SzívTudat Központ - A Tündérkert Története

A Tündérkert Története

                  hangfelvétel |  
 

 TÜNDÉRKERT

Meghökkentő skype megkeresésben volt részem 06.22-én vasárnap.

A semmiből, ismét mondhatnánk "véletlenül", egy olyan információ derült ki rólam, ami nagyon nagyot lendített végre rajtam, hogy merjem felvállalni magam, és merjek kiállni azzal az információval ami nálam van, és ami vagyok, amiért jöttem. 

Magamtól ezt sosem vállaltam volna fel, ha valaki kívülről nem mondja ki rólam azt amit kimondott. Köszönet érte Tóthné Kiss Zsuzsának, aki csodás és nagyon Értékes társunk. A regisztrált társaink között megtalálhatjátok, és talán most már Ő is a méltó helyére kerülhet, ahogy egyre inkább a valódi képességeinek megfelelően Értékeljük, tiszteljük majd Őt is, és fogadjuk el azt a segítséget és szolgálatot, amiért beszületett.

Bár végig tettem a dolgom, rendíthetetlenül (még ha néha azt éreztem is, hogy feladom, belehalok, és értelmetlennek, kilátástalannak és igazságtalannak érzem), mégis végig vállaltam a feladatomat.

De valahogy mindig úgy éreztem, mintha ezt senki sem akarná igazán, mintha ennek valójában mindenki ellen tartana, miközben mindenki erre vágyik, mindenki erről álmodik, és mindenki ezt próbálja eljátszani, hátha sikerül neki.

Nem lövöm le a poént, hallgassátok meg a  hanganyagot, és bármi amit úgy éreztek, hozzá tudtok rakni, tegyétek.

Shana