SzívTudat Központ - Bank struktúra bontása, visszafordulás az EGY-KÓDBA Shana-Sherin-Myriel-Nama’Ba’Ronis
 

Bank kódok

 Bank kommunikációs tanácsadó felmondása, kilépése, kifordulása - fordítás Lara’Ana-val

Nézzük az alap emberi működéseket, amiket megfogalmazott Ancsika, amikkel már nem tudott azonosulni:

 

-Egymás állandó javítgatása. Nagyon erős alap sarokköve. Mindig javítgatok, soha nem jó, Amit csinálsz az nem jó, azon mindig leht még javítani.

 

Shana fordítás hozzá:

 

Minek a HIÁNYA jelenik itt meg?

 

Elfogadás minősítés, ítélet nélkül. Úgy vagy jó ahogy vagy. Nem hibáztál, hanem pont erre vagy képes.

 

-Hatalommal való olyan fajta visszaélés, hogy az információt elitizálja. Az információ csak a kiválasztottaknak elérhető.

 

Megtartja az információt, visszaél vele, ezzel függőségben tart. "Hatalmam alatt állsz ez által".  Ide kapcsoljuk szépen az egész oktatás mátrixot is, ugyan az, ugyan ezt teszi az oktatás szerkezetében a gyerekekkel. Majd a pénzmátrixba kikerülve pedig pénzért juthatsz hozzá.

 

Shana fordítás hozzá:

 

Információ szabad áramlása, Lehel kürtje struktúra kódból:  92 -tiszta, 85-szabad kommunikáció, 62-áramlás, 69- szembefordulás-párbeszéd,

 

vagyis 92 85 62 69= szabad, tiszta kommunikáció áramlás, párbeszéd egymás között

 

-Felelősség áthárítása, hibáztatás. Mivel nem bírok már életenergiához jutni, ezért belőled kiszívom. Élősködő. Megeszlek, kiszürcsölöm az utolsó energiát is belőled, adjál, adjál, mert én éhen döglök, megfulladok, végem van.

 

Shana fordítás hozzá: 

 

Saját forrásba, forrásgenerátorba visszakapcsolás a mások használása, másokból élősködés helyett. 

 

A saját forrásgenerátorotok újraindítása 1. rész: Ha fáj, szorít a mellkasod, szúr a szíved, mit tehetsz. Segédlet.

 

-Mást használni, mással csináltatni meg mindent. használás, haszonelvűség, kihasználás.

 

Shana magyarázat és fordítás:

 

Bizony a bank mi mást is tenne drágáim, hiszen az egész bank és pénzügyi rendszer struktúra, és annak fókusza, szemlélete semmi más, mint akkor teszek valamit, ha abból anyagi jellegű hasznom származik. Ez az anyag haszonelvűség szintje.

 

Ebből kifelé, felfelé haladni akkor fogsz, ha ezt a beszűkült, pénz fókuszi haszonlevűséget, és ezért mások használását, kihasználását feljebb tudod emelni első körben lélek szinten, ahol már azt nézed egy adott szituációban, milyen lélek szintű, tanítási jellegű hasznod származik bármiből, itt már mindenből megláthatod, hogy mi a haszon számodra belőle, akár veszteség, akár nyereség, tehát itt már nem csak a másoktól megszerzett lesz számodra a haszon, hanem minden tapasztalás nyerseséggel bír. itt tágulsz bele a pozitív-negatív kiegyenlítésébe magad számára.

 

Majd a következő szintű tágulása ennek már szellemi szinten amikor minden tevékenységedet egyszerre tudod, hogy milyen haszonnal jár a közösség számára, és milyen haszonnal jár az egyszerre a magad számára, itt  a nyereség, ezen a tudatszinten, bizony már nem csak számodra lesz nyereség, és nem csak számodra jelenik meg a haszon, a haszna, hanem mindenki számára nyereséggel bír, fizikai, lelki és szellemi témától függetlenül, előjeltől függetlenül, csoportoktól, és egyénektől függetlenül. Tehát ennek van a legnagyobb nyeresége, és haszna, vagyis te magad így hasznosulsz a legjobban magad és mindenki számára.

 

Nah, hát kb ide lehet eljutni evolúcióban és tudatosságban a banki, pénzügyi nyerészkedés haszonelvűségtől röviden, egyszerűen konyhanyelven megfogalmazva, hogy értsd és átlásd, te most éppen hol tartasz.. :) 

 

Shana

 

 

AHOVA VISSZAFORDULUNK BELŐLE:

EGYKÓD

 Egykód alapok

 Beszélgetés az Egykódról

 

2017.04.18.

Azért tessék már tisztába kerülni azzal, minden spiri mátrix sávos dumás shalalásnak, hogy a VALÓS ENERGIÁJA mi a VALÓSÁGBAN a bank struktúrának, és a pénzmátrixnak.. 
akár mit is beszél a szája bármilyen spiri mátrix sávból.. a lényeg, kérdezz már rá, hogy ki az aki átbeszél belőled.., amikor másokat arra biztatsz, hogy a pénz is csak energia.. a pénz felszabadít, szeresd a pénzt.. stb.. meg a pénzt használhatod jóra is, meg rosszra is.. stb..s tb..

és javaslom, hallgasd már meg, menj már végig valósan a struktúra kódokon, és fogd fel, hogy a valóságban mit tesz veletek energetikailag.. , és mit csinálsz, teszel azokkal VALÓSAN! akiket ebben tartasz spiri szöveggel.. és tanfolyamokat tartotok belőle, és győzköditek egymást, hogy maradjatok ebben..
Milyen felelősséged van, hány embert viszel bele, tartasz benne, és még fizetnek is neked érte kedves spirituális megvezető, hogy benne tartod őket.. szuper..
Szerintetek ez mekkorát fog rátok valahol, valamikor visszütni?
Gondolkodjatok el rajta, mert minden cselekedet energiája visszatér hozzátok, mindenkihez..

itt a hanganyagban nem duma, nem szöveg, hanem valósan ott van az energia és nemgézheted, mit tesz veletek, és miben tart kifordultan, kitekeredve önmagadtól jó messzire, és derékba törve, eltávolodva a valós magadtól, a saját forrásodtól.. fejnél húz hátra, és a fonák, kifordult mentális információba kerékbe törve tart. kb. és minden porcikádat kinyírja..

ez nem képzelgés, hanem a valóság.. ebben léteztek.. pokoli..

megjegyzem 3 év alatt!!! 
3 év alatt összesen 138-an mertetek belemenni, meghallgatni..
nah, ezért vagytok még mindig benne, ezért áll még ez a gyilkos, magatokból kifordító mátrix nektek.. mert semmit, de semmit nem tesztek magatokért, még ennyit sem, hogy végig menjetek a kódokon, hogy legalább valamennyire kezdj belőle felszabadulni..

 

a PÉNZ MINT INFORMÁCIÓ:

A pénz, mint adósság! - Prof. Franz Hörmann

https://www.youtube.com/watch?v=Wws7KFkltF4