életfilm | 2015-02-23 17:18  
Üdvözlet,

Dísznövénykertész- virágkötő a szakmám.
24 éves koromban vállalkozást indítottam.Multiknak csináltam Földnapja kiállítást.Karácsonyi dekort,s egyéb dekorokat.Jól működött.A jól felépített kapcsolati tőkémet a társam lenyúlta, ezután a vállalkozás összeomlott.
Némi szünet után 2008.ban reklám-dekor vállalkozást indítottam.Likviditási problémák miatt társultam.
A cég nem indult be.A reklámháló piac a válsággal összedőlt,a társam fenyegetőzött.
Jelenleg alkalmazott vagyok.Egy virágüzletben.Dolgoztam még vendéglátóiparban, kristályüzletben,férfi öltöny üzletben.A szakmámban legtöbbször üzletvezető voltam. Most nincs rajtam felelősség.
Apu és Anyu együtt éltek. 2008.ban Apu meghalt.Van egy öcsém,41 éves.Apuval a kapcsolatom jó volt,bár bántalmazott. / szíj/Anyuval nem volt túl jó a kapcsolatom.Érzelmeket ,szeretetet,melegséget,simogatást,elismerést nem kaptam.Gondoskodást igen.
Élettársi kapcsolatból született egy kislányom, . A kapcsolat 16 évesen kezdődött,6 évig tartott.A kislányom másfél éves volt,mikor elbúcsúztunk egymástól,az Apukával.A Kislányom Édesapja ,folyamatos lelki-terrorban tartott minket. Főleg engem,a "válásunk" után.A kapcsolatban már voltak jelei az esetleges bántalmazásnak is.
A kapcsolataim ez után néhány hónapig tartottak.Bántalmazás nem történt.
2010.ben a halott Apukámmal beszélgettem. Megijedtem,majd ideg összeroppanásom volt.
Voltam depressziós és pánikbeteg is.
2011.ben spontán egységélményem volt.Megijedtem közben,és úgy éreztem ,hogy bent maradtam egyfajta szülőcsatornában. Igyekszem kibontani,megérteni ami Velem történt és értelmezni az átélteket.Átéltem a Kristálytiszta Krisztusi szeretetet.Kinyíltak a képességeim. Látomásaim voltak,beleláttam rengeteg mindenbe.
2011.ben szerelmes lettem .Megtaláltam a Léleklángomat.A kapcsolatunk plátói jellegű.Együtt dolgozunk lélekszinten. Elakadtunk. Nem tudom miért ,de a képességeim elhagytak. Nem látok ,nem hallok és .. nem érzek. Több szellemi támadás ért. Elveszítettem a kapcsolatomat a Forrással.Érzelmileg nagyon alacsonyan vagyok. 2013.ban érzelmi trauma ért az Anyuval kapcsolatban.Érzelmek,harag elnyomva.
Kevés a hely......:)Felismertem ,hogy Anyai ágon áldozati karmát élek . Többször voltam családállításon ennek az oldására.Az elengedés folyamatánál tartok ,és nem megy könnyen.Erős nyomást érzek a fejemben és szurkáló érzést a kulcs-csontomnál, ezenkívül nyomást a gyomor alatt a májamnál.(?)