SzívTudat Központ - I. Anya-Hasa-Haza TeremtőNŐ-Tulipán-Háló. A Hazatérés-Összeadódás-Együttműködés-Teremtés Hullámának elindítása a Fehér Varázsló energia hullámra ráülve

I. Anya-Hasa-Haza TeremtőNŐ-Tulipán-Háló. A Hazatérés-Összeadódás-Együttműködés-Teremtés Hullámának elindítása a Fehér Varázsló energia hullámra ráülve

                  hangfelvétel |  
 

 Itt a fizikai időben vagyunk elvileg, de mindegy mikor csatlakozol bele, az adott indító hullám időpillanatában leszel egyben, összeadódóban, bármikor is csatlakozol bele. 

"2014. július 31-én Varázsló napjával indítva a --- Családfa --- történetén pörög majd az új hullámvarázsunk. 
Érzésem szerint Shana szív melege az egybe tartozókat gyűjti a SzívTudat Központba. M.J"

Az alábbi anyag három hanganyagot tartalmaz. Kérünk Titeket hallgassátok meg a mai nap folyamán egyben, egymás után.

Így adjuk össze hozzá a szívünket és tudatunkat, hogy létrehozzuk a szívteret, és az indító lökést.

 

 1. Augusztus 2. Új kezdet

Első hanganyagokhoz megértés, miért nem sikerült az együttműködés:

Atlantisz elbukásának oka és energetikai érzete Fabijenna-Andrea által átadva: 

"Ha megkülönböztetitek egymást nagyobb veszélybe kerültök ti is és Atlantisz is, mint az valósan mutatkozik. A te vagy én azt jelenti, hogy a szeretet energiáját átveszi a félelem energiája. A kettő együtt nem lehet valósan.
Shana írok és remegek, és látom, hogy állok a hajó orrában és tűnnek el az emberek a tengerben és ömlik a könnyem."

Kérlek hallgasd meg a következő hanganyagot, hogy bejuss a saját Belső-Teremtő-TŰz-Magodba

 2. Vissza a forrásba

"A Mag Lélek család azért vállalt tetszhalál állapotot, hogy az "utolsó" időben felébredve Jézus IGAZSÁGÁNAK oldalán tapasztalt, edzett EMBER-SZELLEM-LÉLEK- TESTként vállalja szolgálatát. 
A genetikai és ősi mintázatokat a szellemcsaládoktól hozzuk, és már a fogantatáskor hozzákapcsolódunk a fizikai test ANYAGBAN megnyilvánuló minőségeihez, ami befolyásolja a vállalásunk elvégzését. Ebben a testi minőségben válhatunk EMBERRÉ, ISTEN-EMBERRÉ, TÁRSTEREMTŐVÉ. Az Isten Önvalója általunk fejlődik, mert minden gondolat-szó-cselekedet ok-okozatát át- és megéli velünk és bennünk a FORRÁS SZENT SZELLEME által. A fejlődésben kihagyhatatlan anti-Krisztusi úton a teremtmények szűrőkön mentek át azért, hogy megkísérthetetlenek legyenek, kősziklákká váljanak. Azok, akik végigjárják ezt az utat, és esküt tesznek isteni önvalójukkal arról, hogy késznek érzik magukat a JÉZUSI FÉNY EREJÉNEK megtartására, olyan FELSŐBB ÉN BEAVATÁST kapnak, ami szellemcsaládi útmutatásként rendelkezésükre áll: az Apa az önazonosság mintájával, a Fiú a gondolataival, az Anya az érzelem testével, a Szent Szellem az anyagban megnyilvánuló lélek minőségével. M.J"

 

Megértés a teremtés hullám indításához, ezt olvasd el kérlek:

Teremtési Hullám:

1. napja 07.31. : Mi a CÉL? : A Megyünk Haza Mind, Egyben, Összeadódóan az 5.dimenziós Szív-Kristály-Minőségünkbe.

2. napja 08.01.: Kihívások: A közös Teremtés egyéni része, magatokban, egyéniben, mindenki a saját egyedi rendszerét bontja, ellentartások feloldása, beakadások oldásának tudatos szándéka. elég a Tudat Tiszta Fényével végig pásztázás, és már el is tűnik, hiszen ahova bevilágít a Tudat Tiszta Fénye, ott nincs többet árnyék, eltűnik abban a pillanatban. Ezért semmi msát nem kell tenned vele, csak amit már tudsz engedni, hogy ráláss, és meg van a megértés belőle, már el is tűnik.

3. napja 08.02.: Hogyan Szolgálok?:

III. Közösségeket összetartó erők. Mikor ki, mit és kit szolgál?

4. napja 08.03. Milyen formát adjak?

Megengedés! A Forma magától mutatja meg magát. Az következmény, még pedig az összeadódott energiában benne van a forma, amivé majd válhat. A mi dolgunk csak a rácsodálkozás, és élvezése a megnyilvánulás módjának!

 3. Megértés utáni Megérkezés érzése

Ebben a hanganyagban a hazaérés érzésbe tudsz belehangolódni, ami Shana Mag-Szívében már Élő Energia, ami által Te is emlékezhetsz erre az érzésre.

És akkor induljon a Teremtés Hullám indítása a Belső-Teremtő-Tűz-Magotokból, indul a hullám...

Rakd hozzá a Magod ha jössz haza Te iswink 

 

Szeretettel Shana és Jani-Nama’Ba’Ronis


 
2 db hozzászólás

hozzászólás |    

 Shana drága,
 tegnap bőgtem egy jót a hanganyagon, amit a kis rákocskáról meséltél...
aztán amikor erről írtam a Selináknak, akkor megint bőghetnékem van tőle...

 
 
hozzászólás |    

Sziasztok!

Beteszem a közösbe a folyamatot amiben vagyok. 

Nekem van (még) 3 d-s munkahelyem, ami egy angol cégen belül működik. Nem dolgoztam 1 hetet, és tegnap amikor bejöttem dolgozni, megszüntettek egy ajtót, amin ki és be lehetett járni, a főbejáraton kívül.

Így egyetlen egy bejárat és kijárat maradt, a főbejárat. A dohányzót is meg szüntették kívül, így azt is belülre helyezték épületen kívül de területen belül. 

Sok biztonsági őr dolgozott nálunk, de már csak 1 dolgozik naponta.Ja és tegnap egy hatalmas vihar  volt a környéken.

Ez a változás a munkahelyemen a tegnapi nappal vette kezdetét.

Shana! Elég rendesen beindult a folyamat. Bomlik és bomlik és bomlik a rendszerem. Már látom mennyire én tartom fenn ezt a képet. 

Ölelés