SzívTudat Központ - Tudó Nő-Tudó Férfi egyensúly /Kígyó Férfi tanító-Kígyó Női Tanító -Kundalíni kiegyenlítés Hermész Botja Shana-Shogun Kollektív Kódok
 

Arra kérlek elsőként belül hallgasd mg a hanganyagot, hogy érzékeld meg külső, kívülről adott kép nélkül, benned hogyan jelenik meg ugyan az az információ. Majd utána görgesd itt lefelé, és nézd meg a képeket, hogy legyen visszacsatolás képi megértésed hozzá.

 

 

Caduceus

A hermészi kaduceus szimbolikájában jól megjelenik az isteni erők alászállása. A kettős kígyós bot három találkozási pontja a test, lélek, szellem erőpontjait reprezentálja, míg a két kígyó fejének találkozásánál a szárnyas skarabeusz az újjászületett ember szimbóluma. Nevezik lúz-nak "isteni kőnek", vadzsrá-nak "gyémántjogarnak", lapis ex celsis-nek "mennykőnek", lapis philosophorum-nak "bölcsek kövének", keter-nek "koronának",polárizs-nak, merkábáh-nak, istár-nak, sztella márisz-nak azaz "sarkcsillagnak", stb. Ez Hermész szintje, a Világ háromas tudása, a gnózis, a papkirály fáraó állapota, melyben egyesül minden ellentét, a női-férfi dualitás, a Síva-Sakti kettősség: a szigor és a könyörület.

A fekete kígyó a világot átható női, lunáris, dinamikus energiákat, a fehér kígyó a férfiúi, szoláris, statikus energiákat jelzi. Kettőjük egymásba fonódása hozza létre a központi ’botot’, a vörös ösvényt, amely a leszálló isteni erők villámútja. A hindu jógában úgy nevezik: idápingalá ésszusumná. Ezekben a finomenergetikai csatornákban mozognak a hatalmas Kundalíni isten erői.

 

Bennünk levő anyu-apu alapján a Női-Férfi képünk..

 

 

(70) Nő-Férfi összekapcsolódás : Megadom magam a felsőbb akaratnak 14963 1. rész