SzívTudat Központ - VI.Tágulás a Fordulásban-Gondolkodj Nagyban Nemzet Tudat síkon-> Betelt a SzívTudat Központ honlap TÁRhelye, nem fér ide fel több hanganyag.
 
 Kicsit gyorsan történnek az események, legalább is növekedésünket tekintve.
Ahogy kiléptünk a KAPUN  Tudati léptéket és nézőpontot is kellett váltanunk...
Országos méretre váltott a nézőpont, így amit eddig elindítottunk, MOST kezd igazán látszani, és már kezdem magam is elhinni, hogy minek is rakjuk le itt Mi most ketten-hárman az ALAPJAIT, és miért is, és mi a Funkciónk Feladatunk Magyarság szintjén.
Ezt korábban is sokszor elmondtam, de amíg nem voltunk ott, magam sem hittem el, hát most itt vagyunk Drágáim, és ketten már bizony kevesek vagyunk hozzá.. 
Így most az Összeadódás Hullámvarázsban ezt is ide kell raknunk, és elindítani, hogy ÉREZZÉTEK ÁT, hogy EZ a Felület amit mi most itt létrehoztunk és szülök, az mekkora feladat, és mennyire jó lenne, ha Ti is hozzáadnátok valósan magatokat.
 
A Szívközpont honlapot, ahol az előzmények voltak elérhetőek, egyelőre nem újítottam meg, mert nagyon fura beszélgetésbe kavarodtam az eoldal.hu szolgáltatóval.
Már csak a sima megosztás információk voltak kint az oldalon, és még így is "Üzletinek" akarta nyilvánítani, ami szerint a majdnem legmagasabb díjat akarta fizettetni.
Olyan 3.d-s jogi-fogalmi meghatározottságokra hivatkozva, ami nem kompatibilis a Szívközpont rendszerével, főleg, hogy erről is válunk le, ezt is zárjuk be.
Szóval el kellett jutnom erre a pontra a történetben, hogy ezzel szembesüljek valósan, miért is nem lehetnek ők továbbra a szolgáltatónk.
Elsődleges tervünk B.G-vel az elején az volt, hogy feltöltjük az anyagot, a struktúrát is megálmodtuk...s tb...
De aztán sok minden miatt csúszott az egész, így mire itt lejárt az előfizetés, nem tudtak felkerülni az anyagok.
Ha valaki nagyon "unatkozik" otthon, (mert mondjuk már nincs 3.d-s munkahelye) és szeretne, és tudna, és van kedve az anyagok feltöltésével bíbelődni, akkor azt kérjük jelentkezzen... Már a struktúráról is lemondtam, mindegy, csak így egyszerűen ahogy eddig volt legyen kint, hogy olvashassátok. 
Azt láttuk, hogy sokakat megérintett, hogy nem érték el az írásokat.
Fontos, hogy kint legyen, számomra is, hiszen sokszor érzem, hogy hivatkoznék rá, szúrnék be részeket, de se időnk, se kapacitásunk nincs rá, hogy felkerüljenek.
Ezen kívül rengeteg rajzolt ábra és ceruzás jegyzet van, amikről nem készültek el az ábrák, és nem lettek gépre víve, így ezek is csúsznak, és nem elérhetőek, nem tudjuk az egységes információs rendbe beilleszteni...
Ha valaki szívesen foglalkozna ezek gépre vitelével, vagy van kedve és képessége egyszerűbb grafikai ábrákat készíteni, akkor azok jelentkezését is örömmel vesszük.
 
 Ezt a folyamat ábrát és információt majd 1 éve írtam le, azóta nem sikerült belőle anyagot készíteni kintre...
Most Ennek van itt az ideje, így ezt ebben a formában azért kirakom, hogy legalább rezegjen, hiszen itt pont a teljes fordulás folyamata és minőségi váltásai szerepelnek, a honnan hova..., kissé még konyhanyelven, de a lényeg energetikailag benne vancool
 
 
Azt is érzem, érezzük, hogy az információnak egyben kell maradnia, és nálunk, egyrészt országon belül tartva, és saját magunknál tartva mindig elérhetőnek kell lennie.
tehát mindenképpen SAJÁT TÁRHELYRE van szüksége a SzívTudat Központnak, főleg ha egyre több tanítónk, segítőnk majd egyre több információja lesz egy helyen, és ráadásul minden réteget, minden síkot, és minden témát lefedve, összefogó országos szinte, akkor bizony saját magyar országon belüli tárhelyre van szükség.
Itt tartunk a JELENBEN, ezért várjuk a VALÓS társakat, akik ebbe be tudnak valósan, tevőlegesen, cselekvően, gyakorlatiasan kapcsolódáni! 
 
 és egy társunk aki által egy újabb érdekes kérdés vetül fel, mint közösségi szemlélet részei, akik nem tudnak kapcsolódni ide különböző okokból...
 
Csilla Bak Nem tudom a technikát úgy használni, ahogy ez ma már többeknek természetes…így az oldalt is jó ha olvasni tudom, nem igazán boldogulok vele:(...sajnálom ez a "kényszerpálya" nem működik nekem:((...megpróbáltam egy kisfilmet továbbítani, nem sikerült...nyilván nincs jelentősége... Úgy próbálok infót továbbítani, ahogy tehetségem és lehetőségem engedi... Sajnálom, ha nem tudok "azon a nyelven" beszélni, ahogy ez technikailag elvárt, így viszont nem tudok minden információt átadni, amit szeretnék…megpróbáltam:)…nem biztos, hogy ezzel egyedül lennék?!:)
Shana Judit  értem... és milyen video lett volna az...? ez egy zavaros időszak... még én sem látom, hogy emelődnek be a kommunikációba azok, akik eddig tartottak mondjuk egy tisztább sávot... és nem merültek el a technika világába...