életfilm | 2015-02-23 18:20  
Dékány Ritának hívnak. 1972.október 15-én születtem Kaposváron.
Jelenleg Békéscsabán élek, de Budapesthez is köt a "munkám".

Kisgyerekként annyi érdekességet emelnék ki, hogy nagyon erősen vonzódtam az idős emberekhez. Emlékszem, a térdüket öleltem ( csak azt értem el), és szaladtam
hozzájuk.
Édesanyám alkoholista volt. Inkább zugivó. Agresszív, mikor ivott. Pár éve, egy katartikus állapotban megbocsátottam neki. Átéreztem a fájdalmát. Sosem felejtem el.
A többi már az ő dolga. Az enyém más. Édesapám halk szavú, jámbor ember. Ő közelebb állt hozzám, de sosem volt erős kötődésem a szüleimhez.
Az anyai nagymamám még mindig él. Vele különleges kapcsolatom van. Nagyon Bölcs asszony. Tiszta szív és szeretet. Szerencsés vagyok ebben is, hogy még velem van.
Van egy öcsém. Közel áll hozzám. Lelkileg, szellemileg is.Külföldön dolgozik.

Egészségügyi szakközépiskolában érettségiztem. Majd idősek otthonában dolgoztam 2 évig. Azért csak ennyi ideig, mert nehezen viseltem az idős emberek kiszolgáltatottságát, fájdalmát, méltatlan halálukat.
Az első szerelmem 7 évig tartott.
Majd 21 évesen ismerkedtem meg a gyermekeim apjával. Két gyerkőcöm van. Kari 18 éves lesz a nyáron, Anna februárban volt 12 éves.
Kapcsolatunk 15 évig tartott. Fényűzés, külsőségek, mindenem megvolt. Bejártam a világot. Luxus autóval közlekedtem, bejárónő, bébiszitter, hatalmas ház,medence stb...
Mégis azt éreztem, megfulladok. Ezt a hiányt a tanulással próbáltam kompenzálni. Fodrász lettem. Itt is két évet dolgoztam, mert jött a következő gyerek.
Majd mikor két éves lett Anna, beiratkoztam a gyulai Szent István Egyetemre. Magamnak bizonyítva, hogy meg tudom csinálni. Akkoriban már nagyon szenvedtem.
Maximalista lévén, nagyon jó eredménnyel. Szociális munkás diploma. Fiókba be.

Hiába volt meg mindenem, mégsem volt semmim. Dubai legdrágább szállodájában arany kanállal kavartam a kávét, és nem értettem mit is keresek itt?
Nem az én világom volt. Aztán a barátnőm anyukája fejére esett egy könyv: A.J.Christian: Mit keresett Isten a nappaliban? Na,,,itt kezdődött a "spiri" utam.
Elhagytam a gyerekek apját. Volt érzelmi zsarolás, megfélemlítés, könyörgés stb,,,De hajthatatlan voltam. Eljöttem.
Szerencsém volt, mert 6 éven keresztül megengedhettem magamnak, hogy ön-magommal foglalkozzak. Hála érte az exnek, még ha nem is tud róla

Mivel anyagi problémáim akkoriban még nem voltak, így magamba fektettem minden olyan Tudást, ami vonzott. A forma itt lényegtelen.
Mindig a Forrást kerestem. A ki-lép-ő pont-ok-at a Rendszerből.

Most van egy Jelen-Lét központom Budapesten. Nem hirdetem, akik akarják, behangolnak hozzám.
A fő profil a család-állítás. Vicces, számomra innen is van tovább, de működő rendszer. Ez passzív jövedelemként is szolgál.
Itthon pedig házakhoz járok takarítani. Biciklizek, és szabadabb ,boldogabb vagyok, mint valaha.

Volt egy Mesterem.Infinitus-nak hívták. Nem hirdette magát. Sehol sem lehetett megtalálni. Érzésből talált meg Ő engem. Szinkronicitások sora,találkozás vele mint a mesében. Rengeteget kaptam Tőle. 3 éven át tanított.
Ma már nincs jelen az életemben. Eltűnt, úgy, ahogy jött. Ennyi volt a közös dolgunk .

6 év egyedüllét után találtuk meg egymást a Párommal. Amikor az energia hamarabb megjelenik, és utána követi csak a forma.
Találkozásunk, itt is, mint a mesében. Nem részletezem. Túl nagy erő, energia jött létre köztünk, amivel a Párom nem tudott mit kezdeni.
Többször kimenekült a kapcsolódásból. Talán ez a legjobb szó rá. 1 évig voltunk együtt, igaz távkapcsolatban. Közösen teremtettünk, embereknek segítve. Elmondhatatlan érzéseket éltem át vele. Meggyógyított , testileg-lelkileg-szellemileg össz-hang és harmónia volt köztünk, bennünk.

Egy hónapja vagyunk külön. Döntését elfogadtam. Érthetetlen számomra, de tisztelem őt annyira, hogy ha menni akar, menjen. A szívemben van, mert mindig is a részem volt.

A közösséghez embereket ( is ) tudok hozni. És a saját erőmet, tudásomat, mindent szívesen megosztok Veletek.

Nyitott vagyok mindenre, ami felkelti az érdeklődésemet. A Tisztaság vonz. Az Erő. A Forrás.
Ezért jöttem hozzád, Shana.