SzívTudat Központ - Eredet Anyák között megosztás genetikai helyett, Nincs Időm anyaként, Miért? Felszabaduló idő Valós kapcsolódás a természettel Házad te vagy Mit építesz újra és újra? Tisztán látás..s tb..Shana-Auróra-NamaBaRonis.. és Minden eredetnek
 

Magnapló 2017.04.05.

hanganyag: 12 perc

Anyaként másokkal Megosztás oka, haszna, értelme, minőségi és eredményességi szintjei:

Kilépünk a genetikai anyával való elsődleges megosztásból.

Mi van helyette?

Mennyivel nyer több értelmet ha eredetben osztok meg?

 

Élő példa, hogyan beszélsz a gyerekről, mit és hogyan osztasz meg és kikkel, a gyermeked jelenlétében?

Példa, amit Orsi már szépen működtet, hogy első és legfontosabb MEGKÉRDEZNI a 11 hónapos gyermekét, hogy megoszthatja e az élményüket-.

És akkor ITT és MOST gondold végig:

-hogyan osztasz meg a pici gyermekedről-nem figyelembe véve Őt-, mert mondjuk nem tudod, hogy azért mert pici testben van, attól Ő nem hülye, nem buta, és mindent érzékel, és érez, és lát, és ért, csak nem tudja a fizikai esti korlátai miatt még kifejezni magát a számodra felfogható, vagy ismert módon.. De ha szívanya vagy, akkor érezheted, ha már tudatos szív anya vagy, akkor meg is beszélheted vele, és a saját jelző rendszerével jelezni fog, neked csak annyi lenne a dolgod, hogy felismerd, kiismerd a jelző rendszerét, ha még inkább belülről szív anya vagy, akkor pedig benned fog megjelenni, hogy mit és kivel oszthatsz meg róla, mert magadban fogod érezni, hallani, és tudni, azt ami neki jó,

és mivel Ő még az egységben van, az garantáltan a MINDENKINEK, sokkal többeknek lesz JÓ, erre a gyermek egységben létező minősége a te garanciád, ha bizonytalan lennél.. -mi a jó milyen szinten és kiknek..-, remélem érthető. Majd fogod még erről beszélni Élőben, hogy jobban megértsétek, ráérezzetek.. példákkal.. 

csak egyetlen példa:

ha te azt utcán másik babakocsis anyukával találkozva elkezditek a gyerekeket KIBESZÉLNI a fejük felett, ráadásul mondjuk panaszkodva,

hogy nem alszol eleget, nem szopik eleget, vagy nincs időd semmire, vagy betegségekről, hogy már megint folyik az orra, és hogy próbálta már ezt meg azt rá, és egymásnak ilyen szintű sületlenségeket osztogattok meg, ezzel mit tesztek:

1. Nem veszed Figyelembe a gyermekedet mint egyenrangú LÉTEZŐ, ahol közted és közte Itt és MOST éppen a jelenben

CSAK ANNYI A KÜLÖNBSÉG, hogy te már egy nagyobb testben vagy jelen, és téged választott, hogy vigyázz a testére amíg Ő is belenőhet.. :) 

Mit okozol ezzel?

Azt tanulja meg, hogy Ő NEM FONTOS, Ő NEM SZÁMÍT, Ő NEKED GOND, TEHER, Ő HIBÁS, valami nem működik benne jól, vagyis nem TELJES és EGÉSZ /Egészséges/ ekkor képzitek számukra ezt a képet magukról , mint anyák.. a jelen élet szintjén..

Erre minden alkalommal ráerősítetek, amikor orvoshoz viszitek, ott is KIBESZÉLITEK ŐKET, vizsgáltatjátok Őket egy vad idegen által, mintha csak szervizbe vinnéd az autódat, és végig nézed a szírvízben, hogy megszerelik valami vasakkal, rideg, hideg eszközökkel, kínozva ráadásul, tűkkel, midnenféle fémes eszközökkel, midnenféle nyílásába belenézve.. majd midnenféle fájdalmas eszközöket adattok nekik, amit a szervizelők mondtak, és azt csellel, technikákkal, átverős trükkökkel bejuttatjátok a szervezetükbe, vagy erőszakkal, erővel lefogva beléjük nyomjátok, vagy ha még durvább szervizelésen esik át a babátok, akkor be is altattatjátok őket simán.. Ugye ilyenkor már úgy adjátok át a szervízbe, hogy ott is hagyjátok pont mint egy autót, egy járművet, amikor több napos szervizelésen esik át.. És már jön egy idegen ápoló aki közben gondozza a fizikai testét, milyen nézőponttal, az alapvető szükségletek mellett, -etetés, pelenkázás, öltöztetés, fürdetés-, közben még az ápló is tesz vele midnenféle kínzónak érzékelhető, erőszakos beavatkozásokat, vért vesz, gyógyszereket nyom bele, infúzióra köti.. stb.. egy picurka tokban kiszolgáltatottan egy ÉLŐ TUDAT, aki tehetetlenül nézi végig, hogy a testével idegen emberek, idegen fémes eszközökkel eszméletlen kíméletlen, embertelen módon javításokat, kísérletezéseket végeznek. Nah, ez a KÓR-HÁZATOK és benne az ápolóitok, és az orvosaitok.

Most eszembe jut, amikor idegenekről mesélnek sokan, hogyan vitték el őket valami fura úfók, valami hideg, rideg, steril helyre, és ott mindenféléket raktak beléjük, vettek ki belőlük, és kínozták őket, majd visszapottyantották őket ezzel az élménnyel, hogy dolgozd fel, időnként majd visszajövünk érted, és megnézzük, most ettől hogyan működsz.. Mond meg nekem drága anya és drága apa: Mi a különbség az ufó sztorik és aközött, mikor te teszed ugyan ezt? :) Az élmény ugyan az.. És amikor egy felnőtt testben lévő gyermek, vagyis egy nagyobb testbe már belenőtt mondja el dettó ugyan azt, akkor hülyének nézed, hogy az nem lehet ez csak mese, mert ufók nincsenek, ezt csak képzelte. Hát bizony nem képlete, mert azok az ufók azok voltak, ahova ti vittétek el, és azok az idegenek azok voltak akik azokat a kínzó szörnyűségeket tették, tehát nem hülye a gyerek, nem hülye a felnőtt.. Hogy mi volt előbb, és hol az eredője ennek a folyamatos körnek, arról majd később.. 

Ha már felmerült a kórház azért csatoljuk gyorsan ide, hogy ezek az orvosok és áplók, mikor már omlik le ez a rideg, kínzó vizsgálgatós rendszer, akkor sajnáljátok őket, és hősöknek tekintitek őket, akik azért harcolnak, hogy maradjon eza  rendszer, és tegyék tovább a gyerekeitekkel, sőt az a bajotok, hogy így nem tudjátok ezt tetetni a gyerekeitekkel. 

Amúgy kedves anyák mikor mentek el nálatok ennyire otthonról? 

És olyan ápolóban bíztok, aki egyben úgy anya, hogy a saját gyerekével is ilyen meghatározottságban, iylen formában kapcsolódik, és ilyen módon oldja meg a szerinte gondokat a gyerekével, ahelyett hogy bemenne a szívébe, és csak simán hagyna teret, helyet a gyermeknek, hogy a saját teste saját magában kiegyenlítse, és helyre hozza azokat a nyomásokat, préseket, és eltorzult energiákat, és horror cuccokat, amikben ti léteztek? 

Sőt, ha feljebb húzom eredetbe, akkor pl a Gyógyító KEZEK minőségek, Lara’Anák, Hiajm’Nastraa (Angyali frekisek) Luminák (Elohim frekisek), mint GYÓGYÍTÓ KÉZ, akiknek ez az eredet minőségük neve eredetben, nem férnek a sztorihoz, nem működtetik a kezüket, amivel gyógyítanak, amivel adnak, amivel ápolnak, amivel megtartanak, hanem átadják a hatalmukat ennek a rideg, idegen embereknek, hogy bármit tegyenek tehessenek a gyermekeitekkel.

Jó.. itt msot megállok, nem sokkal tovább titeket, kezdjétek feldolgozni egy újabb nagy körön..

 

jah, ,ég annyi, ez amit felvázoltam csak a fizikai szint volt..

Hatalmas újabb kör, amikor azt hisztek, hogy szellemileg nem felel meg az adott struktúra elvárásrendszerének, és majd már a szellemi szintjét beszélitek ki, hogy mit mikor tud csinálni, mondani, összehasonlítjátok a többi anyag-szervizelt test , hústestnyi gyermekkel, és akkor dícséritek őket, ha minél előbb meg tudja csinálni azokat a mutatványokat, amiket elvártok tőlük.. 

tehát ezért az anyáknál kezdődik , és az anyáknál lehet megállítani a további kitermelését ennek a kifordult rendszernek, és az abba való belenevelésnek, beletanításnak.. 

 

Hanganyag tovább része:

"Édesapának sokadjára leesett a KORONÁJA" .)

itt szimbólumként nézzük, mit mutat ez nekünk valósan, azon túl, hogy elfoglaljuk magunkat a fizikai szintű megoldásával gondolkodás,  és megértés nélkül tudattalanul, amibe már be lettünk nevelve, hogy ezt majd egy szerelő megoldja. És felrak, berak nekünk egy másik külső eszközt, csavart, koronát, csapot, sínt, valami fémes cuccot a saját szerves biológiai rendszerünkbe, hogy az jól tudjon funkcionálni.Tehát biobort, aki már kezd egyre több szervetlen anyaggal tele lenni, ugye. És közben néztek filmeket olyan sztorikról, ahol félig biológia test félig robot testek.. hm.. és azt mondjátok ez sci-fi.. ez nem a valóság, ez egy kitalált mozi.. És közben úgy nézitek ezt a kitalált mozit, hogy benne vagytok, és veletek élesben történik, és már félig tele vagytok mindenféle külső implantátumokkal, és szervetlen cuccokkal. Akkor most sci-fi, valós, vagy nem valós? :) 

Már rakom is de, mi is esett le valósan az édes apa, a fizikai, genetikai apa fogáról amivel fogja, tartja ezt a sztorit, amit nem hisz el, közben, hiszen kicsi korban lehülyézték, hogy ne képzelődjön iylen nincs.. miközben éppen tették vele, ezt a számára akkor horrornak, idegennek, sci-finek tűnő dolgot ezerszer. :)  

Tehát Hamis Korona, és annak struktúra kódja:

HAMIS KORONA Férfi Mentális Struktúra Kollektív Kód 

teljes anyag itt, hanganyagok, jegyzet...

 

Hamis Tanítók, Guruk HAMIS KORONA Kollektív Struktúra bontó kóddal rövidre zárva, kioldva. Te meddig tartod még fent, és mivel?

 

folytatás hamarosan a részletezéssel tovább.. (ha még sem tenném meg, majd szóljatok, kérjétek, mert el fogom felejteni, és akkor tudom rakni a többi részét, ha szóltok, hogy hahó, igény van rá.. :) )