dudás flóra
43 szerbia,bácstopolya

életfilm | 2015-02-28 18:36  
Szerbiában születtem egy Vajdasági városkában,itt fejeztem be az általános és közép iskolai tanulmányaimat,kerskedelmi szakon,,ami nem igazán érdekelt,engem mindég a pszichológia érdekelt..viszont az egyetemre nem vettek fel.19 éves koromba szerelembe estem,3 hónapos kapcsolatpmban megfoggant a leányom Barbara,majd kitört itt a háború és ekkor született egy fiam is Sztefán.A szüleimről anyit irnék hogy menekültem sokat othonról,általában mindég veszekedtek.Elváltam....14, év házasság után,késöbbi párkapcsolataim mind szakitással végződtek,két utolsó kapcsolatomból való kilépésem fájdalmas volt...A spirituális utam valójában mindég is volt,,még akkor is amikor nem tudtam róla,,kora gyermekorom óta érzem,hallom,sokszor ,,látom.. is a szellem világot,megálmodok dolgokat,olykor negativ energiákkal is találkozom....a szülői házban ateista hangulat volt,valószinüleg azért léptem be az adventistékhoz,,,utánna onnan is távoztam,fizikailag valami szinte kitolt a templomból,,,majd reikit tanultam,angyal komunikációt,biotronikát,psi sebészetet,,jártam transzcendentális meditációra ás mi egymást.kb 1 éve összeomlott az életem,15. év fényképész munka után becsukták a céget ahol dolgoztam,nemsokra rá a párkapcsolatom is összeomlott,,majd elkezdtem magamba fordulni szó szerint...nehezen tudom leirni az átélteket,de már ebben a világban nem láttam a régi helyem,képtelen vagyok elhelyezkedni és unalmas,értelmetlen dolgokat csinálni,,ebben a folyamatban a testem is átalakúlt,,sulyfeleslegem eltüntt,arcom testem fiatalosabb lett,nagyon sokat aludtam,napjában 1x ettem,,,,betegségeim nincsenek,,egyedül sokszor fáradt vagyok.jelenleg azokban a témákban kutatok csak ami érdekel,,ami viszont nem érdekel azzal nem tudok foglalkozni,mert egyszerün képtelen vagyok rá koncentrálni,eljutottam odáig hogy szeretném látni a valós helyemet,ezért vagyok most itt. 
 

Szia Flóra... :)

 

igen, sok esetben már szerencsére nem is kellek hozzá, hogy bármit átbeszéljünk, a kérdések által úgy összerántódik a történeted, hogy kaphatsz egy csomó rálátást, magadból, magadtól.. nem is kell hozzá kívülről senki.. :)

Örülök Neked Flóra..!

 

Viszont lenne egy kis magán jellegűbb veled... , ha megtennéd, hogy keresel majd skype-on, hogy tudj8unk beszélni... :)

shana3219

 

ölelés :)

dudás flóra
hozzászólás | 2015-03-24 22:30    

Köszönöm kedves Shana...jelentkezem.

 
 

dilemma, és felhívás közös együtt szülésre, gondolkodásra, hogyan tovább? Segítőknek, gyógyítóknak:

Tegnapi nap:

valami nagyon fura energiákban voltam tegnap.. meghatározhatatlan volt számomra... Olyan volt, mintha egyszerre több síkon, helyen lennék egyszerre... volt már ilyen sokszor persze, megszoktam már..

na de volt olyan része, amikor kifeküdtem a fűbe, olyan 1 óra körül, elájultam, majd 2 óra múlva leégett arccal ébredtem fel, tértem magamhoz..

Aztán este ment a körtelefon, hogy kinél mi volt...

Kiderült, hogy Fabijenna dolgozott valakivel az idő alatt, és egyszer csak volt egy pont amikor rájöttek, hogy én beszélek rajta keresztül...

Vagyis ott voltam és dolgoztam!

Miközben a testem meg békésen szunyókált a napon...

Nah, ezt a fajta munkát definiálja be valaki, és szabja be terapeuta időbe, és kérjen érte díjat...

Hogyan?

De most komolyan?

hogyan kérjek olyanért fizetséget, amikor az illető mondjuk felhív reggel, hogy egész éjjel ott voltam nála, és dolgoztam vele..

Okés... mondjam azt, hogy jó, akkor volt 4-5 óra éjszakai feláras munka, annak a díja 25 ezer és utald át?

De tényleg?

Amíg fizetős terapeuta voltam, és jöttek hozzám, ott volt élő kapcsolat, és adás-kapás, energia csere... 

na de mi van akkor, amikor sok helyen vagyok ott egyszerre, és sok emberrel dolgozom, multidimiben?

Ilyenkor hogyan történik a fizetség?

És akkor kérdés:

amikor elmész fizetős terapeutához...: biztos, hogy akkor és ott és az alatt történik a valós munka és a valós változás?

Még tágabb nézőpontból:

Sokan úgy szoktak jönni hozzám, hogy előtte van, hogy 1-2 évig csak olvassa az írásaimat, már össze vagyunk kötve, már ott vagyok vele energetikailag, már dolgozom vele.. miközben még nem is láttam.. és elvileg fizikailag még nem is tudok róla...

Legtöbbször akkor már vagy 1-2 éve dolgozom az illetővel..

Hm... majd eljön, és végre találkozunk élőben is, és akkor fizet azért a pár óráért amit együtt vagyok vele.. 

Hát ebben vagyok meglőve az elmúlt 3-4 évben már...

Mert ez így nem valós, és nem helyes... ez nagyon nincs a helyére rakva még se az emberekben, se az egész mátrixban...

pedig ezt sokan csináljuk így... , nem én vagyok az egyetlen...

Sőt még hangmasszőr koromban is tapasztaltam(6-7 éve) , hogy reggelente úgy ébredtem, hogy egész éjjel kliensekkel dolgoztam, egyszerűen tudtam kinél vagyok ott, és mit csinálok vele..

És aztán reggel találkoztunk az iskola előtt, és csak mosolygott rám... Látszott, hogy tök jól van... aham, szívesen.. máskor is.. :)

És ha napközben hívnak éterileg, és rám kapcsolódnak, akkor sokszor megérzem, és már hívom is az illetőt, hogy mi újság...

Szóval valaminek sürgősen változni kéne abban a felfogásban, hogy annak fizet a kliens, akihez elmegy tanfolyamra, akihez elmegy és azt hiszi tőle kap valamit.. miközben a valós munkát meg így végezzük...

Nah, hogy fog ez változni és átfordulni?

évek óta nem látom...

és a legnagyobb baj, hogy akikkel így kapcsolódom ők sem fogják fel igazán... mintha ez természetes lenne...

és lehet, hogy ez is a természetes, és ahogy eddig működtünk, amit eddig segítségnek ismertünk, az a nem természetes, és nem valós?!

Vasárnap is volt konkrétan olyan, akit éreztem, hogy fel kell hívnom, majd kiderült éppen összeesett az Asztóriánál, és engem hívott magában energetikailag, hogy segítsek.. én meg megéreztem és hívtam...

Másik, nem olyan régen történt, hogy felhívott egy nagyon régi kliens, hogy segítsek az anyukájának, mert haldoklik.. És hogy másnap bevinne hozzá a kórházba.. Valójában a könnyebb átkísérés visszakapcsolódást segítsem.. Mialatt beszéltünk, már kapcsolódtam is a nénivel, és már éreztem is, hogy rendben van.. pár óra múlva szépen el is ment, békésen... tehát nem kellett megvárni a másnapot, és elmennem fizikailag... hm... 

nagyon sok ilyen esetem van..

nah, hogyan lesz ez a továbbiakban, hogy kik a valódi gyógyítók és segítők, és annak az elismerése és mondjuk honorálása hogyan is történik valósan?

vagy ha nem honoráljuk, akkor mondjuk ki:

hogy amiért fizetsz, amiről azt hiszed, hogy megvásárolhatod, akkor valójában te nem kapsz semmit..

mert a valósat így kapod, a valós az így történik..(?)

nem tudom... kérdezek, és szülök, és segítsetek ebben légyszi, hogyan legyen és lesz ez után, ha egyre többen így működünk?

ötletek, javaslatok?

Ki ismer ebben magára?

Ki működik még így?

 

dudás flóra
körfórum | általános | 2015-03-14 00:54    

Igen.....ez pontossan igy van,,,,amiért fizetsz az sokszor nem érték....lehet hogy akkor és ott ezt nem is tudod,,,,pont ezért fizetsz mert nem tudod..és vannak dolgok melyek megtörténnek,melyeket generálsz valakiben és ezért semmi sem jár....anyagi sikon nem,,,,sokszor tapasztaltam.

 
 

Most értettem meg az 5, lépést,azaz az 5, kérdést amit megválaszolva megkapjuk az életfilmünket......egyik nap álmomban megjelent egy férfi és azt mondta.......,,elmondom miért nem sikerült az életed,,...felébredtem,valahogy nagyon valós volt az álom,nem is álom volt,,,,és most ma megértettem,megirva az életfilmemet hogy ezt mondta el előzetessen,az elmondotakra ébredéskor nem tudtam visszaemlékezni...a felismerést viszont megkaptam,,,,.köszönöm Shana hogy meghivtál az álomból az ébredésbe.

dudás flóra
hozzászólás | 2015-03-07 01:07    

Kihagytam,,,,a férfi 5, pontba foglalta az életem....azaz miért nem sikerült eddig.

 
 

   

BLOG | 2015-03-07 01:02  
dudás flóra

Most értettem meg az 5, lépést,azaz az 5, kérdést amit megválaszolva megkapjuk az életfilmünket......egyik nap álmomban megjelent egy férfi és azt mondta.......,,elmondom miért nem sikerült az életed,,...felébredtem,valahogy nagyon valós volt az álom,nem is álom volt,,,,és most ma megértettem,megirva az életfilmemet hogy ezt mondta el előzetessen,az elmondotakra ébredéskor nem tudtam visszaemlékezni...a felismerést viszont megkaptam,,,,.köszönöm Shana hogy meghivtál az álomból az ébredésbe.

 
 
2 db hozzászólás