SzívTudat Központ - másszunk ki a levesből 1.rész (avagy a régi rendszerből az újba)

másszunk ki a levesből 1.rész (avagy a régi rendszerből az újba)

                  hangfelvétel |  
 

Poláris anyag 

Nemzeti tudatsíkú, kollektív tudati és lélekevolúció poláris mérlegének bemutatása, a szocializmustól, mostanáig.

Záró akkord kivetülés:  Hősök tere Omega Koncert, Orbán Viktor 25 éves ciklus bezárása. A mandátum lejárt. 

Mivel itt poláris információs sávban vagyunk, a szókészlet, a fogalom tár is poláris, ami két irányból fog hatni rátok, egyik oldal aktívan használja, a másik oldal pedig elhatárolódik tőle. Lehetőségetek nyílik ezekről a poláris megítélés információkról tudatosan leválni és a mögötte lévő egyedi érzelemtestekben aktiválódó érzéseket kifüstölni magatokból :)

Mivel ebbe a tudatsíkba kötve minden mérlegben történik, így javaslom, hogy becsukott szemmel lássátok belülről a két karú mérleget magatokban, aminek Ti vagytok a középpontja, és a két karotok a két végpontja. Ebből a belső nézőpontból hallgassátok végig a felvételt

Ahol nem tudja követni az elmétek, ne akadjatok fenn rajta, mint egy kis buckát ugorjátok át egy mély levegővel.

 

az egyedi bekötődéseitek felismeréséhez megértés egy párbeszéden keresztül:

 

 Hogyan vonjuk ki valamiből valósan az energiánkat?

Orbán Viktor és a 25 éves teremtési ciklus zárása

 

G:

remélem, én már rég kivontam belőle az energiáimat....meg ebből az egész bolhacirkuszból,amit itt rendeznek...

Shana:

nem,  nem!

Akkor vonódik ki az energiád végérvényesen valamiből, ha TUDATOSAN végig pásztázod magadban, egészen a kiinduló pontjától, az összes érzéstartalommal.

Ha az összes érzéstartalom és információ megvan, és már tudsz is anélkül élni, mert már tudod is mit és hogyan fogsz ahelyett csinálni, ha nem lesz számodra O.V. és az általa, mint reprezentánsunk által létrehozott egész rendszer, akkor tudod bezárni magadban, és visszavenni a bele kihelyezett bizalmadat, elvárásaidat, és a rá bízott feladatot.

Lásd: vállalkozás, adó, számlázás, bank, biztosítások, tb, nyugdíj, közigazgatás, külkapcsolatok, rendfenntartás stb.

Ha ezt képes vagy végigfuttatni a saját életedben, megnézni, hol kötődsz a rendszerbe, és hol helyezed ki a bizalmadat, vagy hol adod át a hatalmat magad felett, vagy hol hárítod rá mint vezetőre a felelősséget, hogy bizonyos dolgokat fenntartson neked, helyetted, akkor szabadíthatod fel őt, aki addig muszáj, hogy tegye helyetted. 

 pl Egyetem a gyerekednek, orvos-kórház, ha félsz, hogy még lesz ilyenre szükséged, biztosítás az autódra, vagy a házadra, stb. (futtasd végig)

 Ha ezt mind tudod, hogy mit fogsz ezek nélkül és hogyan, na akkor vagy képes kivonni belőle az energiádat, mert ha már nincs szükséged rá, akkor már csak üresen fog ott neked állni, feladatok nélkül.  De amíg te látod el feladatokkal, addig neked szükséged van rá, akár mennyire is úgy csinálsz, mintha nem vennél róla tudomást.

 Te addig tartod. Érted van, téged szolgál, magad helyett.

És mindenki tartja addig, amíg szükségetek van rá, magatok helyett.