SzívTudat Központ - Kik a Valódi Hitelesek, Hogyan Hitelesítjük EGY-MÁS-t. Külső Értékmérőről a BELSŐ ÉRTÉKMÉRŐRE ÁTFORDULÁS ez történik MOST! Fizikai aranyfedezetről a az Arany Frekvencia Fedezetre
 

 

Energetikai aranyfedezet és hitelesítés- hanganyag átirat

Nálunk rezeg a legmagasabb arany frekvencia, csak itt a fizikai síkon fizikai tükröződésként fizikai aranyban, és ez adja az arany fedezetet értékmérőként,

- külső értékmérőként.

Amikor fordulunk, akkor ez a fizikai aranyfedezet, ami a területünkön rezeg,

-mondjuk, mint aranybányák (voltak, vagy most is vannak igazából, ezt a részét én most nem tudom, mert én nem figyeltem bele, ezt tudja más, hiszen mindenkinek más a feladata, úgyhogy butaságot nem szeretnék mondani, ezt odarakja hozzá az a társunk, akinek ez a dolga, hogy ezeket tudja)-,

ilyenkor, amikor fordulunk, a fizikai arany fedezetből az arany frekvenciába, mint fedezetbe kerülünk.

A fizikai aranynak, mint fedezetnek devalválódott el az értéke, ugye, az elején még aranypénz, aztán már egyre lebegősebb, értéktelenebb.

Ahogy egyre inkább fordultunk kifelé a külső értékekbe, és egyre kevésbé számított a belső érték, - tehát minél inkább mentünk ki az anyagba és a mentálba, - annál lebegősebbé vált az érték is.

Már egyre inkább értelmét vesztette, és már önmagába hajlott vissza, és már csak egy önmagát önkielégítő manipulatív, butuska játék papír, - ilyen szellős kis fújjuk el a papírzsetont játékká vált, - és ez húzta kifelé figyelmet, kifelé az embert, még kifelé,  és még önmagától is egyre jobban távolította el.

Ezek a külső értékmérők, mint a fizikai arany fedezet is, nálunk volt a legerősebb, mindig is, és most is.

Viszont MOST ez zárul és Fordul!

És ilyenkor, amikor fordítunk a fizikai arany fedezetből az energetikai aranyfedezetbe,

a valódi értékek, a valódi tudók és a valódi energetika szerint kerül mindenki a helyére,

és nem a külső értékmérők szerinti mentál hierarchia struktúra,

másolatok másolata,

- megharcoltunk érte, manipuláltunk érte, zsaroltunk érte, felszíni kis buta játékok szerint, - ami ez a pár ezer évecske volt, ami szerint rendeződtek eddig a lelkek.

Ahogy kerülnek a helyükre, a valódi értékükbe, így minden fedezetnek, mindenkinek a hitelesítése az az arany energia frekvencia alapján történik.

Akik felismerik magukat, tudják, hogy kik ők, tudják, hogy mi a dolguk, teszik is a dolgukat,

- AZ maga a fedezet, AZ maga a hitelesítés alapja.

És mindenki, aki felismeri a másikat, az hitelesíti a másikat, hogy Te valóban EZ vagy!

Teljesen mindegy, hogy valaki a fejében külső értékmérőkkel mit szerzett meg magának, milyen titulusokat, milyen dolgokat memorizált össze a kicsi édes fejében, vagy milyen címkéket, tudományos ilyen- olyan butuska kis címeket szerzett magának, ezek mind lényegtelenek a valóság szempontjából. Ezek csak a kis felszíni személyiségembereknek számítanak, és pont annyira stabilak, mit amennyire ez az egész, ez a pár százévnyi kis információs sávunk stabil.

Ahhoz képest, ami pedig a VALÓDI TEREMTETT ENERGIÁNK, A VALÓDI EGYETLEN HELYÜNK EBBEN A RENDBEN, az ISTENI RENDBEN,

és amikor erre elkezdtünk emlékezni, aki emlékszik, az már tudja emlékeztetni és hitelesíteni a másikat.