életfilm | 2014-06-16 16:54  

vegyész (tanultam)
Nyomdai korrektor és számítógépes tördelőszerkesztés, (közel20 évig)
kereskedő 

és a legfontosabb: anya. :-)

asztrológia, reiki

nyomdaipari vállakozás, jelenleg kereskedelem


Állami gondozottként nőttem fel hátom nevelőszülőnél
Két házasság egy 19 évig tartó, és a jelenlegi mely öt éve tart, ezt megelőzően öt évig éltünk együtt.
első házasságból hátom gyerek 29, 28 éves fiúk és egy 22 éves lány.
Ami visszaköszön. jó néhányszor éreztem azt, hogy minden kicsúszik a talpam alól a talaj, megéreztem, hogy nincs olyan, hogy biztonság, illetve ne kívül keressem a biztonságot.


elindultam már nagyon fiatalon pl. a bengáli tíz 14 évesen, utána hinduizmussal foglakozó akkor hozzáférhető könvek.
hosszú lenne felsorolni mennyi önismereti könyv volt később Popper Péter, Müller Péter, Szepes Mária, Dethlefsen, Sri Chinmoy, Tepperwein, csak a meghatározóbbak. 
Önkeresésnek nevezem a gyerekeim "nevelésével" (inkább együtt élveztük az mindennapokat) tötlött időt is, rengeteget tanultam tőlük.
Azután tanultam asztrológiát, jött a reiki amivel azóta is foglalkozom, gyógynövények viszonylagosan új "szerelem". 

Volt egy pár összeomlás:
meghatározó, hogy állami gondozottként nőttem fel, három nevelőszülőnél az egyiktől elszöktem. két évig volt igazi családom, majd meghalt a nevelőpapám ez volt az első igazi összeomlás, maradtam a nevelőanámmal de onnantól kicsit én voltam a felnőtt (12 évesen) és ő lett akit félteni kellett.
Számomra a saját család mindig kiemelt fontosságú lett, akár úgy is, hogy feladtam magam, hogy megfeleljek (első házasságpm). Itt az összeomlás akkor történt amikor rájöttem én alibinek kellek a bi/homoszexuális férjemnek
A válás tulajdonképpen önmagamra találás volt. (nincs harag vele már)

Új alapokon indult párkapcsolatom, és vele közös vállakozásunk, ami most kibővült egy gyógynövénybolttal, és a legújabb, hogy tanítok is.


Jelenleg még üzemel az óraboltunk és mellette egy gyógynövénybolt amelynek a főfunkciója inkább az, hogy a reiki által segíthessek.
Szívesen beszélgetek a hozzám fordulókkal és alakul egy kis csapat is körülöttem.
Fizikai tüneteim amióta ezt felvállatam nincsenek, elmúlt a derékfájásom, a visszatérő léguti panaszaim. fizikailag fitt vagyok.
Lelkileg még el kell fogadnom, hogy emberek méltónak találnak arra, hogy meghallgassanak, olykor rámtör a bizonytalanság, hogy éppen én adok életvezetési tanácsot...

Dolgoznom kell még a pénzhez fűződő viszonyon, hogy ezen a téren is egyensúly legyen az életemben. Azt hiszem ez abból adódik, hogy néha nem hiszem el, hogy méltó vagyok rá. (ez most jött írás közben) 
Teljes függetlenséget szeretnék a jelenlegi rendszertől,(bankok, mindenféle hivatalos szerv) fizikai szinten is.