SzívTudat Központ - Munkából felszabadulás 2. + Fog kódhoz összegző információk, energiák összegzése
 

1. Munkából való felszabadulás 1. rész hanganyag Kundalíni és a tudás szintek. Honnan szerzed az információt, és a tudást?

2016.09.07
Hanganyag:
 
Megértést, és valós, ÉLŐ energetikai transzformációs segítséget adja Shana gyógyítás csatornája és transzformáló energiáim által, ami a hangfrekvenciákban, és a bennem már élő megoldási kulcsok által benned is fordulhat.
 
A teljes jegyzet információ magyarázat, ami alapján a hanganyag készült, a jegyzetet kiegészítendő, a címre kattintva éred el.
 
A Munkából felszabadulás 2. rész-ről szól a hanganyag első része, és most itt egyben folytatom, szétvágás nélkül speciálisan a Fog-struktúra kódokhoz kapcsoltan már az egész fogorvos ipar eddig ismert munka módja alóli felszabadulással, egészen az új fog-struktúra kódokig.
Nagy erős anyag, legalább annyira, mint 2 évvel ez előtt, mikor elindultak a hanganyagok belőlem, általam, rajtam keresztül és sok poláris információt kellett egybe húzni, ezért jó nagy energetikai kilengése volt a hanganyagoknak.
Most még nagyobb spektrumot húzok egybe, tartok meg, nyilvánítok meg,  és zárok és összegzek, ezért itt már bizony egészen a poláris legaljától egészen a kozmikus eredetig járjuk be a teljes spektrumot többször, több hullám körön, és nagyon sok információt érintve.
Javaslom mielőtt hozzáfogsz, olvasd újra el használati utasítást, ha még nem ismernéd ezeknek a hanganyagoknak a hatását, és nem értenéd még a működését, és csak utána indulj el vele.
Javaslom a Munka és Kundalíni szintek jegyzet elolvasását előtte, és az 1. rész hanganyagot is meghallgatni (na meg javaslom az összes eddig hanganyagot amit itt fent találsz visszafelé meghallgatni, ha még nem ismernéd, mert nem nagyon fogod tudni, hogy mi is ez az egész amibe belecsöppentél, aminek valójában a vég záró akkordjaiba csatlakoztál bele esetleg).
 
 
 A hanganyagban erre a részletre hivatkozok a végén:
 

Valkai Anita fordítása:

Sabine Sangitar Wenig: Az Eredetnevek könyve (4. Fejezet- Az eredetnév minőségei - Részlet: )

"Mi van, ha a betűimben nem találom meg azt a képességet, amit éppen élek?

Ha a hangjaidban nem találod meg például a gyógyítás, vagy a csatornázás képességét, az még nem jelenti azt, hogy ezért azt nem is tudsz. Minden ember magában hordozza azokat a mindent magában foglaló isteni képességeket, mint pl. a gyógyítás, a csatornázás, az energia emelésének képessége, a fénnyel teli energiák hordozója a föld számára, vagy azt, hogy a fény követe. A betűk (hangok) csak a te egyénre szabottan speciális képességeidet jelölik meg. Ennek így is van értelme, hiszen képzeld el, ha csak azok az emberek érnék el a szellemvilágot, akik a csatornázás képességével rendelkeznek. Természetesen minden ember rendelkezik az összes képességgel. Erre rá is mutat a szellemvilág mindig újra és újra. Az is előfordulhat, hogy az, akinek nem a csatornázás a speciális képessége, ennek ellenére jobban csatornáz, mint valaki, akinek a csatornázás a második betűjében rögzítve van. Ez amiatt van, mert a szellemvilág a szándékot mindig a fénytestben látja.

Így lehet az, hogy ha valaki csatornázni szándékozik és ezt mindig újra világosan kifejezi, a szellemvilág meg fog nyitni benne egy csatornát, és energiákat folyat be rajta. Ha a csatorna energetikailag felépült, akkor természetesen üzeneteket is fognak közvetíteni rajta. Fordított esetben azonban, ha az ember ugyan hordozza a csatornázás speciális képességét, de nem mutat szándékot ennek a képességének a bevetésére, akkor bizony visszatartják az energiákat. És ez természetesen minden más képességre is vonatkozik."

 
javaslom a végén levezetésnek meghallgatni: