életfilm | 2014-08-12 17:55  
Iskolák
Zenei alapfokú iskolába jártam. Rögtön zeneiskolába is irattak. A tanárok ajánlották nekem a hangszert, nem én választottam. Középiskolát teljesen zeneművészetiben jártam ki, és egy évet még egyetemre is jártam.

Család
Kis családi életet éltem meg, lévén, hogy máshonnan származunk. E mellett édesapám apja a háborúban el kellett hagyja őket, mert izraeli volt. Édeasapám már nem él.

Spiritualitás
Édesanyám közvetítő szerepével korán elolvashattam spirituális könyveket. Annak köszönhetem, hogy nem tiltott el, rám hagyta, mit olvasok. Egészséges életmódot egyáltalán nem tudtam megvalósítani, akkor még. Ez frusztált is. 18 éves szülinapommal jelentkeztem egy indiai mesterhez, és "elfogadott". Ez volt a szembe nézés elkerülése.:) Cölibátus, önfegyelem stb. Pár év múlva felesődött az elnyomott énem, és éreztem, hogy nem élem meg magam. Azóta még nem teljesedett ki a szenvedély, de mégis közelebb vagyok hozzá. A mester előtt és alatt is csüngtem a shaumbra közvetítéseken. Mindent megtudtak fogalmazni számomra. Én akkortájt nagyon befeléforduló voltam, nem tudtam megfogalmazni az érzéseimet.

20-21 évesen megérintett a magyarság sorsa is. Voltak események, amik támogatták és erősítették ezt a hívást.

Jelen
Azóta, próbálok hivatást találni (kitalálni), közben szakmát tanulok, ami annyira nem üt el a vonzódásaimtól. Ez a szociális gondozó tanfolyam.

Nagyon gyorsan haladtam előre olvasmányokkal, erős belső vezetésem volt, felső védelem alatt is állhatam :) (ki nem?). Most gyengült az intenzitás, néha, kicsit visszafelé haladásnak tűnik, ami persze megijeszt. Nyilvánosan vállalom, hogy haladás nem is alapozódhat konkrétan semmire, mindennapi gyakorlatokat nem végzek. Mondhatni, tantrikus az ösvényem, ami jön, azzal foglalkozom. Sikerült stabilabb lelkiállapotban lenni a mindennapokban. Ezért sokkal tisztábban észlelem, mikor eltölt egy nyomasztó energia. Csak, soká szokott leesni, hogy elő kell venni egy tisztító techikát.
Még annyi, hogy a női oldalam, szerepem elfogadásával, megélésével foglalkozom. Ezt nem kaptam meg anyámtól, és ő sem anyjától.

Köszönöm Shana! Olvastam több írásod.