életfilm | 2015-09-06 15:27  
Nosza Gabi vagyok 1952.12.28-án Budapesten születtem.
Az életem nem volt túl színes, egy középiskolába jártam, egy munkahelyen dolgoztam, és egy társam volt,s mindíg is Vecsésen laktam.
Gyerekként sok-sok művészeti hajlammal voltam megáldva, mégis a Közgazdasági Szakközép Iskolában kötöttem ki, ami a számok világa volt, annyira nem kedveltem, de szüleim megmondták, hogy mindenkor jól kell teljesítenem -mivel nagyon szegéyek voltunk, odahaza az volt a szlogen, hogy nem engredhetjük meg magunknak azt, hohy ne a legjobak között legyek-, így tehát jól tanultam. Szüleim az Egyetemi Főiskolai tanulmányaimat nem támogatták, így 1971-ben dolgozni kezdtem az OTP Bank Bp.X.kerületi fiókjánál. Valójában soha nem értettem, hogy miért kell nekem itt dolgoznom, de ha ma visszatekintek, akkor ennek pont így kellett lenie. Többször is megpróbáltam váltani, de észrevettem hogy az a munkahely ahova éppen menni készültem -hamarosan megszünt, vagy éppen álmodtam arról, hogy ne tegyem, vagy annyira rosz volt az energiája, hogy mégis inkább itt maradtam. Itt viszont minden munkakörben kipróbáltam magamat, és rentgeteget kellett tanulnom. Ennyi energiával akár 3 főiskolát is elvégezhettem volna, itt viszont még bizonyítványt sem kaptam róla.
1972-ben férjhez mentem, ha már nem tanulhattam tovább, mintha ez lett volna életem elsődleges értelme 1973-ban megszületett első, 1977-ben második kislányom, és én boldog voltam. A párom jóképű fiú volt, és én oda voltam érte, de szinte soha nem volt otthon, így a kapcsolatunk egy idő után kihűlt. Utólag azt állította, hogy nem vállata a közös háztartás vezetést, a közös gyermek nevelést, és teljesen magamra hagyott a családi teendőkkel mondván, hogy az anyukája is ezt tette. Igaz,hogy az Ő anyukája soha nem dolgozott, nekem pedig az évek múlásával egyre több feladatot nyomtak a vállamra, de ez Őt egyáltalán nem érdekelte. Viszont úgy vettem észre, hogy a házastársi hűséget sem vállalta, így sokszor bánkódtam, szomorkodtam, hogy én vajon miért nem vagyok elég?
Amikor a kislányok már elég nagyok voltak, egyszer csak rámtört a tanulás vágy. A munkahelyem akkor nem támogatta törekvéseimet, így ezoterikus tanulmányokba kedtem gondolkodni.
1996-ban kezdtem a REIKI I. tanfolyammal a RAI keretin belül, és azután itt mindent elvégeztem, ami az energia gyógytással volt kapcsolatos. Életem egyik legszebb pillanata volt, amikor elvégeztem az Atlantiszi gyógyítók tudását követő TIFAR tanfolyamot, és megkaptam hozzá a kristályokat, pont úgy éreztem megam, mintha megszületett volna 3. gyerekem. Ekkor találkoztam az Esszénus képzéssel, és 1999-től már ezt a képzést kezdetm el. Ez nagyon izgalmas volt, az angyalokkal kommunkáltunk, nagyon sok misztikus dologgal találkoztam, de tanultunk Kommunikációt, NLP-t, gyógynövénytant,arcdiagnosztikát, és sok-sok mindent, de leginkább az Arany Atlantisz volt a fő irányvonal. Számomra legérdekesebb mégis a Kabbala életút elemzés tanulása volt, amit 2000-től kezdtünk tanulni, és nagyon érdekes volt rájönni arra, hogy pl. egy egy családtagom miért is olyan amilyen, hiszen ez szoros összefüggésben volt a tanulófeladataikkal, amit erre az életre kitűztek, ill. előző inkarnációból hoztak magukkal.
A munkahelyemen - időközben áthelyeztettem magamat a vecsési fiókba - 2005-től szinte csapdostak a fejem felett a hullámok, mivel jobb híján kineveztek a fiókigazgatói munkaköröm mellett lakáshitelesnek, és így tetszett vagy sem, igen részt vettem a Deviza hitelesek hiteleinek feldolgozásában, és folyósításában. Ez volt életem egyik legszörnyűbb időszaka, és még így utólag sem szeretnék bővebben belefolyni az emlékeibe. Napi 12 órákat dolgoztam, teljesen kimerültem, stresszes lettem stb. Egy este a munkahelyemtől kb 10 prcre lakom - 3x akart elütni 3 különböző gépjármű, mikozben tudtam, hogy én vagyok a hibás,mert mint egy zombi vonszoltam magamat haza. Amikor ugyanazok az emberek kezdtek visszajönni, akiket nem sikerült lebeszélnem a deviza hitelről hogy segítsek, nem tudnak törleszteni , úgy éreztem, ez a vég!!!
És igen, nagyon jól láttam, hogy ennek a banknak az emberek már csak két lábob járó pénforrásáok, akikből ki kell húzni az utólsó fillérjüket is. Úg éreztem, hogy ez ellentmond az én esszénus elveimnek ( segíteni, tanítani, gíógyítani)és már csak túl akartam élni. 2099tól már új főnökömnek könyörögtem, hogy rugjon már ki a következő létszámleépítéssel. em nagyon akart, mert tudta jól. hogyí akkor szakember nélkül marad, de hajthatatlan voltam. Így 2010.08.05-től előrehozozz előnyugdíjas lettem. Majd 1 évig tertott, mire kidolgoztam magamból a stresszt, s így elveszítettem életemből a 2011-es évet. Viszont ekkor kezdtem el magammal foglalkozni, és kerestema "mi fog történni 2012.12.21-én", és nem sokal,lettem okosabb.
Hol tartok ma? Szüleim, testvéreim már elhunytak, a férjem 2013. áprilisában ment el, és ha most nem lenne a két lányomtól 5 unokám (akiket nálam, általam nevelgetnek ). akkor árva lennék! Igazából már nekik sincs rám szükségük, mindenkinek saját élete van. Szép lassan, fokozatosan igyekszem kivonni magamat a családokból, aminek láthatólag nem igazán örülnek.
2014.05.23án rám talált a gyerekkori barátom, akivel együtt jártunk iskolába, egy utcában laktunk, és 19 éves korunkig minden egyes nap találkoztunk, sokat beszélgettünk, nevettünk és mindíg jól megértettük egymást. Most megszólított, és bennem egy hang azt mondta "Ő az"! És engem a másodperc töredéke alatt elöntött a szerelem perzselő lángja!Szeptemberben valaki benyúlt a szívcsakrámba, és ketté szakította a szívemet. Egy idieg kívülről zörögtek, és dobogtatták a szívem egyik felét, s mivel nem tudtam mi ez, elmentem a lányommal a barátnőjéhet, aki Látó is. Sajnos "nem segíthet" mondta, majd felmondta az én saját gondolataimat. Jó tanulság volt, miért nem bízok meg magamban? Mindenesetre a kis barátommal újra ismerkedtünk, elmeséltük egymásnak az életünket és arra jöttem rá, hogy vele mindaz megtörtént, ami velem, csak Ő a sok azonosság mellett egyúttal az ellentétem is. Nagyon jól elnyomott gyerekek lettünk, de Ő lázadó lett, és pedig áldozat.
2015. februártól már éreztem, hogy energetikailag húznak-vonnak, Persze rátaláltam arra az oldalra is, ahol minden meg vagyon írva, ami velem történik. Kissé meglepett, hogy 2005-nél tartok, de éreztem korábban is, hogy fázis késében vagyok......Az életem filmjét 3xlejátszottam, és bizony rájöttem a javítgatni valókra, mégis úgy érzem magamat, mintha hullámvasúton ülnék: Hol lent, hol fent...
A kapcsolatunkból nem lett szerelem, sőt semmilyen kapcsolat sem, kivéve azt a néhány alkalmat, amikor én meghívtam ebédre, Ő pedig engem kávéra. Egészen végig tudtam, hogy velem lehet a baj, de biztos nem lehettem benne. Sokszor estem kísértésbe, hogy elmegyek oldásra, de azután elszégyelltem magamat, hogy ugyan már, hiszen 62 éves vagyok, és minek tanultam ennyit, ha még ezt sem tudom megoldani.
Végül is az augusztus 31-i energiát ( a zárunk, fordulunk) arra használtam, hogy búcsút vettem tőle. Utána egy kicsit bántott a dolog, de azt hiszem, hogy ennek így kellett lennie.

Én a mai napig tagja illetve 2015.03.13. óta Lovagja vagyok a Krisztus Esszénus Egyházának Lovag Rendje, valamint papnője a Fény Gyermekei Magyar Esszénus Egyház utódjának, a Magyar Keresztény Esszénus Egyesületnek. Mivdel 2012. Óta furcsa érzéseim vannak az egésszel kapcsolatban, most időt és felmentést kértem, hogy tisztátzhassam magamban, hogy miért is. Én piontosan tudom, hogy nem véletlenül kerültem közéjük hiszen ez szeretet közösség, de most azt érzem, hogy mégsem ez az utam. És tudom, hogy fénymunkáa vagyok! Hogy mi az én egyedi feladatom még nem jöttem rá, de azon vagyok. S hogy mit tudnék, felajánlani? A lakásunkat, kocsinkat stb megörökölték a gyerekeim, nyugdíjam van, amit csak akkor tudok átadni, ha már nem kell rezsit fizetni. de akkor már nektek sem lesz rá szükségetek.....bocsi, hogy hosszura sikerült....

Áldás


 
 

   Bontó energia vagy e? 10 emeletes mátrix mikor van bontva? Miért nem tud a férfi pár az a magas minőségű létező lenni, aki ő valójában? stb..

     KÉRDÉS-VÁLASZ | 2015-09-06 19:07
 
Sziasztok! A legjobb tudomásom szerint bontó energiám van, ez abból ia tudható, hogy a munkahelyi közösség amit létrehoztam, hogy jól érezzük magunkat, ha már rabszolgák vagyunk, és több időt töltünk a munkahelyen mint otthon, az abban a pillanatban széthullott, amint kitettem a lábamat. Ha én már évek óta álmodom, hogy rohangálok a 10 emeletes épületben, annak különböző szintjein, majd kimegyek,ezt kb, 5xször álmodtam, tudom is, hogy milyen helyeket kerestem fel, akkor az maga a bontás volt? Az a legérdekesebb, hogy én föld alatti bunkerből is szökdöstem egy fiúval, és ugyan a megszökésünk sikerült, de nem tudom beazonosítani. Más: A srác, aki elhozta nekem az ikerláng energiát -ma már fogalmam sincs, hogy ki Ő nekem-megmutatták az auráját, pedig nem is vagyok látó, hatalmas, tömör sűrű arany energiája van, és akkora ereje, hogy egyedül megmenthetné az egész világot - fény nélkül. Még most sem tudom mergérteni, hogy ez mit jelent. Vajon bezárta a nehéz gyerekkora, és élete miatt, és ezért nem képes szeretni: Sokszor hittem, hogy velem van baj, DE SZERINTEM EZ SEM VOLT VÉLETLEN, EZZEL VALAMIT ÜZENNI AKARTAK NEKEM... Szeretettel: Nosza Gabi
 


Kicsit megmozgatom az SZTK honlapot.. még korábban rakott oda Gabi kérdést.. Bocsi, de amíg haladtam, nem nagyon néztem az oldal közelébe se..
Gabi beleírok a kérdéseidbe és válaszolok rá:

"Sziasztok! A legjobb tudomásom szerint bontó energiám van, ez abból ia tudható, hogy a munkahelyi közösség amit létrehoztam, hogy jól érezzük magunkat, ha már rabszolgák vagyunk, és több időt töltünk a munkahelyen mint otthon, az abban a pillanatban széthullott, amint kitettem a lábamat."

Shana: ez nem feltétlen jelenti azt, hogy bontó energiád van, azt is jelenti, hogy nagyon erős teremtő vagy, és amit és amíg tartasz az addig él és van, és virul, és amikor kilép onnan, abból a teremtett térből, csoportosulásból, akkor szétesik, felbomlik.. megszűnik létezni. Ez jó. Főleg akkor jó, ha tudatos vagy, és ezzel a tudatossággal végig pásztázod esetleg, hogy mégis miket tartasz még ilyen formában fent, és ha megtennéd, hogy abbahagyod azok tartását, akkor jó eséllyel azok is hamarabb esnek szét.. omlanak össze.. :)

"Ha én már évek óta álmodom, hogy rohangálok a 10 emeletes épületben, annak különböző szintjein, majd kimegyek,ezt kb, 5xször álmodtam, tudom is, hogy milyen helyeket kerestem fel, akkor az maga a bontás volt?"

Shana:A szellemi szintű bontása, vagyis tudatos álomban végzett leválás azokról a mátrix részekről, ahova kötésed volt.. Ez a szellemi és lelki rész, de megkapod ezt élesben fizikaiban is, és akkor fogsz valósan leválni ha mind három szinten megvan.. persze ha felismered a fizikaiban azt amit a tudatos álmodban jártál. És el is fogadod, hogy arról bizony lecsatlakozni kéne, a saját mátrixodban leválni róla., akár mik is legyenek azok.. jó lenne tudni pontosabban... :)

"Az a legérdekesebb, hogy én föld alatti bunkerből is szökdöstem egy fiúval, és ugyan a megszökésünk sikerült, de nem tudom beazonosítani. Más: A srác, aki elhozta nekem az ikerláng energiát -ma már fogalmam sincs, hogy ki Ő nekem-megmutatták az auráját, pedig nem is vagyok látó, hatalmas, tömör sűrű arany energiája van, és akkora ereje, hogy egyedül megmenthetné az egész világot - fény nélkül. Még most sem tudom megérteni, hogy ez mit jelent. Vajon bezárta a nehéz gyerekkora, és élete miatt, és ezért nem képes szeretni: Sokszor hittem, hogy velem van baj, DE SZERINTEM EZ SEM VOLT VÉLETLEN, EZZEL VALAMIT ÜZENNI AKARTAK NEKEM... Szeretettel: Nosza Gabi Nosza"

Shana: A fiúval nincs semmi baj.. Mint ahogy egyetlen még bezárt férfivel sincs igazán baj, hisz addig vannak bezárva, amíg NINCS HOVA NYÍLNIUK!
Amíg nincs terük ahova nyíljanak..
Amíg a nők, a nő társaikkal mindenféle függésbe, csimpibe, kapaszkodásba, elvárásrendszerekbe, egymásnak feszülve, vagy mást mentegetősbe, vagy egymást nyitogatósba vannak kapcsolódva, addig igazán se a nőnek, se a férfinak nincs tere, hogy hova nyíljon meg..
Ezért van az, hogy a spiritualitásba elsőként a zöme nők indultak el 20-25 évvel ez előtt, és elenyésző férfi.. inkább a női energiás férfiak, vagy az igazán bátrak.. tudatosabbak..
Aztán jól vissza is menekült a zöme, akik elindultak, és nagyjából az látszik most, hogy ahogy erősödik a nyomás a 3.d-s karámon, nem hogy lelkesebben szabadulnának belőle a lelkek, tudatok, hanem egyre jobban visszazárulnak, és visszakapaszkodnak még azok is, akik annak idején egészen tágra kinyíltak belőle. Szóval egyszerűen nincs helye, tere ott, ahol kapcsolódtok, hogy kinyíljatok egymásra, és a magasabb minőségesetek meg aztán végképp nem fér hozzátok a zsugor mátrixban.

Tehát nincs vele baj, csak egyszerűen mással van tele a bugyra, és így nem fér hozzá az a valós része, akit láttál, hogy milyen csodás hatalmasság.

Ez kb olyan mint amikor Te szeretnél egy barbiház babájába beleszuszakolódni, és Ken-el ott találkozni, és azt várod Ken barbi babától, hogy legyen olyan valódi mint a baba igazi gazdája, akit láttál..
Te a Ken-babával vagy együtt egy barbi házban, és a Te csodás magasabb lényed sem fér hozzád, meg az övé se hozzá..
hát kb így néz ki a képe.. :)

Ha tényleg valósan el mered engedni azt a teret, terepet, és kapcsolódásokat, és az érzelemtestedből is kidolgozódik, akkor kitágulsz, feljebb rezegsz, és lesz benned hely és tér magadnak is, és akkor lesz benned tér a férfinak is.. nah, akkor tud a férfi nyílni, ha van hova benned nyílnia.. és nem kell attól tartania, hogy a nyílásáért ítélni fogd.. tehát tér, elfogadás, együttérzés, megértés, de a leginkább a TÉR hiányzik, ami ha benned nincs, ha te dugig vagy a sajátoddal, és még magad számára sincs tered, benned, akkor oda hogyan férne be egy hatalmas férfi lélekcsoda, akit láttál?

Logikus ugye?


ölelés

Shana