SzívTudat Központ - Hitel kérdéskör. Fogyasztás. Hogyan tanítjuk bele a gyermekeinket a rendszerbe? Beszélgetés a mutikról. FOCI-TV-Fogyasztás Manipulációs játék

Hitel kérdéskör. Fogyasztás. Hogyan tanítjuk bele a gyermekeinket a rendszerbe? Beszélgetés a mutikról. FOCI-TV-Fogyasztás Manipulációs játék

                  hangfelvétel |  
 

 

 Fabijenna telefonbeszélgetés a multikról 

Pénz folytatás-Hitel- Tesco - Műanyag Gyerekjátékok - Monopoly játék, játékzsetonnal, lego Gyár -kocka játék a mátrixban

FOCI VB/EB -TEelevízió mint fogyasztási cikk behúzó manipulációs játék..

Egészen véletlenül magát ezt az ábrát egy másik Fabijennán keresztül tudtuk elkészíteni számotokra, mikor megfigyeltem a genetikai anyukámat, nyugdíjasként, hogyan kapcsolódnak, kötődnek fel a TV-re.. hogyan húzza be őket, hogyan köti meg a figyelmüket, és mit tartanak ezen keresztül, mint biológiai erőforrás.

Beszűkítő, nyomó energiák... Miért nem érzik az emberek...? Miért maradt csak a félelem energia számukra?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=897994663603315&set=g.906830506013149&type=1&theater

Te Jó Ég!
Most aztán kérek TÁMASZTÉKOT TUDATOSSÁGBAN!
Mert lehet, hogy én fogok mindjárt összeomlani...
nem viccelek.
1,5 hónapja vagyok anyukáméknál. Ugye visszajöttem a poláris gyökérpontomba. Nyilván ez az utolsó fázis az átfordulásban, ahol bejöttél, ott tudsz kifordulni belőle.
Ez az egyéni része.
De a KOLLEKTÍV!
Itt azért most rám zúdult rajtuk keresztül az EGÉSZ POLÁRIS 3.d mátrix. És mennyiség, és erő, és hihetetlen erővel törtető celebek világa, akik folyamatosan figyelmet vonnak el, figyelmet szívnak belőletek, belőlük, több millió ember figyelméért versengnek. 
Ezt ugye a média nagyon jól tudja. NÉZETTSÉG-nek hívják!
Tehát nagyon-nagyon jól tudják, hogy az hozza a pénzt, az a celeb, aki a legnagyobb nézettséget produkálja nekik.
Ugyan ezt kérem én is tőletek.. hehehe.. ez vicc..
Egy berki hütyi fiúnak egyetlen böffenése a karórájáról 5000 figyelem-vetítő-droid fej reakcióját mozdítja meg.
És viszi be, tereli be őket valahova, bárhova. Leginkább MAGÁRA!
És ráadásul meg is tartja magának azt, amit a sok szerencsétlen droid figyelem behúzásából megteremt magának.
Nem mutat vele semmit, nem ad valósan semmit, legfeljebb annyit mutat, hogy én erősebb vagyok, te gyengébb, én vagyok a legügyesebb fiú, és nézhetsz engem, és tapsolhatsz nekem, és nézd a semmi TV adásainkat, ahol beszélünk a semmiről, kb.. és a legfontosabb, a reklámokat azt nagyon nézd meg, mert abból élünk mind, hogy jó alaposan nézel minket, és utána meg is veszed a hülyeségeinket.
És ezen a világon belül már valójában ugyan mindegy, hogy érzékenyebb, vagy ilyenebb, meg olyanabb, mert vér profik FIGYELEM ELVONÁSBAN, behúzásban!
És még azt is mondanám, hogy a saját evolúciójukban ez egy nagyon sikeres evolúciónak mondható, hiszen ki mert állni, és végig tudta nyomni magát több millió emberen, hogy aztán minden figyelem középpontjába kerüljön, hogy aztán azt a sok figyelmet és élő energiát eladják gagyi cégeknek, akiknek aztán a vásárolói lesznek.
Hát ha így nézem a lélekevolúciójukat, nem lennék a helyükben, egyiknek sem.. még a legkedvesebb, legszebb, legtökéletesebbnek látszó helyében sem, hiszen az alap szándék, amihez adják magukat, amihez eladják magukat, a kiinduló gyökere hamis, és így ők ennek mint vezér figyelem vezetői, behúzói, különösen kiemeltek az okozatban, amit teremtenek, aminek részesei, aminek eladták magukat.
MIND!
Az egész MÉDIA!
Nincs olyan hogy ez benne rendesebb, szegény, őt ne bátsuk, mert ő olyan cuki, na de az a másik az viszont mekkora szemét.
Nem, nem!
A médiia már csak olyan, hogy mindig vannak benne jó és rossz fiúk, jó kislányok és rossz kislányok, hogy az egész poláris világunk droid nézőit lefedjék. Szóval teljesen mindegy hova rakod benne magad. Minden terület lefedve, hogy megtaláld a kedvedre való behúzó villanypásztor által működtett cirkuszi mutatványost.
És még azt is mondhatom, amilyen agyi tevékenység szinten van a lakosság zöme, nekik még ők is tudnak tanítani, mutatni bármit is.
Én itt feladom.
Látom a két idős embert, akik ülnek fél méterre a tévéjüktől az ágy szélén, teljesen felakadt fejjel, csillogó szemmel, és mint a debil gyerekek beszélnek a tévének, és nevetnek a hülyeségeken, és megélik, teljesen átélik, és az életük része, a legnagyobb részét az életüknek ez határozza meg. hihetetlen erős függőség. nagyon erős. Főleg az idős embereknek az egyetlen kapocs valami külvilágszerűséggel.
Volt olyan párom, akinek az anyukája 25 éve van idősek otthonában, egy 15 négyzet méteres kalitkában él, és az egyetlen szórakozása a tévé. Egész nap azt nézte, majd napi szinten felhívta fiát, és beszámolt órákon keresztül, ki mint mondott, ki mit tett, milyen szörnyűségek történtek az nap, és csak mondta, mondta, mondta, húzta volna fia energiáját, szívta, szívta, szívta, és húzta be a fiát is, hogy rajta keresztül kapcsolódjon a hálózathoz, és őt, a mamit töltse újra, hogy másnap is legyen energiája egész nap nézni. A fia pedig megpróbálta ugyan lehárítani ezt a tudattalan energia elszívást, leszívást, közvetett behúzást, ezért jó messzire rakta magától a telefont, közben mindenféléket csinált otthon, mosogatott, főzött, miközben a pulton levő telefonban a mami csicseregve nyomta a napi 1-1,5 órás shalaláját. néha odaszólt a fia, "ugyan anyuka hagyjad már, ne foglalkozz vele, vagy odaszólt egy udvarias, aham, igen?, tényleg? hű!-ket.., de soha nem merte valósan azt mondani az anyjának, hogy HAGYD MÁR ABBA, fogd már be! Szakadj már le arról a villanypásztorról.. !!!
Sőt amga is erősen függésben volt általa. 
Magam 2066-ban kezdtem el leszokni a tévéről, főleg a hírekről való leszokás viselt meg. A közélet, amit addig annak hittem. 
Rendesen szkanderezni kellett magamban, hogy el tudjak távolodni tőle, és ne kapcsoljam újra be, és újra be.
Tudom, hogy akik itt vannak nem ez a fő problémájuk. És sokan már teljesen lejöttek a média behúzó spirálról.
Nem is nekik mondom, és nem is ez a lényeg most.
hanem az ÁTFORDÍTÁS erő. Az bizony ehhez én most kevésnek érzem magam.
ehhez egyetlen ilyen tudatosság egyedül kevés.
Hiába ír át a SzívTér, a SzívTudat szint, azért ahhoz is kell egymennyiségi összeadódás. 
Én egyedül nem vagyok ehhez elég. 
itt most van kb 20 kedves aranyos, lelkes olvasó lányka, asszony, kb 2-3 férfi, aki csak úgy egy két infócskát belájkol, ami éppen az egészből megfogja a periférián. De az nem tudatos fordító szívtér összeadódás. 
Szóval itt most nincs olyan erő együtt.
És azt látom minél komolyabban összegzek, minél több fordítást rakok be, úgy fogy az a tudatosság, aki képes, és hajlandó elbírni, és elfogadni, jah, igen, az is fordul drágám, miért azt gondoltad hogy az úgy marad, meg az is, meg az is, meg az is, de azért szeretnénk változást?
Amikor fordulunk, ott minden fordul, és minden szétesik első körben. 
MINDEN!!!
Úgy nincs fordulás, hogy ezt meg azt meg akarok tartani, rögzítek, ragaszkodok a régi módon. 
Nem, nem!
Minden szétesik, és aztán majd ami megmaradhat az újra összeáll. De már más módon.
De ahhoz előbb hagyni és engedni kell az egész világunk minden elemét szétesni!
tehát nem ragaszkodhatunk benne semmihez, semmihez.. egyáltalán.
Különben nincs fordulás, nincs változás. Marad a visszaépülés.
És még akkor sem könnyű, mert itt van több millió 3.d-s villanypásztorra felkötött tudat és annak becsatlakoztató és figyelem fenntartó személyiségei nagyon erősek.
és ez csak a média. 
Ha nézem az orvos ipart, azon hogy vannak ugyan úgy bekötve. Úgy jár ez a két kis öreg orvoshoz, gyógyszer drazsét felíratni, mint más a cukorka boltba. és úgy is dobálják be. 
Gyerekek. Eszméletlen idős testben, nagyon leromlott fizikumú, öreg, megfáradt gyerekek. Sebzett, dühös, sértett, dacos, makacs, hisztis gyerekek. 70 évnyi egyéni mátrixszal megáldva.
Én ehhez kevés vagyok.
Ide akkora közös szívtér, szeret gyógyító teret kéne gerjeszteni, olyan megoldó, átoldó, segítő gyorsított fizikai formát is átalakító kódok, kulcsok, megoldások kellenének. Nem bírják ki, nem bírják ki a változást. És nagyon fájdalmas lenne nekik. Már most is az. De nem fogják tudni a fejüket elengedni a rendszerről. Én ezt most jelen pillanatban esélytelennek látom.
csak az a fél év amiben mentem, és végig néztem a településeket, a lakókat, a tudatossági szintjüket, a lélekminőségeiket, az energetikai szintjüket.
Áhh..
én feladom. Egyedül én ehhez kicsike Shana vagyok, még ha milyen hatalmas is. Nem is egyedül lettem erre teremtve, hanem ti is, és sokan, sokan, mind.
Szóval ha a többség úgy döntött-már pedig úgy tűnik, hogy igen-, hogy ők szeretnék tovább folytatni ezt a játékot a végsőkig, akkor legyen így.
Hisz nincs itt egy testvér energiám sem, senki, senki!!!
Szóval ők is azt választották, hogy játszani szeretnének tovább.
Ki vagyok én, hogy ezt megkérdőjelezzem, vagy felülbíráljam. Senki!
Viszont vagyok egy anya, aki emiatt elhanyagolta a fiát, beáldozta a fiát, hogy megyek előre, és majd jön velem, utánam. Hát megyek vissza a fiamhoz. és lehet, hogy jobban teszem, ha visszavonulok, és szépen csendben megírom ezeket a tudatosság szint lámpás könyveket, és majd talán lesz olyan generáció, aki majd használni fogja. Talán a fiamé, talán az utána levő.
De hogy ma itt senki nem mozdul valósan, az biztos.
Szóval ébredek ismét egy álomból én is.
Egyre komolyabb ébredések vannak napi szinten.
estére ide jutottam magamban..
hogy meddig leszek ebben a sávban, nem tudom, hogy lesz e változás, nem tudom..
most semmit sem tudok...
De ha senki sem mozdul valósan, akkor bizony nekem is át kell értékelnem, hogy meddig tartom ezt a tudatosságot, és minőséget, és mintát nektek egyedül, hogy legyen hova bekötnötök. 
Nem tudom tovább tartani, mert nincs kinek igazán.
Fut tovább a mozi...
shana
 
 

A hanganyagon belül a Hitelhez:

Mi a Hitel?

Egy nem valós energiaforrás. A mögött nincsen semmi.
És akkor ez mutatja is rövidre zártan körbe, hogy csak egy semmit tudsz rajta venni, amit egy pillanat alatt elhasználsz, vagy visszaviszed mert kiderül, hogy rossz, vagy ha ház, lakás, akkor meg jól visszaveszik tőled.
Minden amit hitelből veszel, pont annyi ideig és pont úgy lesz tartós számodra, mint amennyire a hitel mögötti valós forrásenergia-tartalom.