SzívTudat Központ - Rendet rakunk a Mátrixban! Virtuális együttműködés. Honlapterv, struktúra megbeszélés nyilvánosan...
 

 

Rendet rakunk a Mátrixban!

Virtuális együttműködés, szintek, hogy be tudd lőni magad, megtudd határozni MOST hol tartasz VALÓSAN a saját tudatosságodban, és lélekevolúciódban, és ez alapján hova juthatsz el, és ki VAGY TE, hogyan kerülhetsz a REND-ben a valós helyedre, a MAG-odba...

 Honlapterv, struktúra megbeszélés, nyilvánosan, hogy lásd, és értsd minek is vagy a részese.

Fordulás, vagy eltűnés...

 

 

Eljött az ideje, hogy a TERV-nek megfelelően 3 rétegűvé váljon a KörFórum

 

MOST VAN SZÜKSÉG A STRUKTÚRA MEGHATÁROZÁSÁRA !

 

hogy Jani tudja csinálni hozzá a programot...

 

Ki a struktúra?

 

Én leírtam nagyjából, energetikailag hogyan kéne lennie... ennyit tudtam hozzátenni.

 

Jani képes megírni a programot, ha megmondjuk neki pontosan, hogy álljon fel a Rendszer.

 

Igen? 

 

Itt MOST akkor megállunk és várjuk azt aki tudja a rendszerünket, és tudja a struktúrát is hozzá...

 

 

 

 

 

 

 

 

I. szint POLÁRIS:

 

Akik ebbe a kategóriába tartoznak, de már berántódnak ide, legkülső kör.

 

Még fejben van, még gondolkodik a dolgokról, leginkább vagy támadva rántódik be, kötözködve, vagy túlzottan idealisztikus eszmék alapján.

 

Kommunikáció: csak önmagukban egymás között, egymásnak tudnak írni, belsőbb kört láthatják, olvashatják, de közvetlenül nekik írni nem tudnak. A II. Duális segítők, és a III. Egyediek írhatnak nekik, ha akarnak kimehetnek a poláris terepre, hogy  segítsék őket, fogadják őket, ha szeretnének ezzel gyakorlatozni, vagy erre késztetést éreznek...

 

Szűrés feltétele: regisztráció nem saját névvel, képpel felvállalva... tehát nicknevesek, kép nélküliek 

 

 

 

II. szint DUÁLIS "segítők":

 

regisztráció: Képpel, névvel, nem felvállalva kifelé

 

ÉLETFILM elkészítése, Önmagával való és másokkal való belső munka SZÁNDÉKÁVAL van jelen a honlapon.

 

Részt vesz a körfórumban, egymás támogatásában, segítésében, megosztja magát, a folyamatait, hívja elő a saját ÉRTÉKEIT, és segít mások értékeinek előhívásában. 

 

Kommunikáció: egymás között zárt rendszerben a Duális térben, védetten..., hogy megnyílhassanak egymás között..., egymással és önmagukkal való "munka"... együttműködés

 

kifelé a kijjebb levők számára olvasható, név és kép nélkül, de nem tudnak hozzájuk férni, így a megnyílásaik alatt védettségben lehetnek a még külsőbb, támadóbb poláris társaikkal szemben.

 

A Polárisokhoz hozzászólhatnak, velük dolgozhatnak, gyakorlatozhatnak, segíthetik őket.. , vagyis bemehetnek a poláris térbe, ha vállalják.

 

 

 

III. szint Egyedivé vált, Egymás által Hitelesített Valódiak 

 

regisztráció: Képpel, névvel, Felvállalva magát kifelé.

 

Életfilm elkészítése, nyíltan látható folyamat a Blogjában, a Valódi Önmagában való haladás folyamatairól, az Előhívódásáról.

Teljes Átalakulás Portfóliója egyben látható, honnan hova jutott, és annak milyen fázisa voltak, és Ki Ő a Valóságban a helyén. Kivé vált az előhívás folytán.

 

A külső értékmérős, kívülről tanulthoz képest Sokkal Erősebb, Valódibb, Stabilabb, nekik már nincs szükségük a poláris külvilági rész elismerésére, hiszen addigra már teljesen kibontja magát a megélhetés, túlélős rendszerből.

 

Létrehozzák a Valódiak, Egyediek, Együttműködő Közösségi teremtéseiket, és nagy valószínűséggel Saját Példájukkal tanítják a többi még poláris és duális térfélen lévő társaikat, hogy ők is valódivá váljanak a helyükön.

 

Kommunikáció: Mindenkihez hozzá tud szólni, mind a három térben.  A saját Adatlapja alatt kialakíthat saját témájában akár hozzá kapcsolódó fórumot is, ahova bárki írhat, ha ezt választja, vagy megválaszthatja, kik írhatnak, melyik réteg...stb...

 

ezt a részt még nem látom...