SzívTudat Központ - Informatikusok Figyelem! Anyai kommunikációs program minta - A felhasználói programok meghatározzák, hogy hogyan gondolkodhatsz, hogyan működhetsz a rendszerben. A rendszeren belüli programozó csak a rendszerben tartó programot képes írni számunkra, ami benne tart a rendszerben. Ördögi kör.
 

Informatikusok Figyelem! Anyai kommunikációs program minta - Mutasd a programod, megmondom milyen a nőhöz, anyához való viszonyod. 

Jani-Shana a Honlap program szerkezete mint tanítás segédleten keresztül

Hallgasd meg, és megérted, hogyan teremtjük a saját beszűkült programjainkkal újra, és újra ugyan azt a világot magunknak együtt.

Szeretnénk változtatni a saját életünkön, a saját szülői programjainkból szeretnénk kiszabadulni, sokan eszméletlen gőz erővel dolgoznak is magukon akár ezerféle technikával, tudatosan.

 

Majd felmész a netre, és barangolsz honlapokon, vagy bemész egy bankba, vagy egy hivatalba, vagy csak felmész a facebookra, -amit ugyan azzal, és hasonló programokkal írtak-.

és már haza is vágtál mindent, amiről annyit próbáltál leválni, amiből szabadulni szeretnél. 

Hopsz, már vissza is estél, és ismét benne vagy, a programokban, anélkül, hogy észre vennéd

Használod a windows-t, használsz midnenféle játék programokat, használod a telefonod programjait, használod a bank programokat, használod a hivatali programokat, használod az online vásárlási programokat, használod a saját blogod , honlapod sablon programját, használsz közösségi portálokat, és csodálkozol, hogy mindig minden ugyan azzá képes csak válni.

Akik számunka a kommunikációs felhasználói, és mindenféle programokat írják, csak olyan programot képesek írni, mint ahogy ők maguk működnek, amilyen tudattalan programok meghatározzák az adott illetőket, csak azon kereteken és működési módokon belül tud és képes bármit létre hozni.

Amikor mi ezeket napi szinten használjuk, és rutinnal mozgunk benne, akkor ezek a programok a mi részeink is, mi is benne vagyunk, és minket is az hat át, és befolyásolja a működésünket, tudati korlátainkat, kereteinket.

Ha szeretnél valami kreatív, tágabb struktúrát létrehozni, nem találsz hozzá a mátrixon belül programozót, hiszen ők csak a mátrixon belüli struktúra szerint képesek gondolkodni és bármit létre hozni. 

Mindig ugyan azt, egymást másolva, egymástól ugyan azt tanulva, mint alap.

Itt ülök éppen három hónapja egy olyan házban mint bérlő, akinek a tulajdonosa informatika tanár középiskolában.

Aki a régi keretrendszerek informatikába tanítja bele az újabb és újabb, leginkább fiú generációt.

Ijesztő.

Hiszen én meg olyan programot próbáltam íratni Janival, ami élő, szerves, és dinamikus struktúrájú, amit ráadásul egyfolytában lehet bővíteni, rugalmasan, és a részek között összekapcsoltság van, átjárhatóság, és főleg a körfórum része egy eddig számunkra teljesen ismeretlen szerves struktúra szerinti.

Sajnos nem sikerült megvalósítani úgy, ahogy bennem megjelent, a hanganyagból kiderül , hogy miért nem.

De így is tanítás ez a honlap, minden elemében. Én csak úgy hívom magamban, hogy ez már 4,5.d-s honlap.

Aki kíváncsi, hogyan viszonyulnak a fiúk a nőkhöz, anyákhoz, és nem értené, miért ilyen bonyolult a világunk, miért ilyen körülményesek a rendszereink, akár milyen hivatali rendszert nézünk, miért érzitek azt a feszülést, feszültséget, ellenállást sokan a programokkal, a felhasználói szintű programokkal kapcsolatban, miért érzitek magatokat hülyének, megérthetitek a hanganyagból a gyökerét.

Mindenki , az egész világunk körülöttünk és mi magunk benne így működünk, és a saját magunknak saját magunk számára megkreált programjaink rabjaivá váltunk, és már saját magunkat, a saját világunk felhasználói programjai tartanak benne ebben a rabságunkban.

Gondold végig.

Például, amikor a banki alkalmazott a banki programhoz igazítja az ügyfelet, mert neki az élet többféle lehetőségeire nincsenek válaszai, mert a programozó olyat nem rakott be a rendszerbe, nincs olyan lehetőség, és rubrika, amiről nem a programozó tehet, hanem az, aki megrendelte a programot, akkor ez által már be is van szűkítve, hogy hogyan működhetsz.

Kedvencem volt ebből a szempontból a Csányiféle Otp. Fél éve gondoltam nyitok náluk egy bankszámlát, mégis legyen egy számlám nekem is a rendszerben, amíg még áll.

Egészen egyszerűen nem voltak olyan lehetőségek az egész otp bank rendszeren belül, amibe én belefértem volna.

Nem vagyok alkalmazott, nem érkezik rabszolga munkából havi fix munkabér jellegű jövedelem, ami azt feltételezi, hogy a rendszerben te csak alkalmazott lehetsz, ahol valaki neked, rajtuk keresztül mint közvetítőnek havi rendszerességgel küldi azt a kis pénzt, amiből te megélhetsz.

Ilyenem nem volt, sosem volt megjegyzem.. .

Nem voltam nagy pénzes befektető sem, aki hatalmas összegeket akar elfekvőben lekötni, így ilyet sem tudtam nyitni.

Diák sem voltam már, meg még semmi sem, amiket ők elképzeltek neked, hogy neked hogyan érkezhet egyáltalán jövedelem a mátrixban, ami rajtuk fut keresztül, ezzel be is határolva, bekorlátozva, hogy szerintük te egyáltalán csak mi és hogyan lehetsz. Rettentő, buta, beszűkült, és elavult képzelet az emberről és egyáltalán az életről és a társadalom szerkezetéről.. bármiről. Ez a mondjam úgy vén szoci-mátrix fej szerinti beszűkült struktúra, ahogy te csak létezhetsz. Ennek Ő, és azok  társai, akikkel jól érzi magát, akik ugyan ilyen beszűkült agystruktúrával képesek a világukat felfogni, elképzelni, és érzékelni, és mindenki ebbe kényszerítenek bele, ha ezt kötelezővé teszik számotokra a politikával összefogva, hogy oda kell érkezni annak a jövedelemnek, amiből te csak megélhetsz. Miért? Mert a politika, a hatalom meg csak így tud kordában tartani, és ellenőrzés alatt tartani.

A Csányiféle matuzsálem otpben öbb mint fél órán keresztül kerestük a rendszerükbe azt, hogyan tudnék náluk bankszámlát nyitni, majd úgy döntöttem, akkor hagyjuk.

Ekkor jött a hideg zuhany, mert ők elindítottak egy banki szerződést azzal, hogy töltögették a programba az adataimat, hogy tudjunk benne mászkálni, és a lehetőségeket keresni.

Majd mivel ezt nem vittük végig, ezért a programnak csak úgy lehetett megfelelni, a szegény felhasználó ügyintéző csak úgy törölhette, ha én aláírom, hogy felmondom a szerződést.

Amit még meg sem kötöttünk! Hisz nem vittük végig a műveltet.

Alá akartak velem íratni egy szerződés felmondás nyomtatványt.

Mondtam nem írhatok alá olyat, ami nem valós.

Összezavarodtak, hiszen ezt senki nem értette, hogy az ő eljárásrendjüknek, és az ő programjuknak hogy merek én ellenszegülni, és most mitévők legyenek, hogy most milyen papír alapján fogják kitörölni a félig felvitt adatokat, és a sorszámok közül törölni a számlaszámot.

Majd több vezetői szinten körbejárt az ügyintéző, mire végre valaki belülről megpróbálta egy trükkel átverni a saját maguk buta , beszűkült program rendszerüket, és szabályzatukat, és így találtak egy információt amit el tudtam én is fogadni.

Bár azon a ponton, mikor kérték, hogy az ügyfél helyén írjam alá, nem voltam szintén hajlandó, hiszen sosem váltam az ügyfelükké. 

Ami viszont még ijesztő volt a matuzsálem rendszerben, hogy a 10 évvel ez előtti adatok, a réges régi volt férjemmel együtt fenntartott folyószámlánkról még fent voltak, és így látták rá majd 10 évre , hogy mi akkor hogyan voltunk közös kasszán, és hogy van e abból bármilyen tartozásunk, vagy nyitott dolgunk a rendszerükben. Megrémültem, hogy micsoda emléktárakat hurcolnak magukkal rólam.

Ezen a ponton azért had rakjam ide a Kollektív Bank Struktúra bontó kódrendszerünket, ami ebben a beszűkült, buta, mindenkit bekorlátozó, beragasztó, megrekesztő lebutított verzióban tart ezeken a régi, öreg, buta, beszűkült módon gondolkodó embereken keresztül. 
Nyissuk is kijjebb, hiszen ez csak az itthoni szint, de ha ezt kinyitom az EU szintjére, ugyan ezt látjuk, ugyan olyan rugalmatlan, beragadt öreg struktúrákban gondolkodókat, és ha még feljebb nyitom, akkor az a pár család, akik a bolygón pénz játékban tartanak titeket, és hozzá megkreálják a struktúrát, amiben létezhettek, szintén a saját rettentő buta, beszűkült, szánalmas struktúráikat és saját működési módjukat mutatja. Ti meg belenőttök, és gondolkodás nélkül elfogadjátok, és azt hiszitek ez az élet rendje, ez így normális. Nem . Nem normális, hogy nagyon öreg, régi, lebutított verzió szerintiek tartják fent a központi hálózatot nektek.  

És főleg nincs jogotok a saját gyerekeiteket ebbe belehülyíteni, és ebbe beletanítani, mert nekik ennél sokkal több eszükvan, és sokkal kreatívabbak is lehetnének.

 

és a hanganyag hozzá:

 Bank struktúra bontása, visszafordulás az EGY-KÓDBA