SzívTudat Központ - Kristály könyvtár Információs csomag Kódok 1.

Kristály könyvtár Információs csomag Kódok 1.

                  hangfelvétel |  
 

2016.10.22.

Nyílik a Kristálykönyvtárunk!
Eredet emlék TÁR, tudások, információk magadhoz vétele, nyílnak az 5.dimenziós TESTI- ÁTALAKULÁSHOZ szükséges Kristály KÖnyveink, információink, egyelőre azok reprezentánsai számára, majd a későbbiekben, ahogy egyre többek dolgoznak majd vele, egyre több ember számára lesz természetes módon elérhető 
ALAP JOGON, hiszen ez MINDEN EMBERT ÉRINTŐ ÁTALAKULÁS INFORMÁCIÓ!

Ebből nem lehet megélhetési bizniszt gyártani, nem lehet kisajátítani, másoknak haszonelvű módon értékesíteni, és spirituális biznisz iskolát létrehozni belőle egyéni érdekek mentén.

Kezdjétek szokni ezt az információt így is!
Miért kérhetsz mégis a társaidtól ezekkel kapcsolatban pénzt, az átmeneti időszakban?
Javaslat, hogy a természetes, pénztől független energiaácserét, együttműködést gyakoroljátok egymás között bármilyen formában kitágítva, és akkor adjatok egymásnak a figyelemért, és az időtökért pénzt, ha úgy érzed semmi más annál értékesebbet nem tudsz magadból adni, hozzáadni magatokhoz.
Azt is tudjátok, hogy amikor átadtok információkat, energiákat, tudásokat egymásnak, mivel ezek még azok számára is újak, akik adják, ezért valójában Ti, akik elvileg kapják ugyan úgy segítitek az egyre tisztább előhívását, azt hogy egyre valóságosabbá váljon minél többek számára és EGYENRANGÚAK VAGYTOK BENNE, hiszen akitől látszatra kapjátok, Ő is veletek együtt halad, általatok!!!
Hiszen ezt EGYÜTT TEREMTJÜK!

Ezennel figyelmeztetek is mindenkit, aki az eddig előhívott, az ÁTMENETI FÁZISAINK részeit hvta elő, és eddig iskolákat csinált belőle, többek között Reconnection, Mátrix Energetika, Théta, Acsess Bars, és az összes átmeneti segítő technika ami az elmúlt 20-25 évben beszülésre került, és még nem évült el, mert bizony már sokat be is kéne belőle zárni, mert túlhaladtunk azokon az átmeneti fázisokon kollektíven, tehát MOST nem fogunk abba a hiába esni, hogy újabb téves, bórtokviszonyos, gurus iskolákba rögzítve beragasztjuk az információt, megrekesztve vele, általa teljes folyamatot, hamarosan kiírásra fognak kerülni azok az átmeneti segítő technikák, amik már beolvadtak közben, és valójában a KOLLEKTÍV STRUKTÚRA KÓDOKBAN összegzően, a teljes spektrum kiírása megtörténik általa.

Indulás!

szeretettel

Judit Shana Pásztor

 

2016.10.22.

Több mint egy éve szakítottuk át a mátrixot a kozmikus nullapontig hangfrekvenciákkal és lettek a hangfrekvenciák struktúra kódokban is leírva.

Eddig piszkozatként volt itt fent, de közben most látom, mégis 221-en mégis meghallgatták, ennek ellenére valahogy látható volt számukra..

Aki nem ijed meg attól, hogyan dolgozunk ÉLESBEN, VALÓSAN, hogyan történik HANG Kódokban az információ behozása, majd leírása annak számkódokban, azoknak ezek után nyíltan merem ajánlani, hogy hallgassa meg maga miatt..

Most a hetekben járt itt egy eredet társam, Ambarees minőség, akinek lejátszottam, és közben tartottam hozzá neki az energiát. Egy másik eredet testvérével együtt voltak itt jelen, amolyan pozitív-negatív kozmikus eredet kiegyensúlyozás történt köztük. Ebben a térben ahogy a hanganyagban a NULLA pontig ÉRÜNK fel, az alatt azzal egy időben, az Ambarees lány egyre mélyebbre tudott merülni, le egészen nagyon mély TUDÁS EMLÉKTÁRÁIG:

Vagy mondjam úgy, képes volt elérni azt az eredet csomagját, ami a kollektív átalakulási időszakban fontos

TELJES CSONTSZERKEZET ÁTÍRÁS TUDÁSTÁR KÖNYVET tartalmazza.

Az Ambareesek Misztikus Gyógyító Szellemi Tűz minőségek, vagyis a gyógyító tudás birtokosai Shana minőségemmel együtt.

Ez most jelen pillanatban egyetlen Tudás Könyvünk ami a 12 DNS-es Fénytest Átalakításában fontos, ez az alap váz, a csontszerkezet, csontszövet.

Ezzel a tudatossággal javaslom, hallgassátok meg a hanganyagot, és ha esetleg úgy éreznétek, hogy bármi nyílik általa nálatok, akkor azt FELTÉTLENÜL CSATOLJÁTOK VISSZA, szóljatok, hogy megnézhessük, vagy segíthessünk benne, vagy tudhassunk róla, hiszen ezek olyan behozott EREDET INFORMÁCIÓ RÉSZEINK ami részekben van nálunk, és ha valaki elbagatellizálja, elhitetlenkedi, eltitkolja, vagy szimplán csak ellentart neki, akkor az a rész a TELJES ÁTALAKULÁS fázisából hiányozni fog a KOLLEKTÍV EMBERISÉG szintjén, hiszen eredetben nincsenek másolatok!

Mindenki, aki it van, FONTOS? megismételhetetlen és VALAKI a TEREMTÉS EGÉSZE SZEMSZÖGÉBŐL mint RÉSZ!

Aki a közelébe kerül ennek az információnak, és nem csak spiriegó kíváncsiságból, hanem erős belső hívásból, késztetésből, annak bizonyára KOLLEKTÍV OKA VAN!

Ezzel a tudatos felelősséggel hallgassátok, és figyeljetek a belső hangra magatokban közben!

 

Köszönjük Minden eredet társunknak a valós eredet szintű együttműködést Mindenki nevében, hisz ez minden embert érint, érinteni fog aki a testi átalakulást választotta lélek szinten.

 

Bekötés a Nulla pontig

 

999973333210

55593 3300139754420

55439200

55312

337929

12 11 16 23 98 137

63591387396

5559376352

8319

6352283298

39527312

831256 732 563 12

0

 

 

az eredeti, munka anyagot aki hozzászokott, ismeri a kinyitás munkamenetét, és jobban esik neki az eredeti hanganyaggal dolgozni, mint a kifelé általánosan felmondottal itt érheti el:

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=8125738421471