SzívTudat Központ - Poláris Életfilm Átfordítása a valódi eredettervbe - gyakorlati példa egy párbeszéd alapján... Hogyan szabadítjuk fel ez által a világunkat? Mikor vagy valódi tanítás? Milyen cégek, vállalkozások maradnak meg?
 

Mit jelent a poláris munkád, tevékenységed, és hogyan is fordulsz át ebből valósan az eredetterv szerinti egyedi képességedbe, feladatodba.

Hogyan szabadítod fel ezzel a poláris világod azon részét, akiket te rekesztesz meg azzal, hogy számodra mutatják, tükrözik azt, akinek te hiszed magad, akikből élsz, amiből fenntartod a léted.

Hogyan válik tanítássá mások számára az, amikor kijössz a poláris világodból.

A jelen példában Anikó egy profi marketing kommunikációs szakember volt a 3.dimenziós másolatok világában majd 20 évig.

Mesterfokra vitte a szakmáját, szinte mindent ami ez alapján meg lehetett tapasztalni, el lehetett érni, azt megcsinálta.

Majd kezdett elfogyni alóla ez a tér, felület. Ez úgy jelent meg számára, hogy túlképzetté vált, és túl sok volta cégek számára, ezért már nem kapta meg a munkákat.

Majd ez után a mélypont után kapott egy olyan felkérést, ami mindenféle szempontból nagyon kecsegtető ajánlat lenne a marketing kommunikációs szakember indentitása, személyisége számára.

Ilyenkor jön a fő kérdés, hogy mit is kezdesz ezzel az ajánlattal.

Maradsz e a poláris világodban, és fürdesz a személyiség sikerben, és learatod a külső értékmérő gyümölcsöt, vagy felismered hol tartasz, és miről is szól valójában számodra ez a szituáció.

Át tudod e fordítani a fonák teremtés szövetedről magadat a valódidba, és azt hogyan teszed, hogy mindenki számára  a legjobb legyen.

Ehhez csatolnám a saját példámat is. Annak idején én is hogyan lettem a "sors" által megkínálva mindenféle jól hangzó és kecsegtető ajánlatokkal, mikor már erősen éreztem, hogy lebontom a 3.dimenziós meghatározottságomat, és világomat, és vállalkozásaimat. meg lettem környékezve anyagi oldalról, szakmai kihívás oldalról többféleképpen. Ez amolyan lelki próbatétel volt számomra, hogy eladom e a lelkem, vagy merek ugrani a következő tudati és lélekszintemre akkor is, ha ott semmi biztonsági kapaszkodót nem találok.

Ugrottam wink

Honnan fordulunk, és hol vannak jelen csak ezek a tanult, másolt indentitás szakmák, és az azokhoz tartozó megélhetési módok?

Itt:

 

És hova fordítod át magad?

Ha képes vagy tanítói módon átfordulni akkor ide:

És hova fordulhatnak át, hova nyílik kapu az eddigi világod szereplőinek ez által?

Ide:

 

Így hatunk egymásra, és így tudjuk egymás valós haladását, felébredését segíteni az által.

Ha képesek vagyunk valós váltásra, fordulásra, és nem csak eljátsszuk a haladásunkat, a változást, miközben ugyan úgy a 3.dimenziós világunk  szereplői tartanak meg minket, belőlük élünk, és tartjuk fent továbbra is annak a játéktérnek az összes elemét.

Így válhatunk valódi tanítókká a saját példánkon keresztül mások számára.