SzívTudat Központ - XIII. Eredetcsalád összeállás - egybeállás -találkozó A Fehér Varázsló hullám 10.napja Első Mag-Mágus (Merlin-Mihály-Myriel) család közös Munka
 

13 napos Fehér Varázsló Hullám  9. napon-ból részlet:

"És már most előre vetítem a holnapi napot, mivel nagyon jó híreket kaptunk, holnap a mag-mágus család, eredetmag-családi találkozó lesz, és Anyuban leszünk, és lesz köztünk szerelem párkapcsolódás is, aki hozzáadják a mintát, milyen az eredetmag családi szerelemben létezés."

2014.08.09. 10. nap

Ebben a hanganyagban újra beszélünk a 3.dimenziós mátrixról való Nemzeti-tudati síkú leválásunkról, hogy még inkább érthető legyen, és a tünetekről...

Mit jelent, és hogyan van az, hogy Egy-Hang vagyunk...

Két testvérünk a Kurultájról jött el hozzánk, és amit aznap csináltunk egyben, azt vitték, és rezegték be a térbe, az ott lévő majd 10 ezer embernek, akik a nemzeti tudatsíkba vannak kötve.

Myriel-Éva nagyon bátor volt, és nagy vállalása volt ez neki, mert rajta keresztül annyi bontódott le a közös mátrixból, amennyit csak elbírt a lélek, és a hozzá tartozó tudat.

Azóta is a szívem facsarodik, hogy mennyire sok energia ment át rajta, mennyire mélyre mentünk le vele a testvéreinkkel együtt a bontásban.

Magam már jól ismerem ezeket az állapotokat (na de én már megszoktamwink)

Azt hiszem Éva nagyon sokat vállalt most be sokakért.

Hála Neki érte!

Jó érzés volt számomra is ebben az életemben először olyan energiában lenni, ahol teljesen szabadon lehetek az Aki Vagyok, a legmélyebb gyökérpontomig...

Sok megértés és felismerés született arról valósan, hogy tényleg hogyan hatunk egymásra, mennyire nem vagyunk külön, és mennyire egyensúlyozzuk ki egymás még lenyomott mintáit. Mennyire húzzuk előre, vagy visszafelé egymást.

Számomra a legjobb érzést az a tudat és felismerés adta, hogy ennél sokkal beljebb már nincs összetartozás érzés.

Az összeadódódásról, az egymásnak átadott képességekről:

Myriel-Erika mesélt arról, hogy egy két napos mantra work shop után annyira más tudatállapotba rezgett fel, hogy 2 hónapig elfelejtett enni, csak úgy magától. Nekem is volt hasonló élményem,.. 1 hétig tartott..., de teljesen eltűnt a rendszeremből.

Azt is elmesélte, hogy valójában sokkal jobban érezte magát, a környezete aggódása ellenére is, és majd a második hónap vége felé rájött, hogy "na de én szeretek enni, szeretem az ízeket", és aztán időbe tellett mire visszaszoktatta a testét arra, hogy egyen.

Ez a tapasztalása annyira belém került, és újra emlékezni kezdtem, hogy a találkozó után pár napig egyáltalán nem tudtam enni, és azóta is alig bírok legyömöszölni pár falatot a számon. Átjött, összeadódott ez a tapasztalásunk. És élővé vált újra magától. Sőt a fiamnak is valami berezegett belőle, mert ő is alig eszik, és míg korábban húsevő volt, most ő maga hárítja magától...

Ez csak egyetlen kis momentum, de ennél sokkal több megy át egymásnak egy-egy ilyen találkozó alkalmával, ami által mind sokkal többek leszünk.

Jó volt együtt!