SzívTudat Központ - FEKETE MÁGIA BLOKK OLDÓ- BONTÓ KÓD-fordulás a Mágikus EREDET TŰZ-ERŐ-Képességekbe, tulajdonságainkba EMLÉKEZÉS, emlékeztetés 1.
 

 

999 NAP 
FEKETE MÁGIA BLOKK OLDÓ- BONTÓ KÓD+HANG KÓD fordulás a Mágikus EREDET TŰZ-ERŐ-Képességekbe, tulajdonságainkba EMLÉKEZÉS, emlékeztetés 1.

2. KÖR Fehér rezonáns Varázsló Együtt-Egymásért összeadódó teremtéshullám (2014.07.31-én indított Közös HAZA-felé tartó kollektív teremtésünk 2. KÖRE.

Eredet VAGY-OK aki VAGY-Ok (888) energetikátokba beállás, bepozicionálás, fordítás a fonák duális eredet alaptulajdonságaitokból, az eredet nevek első és második betűitek alapján..

 

 Judit Pásztor (Sherin)

Elolvastam, meghallgattam,

Bár nem Myriel minőség vagyok. :) 

Gondoltam leírom a hanganyag alatti tapasztalatomat, hátha van jelentősége és végre én is hozzáadhatok valamit. :) 

Amikor Shana elkezdte olvasni a számokat az első körben akkor még nem nagyon figyeltem, de visszagondolva rá (mintha kicsit lejjebb mint a szemmagasság) kifelé távolodva érzékeltem a számokat. A második körben mondott számoknál (nem tudom hányadik számtól) arra lettem figyelmes, kb szemmagasságtól indulva, hogy a számokat egyre lejjebb érzékeltem, mintha lépcsőn lépdeltek volna lefelé a testem előtt:D, a végére a talpamig ért. Közben enyhe libabőrös lettem. A libabőr akkor hatalmasodott el, amikor azt mondta Shana, hogy ezt már nem tudom kimondani, mert az már a szellemi része. Az erős libabőr, ha jól emlékszem egész a 3. kör számsor végéig tartott, közben - talán a számsor közepétől- enyhén könnybe lábadt a szemem. A számsorok olvasása közben csukva volt a szemem, hogy jobban bele tudjak érezni."

 

Gyöngyi Kenyeres Tapasztalatom: szivtáji fájdalom, a magas hangoknál mindháromszor erőteljes libabőrös állapot, majd izzadás. Ezt követő álmom: foszlányokra emlékszem. Akiknek a meditációs anyagait hallgattam, ill. spiri csoportba jártam, megjelentek.