SzívTudat Központ - Internet: Fizikai hálózat - Szellemi hálózat Kollektív Teremtő ERŐ Átcsoportosítás, Fordítás. Szerkezeti alapok lerakása kozmikus szám-Hang kódokkal
 

 

KOLLEKTÍV (Magyarság-Nemzettudat szint) KÖZÖS TEREMTÉSÜNK, TEREMTÉSI ENERGIÁNK, ERŐNK KÖZÖS TUDATOS ÁTFORDÍTÁSA A FELSŐBB Nézőpontjaink által:

563985692

 

 39-52-739-863

552

59342176

 A düh, harag energia a 3.dimenziós mátrixunk felé fordulva, erősítve, azt teremti, a jelen fizikai forma-tudatszint világunkat nagyítja fel, míg ha átfordítjuk ezt az összeadódott kollektív energiát, azzal mi együtt építjük ki a saját közös új szellemi terünket, ahol tudunk kapcsolódni az átjáróban, az átalakulás, fordulás időszakában egyel magasabb technológia által.

Ennek nincs szerkezeti hálója, mivel ilyen még sosem volt a teremtésen belül. Ezt most mi együtt, közösen hozzuk létre.

Van 3. dimenziós mátrix hálónk, amin keresztül kommunikálunk és van annak fizikailag kiépült hálórendszere, mint fizikai internet. 

Van 5. dimenziós háló rendszerünk, van a kristály háló rendszerünk, ami folyamatos kiépítés alatt van, és ahova majd kötődtök egyre inkább át.

De a kettő közötti, ÁTMENETI időszaknak a kollektív fordulás időszakának nincs kiépült kommunikációs hálózata, ami se nem 3.dimenziós anyagi se nem 5.dimenziós kristályos forma. hanem a kettő közötti információs közös hálónk.

Ennek az alap struktúra szerkezet kódjai jelennek meg a számsorokban, amit HANG alakban hallhattok a hanganyagban.

A teremtés így történik, szerkezet, struktúra, és a HANG által teremtődik bele a TÉRBE ami folytán majd testet ölthet, manifesztálódhat.

Közös teremtési energiát pedig az átfordított düh, harag energia szolgáltatja, egy magasabb szintre áttranszformálva a szíven keresztül.

Így teremtünk kollektíven, tudatosan egy síkkal feljebb.

Bármikor hozzárakhatod a saját energiádat, mikor meghallgatod a hanganyagot.

A fentiek csak a fordítás szám és hangkódja.

A többi hanganyag rész nem publikus, mert nagyon erős.

Aki bírja energetikailag és tudatossággal, és szeretnék a teremtő energiájukat hozzárakni, akkor küldjenek egy e-mailt, a szívkozpont@gmail.com -ra... "Internet" hivatkozással. Küldjük nekik magánban a hanganyag további részét.

 

Ez pedig már a Kozmikus-NET, a Szellemi közös-Net előrevetítése, hogy tudd, honnan hova fogunk majd idővel eljutni,
átkötődni mindannyian akik készek rá:
Szívközpont 
A NET és a Szív kapcsolata:
A SZíV-frekvencián nincs szükségünk Netre...!
Mivel a Szíven keresztül kommunikálunk!
Amíg a Net-re figyelsz, amíg kint van a fókusz,a figyelem, és azon keresztül kapcsolódsz, addig nem tudsz a szívfrekvenciás kapcsolódásra átállni... 
Aminek első fázisa leszokás a netről, és közben egyre többet, egyre mélyebben a szívbe figyelni és onnan kommunikálni...
Majd aztán legközelebb már NET nélkül találkozunk! 
Akik még a net adó ellen tüntetnek, és harag, düh van bennük, még nagyon messze vannak sajnos a szívtől..
előbb a haragon, és dühön szerencsés átfordulni, aminek jó teret adhat egy tüntetés is akár.. ahol kitolhatja magából, és mivel sokan figyeltük már szívfrekvenciából ezt az eseményt egyben, így már nem fogják sokan újra termelni, mert átemeltük ezt a kollektív dühöt, haragot magunkon keresztül a Kollektív Szív-Tér teremtésbe. 
Ha ezt most érted, és megérted, még bármikor emelhetsz át magadba, és fogadhatsz be Te magad is magadba abból a kollektív dühből.., vagy a tiedet fordíthatod át.
Így érhetjük el, hogy már ne azt a célt szolgálja ez a tüntetés, hogy a jelenlegi állapotot erősíti vissza, hanem áthúzzuk ezt az összeadódott erőt a Szívbe!
Aki érti tegye! 
Shana