SzívTudat Központ - CSAK EREDETEKNEK! Mindenki más saját felelősségére hallgassa:) Megváltás a Húsvéti misztériumi játékotokból.. 1.rész... ha bírjátok, rakom a folytatást:)
 

 

A Hanganyagban a Hattyú csillagkép minőségről beszélek, Dr. Czeizel Beatrix -Greskó Anikó Csillagnemzettségek, Lélekcsaládok, Galaktikus Történelem könyve alapján, majd onnan fordulva, fordítva, feljebb húzva az eredet tudatossági szintre.

A hattyú csillagképen belül a Hattyú Szíve minőséggel, és annak analógiájával foglalkozunk, mint bennetek is jelen levő lélek és tudati minőség.

Itt a szigetcsúcson pár héttel ez előtt fotóztam előttünk a hattyúkat.. ,

Képtalálat

 akkor még nem tudtam, nem gondoltam, hogy magukon kersztül hozták az információt, és hogy pár hétre rá már fel is mondom róluk, erről a minőségről az információt számotokra.

Tehát mint Hírnökök ők már jóval előtte megmutatták magukon keresztül, és készülődött bennem az információ, hogy a kellő időpillanatban majd odaérjek, éppen a Húsvéti ünnepek harmad napjára, a megváltás energetikai misztérium játékban, és amikor elkezdtem felolvasni, nem tudtam, hogy a MEGVÁLTÁS valós, élő energiáját fogom számotokra megnyilvánítani és a hozzátartozó információt.

Ami ehhez még érdekes adalék volt EREDET TUDAT szinten, hogy jó pár héttel ez előtt bejött egy újabb eredet minőség társnő, Nada Elena..(Jézus-Lady Nada, krisztusi frekvencia),

N - Teremtő erő – (Megteremtettséged alapja, oka)

Különleges képességed van a manifesztálásra. A tapasztalatom azt mutatja, hogy éppen azok az emberek, akiknek ez a képessége, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban ezt az isteni erőt/hatalmat, de néha félnek tőle. Csak bátorítani tudlak benneteket, hogy használjátok.

A – A megváltás energia közvetítője – (A legfontosabb képességed)

D – Erősítés

Az energiák és a fénytest erősítése.

A – A megváltás energia közvetítője – (Minden inkarnációd alaptémája)

E – Megváltás energia hordozó – (Második hordozott képességed)

Abban az inkarnációdban, amelyben Jézus is élt energiát adott át neked. Az ő energiáinak vagy tehát a hordozója. Ebben az inkarnációdban pedig elhozod ezt az energiát az embereknek. Ez azt is jelenti, hogy mindig, amikor csak megérintesz egy embert, valami átadódik ebből az energiából 

L - Az isteniség csatornája

Különösen kimunkált csatornád van az üzenetek, a gyógyító energia, vagy más energiák számára, ami a szellemvilágból érkezik.

E – Megváltás energia hordozó

Abban az inkarnációdban, amelyben Jézus is élt energiát adott át neked. Az ő energiáinak vagy tehát a hordozója. Ebben az inkarnációdban pedig elhozod ezt az energiát az embereknek. Ez azt is jelenti, hogy mindig, amikor csak megérintesz egy embert, valami átadódik ebből az energiából.

N: Teremtő erő

Különleges képességed van a manifesztálásra. A tapasztalatom azt mutatja, hogy éppen azok az emberek, akiknek ez a képessége, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban ezt az isteni erőt/hatalmat, de néha félnek tőle. Csak bátorítani tudlak benneteket, hogy használjátok.

A – A megváltás energia közvetítője

 

akinek bizony , ahogy láthatjátok  maga a megteremtése alapja , minőségei a MEGVÁLTÁS valami giga többszörösen ráadásul. Tehát eredet szinten kaptunk rajta keresztül, egy itt és msot számotokra két lábon, élően működő megváltó energiából álló minőséget:)

Így ugye gyönyörűen látszik az is, hogy nem kívülről jön a megváltás számotokra, nem valami égi, külső megváltásra kell ácsingóznotok, hanem a TEREMTŐ, a TEREMTÉS eredet szinten OKKAL, nem pazarló, fölösleges módon teremtett meg titeket, minket, hívódtunk a létbe, hanem bizony iderakott MINKET egymásnak, mint MINŐSÉGEKET, hogy ott legyen ÉLŐEN! rajtunk keresztül megnyilvánítva, egymásnak, együtt, egymásért.

Amíg nem tudja magáról az ember, hogy mi az eredete, mik a minőségei, se magának nem tud hatékonyan segíteni, se másoknak, a társainak azzal a képességével, amire azért lett teremtve, hogy számotokra közvetlenül elérhető legyen minden amire szükségetek van, szükségünk van, A saját társainkon saját magunkon keresztül.És ismét újabb bizonyíték rá, ha még mindig nem lenne elég.

Számomra ennyi igazolt, valós, élő tapasztalat után -amit mind meg is osztottam, és osztok folyamatosan veletek-, már csak az a megdöbbentő, hogy léteznek még mindig olyan társaink, akik ezek után is inkább valami hamis semminek, senkinek akarják játszani magukat, haszontalanul, magukra nézve is, másokra nézve is.

Ez már a józan paraszti ész teljes hiánya, amikor az ember annyira igénytelen saját magára, és a társaira, és a gyerekeire, hogy se magára, se arra a sok lehetőségre, valós energetikai és tudatosság segítségre sem kíváncsi, nem akarja tudni, ami a saját sorsát rendezné, amivel saját magán keresztül segíthetne saját magának és másoknak VALÓSAN, könnyedén, amit nem kell megszereznie, kitanulnia, csak tudatosítani és aktívvá tenni magában a megértés, a megismerés által, saját magával való megismerkedése által. És mindenki fontos, két lábon járó minőségekből álló teremtett, amik így haszontalanul herdálódnak el, pazaroljuk el magunkat, egymást. Abszolút haszontalanul élve, létezve, elpazarolva az Isteni ajándékot, amit magukon keresztül kaptunk a teremtéstől. 

Ez egy nagyon nagy fokú önsorsontó, önszabotáló, igénytelen működés. Természetesen ez azokra vonatkozik, akik akár több éve is követnek, olvasnak, hallgatnak, és a mai napig mégsem akarják se a gyerekeikről tudni, se magukról, se a párjaikról, családjukról. Hihetetlen felelőtlen, lássuk be buta működés. Javaslom elgondolkodni rajta, hogy miben tartja ezzel saját magát, és miben tartja megrekesztve a saját környezetét, gyermekeit. Ennek a tudatos felelősség terhét cipelve , és másokat is ebben tartva. 

Számomra nagyon nagy ajándék volt , hogy dolgozhattam Nada Elena minőséggel, amíg leírtam neki, részleteztem neki a saját élő energetikai működését, bizony bennem az összes minősége élően megjelent, és hatott a világomra. Annyira hatott rám ez a csodás hatalmas megváltás energia, hogy után a napokig éreztem egy hatalmas nagy ürességet, tágulás űrt magamban, annyi minden feleslegesen cipelt tehertől szabadított meg ez az energia. Ennek helyére amikből megváltódtam, még intenzívebben még inkább magam tudok helyette betöltődni, Shana energiám és minőségeim, képességeim, tudatosságom, kozmikus tudásom élően, aktívan. Hát ennyire élőek ezek az energiák számunkra, és hatékonyak, mert valós, valódi, hiszen egy élő létező társunk hordozza, itt van számunkra, és elérhető. És bizonyára vannak még sokan, akikről még nem tudjuk miylen ajándékok lennének maguk és mások számra, és herdálódnak el a valós értékeink így..

 

 

 

Sajnos itt a szigetcsúcson egészen véletlenül, mikor felmondtam a hanganyagot, a terület megmutatta magát, hogy mennyire élő itt ez az energia.

Pontosabban az itt létező minőségek energiája ezt teszi a hattyú minőséggel. vagyis a NŐI Papnővel, a Tudó Nővel, a Természettel, az ÉLŐ természettel energetikailag. Mondjuk ha szimbólumként nézem, a tejes dobozt és a cumit mellette, a halott hattyú tetem mellett, akkor még durvább a kép, hogy mit teszünk a gyermekünkkel és mivel tápláljuk hamisan őket ahelyett, hogy a valódi szellemi-lelki-fizikai táplálékot adnánk nekik.

itt most megállok..

hamarosan folyatom a felolvasást vakon, szándékosan nem megyek bele előtte, hogy élesben élően benne legyen az energia számomra is, és a jelenben fogok majd hozzárakni eredet tudat szintről ha szükség lesz rá.