életfilm | 2014-06-14 16:21  

Általános iskola után egészségügyi szakközépiskola.Dolgoztam az eügyben nővérként, fogyatékos gyerekeket gondoztam. Sok féle munkát végeztem, de az utóbbi 10 évben beleragadtam a banki hitelezésbe. Szüleim elváltak, a párkapcsolatomban 18 éve élem meg ugyanazokat a momntumokat, amiket a szüleim éltek(élnek) meg a mai napig. Mindig visszaköszönnek a sajnálom a férfit és megadom neki magam.

Elvégeztem néhány tanfolyamot. Reiki mester, belső gyógyító(pszi-sebészet), angyal tanfolyam, szellem kommunikáció.Kb. 1 éve Te mutatod az utat Shana a szívközpont honlapodon keresztül. Így jutottam el Csattos Ilonához és olvasom a könyvét. Igen olvasom mert minden alkalommal amikor ismét elolvasom változik a nézőponton. Mivel anyagi kereteim korlátozottak még, igy a könyveken keresztül és honlapokon keresztül, jutok el a saját felismeréseimhez.

A legnagyobb változás akkor történt , amikor 2008-ban egy péntek este lefeküdtem aludni és szombat reggel felébredtem úgy, hogy le voltam bénulva. Orvosilag semmit nem tudtak velem kezdeni, így maradt az őrjöngés a hiszti és az önsajnálat.Kb.3 hónapomba telt, míg rádöbbentem, hogy mit is művelek magammal.Amikor erre rádöbbentem, hogy nincs kit és mit okolnom a kialakult helyzetért, és rájöttem, hogy minek a következménye a bénulásom, elkezdtem nem azt nézni, hogy kinek mit lehet mondani és mit nem.

Jelenleg is a hitelezésben dolgozom, és a körülöttem élőkben és dolgozókban figyelem meg magamat és gyakorlom a szeretetet. Tüneteim: csúcskálok a jelen és múlt között néha-néha. Fizikai tünetem: nem igazán van, hacsak az nem, hogy április eleje óta elkezdtem sportolni, ami mindennapossá vált és ha valamilyen okból kifolyólag kimarad 1 nap, akkor másnap dupla mannyiséget csinálok.

A legerőssebb nyomás a párkapcsolatomban van. Amióta én változok azóta ő a gyerekünkre vetíti ki az érzelmeit. A gyerek pedig kőkeményen ellenáll. És ez számomra egy megoldandó kihívás. Szeretnék eljutni a magom-ba és végre azt csinálni ami az eredet-tervem. A pénzhez való viszonyom is változásra szorul.

 
 

Az átalakulás folyamatát reméltem segíteni azzal, hogy kértem az eredetnevem...nemrég megérkezett:

Eredetnév:                                      FABIJENNA

Jelentése:                                         A FEHÉR FŐPAPNŐ

Kozmikus szülők:                       JÉZUS és LADY NADA
Eredet frekvenciája:                 CHRISTUSI FREKVENCIA

Mikor megtudtam egy ideig csak sírtam, sírtam...nem igazán tudom miért . Őszintén, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni ezzel az információval....leginkább ellenállást éreztem. Ateista családba születtem. A nagymamám mesélt nekem Jézusról és a szeretetről. A szívem olyankor megtelt szeretettel. Kisiskolás voltam mikor megkérdeztem az osztálytársaimat, hogy mi az a hittan, ahová ők jártak. Mikor megtudtam, hogy ott Jézusról tanulnak, aznap beirattam magam hittanra. A szívemben gyúlt fényt, tüzet vittem haza, érezte anyukám is. Az élet úgy hozta, hogy egyházi gimnáziumba jártam. Ott a katolikus egyház keretein belül sok Jézus ill. Isten élményben volt részem. A vallás maga életem váza lett. Erre épült a házasságom is (a férjem a piaristáknál tanult). De idővel az egyház és a vallás (Istennel való kapcsolat) számomra teljesen különvált. A katolikus egyház Istent kívűlre, felülre tette(ítélkező Isten). A félelem és bűntudat mélyen belém gyökereztek általa....Azután kezdődött egy befelé való utazás...

A történetet azért írtam le, mert így talán érthető, hogy az eredetnevem kapcsán miét voltak ellenérzéseim . Ugyanakkor számos dolog a helyére került bennem : a segítő identitásom, szolgálat (sokszor önmagamat teljesen feláldozva) az elesettek megmentése (leginkább a gyerekek )...még gyerekként (15 évesen) dolgoztam a Szeretetszolgálatban...fogyatékos gyerekeket nyaraltattunk, aztán 18 évesen állami gondozott gyerekekkel foglalkoztam...jelenleg óvónő vagyok és nem mellesleg van 4 saját gyerekem is .

Dr. Czeizel Beatrix, Greskó Anikó: Szólok hozzád című könyvét azért vettem meg, hogy Jézusról és Mária Magdalénáról többet tudjak meg.A könyv teljesen új perspektívát nyújt, tágítja a tudatom és közben azt érzem, hogy a bennem mélyen leülepedett, elfelejtett katolikus neveltetés újból a felszínre tör és hatalmas káoszt okoz bennem. Úgy érzem ez egy nagy, hatalmas csomag, ami nem csak az én mostani életemről szól, hanem sokkal régebbről és nemcsak a sajátom, hanem az összes eddigi közös "teremtés csomagról"ami Jézushoz,ill. a katolikus egyházhoz kapcsolódott. Most ezt a káoszt élem, érzem és nagyon nem látom merre vezet....

 

hozzászólás | 2014-09-07 21:18    

Szia Tesó!

Örülök Neked! Tudod mi a vicces, hogy én is dolgoztam szellemi fogyatékos és mozgássérült gyerekek között.

És mostanában nagyon sok gyermekkel beszélgetek és foglalkozok. Csoda jó és nagyon tudják azt amit a szüleik nem. Imádom őket.

Én az egyházi agymosásba hál istennek nem merültem bele. Így nekem ez legalább nem okoz anomáliát.Nem aggódom, hogy pikk-pakk átértékeled, hisz Te is átlátsz a szitán.

Ölelés

 
 

   

BLOG | 2014-09-07 21:07  

Sziasztok!

És itt a folytatás: szeptember 1-e óta nincs 3 d-s munkahelyem. Egy kicsit furán érzem magam, mert ezalatt az 1 hét alatt folyamatosan teszem azt amiért VAGYOK. De ezek az energetikai (értékbecslések) ( a zárójel azért, mert Shana találta meg a megfelelő kifejezést, a belső tudásomra) nincsenek tervezve, olyan felgyorsított gyakorlatozásnak tűnnek. Ami egy egészen friss élmény, szombati, az egyik barátnőm költözött és megkért, hogy mielőtt az első éjszakáját ott tölti a lakásban, nézzek rá energetikailag, és ha van átminősíteni való energia akkor tegyem a dolgom. Sokan voltak segíteni a költözésnél. Volt egy srác is akinek infarktusa volt márciusban a felesége elhozta magával. Ő főzött nekünk. A srác lepihent valamikor délután a nappaliban. Én valamikor 1-2 órával később mentem be a szobába, és oda ültem le ahol ő pihengetett előtte. Hát nem telt bele sok idő úgy el kezdett zsibbadni mind a két karom a lábaim, és szorítani a mellkasom, hogy már szinte lebénultnak éreztem magam. Éreztem, ahogy a srác lebénítja saját magát. Elkezdtem törni a fejem, hogy a túróba hozakodjak elő egy beszélgetéssel, mivel a fiúval akkor találkoztam először és nem akartam ajtóstól rontani a házba. Majd úgy döntöttem hagyom az egészet. Tüsténkedtem tovább, és amikor kimentem kávézni az erkélyre, oda jött hozzám ez a fiú, és csatlakozott hozzánk a felesége is. Hú szédületes iramban beindult a beszélgetés, a bontási folyamat és az átfordítás. Drága kozmikus anyám úgy tolta az energiát, hogy majdhogynem leszaggattam egész Újpalotát a 3d-s mátrixról. És belegondolni is hajmeresztő, hogy mi lett volna ha ezt az Ő házukban érzékelem, az ő bútoraik, falaik között.

És végre a kifogyott bio cuccaimat is pótolni tudom. A héten minden nap gyártottam valamit. Ja bővebben, pár évvel ezelőtt úgy kb 3 éve bekattant nálam valami és elkezdtem kutyulni magunknak a tisztítószereket, az illatszereket, a sajtot, a túrót. És amit még nem csináltam, Shana lesz a teszt alany a hajfestéket fogom neki megcsinálni. A beszámolót biztosan fogjátok látni.Ma csoda jó szappant főztem, és szedtem gesztenyét, mosószerként fogom kipróbálni, bár a zuhanyozásnál is használtam, és olyan lett a bőröm, mint a baba bőre.

Szóval tök jól alakult hetem. Azt teszem, amiben jól érzem magam.

Ölelés mindenkinek

 

 

 

 
 

   

BLOG | 2014-08-16 10:42  

Sziasztok!

Shana azt írta, folyt.köv.A folytatás a kezdet. Hogyan is jutottam el eddig. Életem elmúlt kb 10 évében a hitelezésben dolgoztam. Igazán sosem tudtam, hogy miért végzem, de ami feltűnt számomra, hogy az ügyfelekkel pillanatok alatt olyan kapcsolat alakult ki, mintha 100 éve ismernénk egymást, és a mai napig örömmel üdvözölnek. Ugyan érdekes dolog, hogy a banki szférában dolgoztam, de mindig úgy alakítottam, hogy az átverés a becsapás minél kevésbé legyen jelen a munkámban. Már nem fér bele az értékítéletembe, hogy én azért kapjak fizetést, hogy emberek átveréséből tartsak fent egy bankot és egy hipermarketet. Végigjártam a spirituális üzlet zegét-zugát is. Élvégeztem a reiki tanfolyamot, mesteri fokozatnak hívják a rezgést amin lehet működni, ami számomra érthetetlen volt a tanítások kapcsán, hogy miért mondják meg mit kell éreznem, amikor érzékelek. Miért nem bízzák rám, hogy én tudjam mi az amit érzékelek.Most már tudom, hogy a helyrekattanáshoz, ez is kellett. Masszőrként is dolgozom, és mindig rácsodálkozok, pedig már 1996 óta masszírozok,hogy mennyire tökéletesen érzem, a test minden rezdülését. Az egészségügyi szakközépiskola elvégzése, már látom, hogy mire volt jó.Az anatómia a kisujjamban van:-)))). Visszetérve a reikire, fizettem azért,ami már bennem volt, van,lesz. Egy másik oldalról is megmutatom, hogy ez így van. Elkeveredtem táltosokhoz, akik lengyel pálcával tanítottak vízereket, hartmann sugarakat bemérni. Testen, földön és még ki tudja hol. Amikor az volt a feladat, hogy a párok a csoportban a pálcájukkal nézzék meg egymáson, hol megy át a testükön vízér v.hartmann sugár, akkor mindenki ezerrel elkezdett dolgozni a másikon. Az elemzéseknél figyeltem ki mit mond. Én a társam mellett ülve, nem csináltam semmit azon kívűl, hogy hozzáértem a combjához és figyeltem, mit érzékelek. Hát biztos nem fogjátok elhinni, nem volt a kezemben lengyel pálca. Itt is bebizonyosodott, hogy nincs szükségem kívülről jövő eszközökre, ahhoz, hogy a saját egyedi képességem megmutassa magát. Semmi mást nem csináltam, csak magamon belül, felismertem és oldottam azokat a hitrendszereket és másolt mintákat, amik által éltem az élethelyzetemet.

Folyt.köv.

Sziasztok 

 
 
körfórum | Technikai | 2014-08-15 17:03    

Szia Jani!

Miért is léptetett ki a rendszer? Miért is van idő korláta a RENDSZER-nek? Miért nem tarthat valami addig, ameddig tart? Miért határozzuk meg, hogy meddig mehet valami? Ha a valaki által meghatározott időt túllépjük, miért is rúgnak fenéken? 

Puszi

 
 

Szia Fabijenna!

Ezt hogy érted? Hogy Dobott ki? Itt megjelenik az írásod.

Ja hogy kiléptetett a rendszer, ok. Javítom.

körfórum | Technikai | 2014-08-14 12:12    

Hi-hi-hi!

Ugye hogy tudod?

 
 

TITKOSÍTOTT INFORMÁCIÓK, ELHALLGATÁSOK

-információ elhallgatása, információ megtagadása, fizetni kell, hogy hozzájuss egy információhoz, adnod kell érte, hogy hozzájuss egy információhoz...

idemásolom, a ma reggeli e-mail-ünket Janival

 közben jókat mosolygok, hogy maga a honlap admin-JANI sem képes használni a körfórumot, így csoda ha mások sem tudják, merik... stb...

Hisz belőle teremtődött ez a felület, így az benne rezeg az egész honlapban.. sok ponton látszik is, hogyan hat ki, üt ki, vagy húz be igen érdekes dolgokat aszerint, hogy milyen tudattalan programjai futnak még a mélyben... 

Janit simán kiismerheti, és megértheti bárki, hogy miben van, hogyan működik jelen pillanatban, ha megnézzük a honlap szerkezetét.. persze ebben benne vagyok én is, amolyan szülő, terelgető, csiszolgatóként...

Ma reggeli titkos, zárt, e-mailben beszélgetés:

J: Szia

1. Kérlek írj arról mit beszéltetek Anikóval, hogy én is tudjak működni ezzel is.
2. -egy másik levelezésen belül: Érdekelne mit beszéltetek Anikóval. Kérlek leírnád, vagy beszéljek vele?
Sh: Ezek így elvileg, látszatra csak szavak. De mögötte ott van egy energia, ez:
 válasz: huhh... most egy kicsit hányingerem van tőled.. (vagyis a gyomrom körül éreztem egy erős kifelé húzó, csavaró energiát megjelenni...)vagyis érzem azt az energiát, amit a R-ben (testvér energiájában) is éreztem.. már megint ez az erős, akarom, húzom ki erővel, akarattal az információt.. amit akarok...
nem, nem mondok semmit, mert nincs semmi olyan, nem lehet összegezni, mert sok minden volt.. sok síkon..
 
J:Bocsáss meg érte.
Csak érdekel, de teljesen ok, ha nem lehet így összegezni, elfogadom.
Igen, tudni akarom, és minden erővel foggal körömmel szedem ki ami kell. Ez volt a megszokott az életemben, hogy minden infó lakattal van elzárva és úgy kell lefeszegetni. (titkos, zárt!!!)
Ne haragudj, megint szem elől tévesztettem a lényed. Most már nem fogok így működni.
 
Sh: Mi van?
Ezt írd le, milyen infókat kellett lakattal lefeszegetni foggal-körömmel?
Ezt rendesen írd le, bőven, érthetően.. valósan.. körbejárva.. hogy lássam egyben... 
 
J: Egyrészt vagy hülyének néztek és egyszerűen nem is méltattak válaszra a kérdéseim során.
Vagy ha valami szituációban kérdeztem akkor is csak ugyanazokat mondták el, amiket már tudok, és összetett válaszokat alig-alig kaptam.
Vagy meg sem hallották a kérdésemet egy-egy csoportos beszélgetés során, mintha ott sem lennék.
Szóval ezek után csak "agresszióval" tudtam bármit is kicsikarni.
Vagy pl a suliban kérdezni sem mertem egy idő után. Hamar meguntam és betörtem, hogy kérdezősködéseim után többnyire lebasztak és én voltam a hibás, szóval inkább kussoltam.
 
Az otthoni képes ismeretterjesztő könyveket meg százszor átbújtam de azok is olyan bugyuták voltak, hogy nem elégítették ki a kíváncsiságomat.
 
Amúgy meg gimis koromra nagyon bezáródtam és csak kontroll mellett éreztem biztonságban magam, mindent tudni akartam, hogy hová megyünk a többiekkel, mi történik, mi a menetrendje a napnak, stb... Ez már nincs bennem, de akkor még erre is ugye lezárnak az emberek. Akik lazábbak, azoknak természetes volt, hogy lesz, ami lesz.
 
Valahogy így.
Még nem állandósult bennem a tudat, hogy te nem vagy ilyen visszatartó. Hanem ha valami nem jön, az nem jön és kész.
Ez csak reflex volt nálam, de most már figyelek. Bocs.
 
Erre gondoltál?
 
huhh... ki érzi mi ennek az energiája, honnan fut a gyökere?
egyenlőre nem írok semmit, hogy kapjatok esélyt, hogy belőletek is kijöhessen, amit ti láttok éreztek ezzel kapcsolatban...
Aztán majd emelném tovább, magasabb, általános szintre...
 
 Sh: 
nézz rá a saját házadra, otthonodra, amit magadnak hoztál létre...
kíváncsi vagyok felfogd e ha nem mondom.. :)
J: 
Most ide lökődtem vissza, a "gyerekkorba" - ha így nézzük igazad van, most előjönnek ezek a részek.
 
A szülői ház-ra amúgy jellemző, hogy tele van szeméttel, lommal, a szobák is, udvar is. És nem találja az ember, ami tényleg kell.
Ezt az információra is át lehet vetíteni. Úgy kell mindent "idegből" keresni, kiszedni.
Most így ez ugrott be.
 
A szülői házra asszociált! Miközben azt írtam a saját házadra, otthonodra, amit MAGADNAK HOZTÁL LÉTRE...
a szülői házat nem Te hoztad létre, hanem az anyué, apué...
Hol van jelen pillanatban az egyetlen HELY a TÉRBEN, a VALÓSÁGODBAN, ami MAG-adból JÖTT LÉTRE, és így OTTHONODNAK TEKINTHETED?
(kíváncsi vagyok rá jön e, hogy itt írok a saját házában, és odarakom az e-mailbe neki, és rá néz e a saját házára, hogy ott van eredetiben, valósan az INFORMÁCIÓ!!!) hihihi... 
 
És közben GYŐZKÖDI Ő is, meg az Eredet-Testvére is a Szellemi Szülő APÁT, hogy miért nem jön be ide, miért nem vállal felelősséget a saját teremtésért, miért nem akar azonosulni a saját teremtésével, és kívülről GYőzködik APÁT (Beke Gábort), hogy miért hagyta el a saját, belőle és belőlem közösen megszületett HÁZUNKAT, OTTHONUNKAT, amit együtt hoztunk létre... hihihi... (egyre jobb móka)
 
körfórum | általános | 2014-08-14 12:10    

Kedves Jani!

Mi már egyszer dolgoztunk azon, hogy a kirekesztettség az csak egy tagadott hitrendszered, amikor a szobádban azt éreztem, hogy nyakon vernek, akkor megláttad, hogy mi az amin dolgoznod kell magadon.Kb 30 milliónyi bit információ kering körülöttünk és ebből a mi kicsike agyunk kb 30 bit infót tud felfogni. A többit ugysem fogod tudni  még akkor se ha kívülről próbálsz, kicsikarni infókat. Ami eljut hozzád azzal van dolgod.

Ölelés 

 
 
körfórum | Technikai | 2014-08-14 12:04    

Szia Drága Jani!

Már megint ez a fránya kirekesztettség! csináltam egy blogot, és kidobott, így nem jelentem meg a blogomban, légyszi old meg .

Köszike

 
 

    MEGÉRKEZTEM!

BLOG | 2014-08-14 11:43  

Sziasztok!

MEGÉRKEZTEM!

Amikor már nem tudod ki is vagy és miért azt a munkát végzed amit végzel, és már nem működik semmi az életedben, elindulsz visszafelé, egészen mélyen befelé, lefelé.

Persze ha van bátorságod magadban körül nézni.

Hát én ezt megtettem,TESZEM és fogom tenni.

Így jutottam el a jelenlegi 3 d-s illúziómból a saját egyedi képessségeimhez mag-omba.

Ezek felébresztéséhez Drága nénikém Shana kihagyhatatlan volt, van, lesz. Köszönet érte!

Már egy jó ideje azt érzékeltem, hogyha bárkivel, vagy bármivel fizikális kapcsolatba kerülök, szinte egybeolvadok vele, és a rezgéseit átveszem, összehangolódok eggyéválok vele és megfogalmazódnak szavak., mondatok ,érzelmek," gondolatok".

Shana-nak van egy kanapéja, ami a szeretet terében rezeg, és ha azon csücsülsz, képes vagy úgy önmagadba tekinteni, hogy nincs dráma, csak a valóság és megtapasztalod ön-mag-adon belül a harmóniát, a szeretetet. Amikor Shanánál jártam energetikailag végigjártam a lakását és megnéztem, hol van olyan rezgés ami miatt még nem tud elköltözni.

Találtam két szobát, ahol a rezgést át kellett transzformálni.

A szobák rezgése a bennük lakó egyének rezgései miatt olyanok, amilyenek.

Természetesen az ágyak is visszarezgik, hogy milyen érzelmekkel élik az emberek az életüket.Hiszen ahogy bent úgy kint.

Felébredésem folyamatában,ahogy magamon dolgoztam, megtaláltak emberek és egyénenként segítek az átfordulásban.

Ami a vicces, hogy ahogy felmondtam a 3d-s munkahelyemen az egyéni beszélgetések csoportossá váltak és nem általam tervezve. Csodálatos amikor egyszerre dolgozhatok több emberrel együtt és ahogy együtt rezgünk. Ilyenkor nincs én vagy te, hanem én és te, mi így együtt.

És még valami érdekes dolog, nem is tudtam, hogy ezt is tudom, egy barátnőm lakás vásárlásba bonyolódik, és felhívott, hogy átküldene képeket a lakásról, amit megvenne, nézzek rá, hogy szerintem milyen. Megnéztem a fotókat és energetikailag éreztem, hogy melyek azok a helysegek, amelyeket okvetlenül át kell festeni és melyeket kell átrezgeni. Még azt is tudtam, hogy a tulajdonosok külföldön élnek, ez fura volt mikor rákérdeztem, de a barátnőm akkor még nem tudta, csak amikor elment megnézni a lakást, akkor mondta neki az ingatlanos. 

Hát most  ezt teszem be a közösbe 

Ölelés mindenkinek

 

 
 
1 db hozzászólás
körfórum | általános | 2014-08-12 12:31    

Sziasztok!

A testi tünetekhez még annyit hozzátennék, hogy hányás, hányinger, de a legerőteljesebb a hasmenés, a nőknél, és előjöttek a béldaganatok, azoknál, akiknél fordul a gyerekük.

Ölelés mindenkinek

 
 

 Itt a fizikai időben vagyunk elvileg, de mindegy mikor csatlakozol bele, az adott indító hullám időpillanatában leszel egyben, összeadódóban, bármikor is csatlakozol bele. 

"2014. július 31-én Varázsló napjával indítva a --- Családfa --- történetén pörög majd az új hullámvarázsunk. 
Érzésem szerint Shana szív melege az egybe tartozókat gyűjti a SzívTudat Központba. M.J"

Az alábbi anyag három hanganyagot tartalmaz. Kérünk Titeket hallgassátok meg a mai nap folyamán egyben, egymás után.

Így adjuk össze hozzá a szívünket és tudatunkat, hogy létrehozzuk a szívteret, és az indító lökést.

 

 1. Augusztus 2. Új kezdet

Első hanganyagokhoz megértés, miért nem sikerült az együttműködés:

Atlantisz elbukásának oka és energetikai érzete Fabijenna-Andrea által átadva: 

"Ha megkülönböztetitek egymást nagyobb veszélybe kerültök ti is és Atlantisz is, mint az valósan mutatkozik. A te vagy én azt jelenti, hogy a szeretet energiáját átveszi a félelem energiája. A kettő együtt nem lehet valósan.
Shana írok és remegek, és látom, hogy állok a hajó orrában és tűnnek el az emberek a tengerben és ömlik a könnyem."

Kérlek hallgasd meg a következő hanganyagot, hogy bejuss a saját Belső-Teremtő-TŰz-Magodba

 2. Vissza a forrásba

"A Mag Lélek család azért vállalt tetszhalál állapotot, hogy az "utolsó" időben felébredve Jézus IGAZSÁGÁNAK oldalán tapasztalt, edzett EMBER-SZELLEM-LÉLEK- TESTként vállalja szolgálatát. 
A genetikai és ősi mintázatokat a szellemcsaládoktól hozzuk, és már a fogantatáskor hozzákapcsolódunk a fizikai test ANYAGBAN megnyilvánuló minőségeihez, ami befolyásolja a vállalásunk elvégzését. Ebben a testi minőségben válhatunk EMBERRÉ, ISTEN-EMBERRÉ, TÁRSTEREMTŐVÉ. Az Isten Önvalója általunk fejlődik, mert minden gondolat-szó-cselekedet ok-okozatát át- és megéli velünk és bennünk a FORRÁS SZENT SZELLEME által. A fejlődésben kihagyhatatlan anti-Krisztusi úton a teremtmények szűrőkön mentek át azért, hogy megkísérthetetlenek legyenek, kősziklákká váljanak. Azok, akik végigjárják ezt az utat, és esküt tesznek isteni önvalójukkal arról, hogy késznek érzik magukat a JÉZUSI FÉNY EREJÉNEK megtartására, olyan FELSŐBB ÉN BEAVATÁST kapnak, ami szellemcsaládi útmutatásként rendelkezésükre áll: az Apa az önazonosság mintájával, a Fiú a gondolataival, az Anya az érzelem testével, a Szent Szellem az anyagban megnyilvánuló lélek minőségével. M.J"

 

Megértés a teremtés hullám indításához, ezt olvasd el kérlek:

Teremtési Hullám:

1. napja 07.31. : Mi a CÉL? : A Megyünk Haza Mind, Egyben, Összeadódóan az 5.dimenziós Szív-Kristály-Minőségünkbe.

2. napja 08.01.: Kihívások: A közös Teremtés egyéni része, magatokban, egyéniben, mindenki a saját egyedi rendszerét bontja, ellentartások feloldása, beakadások oldásának tudatos szándéka. elég a Tudat Tiszta Fényével végig pásztázás, és már el is tűnik, hiszen ahova bevilágít a Tudat Tiszta Fénye, ott nincs többet árnyék, eltűnik abban a pillanatban. Ezért semmi msát nem kell tenned vele, csak amit már tudsz engedni, hogy ráláss, és meg van a megértés belőle, már el is tűnik.

3. napja 08.02.: Hogyan Szolgálok?:

III. Közösségeket összetartó erők. Mikor ki, mit és kit szolgál?

4. napja 08.03. Milyen formát adjak?

Megengedés! A Forma magától mutatja meg magát. Az következmény, még pedig az összeadódott energiában benne van a forma, amivé majd válhat. A mi dolgunk csak a rácsodálkozás, és élvezése a megnyilvánulás módjának!

 3. Megértés utáni Megérkezés érzése

Ebben a hanganyagban a hazaérés érzésbe tudsz belehangolódni, ami Shana Mag-Szívében már Élő Energia, ami által Te is emlékezhetsz erre az érzésre.

És akkor induljon a Teremtés Hullám indítása a Belső-Teremtő-Tűz-Magotokból, indul a hullám...

Rakd hozzá a Magod ha jössz haza Te iswink 

 

Szeretettel Shana és Jani-Nama’Ba’Ronis

hozzászólás | 2014-08-02 11:25    

Sziasztok!

Beteszem a közösbe a folyamatot amiben vagyok. 

Nekem van (még) 3 d-s munkahelyem, ami egy angol cégen belül működik. Nem dolgoztam 1 hetet, és tegnap amikor bejöttem dolgozni, megszüntettek egy ajtót, amin ki és be lehetett járni, a főbejáraton kívül.

Így egyetlen egy bejárat és kijárat maradt, a főbejárat. A dohányzót is meg szüntették kívül, így azt is belülre helyezték épületen kívül de területen belül. 

Sok biztonsági őr dolgozott nálunk, de már csak 1 dolgozik naponta.Ja és tegnap egy hatalmas vihar  volt a környéken.

Ez a változás a munkahelyemen a tegnapi nappal vette kezdetét.

Shana! Elég rendesen beindult a folyamat. Bomlik és bomlik és bomlik a rendszerem. Már látom mennyire én tartom fenn ezt a képet. 

Ölelés

 

 
 

Sziasztok!

A Merci által elindított kérdés sorhoz, feltettünk egy hanganyagot,

http://szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=2173038767092

 

és a hanganyag alatt ott van a MEGÉRTÉS-t szolgáló gyakorlatias magyarázat.

Olvassátok el, hallgassátok meg, és ha ezek után van még kérdést, azt akkor tegyétek fel.

Pár napig nem leszek net közelben, de azt hiszem bőséges információval vagytok ellátva, amivel lehet magatokban szépen haladni.

 

Derűs hétvégét Mindenkinek!

 

Shana

körfórum | általános | 2014-07-09 15:06    

Sziasztok!

Shana hála és köszönet wink

Szeretlek.

 
 

Szia Merci!

Kívülről azt látom, hogy ha valamiről nincs teljes információd( nem ismered egészében a történetet) akkor az bekapcsolja nálad a kevesebb vagyok effektust, nem vagyok a részese valamilyen történésnek, így hiszel valamiről valamit, és bejön az ítélkezés. Az én meglátásom szerint semmivel nem vagy kevesebb és több senkinél(Egy-ek vagyunk).Bízz magadban:-)

Szeretettel

körfórum | általános | 2014-07-04 12:21    

Na most akkor még valami átjött az imént, hozzáírhatom, hogy bennem is. Na akkor most ez is feljött.

Köszönöm Merci, hogy ezt így meglátattad velem.

 
 

FELHÍVÁS MINDENKIHEZ AKI MÁR REGISZTRÁLT!

ITT VAN A FELADAT,

LEHET GYAKOROLNI,

HOGY KI AZ A VALÓDI SEGÍTŐ MINŐSÉG,

AKI PONT A MERCI FÖLÖTT VAN NAGYJÁBÓL 1-2 KOLLEKTÍV TUDATI "EMELETTEL",

ÉS FELISMERI HOGY MERCINEK MILYEN  SEGÍTŐ INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE 

MILYEN TUDATI INFORMÁCIÓK HIÁNYOZNAK A RENDSZERÉBŐL:

 

Merci kérdése a KÉRDÉSEK-VÁLASZOK menüpontba írta,

a kérdés és így szól:

"Kedves Shana, a hanganyagokban beszélsz a Tündérkertől, és hogy az a te alkotásod volt. Amit nem értettem, hogy mikor, és miről szólt? Ebben az életben? Vagy előzőben? Vagy lehoztad és ebben az életben akartad megvalósítani, de nem sikerült? Nem ismerem az előzményeket. És a zaklatottságot bizony a te hangodból éreztem, amit bennem bekapcsolt az az együtt érzés volt. Hangsúlyoztad, hogy más is magáévá akarta tenni az ötletet, de ez a tiéd, és te ezt lezártad. Neked (volt) fontos a Tündérkert, engem az előzmények és a körülmények érdekelnek, mert nem értettem, mivel példálózol. Persze, ha nem fontos, nem baj, ne oszd meg velem. Nem elemezgetlek, sajnálom, ha ez a pár mondat számodra félre érthető volt, kicsit most úgy érzem, mintha kardoznál velem. Elolvastam, amit írtál a meditációk előtt. És talán jobb lett volna, ha nem osztom meg veled, hogy mivel foglalkozom. Mert most én AZT ÉRZEM, HOGY EMIATT ELŐÍTÉLETES lettél velem. Ha pénztáros lennék, gondolom eszedbe nem jutott volna, hogy elemezgetlek. :( Azt írtam csak, hogy mit hallottam ki (ez persze rólam szólt), bekapcsolt az együtt érzés, de egy szóval sem mondtam meg, hogy mit érzel. Örülnék, ha ez oda vissza működne. Örülök a tanácsaidnak, nagyon nagy szeretettel fogadom, biztos nem mindig örülök majd egy-egy megjegyzésnek, de a későbbiekben majd csak javamra válik. Szeretettel Merci"
 
A SzívTudat Központ lényege, hogy én mutatom a legmagasabb perspektívát,  és tartom is azt, hogy ne csússzunk el a valós iránytól.
 
És a lényeg, hogy mindenki egyszerre dolgozik magán a hanganyagaim által, és az írásokon keresztül, és közben segít a többi társának, akiről felismeri, hogy milyen információra, és segítségre van szüksége.
Ez a SzívTudat Központ egyik feladata, és ezzel egy időben ahogy bontódtok, a másik oldalon a valódi, egyedi értékeitek meglátása egymásban, és azok erősítése. 
Ezt nem én csinálom veletek, hanem TI fogjátok csinálni EGYMÁSSAL, én csak támogatólag vezetem, és mutatom, hogyan lehetséges ez számotokra is egyre inkább. 
 
Kérdésekre úgy tudok és fogok válaszolni, ha annak mindenkire nézve van általános tanítási célzata.
 
 
 
Aki érti és érzi, hogy ezért van itt, amire ez a felület született nektek, akkor lehet kezdeni a gyakorlást.
 
 
Feladat:
1.
Iderakom ismét az alapábrát, ami alapján mindenki belőheti magát, hol is van, hol tart magában, és mennyire van kifordult tudati állapotban, hogy aztán egyre inkább azt is felismerjétek mások hol vannak, és milyen tudati kifordult állapotban vannak még, és ott vajon mire, milyen segítségre van szükségük.
 
 
 
2. És lőjük be a Teremtő Tudat Fázisok szerint is, hogy vajon hol is lehet:
 
 
 
 Sh
 

 

körfórum | általános | 2014-07-04 09:24    

Szia Merci!

Kívülről azt látom, hogy ha valamiről nincs teljes információd( nem ismered egészében a történetet) akkor az bekapcsolja nálad a kevesebb vagyok effektust, nem vagyok a részese valamilyen történésnek, így hiszel valamiről valamit, és bejön az ítélkezés. Az én meglátásom szerint semmivel nem vagy kevesebb és több senkinél(Egy-ek vagyunk).Bízz magadban:-)

Szeretettel

 
 
körfórum | általános | 2014-07-03 19:31    

Sziasztok!

Shana a vissza a forráshoz hanganyag kishíjján szétégette a hátam és a mellkasom. Úgy érzékeltem, mintha belülről jönne a hangod. A legmélyebb belsőmből. A másszunk ki a levesből 1. anyagban, rendkívül zavart elsőre a retardált kifejezés. Nem igazán értettem, hogy miért, majd meghallgattam mégegyszer és akkor nem is figyeltem arra amit mondasz, hanem inkább a hangrezgésed jött át, és egyszer csak megjött a válasz. Nyilvánvalóan nem okoz meglepetést, hogy jóapám, hogyan nevezett gyerekkoromban, és milyen véleménnyel volt rólam, mert lánynak születtem, és rendkívül rondának mondtak születésemkor, mivel elég termetes méretem nem nagyon akart elférni a szülőcsatornában és a testem úgy döntött, hogy majd az orrom segítségével csinál helyet, így az szülés közben benyomódott. Így szinte orr nélkül jöttem a világra, ami aztán kb 3 hónap múlva előjött az arcomból.  Az a vicces, hogy most is ahogy írok ég a mellkasom. Most ennyi jött ki belőlem, hálás vagyok, hogy tavaly elirányítódtam a szívközpont honlapodra.

Köszönöm, hogy velem vagy:-)