SzívTudat Központ - Ingatlan Kötések. Poláris Ingatlan közvetítés struktúra kódok. Shana-Sherin-Myriel-Nama’Ba’Ronis közös munka
 

visszaraktuk a hozzászólás lehetőségét, kérünk titeket jelezzétek hogyan hatott, értitek e, mit mozdított meg, tegyétek hozzá.. osszátok meg egymással, majd kezdjetek el kinyílni a világotokra, hogy észre vegyétek, hogy kiknek mire van szüksége, és segítsétek egymással a közvetlen kapcsolódásukat.

2017. február

Így indítottunk bolygó szinten:

Rakjátok hozzá magatokat mind.. nagyon gyorsan haladunk 2 napja csináltuk Szilvivel bolygó szinten, két oldalról Északi és Déli félteke két odlalról berezgettük a struktúra kódokat, thétásan, Kódosan, eredet tudatossággal.. kjét oldalról egyszerre..

És képzeljétek akkorát mozdultunk, hogy már is költözhet az első család 3 gyermekkel, akik eddig nem kaptak lakhatási lehetőséget, mert túl sok gyerekek, túl problémásak, és nem volt kommunikáció, nem fértek egymáshoz akinek van, és adhatná, azzal akinek nincs, és szüksége van rá..

Így indítottuk:

Nagy Szilvia
2 órája · Dee Why, Új-Dél-Wales, Ausztrália · 
Írtam az ügynökségnek a lakás bérleti díjjal kapcsolatban, amit bérlünk Sydneyben, hogy szerintem másképp van, ahogy ők gondolják (ezredszerre). Erre visszaírt a csaj, hogy nincs ideje, itt az éves lista, nézzem már át én. 
A másik ügynökük kint volt egy hete és meglepődve látta, hogy néz ki az általa nekünk kiadott lakás 1-2 pontja, illetve a garázsméretről fogalma nem volt. A medencés részt meg lefelejtette, 1x én mutattam meg a bérlő jelentkezőknek. 
Hogy a fenébe élnek meg itt az ügyönkök ennyire jól, mikor még az is előfordult, nem egyszer, hogy mi mentünk lakásnézőbe és a kedves kollegájuk rossz emeleten, rossz ajtóba erőltette a kulcsot!? Még jó, hogy a lakást kivenni szándékozók (mi) szóltunk neki, hogy na ez nem az, amire mi jöttünk :D :D 
12 éve nem térek magamhoz ettől.
Shana: Szilvi játszunk nagyban!!! 
Akkor, ha lebontanád és nem éltetnéd, táplálnád, tartanád tovább..? Kell a francnak a saját magunk által teljességben érzékelt, a teljes világommal egy vagyok, együtt működik velem a világom stb.. shalala érzésben, és meghatározottságban, hogy ... legyen ilyen.., miért is kell a saját világomon belül köztem és a világom többi része között nekem magamból ingatlan közvetítőket fenntartani? 
Tanítsd meg magadnak és a világodnak, meg egész Ausztrálián keresztül az egész déli féltekének akár, hogy:
Tudom hogyan kapcsolódjak közvetlenül a saját világom minden részével, minden létezőjével,
tudom hogyan teremtsenek közvetlenül kapcsolatot egymással,
tudom hogyan találják meg egymást együttműködő, összehangolt ritmusban, szinkronban egymással a tovább lépők egyes terekből azokkal akik utánuk jönnek azokba a terekbe,
tudom hogyan adják át egymásnak egy ritmusba hangoltan, egyszerre átlépéssel.. bammm.. szinkronica:) közvetlenül..
játszunk nagyban Szílvi! 
Veled remélem lehet! 
Ne csak a sajátodat nézd, hanem játszunk nagy tételben , összehangoltan bolygó szinten, északi-déli félteke teljes struktúra és a teljes bolygó szintű egész ingatlan közvetítő csoporttudat köszi, hello, 
had ne tartsalak már téged sehol, mert van közvetlen kapcsolatom a világom minden egyes szereplőjével és a szereplők ingatlanjaival, amit egymás között adunk át további eredményes, örömteli megtapasztalásokra a legkedvezőbben, a legkisebb energiabefektetéssel KÖZVETLENÜL.. 
hm??? játszunk ilyet? én nagyon bírnám..
mert én is baromira unom.. 
és vagy 6-7 éve megszültem a szívemből, és millió módot tapasztaltam meg egyéniben, de amíg nem találok hozzá elég játszótársat nagyobban, akivel együtt teremtsük, addig kicsit belassítva megy ez a része, 
mert ez társasjáték szint, 
ezt hívjuk az együtt-egymásért teremtési szintnek, 
együttműködő, közös, kollektív teremtési szintnek..
egyszerre egyéni és kollektív közös.. 
és Új módja, módba fordulás.. Még egy momentum hozzá..
megértési szint, ugye: a házam én vagyok, mint ahogy a testem is én vagyok, és a házam, majd egyre tágultabban az egész világom én vagyok.. addig amíg abban az adott térben vagyok, a helyünk a térben mindig úgy kerül, és teremtődik, amilyen fázisban éppen vagyunk, tartunk, oda lépünk át, ott várnak ránk újabb izgi tapasztalások, hogy haladhassunk a saját tudati és lélekevolúciónkban.. ha vannak ilyen kis megakasztó régi struktúrájú kollektív megélhetési csoporttudataink, amik igen nagyra nőtték magukat a bolygó minden pontján ráadásul , ott nem elég az egyedi átírás, itt közös szándékra van szükség.. és közös tudatra.. és közös szívre hozzá..
Szóval mindenkit biztatnék, aki már képes elhinni, hogy...
vagy sőt, van benne gyermeki kíváncsi szándék, vajon milyen mókás, meghökkentő, játékos, kreatív módokon dobja , dobhatja, és hozhatja az új és újabb tapasztalási tereket számunkra a TEREMTÉS, 
ha nem ragaszkodunk egy külső, régi, bár igen erős közvetett, vagyis közvetítői rendszerhez..
jaj, nekem nagyon sok sztorim van erről.. szívesen bedobom a kollektívbe, és vegyétek vigyétek, és tágítsátok tovább.. 
Szílvi, összepacsizunk észak-délben? :)

Szóval dolgozzatok a kódokkal, rezegje mindenki a saját területén, hallgassátok meg, és csináljátok, tanítsátok meg a tereteknek, és haladjunk...

Ingatlan kódok

 

 

azta marinénje.. vágjátok a behúzótrükköt.. hányadik körben ülnek rá ugyan arra az ingatlan története, megint és megint és megint más módon?
egy példa, hogy értsd a logikát:

"Kiadó rövidtávra, és elsősorban EladÓ a képen látható ház Szigethalmon az Orgona utca 14-ben.
Az ingatlan annak a leginkább aktuális, aki 2-3 hónapon belül meg is szeretné vásárolni - de addig is benne szeretne lakni!!!
Ez a része!!!:
Mivel már a banki hitelek olcsóbbak, mint az albérleti díj, jobban jár, ha vásárol! Azonnal BekÖltÖzhetŐ Amennyiben SzerzŐdÉst KÖtÜnk! "
Nem értitek még mindig ugye, hogy miért tud ez így történni?
Hogyan lehetséges ez?
A Házad TE VAGY!
Amikor olyannak akarsz látszani ami nem vagy, amire nincs valós alapod, vagy nincs megerősítve szülőkön keresztül a személyiséged fizikailag is megtámogatva eleve, hogy kapsz lakást, házat tőlük, olyat amilyennek ők gondolnak téged.., akkor neked hitelre van szükséged, hogy olyat építs magad köré, ami nem vagy. Külső hitel a belső hitelesség hiánya. Azzal pótolva, kívülről, ami nincs belül.
Na most, mikor eladod ezt a házad, lakásod, vagy visszaveszik tőled, elveszted, mert nem bírod fenntartani azt a képet, ami nem vagy, akkor jönnek azok akik első körben egyik oldalról elhitették veled, hogy milyen legyél, majd az elhitetés után adtak hozzá neked hitelt, majd azt elveszted ugye szépen, és akkor ők leértékelve visszaveszik, majd kiadják neked, majd amikor már a kiadás rész is megfeneklett újra kezdik a hitel kört, egy újabb mintázatban, egészen addig, míg beveszed, és addig míg te más akarsz lenni mint ami vagy... 
Az energiádra van szükségük, nem a pénzedre, te tartod ezt a rendszerkört,ezt a lehúzó, devalváló spirált, de valahol jogos is a devalválás, hisz az devalválódik lefelé, ami nem vagy, egészen addig a pontig szűkítenek bele, míg ÁT nem Fordulsz a valódidba, akár a hajléktalanságig elmenve, vagy még tovább.. kinek mikor jön el a fordulás, hogy önmagát eladja valamilyennek, valakinek, valahogyan, hogy a látszatot fenntartsa.. 
Nem részletezem tovább..
Inkább elevenítsétek fel az "ingatlan kötések" hanganyagot, és struktúra ábrát, mert az sokkal többről szól, mint az ingatlan közvetítésről.. A működés módotokról szól, és abból segít szabadulni, az életben maradás függőségből..
Tudd, hogy amikor csinálod, végig mész velünk a számokon energetikailag, akkor nem csak a sajátodat szabadítod fel, hanem tudd, hogy az egész mátrixnak segítesz, és szabadítasz fel belőle, hogy ragaszkodjanak a régi módon egymásra taposva..
Köszönet
Judit Shana Pásztor