SzívTudat Központ - Ciklus zárás. Fordulás: Kozmikus szellem az anyagig visszazárva. Mi az oka a jelenlegi pánikrohamnak.
 

2017. május: újra hallgatva, és ránézve, hol tartunk ma, hogyan érthető ma innen nézve az akkori kollektív energetikai haladásunk elemzése:

Bizony mára már, azóta ami a hanganyagban elhangzik két lefelé forgó jobbos-balos ellentétes irányú megmentős poláris körök, amibe kötve voltak a tudatok, és ami megállt, és elindult belőle a felállás, kiegyenesedés, és a két ellentétes kör szembefordulása, és azóta már tudjuk, tudhatjuk, hogy ez maga az EGYÜTT-EGYMÁSÉRT Kollektív struktúra kódunk.

(68) Együtt-Egymásért kapcsolati kódok

 

Videóban a kikódolása 1.rész:

https://www.youtube.com/watch?v=5XJhFr_ZbdI&t=33s


 
2 db hozzászólás

hozzászólás |    

Phú, éppen kimásztam belőle, amikor jött a levél. Köszönöm így már értem, mi történik! Tényleg mindenki rántódik, Váradon is :).

Virág

 
 
hozzászólás |    

Hát nekem az elmúlt 5-6 nap azzal telt, hogy alig tudtam megállni a lábamon, lökött le az energia, jobb esetben aludtam, rosszabb esetben rettentő fejnyomásom volt szédüléssel, gyengeség, le kellett feküdnöm, tegnap pénteken (júl. 25.) pedig ezeken felül "pánik-szerű" erős szorongás, menekülés-kényszer, szörnyű kényelmetlenség érzet, zsibbadás, türelmetlenség. Hiába tudtam, hogy valami történik, ami így képeződik le, attól még szenvedtem. A környezetem pedig semmit nem értett az egészből. Köszönöm a hanganyagot, én már értem.