SzívTudat Központ - Vedd Vissza a Hat-alma-dat! Energiánk visszavétele a külső vezetőből a Belső Vezetőbe. A Hetedik Te MAG-ad Légy!
 

A jelenlegi hanganyagban segítséget kaphatsz, hogyan VEDD VISSZA a MAG-adból kihelyezett HAT-Alma-dat a külső vezetőtől, és hogyan kapcsolódhatsz, és hol találod a saját belső egyetlen VALÓS VEZETŐDET!

 

Amíg külső vezetőket keresgélünk, addig mindig átadjuk magunk felett a hatalmat, és akkor más fog helyettünk dönteni, más fogja meghatározni, azt hogy mi és hogyan történjen velünk, és akkor annyi választásunk lehet, hogy vagy azt választjuk, vagy ellenezzük.

vagy-vagy...

A VALÓDI VÁLASZTÁS, ha Ön-magadat választod, a belső vezetődet, és ha sikerül mindenről lekapcsolódnod, és leválasztódnod, amit eddig kívül használtál, ami eddig kívülről tartott, ami eddig helyetted döntött, akkor ott bizony találkozhatsz a többi belső vezetőjéből működő társaiddal és ott már nincs ellentét, ott már nincsenek ideák, nincsenek elméletek, ott egy vagy mindenkivel, és aki képes ide bekapcsolódni, azok BELÜLRŐL tudják mit cselekedjenek, és mikor és hogyan.

Csak engedik!

 

 

már óvatosak vagyunk, így felhívjuk Mindenki figyelmét, hogy kéretik az ábrát nem szó szerint venni, hanem igen csak lebutított ábrácskának tekinteni, szimbolikusan...

 

A lényeg, hogy most mivel támasztjuk magunkat kívülről, és mi tart meg minket és ez által mi magunk mit tartunk és támasztunk, vagyis mik azok a külső elemek, rendszerek, ami belőlünk táplálkozva tartódik általunk!

 

Jelenleg a külső közös vezető képünk nemzeti-tudat síkban kollektíven O.V.

Mindenki számára, akár mit is választott, vagy nem választott, vagy akár hogyan is érez és gondolkodik, a közös kollektív összeadódott teremtésünk jelenlegi manifesztációja, következménye az benne testesül meg, mint központi külső 3.dimenziós mátrix vezető, magyarság szintjén összeadódva.

Ahhoz, hogy ez a kép változzon, nem lehet kint keresgélni tovább, és azt nézegetni, hogy de ki lenne jobb, szebb, tökéletesebb, tisztább, szakrálisabb, miegymás helyette.

a VÁLTOZÁST magunkban végezzük el, magunkat választva, és így fog gyengülni és majd egy ponton összeomlani a közös kollektív kép a jelenlegi vezetőről.

Ez csak abban az ütemben tud történni, ahogy képesek vagyunk minél többen önállóan, a belső vezetőnkből élően, életképesen működni valósan.

Ezek a belső vezetőből működő valós társak találkozási pontja és összeadódó tudatosság energiája szüli meg azt a teret, ahol Belülről Vezérelten egymás mellé rendelődően CSELEKSZÜNK.

Szintén szimbolikusan:

Hol van a jelenlegi Vezető, a közös kollektív moziban?

A középső gömbben lévő, most ő számunkra O.V.

Mindenki más okból, más vetítés-szándékból, más érzéstartalmakba kötötten tartja és nézi.

Ez mindenki számára egyedi.

Van aki a kihelyezett bátorságát látja benne, van aki a kihelyezett arroganciáját, van aki a kihelyezett megfelelési kényszerét, van aki azt érzi, hogy tehetetlen vele szemben, van aki a kiszolgáltatottságát éli meg általa, van aki az igazságtalanságát éli meg általa, van aki a saját maga vezetőképtelensége miatt tartja, van akinek szüksége van arra, hogy irányítsa őt maga helyett, van aki meg haragszik rá, hogy kívülről van irányítva, van aki a döntésképtelenséget éli meg rajta keresztül, van aki rugalmatlanságot látja benne, van aki a központosítást helyzete ki, a belső központja helyett és így éli meg kívülről...

Ez a legfontosabb és legerősebb közös kihelyezett kép:

A Belső Központosítás hiánya szüli a külső központosítást.

Amíg kifelé fordult az emberek tudata, amíg kifelé figyelnek, amíg szétszórják magukat, elaprózzák magukat, amíg elfolyatják az energiájukat magukban, amíg szanaszét futkároznak a világukban, addig a külső közös vezető egyre inkább fogja kívül mutatni ami belül hiányzik. Vagyis egyre erősebb lesz a központosítás.

Állj meg.

Fordulj vissza magadban a külső képről a belsőre és odaát találkozunk a belső vezetőnkön keresztül egyenrangúan, együttműködően, mind akik képesek átfordulniwink

 

 

 

előzmény hanganyagok:


 
1 db hozzászólás

hozzászólás |    

Köszi Shana, ez nagyon jó kis napindító volt :)!!