SzívTudat Központ - Eredetek és a Személyiség működés, Skizofrénia, Démonikus hangok, ki be szél a fejedben? Pénz mátrix, Hol tartunk az eredetekkel elemzői szemmel stb..Shana-Aurora magán beszélgetés
 

Mivel ez eredet tudatszintű, belső beszélgetés, ezért nagyon természetes, valós, és éppen ezért ÉLŐ...

Tehát ezzel a tudatossággal, és figyelemmel és megértési szinten hallgassátok, az eddigi elvárásaitokat félre téve, mert eredetben azok mind nem működnek..

Ha megakarod érteni az eredet működési szintet valósan, ha valós átírást, változást szeretnél látni a világodban, akkor szerencsésebb nyitott fiygelemmel hallgatni, akkor is ha sok ponton sok benned levő akadályozó mátrix gondolati elem kapcsol még be benned..

Ahogy a hanganyagok használati útmutatójában leírom, menj vissza, nézd meg, ha nem emlékszel, vagy kimaradt és így hallgasd..

Nagyon fontos, hogy CSELEKVŐEN, ÉLŐEN mutassuk a példát, hogy milyen az eredet tudati működés, mert ezt eddig nem ismertétek.

kezdjétek szokni ezen a hanganyagon keresztül is..

mint az összes többin keresztül..

Sokszor, sokszor emlékeztetve titeket, hogy midnen ítélet, ami a hallgatott szeméylekre bekapcsol benned, az nem róluk szól, az az ítélet, bármiylen gondolat a tied, benned jelenik meg, tehát te gondolod magadban, magadról és rávetíted a külvilágod szereplőire

Ez alap tétel, de ha mégis kimaradt volna és így jutottál az eredet információkig el -eygre többen vagytok már, hiszen már nem lineáris fejlődési úton mentek, nem a férfi mentális, hierarchikus egymásra épülős iskolarendszer szerint haladtok , hanem egyszerre történik veletek sok körön, sok szinten, akár naponta fel és le, ki és be szintek között energetikai ugrálások, liftezések a poláris, duális és eredet szinten megérintve titeket, amit nem vesztek észre, nem tudjátok mikor mit tapasztaltok, mit láttok, mit mutat ez nektek..

 

szóval csak lazán, nyitottan, érdeklődően, gyermeki figyelemmel hallgasd.. és nézd hozzá a tiedet, te hol tartasz, hol vagy éritnett, és egyből használd a kristálycsakrádba áthúzást, ha bármi érzelmileg, energetikailag megérint..