek mint jó kislány, jó kisfiú, és maximum azon lázadozik, hogy ha nem megfelelő elismerést-fizetést, dícséret- kap érte állam anyucitól, apucitól. De ugyan olyan kis önállótlan gyermek, aki magától egy lépést sem képes tenni, magától egyetlen önálló gondolatot sem képes végig vnni, és ezek tanítják ma a gyermekeinket, még önállótlanabb, még gondolatszegényebbé képezve őket. Nah, Fordítsuk már ezt itt át. Ki lehet valós tanító, ki a hiteles tanító akkor innentől, és kinek mire meddig terjedhet kompetenciája? Ez túl hosszú lett.. és túl sok infó alatt van már.. kíváncsio vagyok hányan fognak ebbe eljutni, aki ovlassa jelezze már.. hogy járt itt.. és felfogta..

 

EGYÉNI SZINT:

Jelenleg ott tartok, hogy a saját volt férjemnek kell bizonyítanom, hogy alkalmas vagyok a gyerekeim nevelésére, - sőt, hogy igazából csak most vagyok rá valóban alkalmas, -  mert mások elvárásának megfelelés helyett lebontom magamban a szülői mintákat és kimunkálom magamban azokat a minőségeket, amelyek valóban teret adnak egy gyereknek, valódi figyelem és szeretet minőségeket. 

 Az alábbi összefoglalómban először a megszokott anyai minőség jellemzőit írom le, hogy miféle szeretet minőségeket tanulunk a szüleinktől, - mert mint az első linkben is írják, a gyerek nem képes a szeretetre, és tanítani kell neki, mi is az a szeretet, és azt hogy működtetjük. 

 

„Szeretet- gyűlölet” (dicsérem, mert megfelel, szidom, mert nem felel meg) helyett feltétel nélküli szívszeretet

Aggodalom, féltés (azt hiszem, az a szeretet, ha egyfolytában aggódom miatta, folyton óvom, féltem, mert azt gondolom, csakis akkor szeretem jól, ha így teszek) – ennek a másik pólusa a belső sértettség, harag (azt gondolom, azzal, amit tesz, engem akar bosszantani, miattam feszegeti a határait, stb.) helyett együttérzés, megengedés, megbocsátás

Mások használása, kihasználása helyett hasznosulás mindenkiért Az is az, mikor a gyermekemet ilyen olyan normák alapján határozom meg, skatulyázom be, (betegnek, SNI- snek, túlsúlyosnak, stb.) és ezzel tudattalanul tartom benne egy helyzetben, hogy ezáltal mások sajnálatához, vagy egyéb kedvezményekhez jussak. Ehelyett: józan, semleges, megfigyelő álláspont, tudatosság (mit mutat nekem a gyerekem magamról?)

Ragaszkodás, féltékenység helyett (engem szeress a legjobban a világon, és Józsi bácsit/Marika nénit ne szeresd, mert megbántott engem, és rád is azt mondta, hogy ez a cipő nem illik hozzád!) együtt egymásért, társteremtés gyakorlatozása, nyitottság, nyíltszívűség, megfigyelő szeretet, egészséges szeretet  

Birtoklás helyett (én gyerekem, te gyereked) megengedés, elengedés, egészséges, egységes szeretet. Azt gondoljuk, a saját gyerekem más, mint a többi, pedig nem! A gyerek nem a szülő tulajdona, és nem is azért született, hogy a szülei és mások elvárásai és kénye kedvére éljen. Minden gyerek mindenkié!  

Én irányítok, „én tudom, neked mi a jó, (jobban tudom nálad)”, „én mondom meg a tutit” – hátráltató, akadályozó, elnyomó, lenyomó működés helyett teret adó, tágító, megfigyelő, toló, támogató, elengedő, emelő, megengedő szeretet

Meg akarlak kímélni (ez önző, érdekvezérelt – valójában saját magam akarom megkímélni a fáradtságtól, hogy segítsek neked valamit megtapasztalni, amit szeretnél, mert nekem most nincs kedvem ehhez, nem érek rá, sokkal fontosabb dolgom van, stb. ) helyett tiszta szándék szeretet, támogató szeretet.  

Ha megteszed nekem ezt, adok neked azt. Ez bármilyen jól bevett szokás is a gyereknevelésben, valójában manipuláció, idomítás, hízelgés. Ehelyett egyenesség, egyszerűség, felvállalás, hitelesség, és átlátszóság van a valódi szeretetben.

Álfigyelem (feltesszük a kérdést, de a válaszra már nem figyelünk, vagy csak felszínesen, vagy ott vagyunk a gyerek mellett, de közben folyamatosan hárítjuk, mikor a figyelmünket kéri, rutinból válaszolgatunk a kérdéseire, és közben azt gondoljuk: ő még csak egy gyerek, nem veszi észre, hogy nem is figyelünk igazán. És azért nem figyelünk, mert azt gondoljuk, nekünk felnőtteknek mindig sokkal fontosabb a dolgunk, mint a gyerekeknek.) helyette van a valós, valódi figyelem. A fölényeskedés (az én dolgom sokkal fontosabb, mint a tiéd) helyett pedig a mély alázat az élet MINDEN! teremtménye iránt.

Ítélkezés, minősítés, bírálat. Azt gondoljuk, így tanulja meg egy életre, így tud majd csak életben maradni, és keménynek kell lennünk a gyerekkel, ha azt a karjuk, hogy „állja majd a sarat”, ezért mindenképpen szükségesnek érezzük. Az igazság azonban az, hogy szerencsére nincs két egyforma ember, és a fenti magatartással csakis arra tanítjuk meg a gyermeket, hogy ő sohasem lehet elég jó, amivel egy életre szóló önbizalom letörést és hiányt garantálunk majd számára a kívánt hatás helyett. Ezt jó, ha tisztán látjuk, ha máson nem is, a saját példánkon biztosan, és ítélkezés, minősítés és bírálat helyett kimunkáljuk magunkban a tisztán látó, kommunikáló szeretet minőséget, hogy a saját gyermekünk megtörése helyett inkább a bennünk élő, önbizalom hiányos gyermeket is meggyógyíthassuk.

A gyereknek szüksége van külső szabályokra, és határokra, gondolja a gondos szülő, és igaza is lenne, ha nem korlátozná a gyereket mindenben, mindenhol, csak mert ő maga fél, és azt hiszi, akkor jó anya, ha a gyermekét is félti. Ha azonban a szívére hallgat, és hagyja, hogy a gyermeke a benne lévő ősi tudást, bölcsességet, a saját belső igazságát előhívni segítsen, az anya kételkedés, befolyásolhatóság, és bizalmatlanság helyett külső értékmérőkből (dicséret, bírálat, pénz, stb.) a belső értékmérőjébe fordulna át, és tisztába kerülne a saját értékeivel.

Akkor pedig a hamis működése miatt kiszámíthatatlan viselkedése hiteles, biztonságos szeretetbe ölelné nem csak a gondjaira bízott gyermekeket, hanem mindenkit, aki csak ezen a földön él.

MIT MUTAT EZ NEKEM MAGAMRÓL? 

Azt, hogy az, amit eddig hittem magamról, hogy ki vagyok én: egy egyszerű anya, aki vagy jól, vagy rosszul szereti a gyerekeit, mert vagy jól megtanulta a leckét a szeretetről, vagy sem, az nem a valódi. Ha a tanult viselkedésmintáim alapján működök, akkor sohasem leszek hiteles a gyerekeim számára, mert abban nincs energiatöltet, csak energia elszívás. A hagyományos szeretet egyfajta rátelepedés a gyermekre, egy folyamatos bizalmatlan kontroll, aki egy teljesen buta, tudattalan lénnyé degradálja őt, csak azért mert a gyermek kicsi és tehetetlen, és mert a szülő tudattalan. Fogalma sincs róla, ki a gyermek valójában, miért született, és miért pont őhozzá. 

Megjegyzem, pont a gyermek születése, ami már önmagában is egy hatalmas csoda, hogy egy új kis lény testet ölt, világra születik lenne az első lehetősége egy anyának és egy apának arra, hogy a gyermeken keresztül saját belső valójára figyelmet fordítson. Mivel azonban ezt nem teszi, hiszen a figyelmét mindenféle külső és lényegtelen dolgok kötik le, a gyermekkel nem a saját józan paraszti eszükre hallgatva vannak, hanem külső jó tanácsokra, hiedelmekre hagyatkozva. Mivel a saját belső hangjukat meg sem hallják, a saját valódi szükségleteiket sem ismerik, arra is kívülről keresnek tanácsokat, megoldásokat, hogyan is juthatnának arra, hogy esetleg a gyereket is csak figyelni kéne, és ő megmutatna mindent magáról, magától, amire szüksége van. 

"Erich Fromm pszichológus szerint a szeretet nem velünk született képesség, és nem egyszerűen egy érzés, amiben jó meghemperegni, hanem tanulható, fejleszthető készség." - Ez az idézet a tipikus példa arra, hogy az emberek a szeretetet érzelemnek gondolják, amit javítgatni és fejleszteni kell.

Az ember nem akar túl látni azon, hogy nem csupán test és elme. Hiába érzékeli számtalanszor, és hiába tudja legbelül. Mitől fél, hogy ezt nem akarja meglátni?

Attól, hogy ez ismeretlen terület, és esetleg kellemetlen meglepetéseket is rejteget. (És igen, elég sok fájdalommal jár a szembenézés az érzelmekkel, és nagy bátorsággal az megszokott gondolat és érzelemminták elhagyása.)

Az érzelmek csiszatolása, tanításokkal fejlesztése csak a felszín. Ott pedig nincs értelme javítgatni, hiszen a poláris világ törvényszerűsége szerint minden érzelemnek van negatív és pozitív pólusa. Ha pedig az egyiket működtetjük, a másikat meg elnyomjuk, akkor mindössze annyit teszünk, hogy magunkon kívülre próbáljuk helyezni annak az érzelemnek a negatív párját, amit elítélünk, és nem akarunk működtetni. Az pedig akkor a külvilágunkban fog megjelenni.

A megoldás a szembenézés. HIába gondoltam azt magamról, hogy bármelyik szülőmtől kapott negatív mintát én pozitívban akarom működtetni, az még a mélyben ugyanúgy bennem van, mint a pozitív minta szükségszerű párja. Mikor azonban szembenéztem magammal és elfogadtam, hogy minden negatív anyai minőség is bennem van, függetlenül attól , hogy én csak a pozitívat működtetem, és ezt elfogadtam, akkor tudtam mindkettőre ítéletmentesen rálátni, hiszen ha a negatív és a pozitív is egyszerre bennem van, akkor én valójában egyik sem vagyok. És akkor tehettem fel a kérdést magamnak, hogy de akkor mi, és ki vagyok én? És mi van ezek helyett az érzelemminták helyett, amit eddig működtettem. Így munkálódnak bennem a valódi lélekminőségek.   

 
 
körfórum | általános | 2016-07-26 11:18    

Gabonakörökhöz

 

http://elouniverzum.net/koloniakat-hozunk-letre-a-foldon-paracom-21-150826-1/

 

Gabonakörök

Fordítás: Elizabeth Truthwin : Shekmeth Anya gabonakör 2016. 07. 22.

Ő itt van, és az átállás fenyeget. A feje felett van a Nibiru szimbóluma. A lapított szárak és a kisebb kör mögötte a NAP a nap mögött, Alcyone, Plejádok.

A mögötte lévő minta az az oroszlán sörénye. Ő a bőrredőivel a homlokán teljes. Ő a Nibiru elnevezésű űrhajó parancsnoka. Ő a galaktikus- emberi szakértő, aki a kardok királyának/St Germain dolgozik, segít leleplezni és elrendeli a nemzetközi gazdasági biztonság reformációjának a törvényét, aki át tudja formálni az emberi formából az ő 12 magasságába „Paschat” formájába, az ő védjegyes csíkjaival és a hosszú, arany szemeivel.  

Shekmet Anya „barátai” a team tagjaikkal való komplett telepatikus kommunikációval is kiegészülnek. Ő nem blogon, rádió programon, vagy csatornázás útján üzen, mint sokan gondolják. Hahaha! Ő az egyetlen, aki rendezni tudja a dualitás végét, és a fent említett intézkedéseket.

Kitette a hívást a csapatának, és ez az. Neki más ideje volt a földön Egyiptomban, és Indiában úgy ismerték, Kali és Durga.

 

 

 
 
körfórum | általános | 2016-07-18 17:38    

Shana Shanti Gabival 

 

abriella Nagy: Bakker, úgy bezsibbadtam kb. 1 órán keresztül, hogy mozdulni nem bírtam. A szemem annyira fáradt érzésű volt, hogy nem bírtam nyitva tartani, és az agyam semmit nem képes felfogni. Nem értem a szavak jelentését, mondatokká meg aztán végképp nem állnak össze. Ez úgy 14-és 15 óra között volt

Judit Shana Pásztor 15:15: Akkor nézd meg mit raktam össze kint! Szerinted van- e hozzá közöd, és mennyi?

Gabriella Nagy 15:16: Megnéztem. Erre írtam az előbb, hogy nem tudom értelmezni még a szavakat sem, nemhogy a mondatokat!

Judit Shana Pásztor: Na mondom miért ájultál be. Amíg írtam, azt bírtam, mert már meg volt bennem. Nem kellett hozzá többlet, elég volt az, ahogy egy pár napja megint szítottam teret egy eredet pár minőséggel, vagyis ő nem, csak én, rajtunk keresztül.

Plusz, bejött a macskám, és a Shana képem, és az iker csigák a fiamtól, majd utolsóként éjfélkor még 8 férfi minőségnek kellett elküldenem a bank struktúra bontót is. Ezt:

 

hanganyag hozzá itt:

 Bank struktúra bontása, visszafordulás az EGY-KÓDBA

Szöveg átirat is van hozzá, még nem tudom hol parkol éppen.. :) 

 

Fogalmam sincs, hogy miért pont nekik kellett elküldenem.

Azt hiszem, keresztben vannak, mint feszítő, tengely tartók, talán.

Esetleg pont így:

 

Aztán írtam, ugye, majd bejött még egy női minőség, és akkor tolódott tovább az együtt-egymásért infóig, majd egészen a lehel kürtjéig a cucc.

Kollektív együtt-Egymásért Kapcsolati Kódok megértse, gyakorlata

 

Erről egyelőre itt kint írtam csak: 

Tanult mátrix , fizetett újságírók Fordítás Eredet szintű Hírnökök MINŐSÉGBE!

Aztán jöttél te igazán, mert akkor nekem is le kellett feküdnöm, beájultam, és egyben láttam és beszéltem veled, K. T., és Anita-Számos-Myriel, meg még a csuda se tudja, hányan benne voltak, de nagyon erősen, és amit kiraktam elkezdtem látni, ahogy MEGFORDÍTJUK.

 

Jah, és közben egyfolytában kapcsolat vissza a K. T.- hoz és a hasznosságos írásához, és ott meg láttam, ahogy bemegy nekik, és kötjük fel körről körre azt a láncot, ha ezek azt hiszik, még valaki valakinek fizet, akinek jár, mert ő mennyit rak hozzá ingyen az embereknek. És ilyen hozzászólások mennek ott, és közben ott rezeg alatta az én írásom, ahol éppen az elfelejtés indokai vannak neki címezve, de mégis alattam sokan azt figyelmen kívül hagyva, nyomják, hogy K. T. megérdemli. És akkor jött a lánc, hogy Anita meg Én felülről húzzuk a fiút, aki azokba a sávokba ér el körről körre, amiken én végig mentem, őt pedig alulról tolja az a sok női minőség, aki csápol neki.

Kérdés: ki kinek mennyit és miért mit fizet? (és mikor???)

Ugyanis ha azok a női minőségek K. T. - nak fizetnek, mondjuk

1 000 egység -et, akkor abból jár Anitának, mert ő húzza, tartja, inspirálja.

Mondjuk, egy nullát rakjunk csak hozzá, tehát Anitának jár

10 000 egység

Aztán ne is nézzünk mást, jöjjek egyből én, aki direktben húzom, és az én tudati cuccomon tornázza felfelé magát, ugyan azokban a sávokban vergődik a feje keresztül szó szerint, még képekben is, ugye. És még kapott tőlem egy szép ajánlást is, bár ott kitérek közvetlenül, hogy milyen szép, hogy ingyen rakja és adja oda Ő is. Erre nem is annyira ugye, tehát ez nem valós egyelőre.

Szóval, ha én jövök, akkor rakjunk Shanának még egy nullát, így Shanának ezen a körön jár:

100 000 egység.

Szuper!

Na de nem úgy van az, mert engem is sokan húztak és toltak, hogy idáig eljutottam, a tolósokat pont ki is raktam a K. T. cikke alá. Ott van felsorolva kilométerben azok neve, akik akkor ahhoz hozzájárultak bármilyen formában: passzívan, ütve, tolva, húzva, nyomva, fizetve, olvasva, stb, stb.

itt olvashatod:

Pénz és tanító(guru). A pénzhez és a tanításhoz való viszonyaim folyamata,tudatosság rétegenkénti 

Tehát akkor most ezt a virtuális 100 000 egységet osszam szét köztük, és mennyit tartsak meg magamnak?

Miközben látom ám, hogy felettem meg ott van Lendvai Dóri és Adamus. Amiben mind együtt benne vagyunk.

Az első, ahol bejött nekünk az információ, ez most, amit mind fogunk együtt, azt Dórin keresztül préselte be mint információ, tehát akkor rakjuk oda Dórit, hogy neki még egy nullával több jár.

Dórinak ezen a körön jár

1 000 000 egység.

Okés.

Na de viszont nem passzív voltam ám én ott, akkor, hanem bizony Dórin tolta át Adamus a szöveget, és én meg magamon dolgoztam át minden egyes anyagot, préseltem át magamon, törtem szét az elmém így az energetikai csomaghoz, ami azóta is hat mindenkire aki olvassa, azt én dolgoztam át magamon.

Tehát akkor Dóri nekem lökjön visszafelé belőle, na de mennyit is???

És bizony nem csak én törtem magam első körben energetikailag, belső alkímiával, hanem voltunk ott még egy jó páran.

Sőt, Anita-Számos-Myriel itt is itt van újra, mert ő is végig ment rajta, sőt, a fizetős anyagon is, mint én.

Tehát most akkor meg már Anitának itt visszajár a milliós körön, meg még azoknak, akikről nem is tudunk, de hozzáraktak.

Eddig volt az élők, beleszületettek körei, aztán sávot váltunk, és megyünk tovább. Adamus, aki a 700 éves pénz mátrixban dolgozott, sokat, sokat, minden inkarnációjában, sőt, ugye egyszerre több helyen, több testben, az illuminátusoktól kezdve, a mindenféle királyi családokban, stb, mint Szent Germain.

Mennyi cucc van róla, és most is mennyi helyen mennyiféleképpen rakja még ezen kívül be az információkat, hány emberen keresztül?

De ő most nincs bent közvetlenül, hanem sok emberen keresztül dolgozik velünk.

Akkor rakjuk ki, nyissuk ki még egy nullával, csak egyel még a sok ember szintjét is, és csak utána váltsunk, tehát már

10 000 000 egység  -nél tartunk

Adamus, ha most beszületne EGY TEST-ben, akkor azt mondhatná, hogy Kiscsibéim, ide nekem az oroszlánt, meg miden mást is, mert eddig mindvégig mindenkinél én dolgoztam veletek, igaz, kicsi szépségeim?

Nah, itt hányas szorzóval lökjük neki vissza az egészet, amit eddig ide betolt?

Nézzük csak meg, és pakolgassuk azokat a fránya nullákat, sebtiben neki odafele!

1000+10 000+ 100 000+ 1 000 000+ 10 000 000. Hány nulla is ez Kincseim?

25 nulla 3+4+5++6+7=25 nulla. Jól látom?

2+5=7 Jé ez is hét! Biztos ez? (Valaki majd ellenőrizzen vissza!)

Nah, akkor rakjuk ide azt a fránya 25 nulláskát sebtiben!

1 000 000 000 000 000 000 000 000 0 egység!

Ez már elég sok zsozso lenne még forintban is! Vajon mennyi ez papírpénzben kibocsájtva?

Mondjuk, csináljunk itt egy komoly átváltást, és nézzük meg mennyi fát is kéne ehhez kivágni, hogy ez a zseton papírpénzben kibocsátásra kerülhessen, hogy a többi összetevőjét: az emberi erőforrást, és még az összes többi fizikai anyag jellegű forrást hozzá ne is említsem! Hogy létrehozzanak nekem ennyi zsozsót, hogy én ezt tőletek mind visszakaphassam, mint Adamus.

Na de itt aztán megint van egy pöccenetnyi bökkenő!

Mert hát én sem vagyok ám egyedül, mert itt ezen a körön, ha én be is születtem egy testbe, vannak itt ám még nekem olyanok is, akik velem már összeolvadtak, mint testvér energia részek, eredet szinten. Hoppá!  (Itt Adamus maga szólalt meg)

Akkor Shanának itt ezen a körön ismét visszajár, na de megint mennyi is?

Á, Szíveim..

Nah, meddig menjünk még el?

Meddig játszunk még a nullákkal és meddig pénzezzünk még, hogy ki kinek mikor miért mennyit fizet, és mennyivel tartozik?

Gabikám, ha sikerül ezen végig rágnod magad, megtennéd, hogy letisztázod szépen? (nem sikerült neki, közben kiütődött valamelyik információnktól:) )

És akkor képzeld, te most formába rendezed, neked ezért mennyi is járna??? Hm?

Meg ahhoz, hogy ez rajtam egyben átfuthasson, ahhoz be is ájultál, és még ki tudja hányan ájultak be, akik azt sem tudják vajon miért?

Te legalább tudod hova írd le, hogy „Shana, lehet, hogy valamit csináltunk együtt??”

Igen Szívem, együtt csináltuk, ezért írom le nálad az első kijövetelt ebben a formában.

Bár voltak már ennek kisebb körei, jó sok, szegény Janival, meg még egy csomó emberrel.

De nem vették komolyan ők ezt, és azt hitték valami kis kötözködés ez, amikor ilyen pénzzel kapcsolatos fontos dolgokat leírok nekik, és ütéssel, meg sértődéssel reagáltak, majd eltűntek a bal fenéken.

Tehát azok az információrészek, amik náluk jöttek ki, mint részek, és hozzáadódnának ehhez az egész pénz mátrixos közös sztorinkhoz, ott parkolnak haszontalanul, nem beemelve az egészbe. Talán majd egyszer feleszmélnek, és ha nem dobták még ki, mint értéktelen szemetet Adamus, Shana, és mindnyájunk közös munka részét, akkor majd talán valamikor hozzá is rakják. Ha nem, akkor mondjuk úgy az a rész elveszett a közösből.

És amikor úgy megy Shana és Myriel Anita végig az országon, hogy miközben Shana segít Anita Myrielnek az egyénijében, addig még ő fizeti Anita Myriel (és majd két hétig Anita Myriel gyermekei) fizikai megtartását is. Tehát Shana úgy ad, úgy dolgozik vele egyéniben, és közben ország és bolygó szinten, hogy közben még Ő fizet érte a saját megtakarított pénzéből!

Nem beszélve arról, hogy Shana fizeti az egész nagy ország bejárás minden költségét is, a szállásokkal, fuvarköltséggel, úgy, hogy közben napi szinten transzformálja, húzza magán keresztül az energiákat az utazások során, elemez, összegez, lejegyez mindent mindenki javára, és előrehaladására.

A saját testén transzformálja át a mindenki moslék energiáját, miközben az, aki nem bír szembenézni a saját mocskával, rá üti azt vissza.

Vajon van- e az a pénz, ami elég lenne egy testben jelen lévő fájdalmainak, és megaláztatásának enyhítésére, miközben Ő mások és a kollektív sűrű, nehéz energiáit engedi át magán mindenki helyett, feltétel nélkül?

Vajon megfizeti- e bárki azok munkáját, akik a folyamatos fókuszálást gyakorolva, energetikai takarítói is a mások által is használt területeknek?

Vajon kapnak- e azok valamit vissza társaiktól, akik ő helyettük is folyamatosan hatalmas energiákat megmozgató és felemésztő folyamatokban vesznek részt mindenki javára?

Lehet- e ennek a munkának a gyümölcsét, a mindenki felemelkedését és jobb létét szolgáló, a fizikai testet a maximumig leterhelő energetikai takarítást bárkinek bármivel is honorálni?

És mennyit kellene az energia elszívó üzemmódban létezőknek a fizikai testüket megtartó élő energiáért fizetni?

 

Gabriella Nagy

öööö....az egy dolog,hogy megint egy kukkkot nem értettem...de közben azt éreztem,hogy olyan a fejem,mint egy zselé...nem...nem a fjem...a koponyám.....és pulzál......amiben számok vannak,az nekem veszett fejsze ::)))

de asszem,ahhoz a lombikos rajhoz nekem is van rajzom

ami ez:

 

 

Judit Shana Pásztor

17:55

Judit Shana Pásztor

na már nem kell átküldeni.. beraktam neki.., szerencsére bejött éppen.. és így még időben volt annyi energia ahogy végig ment rajta hogy a közértig eljussak mielőtt bezár.. hallod úgy szédültem azt sem tudtam hol vagyok.. ma még nem ettem, csak a beteg macskám, és a munka volt.. basszus, a közért előtt is volt egy picurka fekete mac ska.,.

Gabriella Nagy

17:56

Gabriella Nagy

előkeresem,ha agyamnál leszek

ok...reméljük,az ő agya érti a számokat

Judit Shana Pásztor

17:56

Judit Shana Pásztor

Gabi nem számokról beszéltem, hanem pénzről., és pénzzel még te is foglalkozol, ugye.. ugye???

Gabriella Nagy

17:57

Gabriella Nagy

hát ja....kb aqnnyira értek a pénzhez is mint a számokhoz

Judit Shana Pásztor

17:57

Judit Shana Pásztor

a pénzben értékelést írtam le, nullás körökkel rétegről rétegre.. jah, azon röhögtem eljutva NULLÁSKÁIG,. háháh..

Gabriella Nagy

17:58

Gabriella Nagy

jájjjjjjj....annyira zsibbadnak a karjaim

Judit Shana Pásztor

17:58

Judit Shana Pásztor

Gabi.. voltál az autókereskedő mellett zsilett intézője a cuccnak.. szóval ott van az.. nem játszuk a hülyét,. amit valha csináltunk nem vész el soha. csak átlakul.. de vissza jön csak magasabb értlemet nyer..

így lettem energetikai könyvelő pl többek közöett.. 🙂 🙂 🙂

Gabriella Nagy

17:59

Gabriella Nagy

nem játszom a hülyét hahóóóóóó....most vagyok agyhalott...reméljük,hamarosan feltámodaok....tudod...nem úgy működök,mint te 😉

ááááááááá....ezt nem is én írom....ezek nem az én szószerkezeteim.....nicsak,ki beszél?

zsibbad a fejtetőm,a tarkóm,az állam....

mi van itt?

energetikai könyvelő helyett meg genetikai könyvelőt olvastam

Judit Shana Pásztor

18:01

Judit Shana Pásztor

nem baj.. azért ideraktam.. 🙂 🙂 🙂 ott van az az enyém is.. és akkor nemv agyunk igazán hülyék, ha nem zárjuk ki a többit aki, ami ott van, és leérhető midnen amit megcsinált.. lásd, nekem az Amba’reesek most.. bakker annyit dolgoztam velük, hogy hogy leszarom ha egy sincs itt.. az energiája Amba’reesnek jobban velem van mint velük és midnen amit ezek megcsináltak valaha.. náluk részekben, nálam sokkal több.. és használom, mindent akivel valah kapcsolódtam.. minbdig midnen ott van.. tehát bármit tudok használni ha kell.. csak tudatosság, nyitottság.. leveszem a polcról azt hello..

Judit Shana Pásztor

18:02

Judit Shana Pásztor

ki az az én aki azt hiszi nem ő ar???

ír?

Gabriella Nagy

18:02

Gabriella Nagy

egy skizo részem?::)))

Judit Shana Pásztor

18:03

Judit Shana Pásztor

én a közértig zsibbadtam szédültem.. és nem  érztem a talaj, ment a mozi, hogy illuminált állapotban vagyok mintha ittam volna.. nesze neked illuminátusok, mit is jelent? valami felébredett, vagy megvilágosodott..a fr anc ezt a nyelvet.. 🙂

dehogy skizo.. egyel magasabb részed.. azért zsibbadsz skizótól nem zsibbadnál.. azok jönnek mennek észrevétlenül mert az uzyan az a szint.. a szibbadás az amgasabb szinten saját amgadnak.. nah, ott már ilyen dumád van.. mondjuk így..

jah, meg lehet oitt már kicsit eccerrre.. sokan vagyunk benne.. midnenki nyomakszik..

Gabriella Nagy

18:05

Gabriella Nagy

télleg?csiszolatlan egy dumám van akkor felettem ::))

ja...mint nálad,amikor egyszerre 8-an beszéltek én meg fetrengtem a röhögéstől...

Judit Shana Pásztor

18:06

Judit Shana Pásztor

jajaja.. de durva volt..

Gabriella Nagy

18:15

Gabriella Nagy

a lombikos rajzodhoz....

Judit Shana Pásztor

18:15

Judit Shana Pásztor

nah, azért ezt a hárítós dumás trükkmestert  csípd csak el, aki azzal hárít, hogy ő nem ért a számokhoz, amikor számot lát, bármilyen formában.

Ez egy nagyon átverős, de nagyon kis sunyi HÁRÍTÓ energia minőség.. a szuper- egós hárító.. ez ott van a kollektív mátrix  minden szintjén-. ezt a csoporttudat-sablon szöveget pont arra fel dobja be, hogy maradhasson a számos világában..

nah, drágám, akkor most rendezzük..

Valóban nem értesz a számokhoz?

ha nem értesz a számokhoz, akkor hogyan adtad el a házad, és hogyan vettél egy másikat? ott bizony voltak szánok, és elég sok nullás számok voltak, két irányból ráadásul.. és volt midnenféle kiadás, amiket fizettél, és voltak bevallásaid is hozzáá.. sőt volt mind két ingatlannak helyrajzi száma, tulajdoni arány szám., az ügyévid költség számokban megadva, bankszámla szám ahova utalsz vagy neked utaltak, adószámod, tb számod, fasztudja milyen krátya számitok mind mind voltak, miközben azt mondod te nem rétesz a számokhoz, és eközben ahova pillogsz a vilgáoidban kruva sok szám vesz körül.. évszám, de még az órádon is számok vannak vazre.. nem rétrsz a számokhoz, hát mégis honnan tudod akkor mennyi az idő.. sőt mikor idnulj el, hogy oda érj időre valahova.. összeadsz, kivonsz, amikor adásvételetzel, osztasz, zorzol, mérlegesz, megéri nem éri, számokban.. ,ennyiv el tartozik neked kicsoda, fejedben is tartod, mint kdierült.. ugye.. mert ha már elfelejtetted volna bizony nem emlékeznél rá.. 🙂

Judit Shana Pásztor

18:17

Judit Shana Pásztor

sfolytassam mennyire nem értesz a számok semmiylen formájához még a kurva mátrixodban? te sem, meg rajtad kívül atz sok senki sem, aki amikor meglátja leírva az 1 00 megjegyzem forintot írtam, arra azt mondja nem érti a számokat, és csak nullákat írtam utána.. kb egy milliárdik.. vagy hogy.. nem néztem meg.. mit is nem értettél ezen.?

Gabriella Nagy

18:18

Gabriella Nagy

abban az összefüggésben nem értem,ahogy te leírtad....mit nem lehet ezen érteni ::)))

hogyan is szoktunk olyan dolgokat elővenni,amire nem emléxünk? minden benne van az emléktárunkban,ami megtörtént velünk valaha...különben hogyan emlékeznénk lélekszintű cuccokra? te hogyan emléxel arra,hogy mennyibe került a 4 hónapo roadshow?

Judit Shana Pásztor

18:21

Judit Shana Pásztor

dehogy nem érted abban az összefüggésben.. dehogy nem.. már egészen kicsi kordban is értetted, mikor ott ültél a játékaid felett, és az egyre nagyobb színes karikákat raktad egymásra, egy rúdon felfelé.. tutin volt neked is ilyen játékod, vagy bármelyik fiadnál, vagy bárkinél láthattál vagy akár csak öüzletben.. ugyan az.. mi a különbség..

Judit Shana Pásztor

18:21

Judit Shana Pásztor

?

Judit Shana Pásztor

18:22

Judit Shana Pásztor

ki meri azt mondani, hogy a legnagyobb legalsó kör a milliárd, a piros, majd, felfelé a rúdra pakolva az összes karika egy nullával kevesebb, mert hát ez mondjuk lehet a kerülete is, a kör mérete is, amitb biztony tanultál az isiben.. szóval mi az hogy nem értesz hozzá ebben az összefüggésben? ki akarja még a hülyét játszani?

Judit Shana Pásztor

18:22

Judit Shana Pásztor

nah, löjkjed még ki akar még bedumálni a mátrixból.. 🙂

Gabriella Nagy

18:24

Gabriella Nagy

hát éntőlem nyakon is vághatod azt a részem,amelyik azt mondja,nem ért a számokhoz meg a pénzhez...de persze az is lehet,hogy az alapján nem ért,ahogy az iskolában tanították......

Judit Shana Pásztor

18:27

Judit Shana Pásztor

Nah, akkor MOST olvasd már úJRA.. én mit írtam.. HOGFY LÖKJED KI , MILYEN MÁRTIX DUMA AKAR MÉG RAJTAD KEREWSZTÜL TÉGED HASZNÁLVA HÁRÍTANI.. Vagyis te miért is érzed amgad birtokviszonban egy kollektív mátrix közös bűzös lábvízszagú dumával, emelettel, amit több millió tudat használ, mint egy közös medencét, közös törölködővel, fürdetlenül.. és te ezt a dumát engeded át amgadon most már nem tudom hanyadik körben, és azt mondod rá, hogy ez a tied.. hát hogy a fenébe lenne ez a tied, ha közben ez egy mátrix csioportotudat, sőt egy egész komlpett emelet a mátrixban.. vagyis inkább midnen emeleten ott van ugyan ez csak midnenhol más formában.. és midnenki ezt használja és doumálja másoknak körbe karikába szines krökön felfelé, elfelé..s tb.. Nah, tied e még ez a duma bármiylen formában?

Judit Shana Pásztor

18:28

Judit Shana Pásztor

jah, és eszméletlenül szeretlek.. nagyon nagyon Gabi.. 🙂 annyira jó hogy ezt veled csinálom, zseniálisak vagyunk együtt.. 🙂

mint a közértben a szatyorral.. bakker.. pont úgy.. 🙂

Gabriella Nagy

18:30

Gabriella Nagy

valami történik a testemben....még leírni sem tudom,olyan,mintha a nyakamnál valami két irányba tekerne.....mintha az állam alatt lenne valami,ami szorít

a fejem hátul bizsereg,,,a fülem zúg...az arccsontom zsibbad

Judit Shana Pásztor

18:30

Judit Shana Pásztor

jah, ne feledd, ott cekkert cseréltünk.. és úgy mérlegelgettük.. szóval nálam is volt az ami nálad, és fordítva.. tehűt kinél nincs ott ami nálam van?

Gabriella Nagy

18:31

Gabriella Nagy

áááááá az a szatyros.......attól még mindig befosok,ahányszor eszembe jut...

Judit Shana Pásztor

18:36

Judit Shana Pásztor

jah, dobok még egy sértődős képet is..b akker, mijazz hogy velem nem rakod egybe, miközben simán megengeded a tokodnak, hogy több milliár szutykos szara meg kibe járkáljon rajtad, és azt mondod rá az a tied.. hát mégis hogy van ez? őket mind simán befogadod, áteneged, és dumálhat egyben az egész kurva összeadódott lábvizes mátrix rajtad kersztül.. nem rétek a számokhoz dumával.. és Shanáéra me glezársz, mikozben Shana’Shanti vagy? ez szerinte dnormális reakció? melyik a a jobb a 7milliár mátrix dumás, vagy Shana’Shantis Shanás? meélyikhez van több közöd.. melyik a valódibb számdora, és midnenféle képpen a TIZTÁBB?

Gabriella Nagy

18:38

Gabriella Nagy

ajajjjjj...tömeges zavarodottság lépett fel nálam......vagy náluk.....na...jól megkavardtad a bilit ::)))

ha van még egy utolsó töltényed,most süsd el,ne parózd ::))

aprózd..

Judit Shana Pásztor

18:50

Judit Shana Pásztor

jah, igen uccssó kérdés, melyiket nehezebb tartani, átengedni magadon, 7 000 000 000 vagyis 7 milliárd embert ha tényleg ennyi kurva nulla van benne.. a franc se tudja itt már.. tehát 7 milliárd összeadódott lélekhez kapcsoldódó közös dumákat nehezebb amgadon átenergdni és őket megtartani ebben, vagy csak a TIEDET ami vagy, ami csak te vagy azt átenegedni amgadon.. melyik a nehzebb? És miért választod melyiket?

Judit Shana Pásztor

18:51

Judit Shana Pásztor

jah, igen.. lehet e egyálktaláén nehéz az amiből létrejöttél, amiből teremtődtél, azt átengedni.. van e egyáltalán ott annak érteleme hogy ÁTENGEDNI? kin? Mit? honnan hova??? értelmetlen az egész.. 🙂 ja

Gabriella Nagy

18:56

Gabriella Nagy

értelmetlen hát......és most a védőügyvéd szólal fel: nade ön is tudja bíró úr,hogy az egy folyamat,mire a disznók közül kiválogatja az ember a gyöngyöt

Judit Shana Pásztor

18:57

Judit Shana Pásztor

milyen gyöngyöt?:?? milyen disznók közül? pontosítaná kérem? ez melyik emelet duma, honnan jött, kik mondják ezt, és most éppen kik mennek át rajtad, akik ezt a sablont használják.. mire is?? segíts..

amúgy mér majdnem zárókört raktam volna.. erre csak dobtál még be..

Gabriella Nagy

18:58

Gabriella Nagy

ez kérem a kiskondás szekció

Judit Shana Pásztor

18:58

Judit Shana Pásztor

okés.. nah, itt hiányzik egy FORDÍTOTT MEGÉRTÉS, több is..

Judit Shana Pásztor

19:00

Judit Shana Pásztor

fogok hozzá egy tábla rajzot dobni.. hogy ne magában lófjon az a spiri duma, hogy MIÉRT IGAZ AZ AZ ÁLLÍTÁS, hogy már rég kész vagy midnennel, csak rrendet kell rakni.. sőt, már rendet is raktál valójában.. ezért vagy most a fordulásban.. már csupán a cimkék nincsnek rányalva az összerakott csomagjaidra, tehűát nem tudod miylen csomagjaid vannak..

Gabriella Nagy

19:01

Gabriella Nagy

hát ez a szatyrozásnál is kiderült :::)))

hallod....én nemtom mivan itt,de olyan viccesnek látom,amiket írsz...vagy ahogy én fordítom vagy ők....mittom én már hányan vagyok...de úgy érzem magam,mint aki be van lőve......bocsi...de még ezen is vihog a szám

Judit Shana Pásztor

19:17

Judit Shana Pásztor

nah, közben kérdés.. te megírtad már az ÉLETFILMED, vagyis összegezted már? rendezted?

Gabriella Nagy

19:19

Gabriella Nagy

igen......még az elvonulásom előtti közös etapban

Judit Shana Pásztor

19:20

Judit Shana Pásztor

nah, a csomagjaid.. közben jeött egy Réka telefonba már reggel vele kezdtem.. de nem bírom leírni még..a tya ég.. és most megint telózott.. ő tol minket.. nem semmi.. amiket neki kell elmondanom a semmibe .. hallod gyorsítottan, kapcsolatteremtő gyogyira jelentkezett Gabi!!! Amit pont Mallorcán modntam ki hogy vége.. ez miylen? és ettől olyan szibnten áll össze a spoiri mátrixnak az átmeneti cuccainak a miértje, magyarázta, ahogy neki elmondom beszarás.. jaj, csak ezt már nem írnám le.. mert nagyon szép hangom van most.. nagyon kritálycsengésen beszélek, sokkal jobb lenne hanganyagban.. egyszerűen tömören összegezve..

Gabriella Nagy

19:21

Gabriella Nagy

oks

én most kaptam emilben valami hanganyagot adamustól....a gonosz nem létezik...így kezdi....

Judit Shana Pásztor

19:23

Judit Shana Pásztor

kitől?

nah, vissza ide...

Judit Shana Pásztor

19:26

Judit Shana Pásztor

a reconnection.. már akkor sem értettem, hogy miért voltak olyanok, akiknek egészen egyszerűen érezték, hogy erre nincs szükségük..a  visszakapcsolásra, meg kapcsolatteremtő gyogyira végképp nem.. Emlékszem Zoé kifejezetten bizalmatlan volt.. előtte éjjel megjelent az ágyam szélén.. jah, meg Eric is.. és én néztem Ericre bizalmatlanul Zoé meg rám.. :9 aztán én ugye elmentem.. és kellett.. mert a rendszerbe kellett.. De! Volt még akinél meg már egész egyszerűen nem tudtam megcsinálni.. pl a beke Gábor.. Ő is egy más struktúra, és neki tutin nem volt rá szüksége.. nem így, nem arra..

Gabriella Nagy

19:26

Gabriella Nagy

https://www.youtube.com/watch?v=WTl-kffvIt0&feature=youtu.be   kispál sanyi küldte...nem is tudtam,hogy megvan a mél címem neki

 

Adamus Saint Germain A sötétség hazugságán túl merabh

2016. május 7-e kulcsfontosságú volt a Shaumbra számára. Adamus Saint-Germain - Geoffrey Hoppe csatornázásában - a következő kérdést tette fel: - Mi a sátán ...

youtube.com

Judit Shana Pásztor

19:27

Judit Shana Pásztor

sőt, én magam rosszul is lettem, mikor a salamon pecsétjét rajzolták fel a testem terében.. hallod, még akkor is éreztem, mikor nem tudtam éppen hol tart aki rajtam gyakorolt, én annaál olyan rosszul lettem, hogy felpattantam, meg összeestem, elájultam.. az valami moslák egy cucc volt az én rendsezremnek..

Judit Shana Pásztor

19:27

Judit Shana Pásztor

jah, Geoffry?

Gabriella Nagy

19:28

Gabriella Nagy

nemtom...én nem ismerem geoffryt..a saumbrás cuccokat olvastam anno

Judit Shana Pásztor

19:28

Judit Shana Pásztor

hát ez az..

Gabriella Nagy

19:29

Gabriella Nagy

na...és? visszakapcsolás.....nem lehet,hogy ez is olyan,mint a kemo...az egyik ember kinyúl tőle...a másik meg/mint anyám/vígan eszi,mint más a főzeléket

Judit Shana Pásztor

19:30

Judit Shana Pásztor

okés.. ehhez kapcsolódik Avatára Luciferi cucca, más szinten.. más részen.. ezeket majd össze kell dobálni egy csomagba, egy fakkba..

Judit Shana Pásztor

19:32

Judit Shana Pásztor

van még hozzá csomag rész.. midnent csomagolunk.. Basszus gabi.. te nem azért vagy itt hogfy a tiedet csomagold, hanem MI EGYÜTT A TELJES BOLYGÓ MÁRTIX csomagjait csomagoljuk és zárjuk!!! neked ez a feladatod, és nem a kicsi gabikát.. EMLÉKEWZZ!!! Mit mosntam neked, egyszer hogy basszus, te ha már nem lennél tökéetelesen KÉSZ EZEKKEL a SAJÁTODBAN egészen ShanaS1natiig nagylélekszinten, sőt eredet szintg, akkor te szépségem nem tudnád ebnyire tökéletesen eljásztani bárkinek, bárhogyan.. simán.. félelemetes ahogy meg tudod nyilvánítani.. tehát TE MÁR RÉGES RÉG kész vagy a tieddel, te arra születtél be, hogy a NAGYOT CSINÁLD!!! a TELJES MÁRTIXOT!

Judit Shana Pásztor

19:34

Judit Shana Pásztor

Jah, hallod mit is mond? nah, hallgasd végig.. két oldalról mondom a bátyámmal neked.. neked már nem kell lépésekben haladni.. 🙂

ez a tapasztalás az maga az egyel feljebb ahol a duális bármilyen ellentét feloldódik,..,

Judit Shana Pásztor

19:43

Judit Shana Pásztor

basszus.. fejetetejére állítva.. erre vártam a forduláshoz.. nah, fog ez a mai írás megfordulni.. 🙂 a helyére kerülni miden és midnenki..

Gabriella Nagy

19:53

Gabriella Nagy

szerintem olyan,mintha huzaloznák át az egész testemet meg az agyamat...elginkább a jobb oldalon és hátul nagyon intenzíven

most beledőlök ebbe,mert nem bírok fennmaradni...pusz

Judit Shana Pásztor

19:55

Judit Shana Pásztor

én is megyek lefekszem.. game over van.. telejsen.. :_)

 

Adamus Saint Germain A sötétség hazugságán túl merabh

2016. május 7-e kulcsfontosságú volt a Shaumbra számára. Adamus Saint-Germain - Geoffrey Hoppe csatornázásában - a következő kérdést tette fel: - Mi a sátán ...

 

 

basszus!!!! Bocs ezt ide írom Gabi.. a Zolis Potást itt a területen.. most találkoztam a közértben közben a postással is, és azt hittem tudom ki a felesége, másra gondoltam, de rájöttem Juditnak hívják az itteni postásnét.. és nagyon bírjuk egymást ráadásul.. jaj.. mi ez.. azt hiszem Csepel is mozdulni fog, hisz Zoli beszületési pontja ettől nem aradhat mozdulatlan..

csak szólok..

A másik:

meghallgattad a Tündérkertes hanganyagot?

 

és olaszországban is jártál?http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/07/olaszorszagban-megrohamoztak-bankokat.html#more   ...pont most néztem egy sorozatot dr. robot...arról szól többek között,hogy efy fiatal csapat meghackeli a központi rendszereket a világon és teljes pénzügyi összeomlást idéz elő....ezután láttam ezt a cikket

Olaszországban megrohamozták a bankokat és kiürítik a pénzautomatákat | Új Világtudat | Az Élet...

ujvilagtudat.blogspot.com

 

igen..meghallgattam

csepel mindenképpen mozdulni fog márcsak azért is,mert ahogy hallgatom a hanganyagokat...azok itten ugyebár berezegnek a térbe

na képzeld itt van a Hősök tere, és tavaly vagy 30 kis egyedi gyümölcsfát ültettek 6-7 éves gyerkőcök a térre a psota mellé.. muztattam neked? és Tündérkertnek hívják.. és midnen gyereknek van egy fája, ő a felelőse aki ültette.. mind más gyümölcs fajta.. és most írták be a közös felületre, hogy haldokolnak a tündékertes fácskák, mert senkis em locsolja őket.. Itt veszekednek a hülye felnőtt kiszorosziak, hogy kinek lenne a kötelessége.. ezek nem normálisak.. van aki szerint annak a gyereknek a kötelessége aki ültette, mert az fogja leszedni róla a gyümölcsöt is.. De ez ugye köztér.. közösségi tér.. erre mondják a közösen fizetett közmunkásoknak beleférne a munkaidejükbe, és nyírják ott a füvet, meg a többi növényt gondozzák,m a fákhoz meg nem nyúlnak baszki.. és itt vitatkoznak, hogy ki locsolja.. van olyan gyereknek fája itt, aki budapesti, nem tud itt napi szinten locsolni gondozni.. meg még a szülei sem.. szóval itt mindenki hülye de komolyan..

Hát persze!! Gabi.. hát a 13-an ott indítottok el az egész Fordulást akikkel össze lettünk rakva.. ez még előtted volt.. és tavaly Szentendrén írtam rá az összes nagy központi bankra a teljes bontást, fordítást.. azóta azok rezegnek.. 🙂 Az olaszra is.. hiszen ott akkor a Bankárok utcáéját is végig kellett járnuk a 13-aknak.. és az egész zsido bankáros szart már ott akkor elindítottuk energetikailag.. tavaly ugye már a dtruktúra bontókkal.. és idén meg már ideje, hogy bomoljon.. és nem cask az, mindjárt dőlni fog a federal reserv és a Bank of England is.. és az Europpa Bank is.-. vagy hát nem tudom mikor de mozdulnak az tuti.. mert rájuk van írva.. 🙂

tudod mint egy tetkó.. 🙂

Csevegés vége

Írj be üzenetet...

Olaszországban megrohamozták a bankokat és kiürítik a pénzautomatákat | Új Világtudat | Az Élet...

ujvilagtudat.blogspot.com

 

Jah, és a Zsolt anyuka szegedi lakás eladás maitt Posta FHB vagy miylen bankszámlát nyitott.. ami a postánb van.. hát ez vicces, meg ugye azt álmodta még az elején hogy miattam el fogja veszíteni az összes pénzét.. hát.. izé.. bocsesz.. 🙂

 

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-07-18 13:38    

Ambarees

zene: https://www.facebook.com/fishki.net/videos/vb.109588389068542/1121055691255135/?type=2&theater

NEVED JELENTÉSE –  Misztikus gyógyító szellem

A Misztikus gyógyító Szellem azt jelenti, hogy sok jellegzetességet vettél át a Szíriusz bolygóról.

A legnagyobb képességeid egyike a gyógyítás, de a szellemi világtól való üzenetek fogadása is a képességeidhez tartozik. A különböző korszakok gyógyító energiáit hordozod bölcsesség aspektusodban. Mindegy, milyen módszerrel dolgozol, a lényeg, hogy tedd, és működik a gyógyítás.

A:        Energia átalakító, (transzformáló) Rendelkezel a képességgel, hogy energiát alakíts át. Ez gyakran már egy beszélgetés során is megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Ismerek fénymunkásokat, akik ezekkel a képességekkel rendelkeznek, és gyakran fáradtak, kimerültek, anélkül, hogy tisztában lennének vele, miért. Ha ezzel a képességgel rendelkezel, nagyon fontos a mindennapi földelés és tisztítás. 

M:      (legmeghatározóbb képességed) Bátorság Boldognak érezheted magad, hogy ezzel a tulajdonsággal rendelkezel, hiszen épp a spirituális munka igényel nagy bátorságot. Bátorság ahhoz, hogy a változásokat üdvözölni tudd. Bátorság ahhoz, hogy leválj a kollektív energiákról. Arra a kérdésre, hogy bizonyos dolgok miért nem úgy zajlanak, ahogy kéne, azt mondom, szükség van egy lépésre. És ez egy olyan lépés, amit senki nem tehet meg helyetted. Ez a bátorság lépése.

B:     Földelés minden szinten.  Ez egy gyönyörű feladat és képesség. A legtöbb ember alábecsüli a földelést. A csekély földelés fénytesti tüneteket eredményez és fizikailag is megbetegíthet. A jó földelés felér egy magas energiájú gyógyító kezeléssel.

A:       Energia átalakító, (transzformáló) Rendelkezel a képességgel, hogy energiát alakíts át. Ez gyakran már egy beszélgetés során is megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél.

R:        Főpapi energia

            Egy főpap nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz megemelni. De a legfontosabb ebben a képességben az a hatalom, hogy szeretet köteléket tudsz Luciferhez kapcsolni. Ez ebben az arany korszakban nagyon fontos, és a felemelkedéshez mértékadó. Nagyon magas szerződésed van.

E:        Nemeslelkűség (nagylelkűség): az a képesség, amikor embereknek vagy a Földnek önzetlenül, mindennemű ego nélkül segítesz. Ez sok „akaratlan-ságot” (szándék nélküliséget) és sok bátorságot igényel.

E:        Nemeslelkűség (nagylelkűség): az a képesség, amikor embereknek vagy a Földnek önzetlenül, mindennemű ego nélkül segítesz. Ez sok „akaratlan-ságot” (szándék nélküliséget) és sok bátorságot igényel. 

S:        A gyógyítás csatornája: gyógyító képességgel rendelkezel.

 

 

Ambarees-ek és Shana közös kapcsolata, közös munkáink:

Az első, és legfontosabb, a biológiai apukám, a jelen élet genetikai szülőm, aki Amba’rees. tehát van ebben az életemben 47 évnyi tapasztalásom, hogyan működik egy igazi Ambarees, amikor nem tudja magáról ki ő, és mégis hogyan teszi azt amire teremtve van, csak a dualitásban, kifordultan fonákul, egészen addig, míg értelmet nem nyer egy magasabb rálátó, átlátó tudatossági szinten az, amiket tett, amiket csinált egész életében okkal, bár tudattalanul. Ezt hívjuk fonák teremtés szövet(3.d-s ) jelen élet Életfilmnek.

Az apukám majd 30 évnyi megfigyelése általam, majd a felismerések, tanítások belőle, eredménye röviden összegezve ebben az írásban:

Méreg e a méreg? Avagy a valóságrétegek felfedezése

 

Shanával közös:

Van két azonos képességünk.

Az „S”: nekem az első betűm, alap teremtésem oka, amire vagyok:

A Gyógyítás csatornája vagyok.

Neked ugyan ez az utolsó betűd, hogy a gyógyítás csatornája vagy, tehát együtt ketten piszok nagy gyógyítás csatornát hozunk létre, hatalmasat!

Az utolsó betű azt jelenti nálad, hogy minden inkarnációdban (minden életben) ez a TÉMÁD! valamilyen formában.

Nézem a másik közös képességünket:

Neked a kezdőbetűd "A": ami ENERGIA ÁTALAKÍTÓ.

Neked ez a létezésed megteremtésének az alap OKA, ezért lettél egyáltalán a létezésbe hívva, amúgy nem is lennél, ha erre nem lett volna szükség, hogy ezt tedd. Tehát ez az alap OKA annak, hogy egyáltalán létezel. Az elsődleges oka.

Tehát te minden pillanatban mindenféle formában energiákat alakítasz át, akár hol vagy, akár mit is teszel. Persze ha tudattalan vagy, akkor nem tudod, miért van ez a nagy hullám kilengés nálad, érzelmi kilengés.

Mert mit jelent az energia átalakítás?

Azt jelenti, hogy egy alacsony frekvenciájú, kellemetlen, káros, negatív, romboló, kártékony minőségből átalakítasz, áttranszformálod, átalakítod ÉLŐVÉ. Megjavítod. Persze ha tudod tudatosan hogy mit teszel.

Ha nem tudod, akkor baromi szélsőséges drámákat élsz meg. Nagyon mély haragot, dühöt, agressziót, stb, és aztán meg nagyon euforikus érzéseket, és ebben libikókázol. Ezért van nálad ekkora kilengés, és ezért vagy lent a legalján a mátrixnak. Nem azért, mert szerencsétlen hülye vagy, hanem azért mert onnan kell átalakítani a valódi irányba. Csak mivel erről eddig nem tudtál, azt hitted, azért születtél oda, azért lettél oda lenyomva, azért nem sikerült neked semmi, mert szerencsétlen vagy, vagy mert szemetek az emberek, stb. Nem, nem azért! Azért lettél lenyomva, mert a legaljáról transzformálsz és emelsz felfelé.

Van ilyen betűd is, hogy ENERGIÁK MEGEMELÉSE. Ez a Főpapi energiád. az „R” betűd jelentése. Tehát ha első körben transzformálsz, átalakítasz, utána azt fel is emeled. Felemeled az embereket is, akik ezekben az alacsony energiában beragadva, nagyon alacsony, szánalmas, beszűkült minőségekben léteznek, kb mint a "papucsállatkák" ahogy ezt nagyon plasztikusan szokta mondani egy társnőnk.

Ha nem tudod, hogy ez a képességed, akkor te ott köztük azt hiszed, te is olyan vagy, azért vagy köztük. De ha tudod mi a képességed, akkor elkezded őket szépen átfordítani, és felemelni.

Hogyan emelünk fel?

Mi a legszebb, legnemesebb módja a felemelésnek? Az emberek felemelésének.

Azt írtam a leg nemesebb módja.

És Jé, van neked ebből kettő is!

Duplázol ebből a képességből, a nemes lelkűségből. Ez az „E” betűd ugye. majd nézd meg!

Ha nem tudod magadról, hogy neked erre van képességed, és neked az a valódi működésed, hogy nemes lelkű vagy, vagyis akarat nélkül, önzetlenül adsz, segítesz, akkor ezt az energiádat félrefordítva úgy fogsz működni tudattalanul, hogy pl. herdálsz, elfolyatsz, nem törődsz az értékekkel, nem értékeled az értéket. Se a fizikait, se a lelkit, se a szellemit. Elherdálod, elfolyatod, eliszod, elbulizod, elpocsékolod az életenergiát, azaz a nemes lelkűség energiát mondjuk arra, hogy fizetsz sok kört a kocsmában, vagy rohangálsz mint a pók a falon mindenkinek a saját kis személyes dolgaiban segíteni önzetlenül, vagy elajándékozod értelmetlenül bármidet. Ez a lebutított, értelmetlen, kifordult verziója, és így pont nem segítesz a képesség energiáddal, hanem pont ártasz, és pont benne tartod abban az embereket, amiben segítened kellene őket.

 

Ha tudod, hogy mik a képességeid, és felismered, kiismered, hogyan csináltad ugyan azt fonákul, valójában ártóan magadnak és másoknak is, utána lehet ezt tudatosan, egyre tudatosabban megtanulni működtetni.

Első körben ez egy leszokással jár. Hogy felismered, hogyan nem fogod többet csinálni, mert azzal ártasz, és nem használsz.

Aztán egyre többet, tudatosan tenni. Megtanulni azt, hogy kinek mikor segítek, és kinek mikor ártok a saját képességeimmel.

Mikor csinálom a fonákját, és mikor valóban segítség az másoknak.

Ehhez jó sok embert kapunk és tesztelődünk. Ez a kihívási, gyakorlatozási fázisunk, hogy megtanuljunk alap minőségeket.

Tehát felismerni a valós segítséget. Felismerni, hogy ki kér valós segítséget, tiszta szándékkal, és ki az aki csak használni akarja a figyelem energiát, hogy benne maradjon a saját drámájában.

Zsolt Szalontai: Hu ez nem semmi.

Judit Shana Pásztor: Ezen keresztül megtanuljuk a NEMET MONDÁST, azt, hogy van, amikor az a legnagyobb segítség, ha nem segítek!!!

Ha ezt is kifordulva működtetjük, és nem ismerjük fel a valós kérést, és az élősködő kérését, a csimpaszkodást, a használást - lásd apám Ambarees, kb. egész életében ebbe őrült bele, - hogy mindenhol az élősködők ellen harcolt. A testében, a politikában, a volt férjemet is egyből megmondta, hogy egy élősködő szolga, lakáj, aki elveszi az értékeimet, és igaza is lett, én meg nem fogtam fel, pedig ő látta.

Tehát, ha nem ismerjük fel, és nem tudunk nekik nemet mondani, akkor kihasználnak, használnak, és azzal nem segítünk, ha használnak minket.

Tehát megtanulunk nemet mondani, és megtanuljuk ezt egyenesesen felvállalni. Nyíltan, tisztán.

Amikor én kértem Tőled segítséget, amikor fájdalmas kínok között voltam itt az elején, ridegen álltál, lefagyottan, és bunkón. Emlékszel? Na, ez a kifordult, amikor a valódit nem ismeri fel az ember, és hamisnak meg lót fut, sameszkodik. Ezt nagyon meg kell tanulni. Nagyon. Tisztán érezni, a szívben. Többször rákérdezni magunkban, hogy tényleg segítek e, vagy ártok?

Az orvos, látod, soha nem segít, mert Ő nem erre van teremtve, hogy a Gyógyítás csatornája, tehát ő minden pillanatban tudattalanul, bután árt. Hiába tanult annyi sületlenséget össze az anyag testről önmagában, árt, mert nem arra van teremtve. Mit csinál? Az emberből él meg, hogy eljátssza a gyógyítót, és ezért pénzt kap, így mások betegség tudatából élősködve tartja fent magát. Ez az orvos ipar egész egyszerűen tömören.

Amíg te magad is hozzájuk rohangálsz segítségért a testi tüneteid miatt, addig te nem tudsz a sajátodban gyógyítóvá válni, amire teremtve vagy, és addig nem is gyógyulnak az emberek körülötted, míg te magad is tudattalanul az orvostól várva segítséget beülsz a többi tudattalan beteggel a váróterembe, hogy majd felírjanak neked valamit, amitől te jobban leszel, vagy megműtenek, amitől te majd jobban leszel. Ezzel nem csak nem csinálod azt, amire egyáltalán te vagy, - amúgy semmi értelme ezen kívül a létezésednek, - hanem másokat is betegség tudatban megrekesztve tartasz. Hiszen ha az nem csinálja, tudja, és vállalja fel, aki erre van teremtve, akkor addig valami kis lebutított, tanult orvoskáknak valamit azért kell kezdeni az igazi gyógyító csatornák helyett az emberekkel.

Viszont addig ők sem tudhatják meg, hogy vajon ők mik lennének, és miben lenne eredetileg igazán hasznos, és mi értelme igazán az életének, annak, hogy van. Mert helyetted, és pl. helyettem neki kell ezt csinálnia. Ki lenne, ha tudná, ki ő, mit csinálna, honnan hiányzik addig ő is, míg helyettünk csinálja az orvoslást, ami a mi dolgunk lenne teremtetten. Ez a durva, ha így nézed!

Mindenkinek át kell rendeződnie, ki kicsoda valósan, mert addig, míg ez nem derül ki, addig egyfolytában kifordultan, szenvedősben nyomjuk, hisz valósan hasznotalan másolatok vannak az adott pozíciókban tudatlanságból, vagy jobb híján, vagy kényszerből.

Tehát rakjunk rendet.

Azt pedig úgy lehet, ha egyre többen beállunk a sajátunkba, összefogunk és felvállaljuk, és megtartjuk egymást benne, és kitartunk egymásért, és kiállunk egymásért, és védjük egymást, és hitelesítjük egymást, és példát, mintát mutatunk, és akkor tudnak hova jönni a többiek is.   

 

https://www.youtube.com/watch?v=spBeFCDC2HY

tiszta P. Kati Amba’rees ez a Judit.. 
 
szimbolikusan nézzük.. okés?
 
nah, akkor ide..
hogy Emese-Ambarees amikor nagyon felpörgött, kipörgött magából (látszatra megőrült)  bejött neki valami srác honnan is.. ? irak, vagy irán.. vagy afganisztán..??? a csuda sem tudja.. az volt a mániája, hogy tiszta Shana energiás.. és vele levelezett több hónapig.. akkor voltak a kihívó képei a neten.. Két ürge is lett, akikkel kapcsolatba került, az egyik nagyon gazdag arab, aki üres volt, és féltékeny lett Emesére, meg ez a szegény szerencsétlen fiú, aki meg állítólag egy csomót érzékelt, meg ügyes volt ahhoz képest hogy ott van a szegénységben, a sivatagban.. Megtanult magától angolul, és skypoltak.. napelemes telefonnal.. ez azért furcsa volt nekem.. és át akart jönni Magyarországra, vagy Emese győzködte, ez már nem tiszta, a lényeg, menteni akarta a fiút.
Azt nyomta a fiú, hogy Emese intézze el neki hogy jöhessen. Vagy 15 évvel fiatalabb volt Emesétől a srác.
 Amikor Emese elkezdte intézni, vagyis utána érdeklődött, és konkrét gyakorlati feladatokat mondott, tehát cselekvően intézni kellett volna dolgokat, hogy akkor mit tegyen, mit intézzen, akkor viszont nem történt semmi, nem mozdult meg a srác az intézésben. Semmit. Ezért Emese itthon kérdezősködött, érdeklődött a hivatalos cuccokkal kapcsolatban. Tehát azért ha akar, ha valamit fontosnak érez igazán, azért képes érdeklődni, és képes megérteni hivatalos dolgokat. Ezt arra fel mondom, hogy mindig erre hivatkozik, hogy Ő ugye nem érti ezt a világot, ezeket a szabályokat, ő képtelen ezt megtanulni, és ez alapján működni.
Amikor Emese szinte mindennek utánna ment, és elmondta Abdulnak, nah, akkor a fiú már elkezdte az egész családját is behúzni a történetbe. Azt hiszem Emese akkor ébredt fel ebben a történetben, mert ez már igen nehéz energetikai csomag volt. Tudom milyen érzés, én is többször megéltem, hogy ahogy adsz, és segítesz, nem áll meg ott az illető, nem kezdi el cselekvően magának valósan hasznosítani, és azzal a segítő impulzussal aztán magától beindulni, és folytatni, hanem vagy tovább nyomul az energiáért, a figyelemért, és újabb, és újabb kifogásokat dob be, okokat, hogy miért nem megy, miért nem működik, miért nem képes még maga lépni. Vagy a másik fele, meg amikor nem áll meg ott, hogy csak maga nyomul beljebb és beljebb, hanem már húzná magával az egész addigi sleppjét, /azért írom , hogy sleppjét, mert lehet az menekült család, lehet az egy spirituális közösség, lehetnek azok ugyan olyan hasonszőrű tehetetlen barátai, egyre többe, és többen.. mindegy, az energia minőség a lényeg, hogy nem mozdul meg valósan. Tehát vagy kifogás gyártás, vagy másokkal takarózás a hárítás módja.
 
Na itt Emese  felébredt talán, hogy meddig mentegeti ezt a nagyon messze levő, vad idegen srácot, mert azt hiszi szerelemes bele.
/ Ez fontos, és kiemelendő, hogy "azt hiszi, úgy érzi, hogy bele szerelmes, és van valami közös dolguk, valakije neki az a srác".. ez is egy nagyon erős érzés tud lenni, sokszor sokan megéltük. Csak a legtöbb esetben az érzésekből kiindulva téves következtetéseket vonunk le belőle, hogy ki nekünk, és mi dolgunk is van egymással valósan. Általában jóval később jövünk rá, hogy nem is azért rántódtunk össze valami szerelemnek hitt, eddig annak ismert érzéstartalommal az adott illetővel.
 
 Aztán elsodorták a saját eseményei, rendesen visszarántották a saját jelen helyére és életébe,  mivel elkezdték elvenni a gyerekeit a gyámügy, rendőrségi eljárások, bírósági ügyek, a párjaik feljelentése, követni nem tudtam mennyi ügye futott egyszerre, amikre viszont nem rakott szinte semmi figyelmet. A hatóságok levelit át sem vettem, vagy nem ment értük, vagy fel sem bontotta őket, hanem csak gyűltek a hivatalos iratai, és semmit nem kezdett velük, legalább is ha jól értettem, mert sokszor zavaros, egymásnak ellentmondó volt amiket mesélt. Egyik része így mondta el, aztán volt, hogy másnap abból semmire nem emlékezett, legalább is az a része akivel akkor beszélhettem, és csak lesett, hogy én miről beszélek, ő ilyet soha nem mondott. jaj, a legviccesebb ilyen sztori az ügyvédjei esete volt. Mikor felhívott, és ott az irodába menet elmesélte, hogy a férfi és női ügyvédje, házasok, és a férfinek most a felesége átveszi az ügyét, és a férfi ügyvéd lesz majd a tanúja a továbbiakban. Hm.. ezt elmesélte ugye telefonban. Majd rá egy órára élően is találkoztunk. Akkor én azt elmeséltem közös barátnőknek, tehát ketten is emlékeztünk rá. Majd 1 hónap múltán úgy mesélte el felháborodva, hogy képzeljem el, micsoda dolog, a két szemét ügyvéd, kifaroltak a történetből, és most derült ki számára, hogy ráadásul házasok. Őőő.. Izé.. Akkor mondtam, de drágám, ezt már egy hónapja tudjuk, te magad mondtad nekem. Döbbenten hallgatott a telefonban, és tiltakozott, hogy az nem lehet. Ő most tudta meg. Hát persze, az a része, akivel akkor beszéltem, az most tudta meg. Halkan megjegyzem, hogy érthető legyen ezen a ponton, ezek külső felvett, kollektív személyiségrészek, akiknek Emese eddig hitte magát. És ezen ponton aki még mindig nem érti a 3.dimenziós mátrix kollektív tudati működését, és azon belül az abba kötött tudatok minden ember működését, hogy csak azt tudsz lenni, ami a kollektív mátrix alap személyiségek, tehát annak hiszed magad, amit a mátrixból összeraksz magadnak, mint indentitást. Ezt lásd úgy mint egy lavór, vagy nagy lábos amibe együtt úszkálunk, és az adott minőségű részekkel, tulajdonságokkal van tele.  Ez adott. Csak az van. És csak az lehet abban a közös lábosban.
 
egy darabig még arra használta az Andult, hja igen így hívták, hogy elmesélhette valaminek a napi történéseket, és az meg onnan aggódott érte.. és kérdezgette.. de aztán azt láttam ezzel is cak viszti a csóka az eenrgiát.. mert hát attól mert neki emsél a jelenben a ygerekeit veszik elfelé.. viszont minden idejét ezzel a aspival töltötte.. és esze ágában sem volt belefiygelni a valós problémába.. uyge.. amegnézni a aleveket amiket kapott.. semmit.. semmit.. csak várta hogy a huga és anyja fizessen ügyvédet, és majd az ügyvéd.. de aztán az hülye volt.. ott a huga kiszállt.. mert nem hallgatott rájuk emese., de azért elvárta hogy fizessenek neki.. és vigyék hozzák..s tb.. aztán megkapta tőlem a gotthardot, arra sem hallgatott igazán.. aztán kapott egy másik gábort aki helyette nézegette a apyírjait.. és aztán csak elvették. jah, és közben engem hívogatott egyfolytában nekem is beszámolt, emg még ki tudja hány felé.. sok-sok felé.. mert mindig mindenkinek ezerszer mesélte el ugyan azt a drámát.. és aztnán emg is teremtette.. Miért fontos ez?
 Mert Emesének van emléke arról, hogy az Achermaron hogyan teremtettek ezek az Ambareesek.. hogy az egész bolígójuk egy homoksivatag és mindent amire szükségük volt a szívükből toltak ki, és húzrak vissza.. ha már nem lelkett.. nem sazroztak.. és ezért csak az volt mindig és csak annyi amire éppen szükségük volt.. sosem volt többlet, nem raktároztak, mibndig üres volt a bolígó, és csak az volt ami kellett.. ha meg már nem eltűntették eprcek alatt magukban.. nah,
 
De ezt ugye nem tudom egyben elmondani ennek a sok debil Ambareesnek, mert emese sem hajlandó Ambareessé válni hogy ezt megossza a többiekkel.. ugye.. pedig mennyivel egyszerűbb lett volna.. a másik, ugye ezt elvileg tudja, és ennek az emlék tudásának a gőgjével.. Nekkkemmmm te ne mondddd.. meeeggg.. mert én ezt a bolígónkon ígfy és úgy csináltam.. minden ott van a szívemben.. ugye, egyik odlaról.. amásik oldala meg.. a sezrencsétlen én, aki jaj, nem bírok ezen a bolígón létezni, ossem tudtam az anyagban mevalósítani semmit, amit mondtak.. (rám is irgyíkedett ugye, hogy én voltam igazi nagyasszony háziasszony, feleség, anya) stb.. és ő mindi ghülye volt, hogy megteremtse ezt.. mert ő ebből a világból semmit nem ért.. a lakást apukájáéktól kapta, és a huga adja neki a munkahelyet.. uyge.. hm.. hát ez így egyben fura.. nem?

https://www.youtube.com/watch?v=YQkjlFo_zlM

https://www.youtube.com/watch?v=26heNIYY8q4

http://www.kryonschool.com/channelings/kryonfestival-2010-autmn/02-seth-activation-of-the-lemurian-crystal.html

Egy része lefordítva: 

Ebben az időben nagyon fontos a lemúriai energia, hogy mindent egyesítsen. Jön a lemúriai felemelkedés. Választottál egy kristályt. Ez a kristály tartalmazza az elsődleges információdat számodra, mint fény, mint tiszta fény, amikor Lemúriába mentél. Mikor Seth most aktiválja a kristályt, „AMBA’REES, AMBA’REES, AMBA’REES” és beágyazza a fénytestedbe, azonnal fogod érezni, jobban, mint eddig bármikor, hogy több vagy, mint csak egy test, a valóságban tiszta fény vagy, hatalmas és erős. És érezni fogod, hogy ez a kristály dolgozik benned minden szempontjával, tiszta erejével és lemúriai tüzével.

Ezekben a pillanatokban mindent megteszünk, hogy az energiákat egy tökéletes hangzássá egyesítsük. AMBA’REES – nek nagyon mély hangzása van, mint a lemúriai tűz, ez a mi irántad való nagy tiszteletünknek é szeretetünknek a jelképe, mindegyikőtöknek, hogy megmutassuk nektek milyen erősek is vagytok valójában.

 

 

 

 

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-07-18 13:19    

Hírnökök, fák, (liget projekthez kapcsolódóan)

http://magyarnarancs.hu/belpol/gyorgy-peter-ha-a-kopaszok-maradnak-kilep-a-liget-projekt-mogul-100114

nézd csak..most tudatossággal nézzük.. nagyon a magasát.. azt gondolták, hogy nagyon fontos az összes múzeumot, egy helyre rakni. Vagyis ott is berezgett a mentés, egy helyre mentése az összes múlt anyagunknak. Ez a kifordultja. Miért a Liget? Azon túl, hogy már eleve van ott pár múzeum.. A Fák.. Információs könyvtár, tudatástár is, sok szinten.. és még plusz információs háló, szállytó ugye. Behozó és a gyökerek mentén a gombafonalakkal összekötve az egész bolígót hálóznák befelé..

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-07-18 12:09    

Új játszótér 14963

Érzés Jarjannaria Rejmi- től:
Hi! Az új játszóteres dolog ilyeneket hozott ki.

Röviden: befagyott az életáramlás". Igyekszem oldani magam,de lehet mindent nem lehet egyedül.

Hosszan meg ezek: Elegem van, hogy a félelem mindig visszatartott, sok mindenhez tehetségem volt, de mindig rettegtem kiállni (talán mert, hogy szétmegy a fókuszom és szétszednek). Míg végül magamban is alig mertem megélni a dolgokat,ami megadatott, s elegem van az ezzel járó féltékenységből is, mert azt láttam, másnak könnyen megy.
S végül ez az önbizalom hiány elvett mindent, a vágyam és végül magamat is. Hisz mi is vinne előre? Benne ragadtam egy mozdulatlan, érinthetetlen állapotban, (amiben a magamban való turkászásnak alig látom hatását, s így mást próbálok ráncigálni, szellemileg, kétségbeesésemben.)

Elegem van, hogy egész életemben bujdostam valamiért, magam szellőnek vagy semminek álcázva, a bennem lévő erőt és tudást, s azt, amivel valahol egy szinten mégis tisztában voltam.

Elegem van, hogy nem tudtam feloldani az érzékenységem gondját, ami elszeparált az emberektől. S ami rávett hogy én legyek az, aki jobban másokhoz hajoljon, mert a világ érzéketlen.

Elegem van, hogy hallgatni kényszerültem és játszani, mert más nem volt képes Hallgatni, csak ha szerencsétlen izé szerepbe húzhat, s fontosabb volt neki a leplezett látszat, mint ami mögötte van.

Elegem van a láthatatlanságból,amibe valahogy belekényszerültem. S elegem van, hogy amiket teszek, valahogy nem hoznak történést. S a szívem a hiába való lépésektől elfáradt. S elegem van, hogy tudom, csak magamra számíthatok, hisz más el se tudja képzelni, milyen a helyzetem, s mégsem bírok magamra számítani. Elegem van a szenvedésből, és hogy nem bírok Magammal lenni. S az ezzel járó harag is csak nőtt, mióta itt vagyok, s szunnyad lenn, és nem tudom, mit kezdjek vele.

 

 
 

Iniciálé

Eredethang hangoló

Szeretettel Köszöntelek a Szívközpontban, a Teljesség Világában! Átlépés a régi világból az újba! Szívesen megmutatjuk MI hogyan léptünk át, és segítünk nektek is, ha ezt választjátok!

szivkozpont.eoldal.hu

 

Ma reggeli motivációs videók, lelkesítőnek (közben beesteledett, most tudom csak felrakni:) :

https://www.facebook.com/agostonlaszloartist/videos/vb.447410712029699/876516409119125/?type=2&theater

 

"Amit megtanulsz el is lehet felejteni" mondjuk ezt reggel és este is ugyan olyan igaz:)

 

Ezen vagyunk ugye, amikor bontjátok le a mátrixotokat, amibe jobb híján beágyazódtatok, aztán azt hittétek azzá kell válnotok és az a tuti. Pedig mindannyian milyen rosszul voltatok tőle! Én emlékszem, ki voltam teljesen, hogy mekkora butaságokat beszélnek, és az nem is úgy van! De nem tudtam kifejezni magam még akkor a nyelvükön. Mire megtanultam a nyelvüket, majdnem sikerült elfelejtenem, hogy mit is akartam mondani. Többség sajnos így felejti el, miért is jött. Nekem szerencsére megmaradt, így tudom mondani, hogy hahó, amit hisztek, meg egymásnak tanítgattok akkora félreértelmezett sületlenségek tárháza, hogy csoda, hogy még éltek! Felejtsd el, gyere és emlékezz!

 

Felejtsd el!

 

Felejts el mindent, kezd újra, Írd Újra belülről a lelkedre Hangolódva.

SzívTudat Központosan. Persze mindenhez rakunk segítő kódokat.

Miért?

Mert a Kódok-Képpel-Fogalommal egyben a legtisztább Kollektív Iniciáléink (!) meg ne nézd róla a wikipédiát, mert az is mekkora sületlenségeket hord össze róla. Ha onnan akarod megérteni, mi is egy iniciálé, akkor megrekedsz egy nagyon beszűkült anyagvizsgálat és technika szintjén. Hogyan csinálták, milyen technikákkal, és a legviccesebb, amikor ledegradálják nagyított, kicicomázott kezdőbetűnek. és ezt utána még tanítják is neked, hogy ezt mondd vissza nekik, amikor esetleg erről tanulsz az oktatásukban. Vágod?

Nem, nem!

Hát akkor felejts el mindent, amit eddig hallottál róla, és kezdjük újra.

Írjuk újra a fejecskédben!

Az iniciálé az maga az egész információs csomag egyben, tömören kifejezve, amit utána mint szöveget kibont, és leír.

Ennyi, ebben minden benne van!

 

Tehát mikor az elején látod egyben a Tömörített kód-kép csomagot, akkor egyben beérkezik beléd, megjelenik benned. Az utána leírt szöveg már csak annak a kicsomagolása, fog-alma-kkal leírása, hogy az elme számára is fel-fog-hat-óvá váljon. Tehát az iniciálé, ugyan úgy, mint a SzívTudat Központ struktúra Kód-képei, az maga a Teljes Tömörített Információs csomag egyben. Ezt a szemeddel látod, de a szíveden keresztül olvasod el, fogod fel egyben, hisz ez egy nagyon tömör, tiszta energiacsomag. Az elme persze hogy nem tud vele mit kezdeni, mert ez nem az a tudati szint. De az információ sosem az eleme irányból halad, ugye drágáim? Nem az elme találja fel a spanyolviaszt, hanem megérkezik beléd, a szívedbe egy nagy csomagként a spanyol viasz információs csomagja, majd azt az elme szépen lassan, vagy gyorsabban nagy AHA élmények közepette felfedezi magának, hogy jé, ez mekkora királyság!

De klassz ez a spanyolviasz, azta marinénje! Vágjátok?

Ezért értelmetlen, amikor az elme kérdezgeti, hogy és mégis mit kezdjek ezekkel a tömörített csomagokkal, struktúra kódokkal, számokkal?

Pedig látjátok, ma már olyan egyszerűeket gyártunk nektek, - megjegyzem ugyan azok, akik annak idején a korábbiakat is gyártottuk;), ezért is tudok róla ennyire egyszerűen, valósan, gyakorlatiasan beszélni, hogy mit is jelent, és hogyan áll össze, és hogyan bontódik ki,

hogy a képeket is úgy rajzoljuk meg, hogy önmagában beszéljen hozzátok, és amikor már kinyithatjuk számotokra, - mert van annyi tér, hely már rá a mátrixban végre, ha jó sokáig rezeg és hat csomagban-, akkor még fogalmakat is rakunk hozzájuk.

Erre azt mondani, hogy nem érted?

Dehogy nem érted, csak nem tudja a fejed, hogy érted, mert ezt sokkal mélyebben érted. Rendben van így?

Sikerült rehabilitálni a mátrixban az iniciálét, ami ledegradálásra került teljesen, az anyag és technikai részletek vizsgálásának tanulmányozási szintjére, és annak egyedüli fontossági szintjére?

Az INICIÁLÉ = TÖMÖRÍTETT INFORMÁCIÓS CSOMAG EGYBEN, ami utána kibontásra kerül.

Szerettem a reconnectiont, kapcsolatteremtést, visszakapcsolást /Eric Pearl szülte be a bolygónkra, mint átmeneti segítségünket/ Ő mondta nagyon egyszerűen, hogy minden csak Fény, Információ és Energia. Ez ugyan az!

Sabine Sangitar, aki az eredetneveink lecsatornázására lett teremtve itt a bolygón, szintén iniciálét kapott, könyvében így ír róla: „2002- ben Kaptam a megbízást Kryontól, hogy a Kryon Iskolát (Kryonschule- Kryonscool) megalapítsam és a felébredés 48 lépését lecsatornázzam. Akkoriban még nem volt olyan egyszerű ezeket az üzeneteket átadni. Sok bátorságot igényelt. Miután Frank Alpertől, egy amerikai médiumtól, aki először Kryont csatornázta, iniciálét kaptam, könnyebb lett az út.” (Sabine Sangitar Wenig: Das 9x9 des Channels Valkai Anita fordításában.)

Az Iniciálé az azt jelenti, hogy megkapta egyben egy csomagban az egészet. Iniciálé= szellemi+energietikai+képi+fogalmi csomag, az eredeti csomag egyben, kibontatlanul, ez az Initiation, tehát Sabine a megteremtő impulzust, csomagot kapta meg. Milyen csomagot? Azt a csomagot, amit az, aki már csinálta, az, aki már hozzáfért, megnyitott magában.

(Megjegyzem, amikor mi összerakunk egy struktúra képet, amikor Shana addig rakja, rétegről rétegre, a számokkal, képekkel, ábrákkal, hogy egy képbe összeáll, az maga ugyan ez! Amikor egy komplett csomagot, jelen kori sűrített iniciálét hozok létre általa.)

Vagyis mit kapott Sabina? A médium megszült egy csomagot, hogy hogyan lett médium, átadta az egész egyben csomagot, az ő kibontottjával egyben, - csak sima csomag átadás, mint ahogy a saját bőröndödet, amiben a saját kincseid vannak, úgy adod oda valakinek, hogy nála is meglesz az a bőrönd, de attól neked is megmarad.

(Ez nem olyan, mint a beavatás! A beavatás, az alá felé rendeltséget mutat, mintha te kisebb lennél. A csomag átadás az egyenrangúság, hiszen azért adja át neki, mert pont ott van, hogy átadható neki. Mekkora különbség!)

 

 

Még egyszer:

Az INICIÁLÉ = TÖMÖRÍTETT INFORMÁCIÓS CSOMAG EGYBEN, ami utána kibontásra kerül.

Milyen kibontások lehetségesek, és annak hány féle formája lehet?

Bizony mind három szinten hat és bomlik a tömörített csomag egyszerre. Hat a fizikai formára, bármi is legyen az, hat az energetikai minőségére, és hat a szellemi szintre, mint információ.

Mi ebből a Fény ?

Fénytest, és ennek legalacsonyabb oktávja, amiben most tapasztalunk, az a fizikai forma, vagyis a test. Ez ugyan az! Fizikai forma (2DNS) spirál szálas test, Fénytest (12DNS) szálas Istenemberi test, és a Fény, a kozmikus Fény impulzus, amiből teremtődik a legmagasabb oktávja. Fizikai-anyagfény-test, vagy Kozmikus FÉNY, a Forrás Fénye, a Fény Forrás, ugyan az, kezdet és végben.

Mi ebből az Energia?

((..... na pont idáig jutottam, elsodortak a nap eseményei..))

Régen is ezzel dolgoztunk, mint krónikások. Franc se akart olyan sokat körmölni, meg olvasni! J J J

Itt a Hangolódó Iniciálénk, a tied is és mindenkié:

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/fenykepek/struktura-szamkodok-bontas--forditas--atkotes--uj-strukturak-kodjai/eredethang-hangolo.html

 

Hangold rá magad, hangold magad a saját eredet hangodba, és akkor nem kell többet annyit írnom, könnyebben beérkezik a csomag.

 

Ezt a videót egyelőre itt hagyom, bár a végén teljesen másról írtam, mint amiről a hölgy beszél, vagy ki tudja..

Többek között ez is akadályozója annak, hogy amiről ő beszél, hogy nem egyben érkezik meg belétek a csomag, tisztán, érintetlenül, és ezért kell annyit írnunk, beszélnünk, millió féleképpen elmagyaráznunk nektek.

Ha nem választanátok el magatokat másoktól milliárd címkével, ilyennek, olyannak, még olyanabbnak, és ha nem lenne az egész világotok minden elválasztó elemére, a milliárdszoros szilánkosra tört kristály tudatotok, meghalt, befagyott, élettelen kristály szívetek (csecsemőmirigyetek, amire az orvosok azt mondják, hogy biztos csak csecsemő korban van rá szükségetek, azért nem fejlődik veletek tovább.. és sorvad el, áll le a működése..)

Megmutassam nekem mekkora hupli van a csecsemő mirigy csakrámon? Mekkora óriási élő, pulzáló kristályszívem van?

Mert az látszik is drágáim, ha él és áramlik, és működik!

Nektek is mind működött szíveim, mindenkinek, mindenkinek!

Istenem, azt a legfájdalmasabb látni, hogyan ölitek meg naponta a több millió kis beszülető gyermekünk csecsemő mirigyét, kristály csakráját a butaságotokkal, a félelmeitekkel, a szabályaitokkal, az aggodalmatokkal, a megfeleltetéssel, shalalala, shalalala..

 

Pokoli érzés ezt átérezni bolygó szinten, hisz ha működik a kristály szíved, akkor mindenkit érzel, mindenkit, az állatokét is, mindenkiét mindenhol, egyben!

Ezért fagy be még a legerősebb szív is kicsi korban, mert annyira picurka testben azt a sok nyomást, prést nem bírjátok el, nem bírtuk el. És amikor elkezd újra nyílni, ha odajutsz a szívközpontból, az alacsonyabb rendű szívcsakrádból, hogy már emelkedsz felül rajta, és fordulsz át a kristály szívedbe pontokon, témákban, minőségekben, akkor minden egyes széttörtségen visszafelé újra végig megyünk, mire meggyógyul bennünk.

Ez a valóságban, élően így történik.

A fájdalmak újra megéléséhez, hogy visszafordulhass belőle, amikor kész vagy rá, akkor megjelennek azok a társak, akik pont ott érintenek meg, és addig spannolnak, és addig vagy velük, amíg azon át nem fordulsz. Ha átfordulsz, azokon a pontokon is teljessé válsz, és aztán kapod az újakat.

 

Vissza az iniciáléra, vagyis a struktúra kódjainkra:

Hogy ezt a fájdalmas visszafelé haladást elősegítsük, egyszerűbbé tegyük, fájdalom mentesebbé tegyük, mi, akik képesek voltunk a sajátunkba egyedül visszafordulni, bennünk van az egész csomag, egyben.

ÉLŐ INICIÁLÉK vagyunk, akikben már az adott minőségek átfordultak, és élővé váltak.

Tehát minden pillanatban, bárhova is megyünk, bárkit is érintünk meg, bárkikkel is kerülünk kapcsolatba, ott van bennünk, mint egy láthatatlan, de még nagyon erősen valósan HAT-Ó Megoldás energiacsomag egyben, mint egy iniciálé.

Elég, ha megérintelek, elég, ha rád mosolygom, és rád rakom egy kis időre a fókuszt, elég, ha beszélsz velem egy kicsit telefonon, de még az is elég, ha csak olvasol engem, vagy hallgatod a hanganyagaimat, mert az egész energiám hat rád egyben, és fájdalom nélkül oldódsz, bontódsz kifelé nagy rétegekben.

Ha itt dolgozom kint veletek, akkor, amit magamon áttranszformálok, az rátok is hat. És oda - vissza, ti is hattok rám, és így exponenciálisan összeadódik az, amit együtt teszünk, és így nekem is könnyebb, nem egyedül transzformálok, és szülök, hanem veled, veletek, és nektek is könnyebb a tietekben haladni, akkor is, ha nem tudsz róla, hogy az hat a világodra legerősebben, amit itt csinálunk.

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/fenykepek/struktura-szamkodok-bontas--forditas--atkotes--uj-strukturak-kodjai/eredethang-hangolo.html

 

körfórum | Magközpont | 2016-07-18 12:07    

Szerves kommunikációhoz

Okés, látom, nem vagytok még igazán kész a szerves kommunikációra.

Az a gáz, ha most megint helyettetek csinálom meg, amire próbáltalak inspirálni, hogy rakjátok ki, amiket magánban együtt írtunk, hogy összeadódjon, akkor megint vissza zuttyantok a passzív befogadóba. És amíg én rakom helyettetek, addig elveszem az élettapasztalást tőletek, és ti lemaradtok a saját sztoritokról, vagyis megrekedve maradtok.

Szóval így is jó? Menjen?

Tényleg rakjam én?

Biztos, hogy jó ez nektek?

Szerintem ti is ugyan úgy képesek vagytok rá mint én. Szerintetek én mennyit értettem a számítógéphez, a honlap készítéshez 10 évvel ez előtt? Semmit. Soha nem is tanultam még hasonlót sem. És akkor egyszer csak mikor a SzívKözpont egész CSOMAGJA egy ponton becsapódott a szívembe, miközben a sógornőméknél a fűben feküdtem, és éppen azt hittem csak napozgatok, és egyszer csak BAMMMM! Belepréselődött a szívembe, a mellkasomba, egy valami hatalmas nagy energia, alig kaptam levegőt akkor még, hisz előtte sosem éreztem ilyet. És egyetlen időn kívüli pillanaton belül egyben legörgött előttem, bennem, mindenhol érezve magamban az egész csomag, amolyan egyserre, de mégis minden része.

Majd

 

 
 
körfórum | Magközpont | 2016-07-18 11:58    

Iniciálé

Eredethang hangoló

Szeretettel Köszöntelek a Szívközpontban, a Teljesség Világában! Átlépés a régi világból az újba! Szívesen megmutatjuk MI hogyan léptünk át, és segítünk nektek is, ha ezt választjátok!

szivkozpont.eoldal.hu

 

Ma reggeli motivációs videók, lelkesítőnek (közben beesteledett, most tudom csak felrakni:) :

https://www.facebook.com/agostonlaszloartist/videos/vb.447410712029699/876516409119125/?type=2&theater

 

"Amit megtanulsz el is lehet felejteni" mondjuk ezt reggel és este is ugyan olyan igaz:)

 

Ezen vagyunk ugye, amikor bontjátok le a mátrixotokat, amibe jobb híján beágyazódtatok, aztán azt hittétek azzá kell válnotok és az a tuti. Pedig mindannyian milyen rosszul voltatok tőle! Én emlékszem, ki voltam teljesen, hogy mekkora butaságokat beszélnek, és az nem is úgy van! De nem tudtam kifejezni magam még akkor a nyelvükön. Mire megtanultam a nyelvüket, majdnem sikerült elfelejtenem, hogy mit is akartam mondani. Többség sajnos így felejti el, miért is jött. Nekem szerencsére megmaradt, így tudom mondani, hogy hahó, amit hisztek, meg egymásnak tanítgattok akkora félreértelmezett sületlenségek tárháza, hogy csoda, hogy még éltek! Felejtsd el, gyere és emlékezz!

 

Felejtsd el!

 

Felejts el mindent, kezd újra, Írd Újra belülről a lelkedre Hangolódva.

SzívTudat Központosan. Persze mindenhez rakunk segítő kódokat.

Miért?

Mert a Kódok-Képpel-Fogalommal egyben a legtisztább Kollektív Iniciáléink (!) meg ne nézd róla a wikipédiát, mert az is mekkora sületlenségeket hord össze róla. Ha onnan akarod megérteni, mi is egy iniciálé, akkor megrekedsz egy nagyon beszűkült anyagvizsgálat és technika szintjén. Hogyan csinálták, milyen technikákkal, és a legviccesebb, amikor ledegradálják nagyított, kicicomázott kezdőbetűnek. és ezt utána még tanítják is neked, hogy ezt mondd vissza nekik, amikor esetleg erről tanulsz az oktatásukban. Vágod?

Nem, nem!

Hát akkor felejts el mindent, amit eddig hallottál róla, és kezdjük újra.

Írjuk újra a fejecskédben!

Az iniciálé az maga az egész információs csomag egyben, tömören kifejezve, amit utána mint szöveget kibont, és leír.

Ennyi, ebben minden benne van!

 

Tehát mikor az elején látod egyben a Tömörített kód-kép csomagot, akkor egyben beérkezik beléd, megjelenik benned. Az utána leírt szöveg már csak annak a kicsomagolása, fog-alma-kkal leírása, hogy az elme számára is fel-fog-hat-óvá váljon. Tehát az iniciálé, ugyan úgy, mint a SzívTudat Központ struktúra Kód-képei, az maga a Teljes Tömörített Információs csomag egyben. Ezt a szemeddel látod, de a szíveden keresztül olvasod el, fogod fel egyben, hisz ez egy nagyon tömör, tiszta energiacsomag. Az elme persze hogy nem tud vele mit kezdeni, mert ez nem az a tudati szint. De az információ sosem az eleme irányból halad, ugye drágáim? Nem az elme találja fel a spanyolviaszt, hanem megérkezik beléd, a szívedbe egy nagy csomagként a spanyol viasz információs csomagja, majd azt az elme szépen lassan, vagy gyorsabban nagy AHA élmények közepette felfedezi magának, hogy jé, ez mekkora királyság!

De klassz ez a spanyolviasz, azta marinénje! Vágjátok?

Ezért értelmetlen, amikor az elme kérdezgeti, hogy és mégis mit kezdjek ezekkel a tömörített csomagokkal, struktúra kódokkal, számokkal?

Pedig látjátok, ma már olyan egyszerűeket gyártunk nektek, - megjegyzem ugyan azok, akik annak idején a korábbiakat is gyártottuk;), ezért is tudok róla ennyire egyszerűen, valósan, gyakorlatiasan beszélni, hogy mit is jelent, és hogyan áll össze, és hogyan bontódik ki,

hogy a képeket is úgy rajzoljuk meg, hogy önmagában beszéljen hozzátok, és amikor már kinyithatjuk számotokra, - mert van annyi tér, hely már rá a mátrixban végre, ha jó sokáig rezeg és hat csomagban-, akkor még fogalmakat is rakunk hozzájuk.

Erre azt mondani, hogy nem érted?

Dehogy nem érted, csak nem tudja a fejed, hogy érted, mert ezt sokkal mélyebben érted. Rendben van így?

Sikerült rehabilitálni a mátrixban az iniciálét, ami ledegradálásra került teljesen, az anyag és technikai részletek vizsgálásának tanulmányozási szintjére, és annak egyedüli fontossági szintjére?

Az INICIÁLÉ = TÖMÖRÍTETT INFORMÁCIÓS CSOMAG EGYBEN, ami utána kibontásra kerül.

Szerettem a reconnectiont, kapcsolatteremtést, visszakapcsolást /Eric Pearl szülte be a bolygónkra, mint átmeneti segítségünket/ Ő mondta nagyon egyszerűen, hogy minden csak Fény, Információ és Energia. Ez ugyan az!

Sabine Sangitar, aki az eredetneveink lecsatornázására lett teremtve itt a bolygón, szintén iniciálét kapott, könyvében így ír róla: „2002- ben Kaptam a megbízást Kryontól, hogy a Kryon Iskolát (Kryonschule- Kryonscool) megalapítsam és a felébredés 48 lépését lecsatornázzam. Akkoriban még nem volt olyan egyszerű ezeket az üzeneteket átadni. Sok bátorságot igényelt. Miután Frank Alpertől, egy amerikai médiumtól, aki először Kryont csatornázta, iniciálét kaptam, könnyebb lett az út.” (Sabine Sangitar Wenig: Das 9x9 des Channels Valkai Anita fordításában.)

Az Iniciálé az azt jelenti, hogy megkapta egyben egy csomagban az egészet. Iniciálé= szellemi+energietikai+képi+fogalmi csomag, az eredeti csomag egyben, kibontatlanul, ez az Initiation, tehát Sabine a megteremtő impulzust, csomagot kapta meg. Milyen csomagot? Azt a csomagot, amit az, aki már csinálta, az, aki már hozzáfért, megnyitott magában.

(Megjegyzem, amikor mi összerakunk egy struktúra képet, amikor Shana addig rakja, rétegről rétegre, a számokkal, képekkel, ábrákkal, hogy egy képbe összeáll, az maga ugyan ez! Amikor egy komplett csomagot, jelen kori sűrített iniciálét hozok létre általa.)

Vagyis mit kapott Sabina? A médium megszült egy csomagot, hogy hogyan lett médium, átadta az egész egyben csomagot, az ő kibontottjával egyben, - csak sima csomag átadás, mint ahogy a saját bőröndödet, amiben a saját kincseid vannak, úgy adod oda valakinek, hogy nála is meglesz az a bőrönd, de attól neked is megmarad.

(Ez nem olyan, mint a beavatás! A beavatás, az alá felé rendeltséget mutat, mintha te kisebb lennél. A csomag átadás az egyenrangúság, hiszen azért adja át neki, mert pont ott van, hogy átadható neki. Mekkora különbség!)

 

 

Még egyszer:

Az INICIÁLÉ = TÖMÖRÍTETT INFORMÁCIÓS CSOMAG EGYBEN, ami utána kibontásra kerül.

Milyen kibontások lehetségesek, és annak hány féle formája lehet?

Bizony mind három szinten hat és bomlik a tömörített csomag egyszerre. Hat a fizikai formára, bármi is legyen az, hat az energetikai minőségére, és hat a szellemi szintre, mint információ.

Mi ebből a Fény ?

Fénytest, és ennek legalacsonyabb oktávja, amiben most tapasztalunk, az a fizikai forma, vagyis a test. Ez ugyan az! Fizikai forma (2DNS) spirál szálas test, Fénytest (12DNS) szálas Istenemberi test, és a Fény, a kozmikus Fény impulzus, amiből teremtődik a legmagasabb oktávja. Fizikai-anyagfény-test, vagy Kozmikus FÉNY, a Forrás Fénye, a Fény Forrás, ugyan az, kezdet és végben.

Mi ebből az Energia?

((..... na pont idáig jutottam, elsodortak a nap eseményei..))

Régen is ezzel dolgoztunk, mint krónikások. Franc se akart olyan sokat körmölni, meg olvasni! J J J

Itt a Hangolódó Iniciálénk, a tied is és mindenkié:

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/fenykepek/struktura-szamkodok-bontas--forditas--atkotes--uj-strukturak-kodjai/eredethang-hangolo.html

 

Hangold rá magad, hangold magad a saját eredet hangodba, és akkor nem kell többet annyit írnom, könnyebben beérkezik a csomag.

 

Ezt a videót egyelőre itt hagyom, bár a végén teljesen másról írtam, mint amiről a hölgy beszél, vagy ki tudja..

Többek között ez is akadályozója annak, hogy amiről ő beszél, hogy nem egyben érkezik meg belétek a csomag, tisztán, érintetlenül, és ezért kell annyit írnunk, beszélnünk, millió féleképpen elmagyaráznunk nektek.

Ha nem választanátok el magatokat másoktól milliárd címkével, ilyennek, olyannak, még olyanabbnak, és ha nem lenne az egész világotok minden elválasztó elemére, a milliárdszoros szilánkosra tört kristály tudatotok, meghalt, befagyott, élettelen kristály szívetek (csecsemőmirigyetek, amire az orvosok azt mondják, hogy biztos csak csecsemő korban van rá szükségetek, azért nem fejlődik veletek tovább.. és sorvad el, áll le a működése..)

Megmutassam nekem mekkora hupli van a csecsemő mirigy csakrámon? Mekkora óriási élő, pulzáló kristályszívem van?

Mert az látszik is drágáim, ha él és áramlik, és működik!

Nektek is mind működött szíveim, mindenkinek, mindenkinek!

Istenem, azt a legfájdalmasabb látni, hogyan ölitek meg naponta a több millió kis beszülető gyermekünk csecsemő mirigyét, kristály csakráját a butaságotokkal, a félelmeitekkel, a szabályaitokkal, az aggodalmatokkal, a megfeleltetéssel, shalalala, shalalala..

 

Pokoli érzés ezt átérezni bolygó szinten, hisz ha működik a kristály szíved, akkor mindenkit érzel, mindenkit, az állatokét is, mindenkiét mindenhol, egyben!

Ezért fagy be még a legerősebb szív is kicsi korban, mert annyira picurka testben azt a sok nyomást, prést nem bírjátok el, nem bírtuk el. És amikor elkezd újra nyílni, ha odajutsz a szívközpontból, az alacsonyabb rendű szívcsakrádból, hogy már emelkedsz felül rajta, és fordulsz át a kristály szívedbe pontokon, témákban, minőségekben, akkor minden egyes széttörtségen visszafelé újra végig megyünk, mire meggyógyul bennünk.

Ez a valóságban, élően így történik.

A fájdalmak újra megéléséhez, hogy visszafordulhass belőle, amikor kész vagy rá, akkor megjelennek azok a társak, akik pont ott érintenek meg, és addig spannolnak, és addig vagy velük, amíg azon át nem fordulsz. Ha átfordulsz, azokon a pontokon is teljessé válsz, és aztán kapod az újakat.

 

Vissza az iniciáléra, vagyis a struktúra kódjainkra:

Hogy ezt a fájdalmas visszafelé haladást elősegítsük, egyszerűbbé tegyük, fájdalom mentesebbé tegyük, mi, akik képesek voltunk a sajátunkba egyedül visszafordulni, bennünk van az egész csomag, egyben.

ÉLŐ INICIÁLÉK vagyunk, akikben már az adott minőségek átfordultak, és élővé váltak.

Tehát minden pillanatban, bárhova is megyünk, bárkit is érintünk meg, bárkikkel is kerülünk kapcsolatba, ott van bennünk, mint egy láthatatlan, de még nagyon erősen valósan HAT-Ó Megoldás energiacsomag egyben, mint egy iniciálé.

Elég, ha megérintelek, elég, ha rád mosolygom, és rád rakom egy kis időre a fókuszt, elég, ha beszélsz velem egy kicsit telefonon, de még az is elég, ha csak olvasol engem, vagy hallgatod a hanganyagaimat, mert az egész energiám hat rád egyben, és fájdalom nélkül oldódsz, bontódsz kifelé nagy rétegekben.

Ha itt dolgozom kint veletek, akkor, amit magamon áttranszformálok, az rátok is hat. És oda - vissza, ti is hattok rám, és így exponenciálisan összeadódik az, amit együtt teszünk, és így nekem is könnyebb, nem egyedül transzformálok, és szülök, hanem veled, veletek, és nektek is könnyebb a tietekben haladni, akkor is, ha nem tudsz róla, hogy az hat a világodra legerősebben, amit itt csinálunk.

http://www.szivkozpont.eoldal.hu/fenykepek/struktura-szamkodok-bontas--forditas--atkotes--uj-strukturak-kodjai/eredethang-hangolo.html