SzívTudat Központ - Hogyan bontjuk a mátrixunkat? Megértés. + Beszélgetés a számsorokról és a mátrixról Anitával + A Teljes Egyéni és Bolygó szintű Mátrix Átkötési Rendszer a KristályHálóra összefoglalása
 

2014.10.24. kezdetek

 Anita-Myriellel kozmikus szintű eredet féltestvérek vagyunk.

Az elmúlt években (15-20 év) látszatra külön úton haladtunk, és most összeértünk, és a részmunkáink összeadódtak.

Ő a számsorokon keresztül haladt én a belső alkímián keresztül saját magamon dolgoztam és és hívtam elő és bontottam ki magam a mátrixból. A közös pontunk, amin keresztül azonos módon bontottuk le a jelen élet elme szintjét, az Adamus (St Germain) bátyánk volt, hiszen az Adamus minőséggel mi kozmikus szintű eredettestvérek vagyunk.

A Hanganyagban elhangzik, hogyan bontjuk le a mátrixot, miért bontjuk egyáltalán, és mikor hol is vagytok valósan, és kikkel miért is találkoztok valósan, és hova van tovább haladás és hogyan, és miért.

Ízelítőt kapunk Anita számsoraiból, honnan  és hogy jönnek neki. 

20015. folytatás

Majd ahogy együtt kezdtünk dolgozni kiderült, hogy bizony a kettőnk, és majd egyre többekkel a közös összeadódott feladatunk immár a 4. és 5. dimenzió közötti ÁTMENETI struktúra szerkezet beszülése, megteremtése -Számsorokkal, és HANG-FREKVENCIA kódokkal LÉTREHOZÁSA-, azon kívül a jelenlegi 3-4. dimenziós mátrix szerkezeti struktúra alapjainak a végleges lebontása, lépéről lépésre, bolygó szinten, és még egy csomó feladat és sok-sok lehetőség, amiket már láttunk, tapasztalunk, ha többen összeadódunk.

 

Ezekre a feladatokra egyenként nem vagyunk képesek. Minél több társunk csatlakozik be, rakja hozzá az energiáját, figyelmét, képességrészeit, annál hatékonyabban haladunk. 

Mindenkinek részképességei vannak, és egymás nélkül sehova sem jutunk. Anita nélkülem nem tudja a számokat, csak az eddigi, régi verzióját, egyéni szinten. Tehát a ÁTALAKULÁS, ÁTFORDÍTÁS, BONTÁS információ számkódjaihoz önmagában nem fér hozzá, mint ahogy én sem tudok nélküle mit kezdeni, hiába csináltam meg az egyéni bontásomat, a teljes struktúrához én sem férek hozzá egyedül. De nem is csak ketten vagyunk ebben két nagyon fontos, amolyan nélkülözhetetlen alap-elemek. 

A többiekre is szükség van, például Jani és Erika-Myriel koncentrált összeadódó figyelme, energiái, képességei.

Aztán szükség van azokra társainkra, akikkel teszteltük, akik szintén átdolgozták magukon, akiken keresztül tágul és stabilizálódik az átkötés szülőcsatornájának szerkezete.

Szükség van azokra, akiknek első és második körben kiraktuk csak a számsorokat, és nem álltak ellen, hanem belementek, és átdolgozták magukon még tovább rögzítették vagy bontották az adott struktúrákat saját magukon keresztül. 

Amikor ebben elértük a kellő számú mennyiséget, akkor tudunk visszatérni az adott témára, hogy már képesek legyünk le is fordítani, kikódolni fogalmi síkra. Ekkor újabb körben kiraktuk nektek, és mindenki aki dolgozott vele, nem csak saját magán dolgozott, hanem szintén valósan hozzáadta magát a kollektív átalakuláshoz, átkötéshez lépésről lépésre.

 

Mára oda jutottunk, hogy össze állt nálam az egyéni teljes átkötési rendszer is. Ez nem a bontás, hanem az egyéni mátrix (testtel együtt) lépésről lépésre valós átkötése a kristályhálóra.

Itt megint kik a valós, valódi összeadódóak és kikkel is tud valósan, ténylegesen történni egyelőre? Akik ténylegesen jönnek egyéni átkötésre, és így egyénről egyénre, egyenként őket átkötögetve, lépésről lépésre tágítjuk, építjük ki saját magunkon keresztül magát a kollektív átkötés útvonalát. Ma már az egyéni mátrixhoz tartozó tereket is kötjük át, így például elsőként egy testvér energiámmal együtt csináltuk húsvétkor az első 7 hektár föld-tanya terület átkötését a kristályhálóra. Ez az első földterület, ami tudatosan, valósan át lett kötve. Amikor ezt tettük, vezettetve, mikor döbbenetünk, hogy m,it is jelent ez valósan, felsikítottunk örömünkben. Bizony ez a módja, így kötjük át Magunkon keresztül Föld anya fizika 3.d-s részét úgy, hogy mi megmaradjunk rajta, és ne dobódjunk le földanyáról, esetleg földregés vagy bármilyen katasztrófa által, amikor maga is éppen átalakul és frekvenciát vált, azokon a területeken, ahol még az emberek a 3.d-s mátrixszal kötődnek hozzá. 

Azok akik nem jönnek, és akikkel nem csináljuk az átkötést,  velük tudattalanul, fájdalmasan történik a bontódás, de mivel nem tudja mi van helyette, hisz ez egy olyan szerkezeti rendszer, amilyen még sosem volt az emberiség evolúciójában (hisz most építjük lépséről léspre, ahogy az energiák engedik) , így azok akik már tapasztalják, a bolygón valójában elsőkként kötődnek és tágulnak valósan a 3-4. dimenziós mátrixon túlra nem csak mediálisan, nem csak időszakosan, ki-be járkálva, hanem a teljes,v alós szerkezetben testi szintig. 

Ez egy folyat egyrészt. Nem lehet egyszerre, hiszen mindenkinek egyedi a mátrixa, mivel hol tart, másrészt az is teljesen egyedi, kinek milyen régi struktúrákba vannak bekötései, milyen téves régi információk vannak a szerkezetében, hogy milyen is a test és csakra és energetikai rendszerünk. Itt aztán van mindenféle, ami a sok-sok ezer év alatt mindenféle információs rendszerek voltak, és az átmeneti időszak segítő, részleges rendszereiről nem is beszélve. Ezeket mind el kell hagynunk, és a régiről leválni minden ponton, hogy stabil legyen az átkötés. 

És bizony ez is egy összeadódott rendszer, még pedig bolygó szinten összeadódott, amiről a külföldi társaink akik részeket hívtak elő, jelen pillanatban még nem tudnak. Nálam, nálunk itt a SzívTudat Központban állt össze, és kerekedett egybe az egész rendszer. Majd ha lesz erőm, akkor felsorolom azokat a részeket, akiket jelen pillanatban mint külföldi nagy tanításoknak, egyedi rendszereknek gondoltok, hát bizony a Teljes, Egyben ÁTKÖTÉS rendszeren belül mind csak picurka rész, de nélkülözhetetlen rész természetesen. Ami fontos még, hogy ezek az eddigi segítő részek mind átértékelődnek, és magasabb szintű, összefoglalóbb megértést nyernek, kapnak az által, hogy a rendszerbe bekerültek az átkötéshelyükre, szintjükre, szerepükbe.

 

Itt most megállok, mert ez akkora nagy összefoglaló anyag szintén, hogy a Tudatosságom befogó képessége most elfáradt az összeszedésben, sűrítésben, rendszerbe rakásban, hogy meg tudjam számotokra röviden, összefoglalóan fogalmazni. 

 

Shana 2015.05.14.