életfilm | 2014-08-14 09:03  
1975.06.24.-én születtem 3. leány gyermekként. Mint kiderült teljesen másként éltem át és mondtak el dolgokat amik történtek a családunkban. 6 éves koromig imádtam édesapámat aki elöttem egy részeg pillanatában (?) elverte anyámat. Utána bezárkoztam, lettem szemüveges. Első osztályban kíváló tanuló voltam, osztály első, de sajnos abból az iskolából átkerültem egy másikba ahol egyből a leggyengébb lettem. SZületési nevem (Kövér Olga Ilona) rengeteget csúfoltak ami nyomott hagyott bennem. Szerencsére gyorsan eltelt és tanulmányaimat édesanyám nyomására egészségügyi szakközépiskolában folytattam.
Dolgoztam fogorvosi asszisztensként 4 évet, jelenleg foglalkozás egészségügyben tevékenykedem asszisztensként a rendőrségen.
Édesapám alkoholista volt, édesanyám örökké ideges, szorongó, aggódó. Sosem tudtam megfelelni neki, s mint kiderült teljesen más ember mint akinek mutatta, mutatja magát. Érdekből, a pénz miatt, születtem és "csak" lánynak, az orvos mondta anyámnak az 1. lány születése után, hogy belehalhat ha még vállal gyermeket és még ketten születtünk.
ALig vártam, hogy férjhez menve elköltözzem és nevet is váltottam. Sajnos örök elégedetlenségemben elváltam egy új szerelem reményében, mely mint kiderült hazugság volt.
Sajnos a kötelék melyet elvágni szerettem volna (anya - én) folyamatosan fogott.
Visszanézve mindig is visszahúzódó, csendes gyermek voltam.
2007-ben kezdtem az ezoteriával foglalkozni, majd a Titok c. könyvvel folytattam és valahogy egyre jobban beindult a folyamat. Emberek, könyvek, tanfolyamok.
Jelenleg megtaláltam lelki társam, igaz barátokkal közös célért teszünk, lányom a világ legnagyobb csodája 15 évesen kilóg a mai gondolkodásból.
jelenleg szétesőben van minden körülöttem, testi tüneteim erősödő menstruáció, megfázás szerű gyakori panaszok, állandó fáradtság érzet.
Jelenleg a magyarság érdekel. Nemrég találkoztam az Arvisurával amit tanulmányozok és a rovásírással is foglalkozok.
Változás előtt állok én is minden szempontból és már nagyon nyom, hív a lelkem és én rajta vagyok.
Röviden egyenlőre ennyi.