SzívTudat Központ - 14963 Akarat -emberből a Szív-Emberbe megértés 1.rész Az Új Játszótérre mit vihetsz tovább! Nő-Férfi kiegyensúlyozás, Anyag változása stb..
 

Eszköztelenedés, Anyagtalanodás Megértése

-Az eddig is mert anyagi minőségektől függetlenedjünk.

Mit jelent ez?

Nem azt jelenti, hogy veszíts el mindent, olyan formában, hogy tedd magad nullára, és ne legyen semmid. Az anyagtalanodás azt jelenti, hogy amit eddig úgy értékeltünk magunkban, hogy attól valami a valami számunkra, hogy minél sűrűbb, minél több belerakott anyag által teremtett eszköz.

Ez értékelődik át és bomlik le, mert egész egyszerűen AGYON NYOM!

Minél sűrűbb egy teremtett eszköz körülötted, minél nehezebb, minél nehezebb megmozdítani, arrébb tolni, ha meghaladja a te saját fizikai erődet, hogy megmozdíts egy saját eszközödet, ami körülötted van, akkor az bizony nem kompatibilis veled. Ahogy egyre inkább rezgünk fel, egyre magasabb frekvenciákra, a körülötted levő tered, házad, bútoraid, autód, és az összes használati eszközöd egyszerűen nem lesz veled kompatibilis.

A jelenlegi fizikai tereinknek, tárgyainknak van egy határa, amíg tudnak veled együtt feljebb rezegni, de amiből képződtek, amilyen sűrű anyagból jöttek létre, egész egyszerűen nem tud veled egy idő után tovább emelkedni a tárgyaid rezgése. Ez meg fog rekeszteni, majd ahogy egyre jobban tágulsz, és egyre finomabb lelki és szellemi frekvenciákba, minőségekbe kerülsz, ez által a tested is változik, muszáj veled együtt alakulnia, akkor bizony a tereid, amik a korábbi verziódat fogták közre, azokban nem fogod magad jól érezni, nem bírod elviselni tovább. Úgy fogod érezni összenyom, kikészít, hogy nálad nehezebb, sűrűbb, valójában durvább.

Azt érzékelem, magam is jelen pillanatban, hogy szétfeszíteném ezt a házat amiben vagyok, kiraktam a térből minden olyan bútort, amit nehéz mozgatni, ami meghaladja az erőmet, mert olyan érzésem van tőle, hogy nem férek el a saját teremben, és lemerít, elveszi az erőmet, hogy ezeket a nehéz, régi, sűrű anyagi eszközöket mozgassam magam körül. 

Hallgasd meg a hanganyagot, és még inkább megérted, hogy ez egy természetes folyamat, hogy egész egyszerűen le fog bomlani körülöttük az eddig ismert terünk, mert nem tud velünk együtt tágulni. Most eszembe jut egyrészt a Lomtalanításos írásaim, itt van hozzá egy újabb magyarázat, hogy miért is  lomtalanítunk fizikai szinten is, másrészt eszembe jut az a sok eladó régi struktúrájú ingatlan, amit feltérképeztünk, láttunk a tavalyi nagy országbejárás alatt, hogy valójában a nagyon öreg, régi, átalakíthatatlan, feljebb rezeghetetlen terek, épületek, ingatlanok ÉRTÉKTELENEK, ezért sem tudják eladni sokan, mert már nincs is mit. Maximum a föld, a terület, amin van az ér még valamit, bár abban az energetikai állapotban, amilyenbe általunk kerültek a földterületeink, azok is eléggé értéktelenek jelen pillanatban. Tehát egy igen csak téves, amolyan érzelmi alapon kép él bennünk a saját ingatlanjainkról, főleg azoknak, akik úgy élték meg, hogy egy élet kemény munkája fekszik benne. Ami viszont rá is nyomja bélyegét ezekre az ingatlanokra, akár a technológia amivel létrehozták, akár az anyagok amikből áll, és főleg a TEREK méretei, és formái, egyáltalán milyen terek vannak benne, mi milyen hangsúllyal van jelen, milyen tér /helység, szoba/ mekkora hangsúlyt kapott, mekkora és milyen fajta jelentőséggel bírt korábban, és a mostani egyre magasabb rezgésed, és egyre tágultabb tudatosságod és minőségeid, és mozgásigényed milyen teret kívánna meg, mi lenne az, amiben igazán jól éreznéd magad, amiben ki tudna az teljesedni aki te vagy, meg tudná élni önmagát az akivé váltál. Ez főleg akkor érződik igazán erősen, hangsúlyosan, amikor már a duális nagylélekszintű minőségeid is beintegrálódnak, mert akkor egy hatalmas tágulásba kerülsz, sok eddig számodra ismeretlen, nagyon finom éteri, szellemi energiákba, amik a régi, öreg, sűrű, picurka házaidban, tereidben hozzád sem férnek, és nem tudod megélni plasztikusan.

Aztán mikor már az eredet egyéniségedet kezded el megélni, és abban szeretnél kiteljesedni, akkor bizony még inkább változik a hely és tér minőség igényed. Egyszerűen a régi tereket beszűkítő akadálynak fogod megélni, amolyan muszáj kirúgnom a ház oldalát, és szükséged lesz olyan eszközökre, terekre, olyan kapcsolódásokra, olyanokkal együtt élésre, közvetlenebb együtt létre, akik eddig szintén elkülönülve voltak tőled fizikailag, szintén régi kis luk terekben, elválasztva egymástól helyileg is. 

Egyszerűen szükségetek lesz arra, hogy együtt legyetek fizikai szintig kapcsolódva, hogy az összeadódó eredet minőségeitekben tudjatok együtt dolgozni. Itt tartunk most többen, fél lábbal már kint a régi terekből, és erős mágnes húzza össze felé azokat, akiknek együtt lenne dolguk egymást egészen fizikai szintig kiegészítőben. 

Hallgassátok meg a hanganyagot, hogy megértsétek, miben voltunk együtt, hova tartunk, mit hagyunk el, és mi mibe fordul át, minősül át, értékelődik át. 

 

 

 

1 4 9 6 3 KRISTÁLY HÁLÓRA ÁTKÖTÉS TUDATI KÓDJAI és hogyan váltunk játszóteret gyakorlatiasan a jelen életetekben

 

1 4 9 6 3

 

KRISTÁLY HÁLÓRA ÁTKÖTÉS TUDATI KÓDJAI
 

3. dimenziós mátrix minőségekből FORDULÁS
az ÁTMENETI „szülőcsatorna” fázisba a Csecsemőmirigy magasabb rendű szívcsakra = egyedi kristálygenerátorotokon keresztül 14963-ba

 

ujjatszoter9n163.jpg

 

Láthatjátok az első képen a 3. dimenziós emberi mintákat, ami alapján egymáshoz képest bezárva, alapminőségek szerint működtök jelen pillanatban.

 

Ki tud ÁTFORDULNI valósan a kristály minőségébe?

 

Látható, hogy az átmeneti fázisban milyen minőségek maradhatnak meg az emberi rendszeretekben. Ezek energia és frekvencia, rezgés minőségek. Ezt nem lehet szavakkal eljátszani, maga az energia minőség, ami belőletek előhívódik, az által kerültök ebbe a fázisotokba valósan.

 

 

Mi marad az 1 4 9 6 3 Kristályháló átkötés minőségekben?

 

1 = a MI tudati állapota.

Itt olvashatjátok el a tudati és LÉLEKMINŐSÉG jellemzőit:

I-V. Teremtő Tudati és Lélekevolúciós fázisok Összefoglaló Sorozat

Röviden pedig tudd, hogy akkor valós benned ez a Lélekminőség, ha nincs benned már enyém-tied birtoklás érzés, gondolati kör. Tehát én házam, én munkám, én gyerekem, én párom stb., hanem bizony természetes módon, lélekből jön tisztán, hogy milyen az „ami az enyém az a tied, tietek is” érzése.

 

Ki képes erre a minőségre?

 

Aki már önmagában Teljes a kristály minőségében (legalább egy picurkát is...).

Mert itt megfordul a tudat állapota, itt már tudod, hogy minden te vagy, és te akkor vagy a legjobban, ha valósan mindenkinek jó. Senki sincs ténylegesen külön tőled, mindenkit lélekszintű „testvérnek” érzékelsz (ez még nem az őseredet, mag szint, hanem a kristály-mag, krisztusi tudat szint).

Ezt bizony nem lehet eljátszani, mert a kristály tudat (Tudat Tiszta Fénye Minőség) az át is világít, és minden tisztán látszik, hogy ott van vagy sem.

Ez a szívközpontból belülről kifelé működés tudati és evolúciós szint, gyakorlatozás, a világom közepe én vagyok tudatállapot, meghatározottsági szint, ahonnan a gömbvalóságodat te magad teremted magad számára. Itt már tudod, hogy nincs rajtad kívül semmi, a külvilágoddal egynek érzékeled magad, egyszerre mozdulsz a világoddal, és minden téged támogat. Mivel nincs rajtad kívül semmi, ezért minden amit és akit érzékelsz az Mind Te vagy, vagyis együtt "MI" vagytok, vagyunk tudati állapot.

 

 

4 = Az EGYÉN a MI-n belül,

mint test, teljes nyitottságban, önmagában teljesként, tengelyben állva a saját kristálymagjában.

Itt nincs párkapcsolati összetapadás, tehát a duális, egymást kiegészítő lélekrészein túli állapot. Akik még párban, függőségben kapaszkodnak egymásba, akár fizikai, akár lelki, akár bármilyen energetikai szinten, az még nem a szülőcsatorna 4-es frekvencia, hanem annak alacsonyabb oktávja 3d-sen.

 

 

9 = Lehetőségek, potenciálok FÉNY-Oszlopa,

amolyan szülőcsatorna, ahova a 3. dimenziós fonák teremtés szövet világodból átfordulsz, és átminősítődnek az eddigi élettereid, eddigi Életfilm történeted. Ennek a fényoszlopnak a LEHETŐSÉG szélességének, a saját Szívetek befogadó képessége a határa. Amennyit be tudsz fogadni és képes vagy a saját szíveden, a saját világodból beszívva magadba átfordítani, átalakítani, áttranszformálni, az adja a saját LEHETŐSÉGEID szélességi sáv keretét.

 

Mivel ezek is valós energiák, csak annyi és úgy lesz számodra lehetséges, bármit is képzelnénk, hinnénk, amekkora SZÍV befogadásra és hozzá tartozó TUDATOSSÁGRA vagy egyedien képes. Ezt nem lehet eljátszani, nem lehet róla képzelődni, az energia mutatja, hogy mennyire vagy nyitott, vagy zárt, mennyi mindent engedtél el, fordítottál át valósan minőségben magadban a fonák teremtés szövetedből. A tudatosság az megérkezik benned hozzá, pont azon a szinten, ahol valósan tartasz, akár külső információkon, akár belső hangodon keresztül.

 

 

 

6 = Potenciál, erő, energia.

Az erő, energia is szintén BELŐLED adódik a saját Átalakulásodban, átkötésedben. Te magad vagy saját magad forrásgenerátora.
Az energia, erő nagysága attól függ, mennyi energiát vagy képes a szívedben átminősíteni a régi világodból, a fonák teremtés szövetedből. Mutatja, hogy mennyi kettősséget voltál képes valósan tudatosan párosítani, bezárni, lezárni, elhagyni, kiegyensúlyozni magadban, és milyen minőséget hívtál elő helyette. Az régiek elhagyásából, elengedéséből, tartásából képződik a semleges energia, ami a szülőcsatornában az -ban új információt, vagyis töltést kap.
A kristályszívünkben, a kristálygenerátorunkban, mindenből ÉLŐ ENERGIÁT képezünk, a legdurvább, legsötétebb, legárnyékosabb minőségekbe is lemegyünk magunkban, és kívül a világunkban, és mindent beszívunk magunkba („szívd fel begyem”). Tehát annyi erőd, és energiaforrásod képződik saját magadból, amennyire már képes vagy a minősítés és ítéletmentességre, és amennyi mindent képes vagy akár a legdurvább, düh, harag, gyűlölet, félelem stb., bármilyen eddig negatívnak hitt energiából átfordítani magadon keresztül. Bárkiéből, amit kívül látsz, és érzékelsz és a sajátodon túl. Amit beszívsz, elfogadsz, már a magasabb rendű szívcsakrádba szívod be, fogadod be, és lesz belőle egy semleges, bármire fordítható ENERGIA.

 

Ezen a tudatossági szinten az Élet má r  nem pazarló, semmit nem hagyunk veszni, úgy működik a kristálygenerátorunk, mint egy „jó energetikai gazdasszony” – tehát a legkisebb energiabefektetéssel megyünk, és csak annyi külső és belső energiát és figyelmet fordítunk bármire is, ami feltétlenül szükséges. Ettől nő a saját BELSŐ ERŐ potenciálod, saját magadban, és nem lesz szükséged másokból csimpaszkodásra, másokból élősködésre, mások használására.

 

 

3 = Információ.

Ez a MI TUDATÁLLAPOT, az EGY-TUDAT, az EGYSÉG TUDAT Információs Hálója, amihez az információ már nem a fejen keresztül érkezik. Itt megszűnik az én elválasztottsága, fordul a Tudati fókusz a mindenkinek legjobb állapotba, az fog engem is a legjobban szolgálni, bármit is hinnék róla. Tehát az Egységtudatban ilyen jellegű információ érkezik be, ami ha az egyénben van még egyéni érdek, egyéni vágy, egyéni, magára vonatkozó zárt elképzelése, az alacsonyabb tudatsáv, akkor visszarántódik a mátrix információs hálójára, és lehet, hogy ellen fog tartani az Egység Tudati információknak. Fogalmi síkon nevezhetjük ezt szolgálatnak is.

 

 

Mindenkinek egyedi a mátrixa.

Viszont az alap struktúra, a váz mindenkinek azonos. Ugyan úgy, ahogy minden csontváz is azonos. Tehát az 1 4 9 6 3 a váza, a közös, kollektív szülőcsatorna váza, és egyben, azon belül minden egyed egyén egyéni fordulás, szülőcsatorna minőség váza is.  

 

A minőségekkel a lélek tölti meg.

Az van más ritmusban, az az egyedi, hogy mikor ér el az egyén bizonyos lélek és tudati minőségekhez, sávokhoz.

De maguk a minőségek is adottak.

Pontosan feltérképezhető, meghatározható, hogy milyen vázrészt milyen minőségnek kell kitöltenie, hogy stabil legyen a váz.

Tehát a váz, és minőségek mindenkinek teljesen azonos.

 

A tudatos bontás azoknak segítség, akik már teljesen átdolgozták az előző (3.dimenziós) mátrix struktúrájukban magukat, de addig abban kell maradniuk, amíg nem tudnak átkötődni, mert nem tudja, mi és hogyan van helyette, és hogy a saját struktúrája hogyan is néz ki valósan, hol tart ténylegesen.

Az átkötés információja amúgy mindenkinek ott van a saját rendszerében, tehát ez nem egy kívülről jövő valami – amitől félnie kéne –, vagy meg kéne szerezni valakitől valamilyen módon, csak nem tudja, hogy ott van és hogyan van ott!

Tehát csak az információ hiányzik.

És azt sem tudja, hogyan köt át teljesen, teljességben.

 

Vannak részek, amik hiába vannak meg, amíg az alap váz nincs egy komplett rendszerként tudatosítva a terében, addig sosem fog kijönni, és átkötődni a 3. dimenziós teréből.

Ráadásul van egy csomó régi, téves, töredezett tradicionális hitrendszer, amibe ha kötődik a tudat, és azt nem engedi el, akkor nem tud átkötni minden ponton, mivel vagy ez van, vagy az.

 

Ennél még problémásabb az átmeneti fázis átalakulási, ideiglenes, jobb esetben segítő információi, rosszabb esetben manipulatív spirituális mátrix információk, amik „majdnem azok, de mégsem”, és így ugyan úgy benne tart egy más módon tudattalanul a régi rendszerben, mátrix struktúrában. Erre nagyon sok fifikás spirituális tanítás, majdnem valós technika született be.

A sokszor használt, megértést segítő képi ábra, honnan hova tartunk mind, kollektíven. Ez nem választható, ez mindenkivel történik!

 

tapasztalatjatekok.jpg

katt a képre a nagyításhoz

 

 

Hogyan zárunk teljes körűen, örökre, véglegesen, valósan


(egy lehetséges verzió "konyhanyelven", a sorrend változhat, de részek nem maradhatnak ki)

1.     Amikor első körben ott hagyod fizikailag.

2.     Lelki szinten, ha már nincs benne semmilyen érzéstartalom.

3.     Minden hozzá tartozó kapcsolódást végig pásztázunk, és megnézzük, van-e még mögötte valami. Ha nincs, akkor szépen elbúcsúzunk tőle végleg.

4.     Ha mindennek megtaláltuk a párját (kettősségek teljes ellentét spektruma), amiben voltunk, tehát ha rá tudod vetíteni a poláris anyu-aput, és minden töltést párban ki is tudtál egyenlíteni benne.

5.     Amit kiegyenlítettél, ahelyett meg tudsz szülni, fogalmazni egy magasabb szintű, belsőbb minőséget, hogy akkor mi és hogy van ehelyett...

6.     Nem csak a közvetlen világodat nézed meg, hanem a közvetettet is, a te világában ugyan azt, hogy ott mit mutat, amit nem te éltél meg közvetlenül, csak láttad, figyelhetted kívülről közvetetten. Aztán még kijjebb is megnézed, nemzeti, majd bolygó szinten akár, hogy ott hogy jelenik meg ugyan az a minta.

7.     Na, ha kb. már sehonnan semmi, semerre ezek alapján sem, nem mozdul már benned semmilyen érzés, semmilyen gondolati kör, és már megvan helyette, hogy mi van, lesz, akkor jöhet a struktúra lebontása, ami számokban van megadva.

 

A struktúra keret maga a szerkezet, a váz.

Ha azt nem bontjuk le, akár több ezer évig, több életen keresztül is hurcoljuk magunkkal, akár üres struktúrákat, kereteket, és így a díszlet nem változik.

Hát kb. így zárunk valósan, és így lehetséges egy új játékba átemelődni.

A régi struktúrán belül nincs új játék, mivel a régi struktúra váza, szerkezete maga meghatározza a játékszabályokat, és keretet, amin belül játszatsz, és azt csak úgy játszhatod.

Teljesen felesleges a régi játszótéren gyógyítgatni, javítgatni, módosítgatni, mert míg benne van valaki a játszótérben,  a régi keretrendszerben, alap vázszerkezetben, mindig és mindig csak ugyan azt tudja tapasztalni, csak mindig más módon, azért hiszi, hogy már másban van.

A játszóteret elhagyni lehet csak!!!

Ez egy általános sorrend leírás a valós menetről, hogyan megyünk át egy másik történetbe, hogyan írjuk át a teljes rendszert, keretrendszert valósan.

Itt most bolygó szinten és egyéni szinten pedig, hogyan hagyjuk el a 3-4. dimenziós mátrixot, hogyan bontjuk le a saját eddigi teremtéseinket belőle, és hogyan kötődünk át az 5. dimenziós kristály hálóra, aminek nagyon komoly szabályai , törvényszerűségei vannak, teljesen más törvényei, működési módja, tudatossági és energetikai követelményei, hogy ott létezhessünk.

Ezeknek a működéseknek, átalakulási fázisoknak a begyakorlása, megtanulása, tapasztalása, élővé tétele nélkül nincs átkötődés a kristályhálóra, lásd : Teremtő Tudat Fázisok. Teremtő-Tudati Evolúció I-V.

 

SzívTudat központ    hangfelvétel | 2014-11-06:

 

(43) Rendszerről leválás egyéni szintű lépései gyakorlatiasan : Hogyan váltunk Játszóteret?

 

Ahol Shana és számos-Anita-Myriel egyéni szintű gyakorlati megoldásait hallgathatjátok meg, azon felül megérthetitek, hogy mik azok a jelen élet gyakorlati terei, struktúrái, amikben éltek, és azokat hogyan hagyjuk el valósan, és mi van helyette és mikor és hogyan. Életszerűen, praktikusan.

 

 

Hát akkor VÁLTSUNK KÖZÖSEN KOLLEKTÍVEN JÁTSZÓTERET

ami már minket tükröz.

 

 

a hanganyaghoz a segéd, szemléltető ábrák:

 

 

 

 

 

 

 

***

 

 

Judit Shana Pásztor

SzívTudat Központ