SzívTudat Központ - MTA és Arany Frekvenciába átfordítás kódok felmondása Shana-Myriel-Ambarees-Selina energiában.. első körben beindítva, kollektíven, bolygó szinten
 

 Végre eljutottunk ide is..immár 2 év múlva, hogy megmozdulhattak ezek a kódok, és végre elsőként ebben a hanganyagban már érezhető az az Arany frekvencia, élően, Shana (arany energiáján keresztül) , ahova mind fordulni fogtok majd ti is.

Eszméletlen sok kollektív és egyéni munka van mögötte.. Még csak be sem tudja fogni a tudatom egyelőre, mennyi társsal, hány éve dolgozunk, hogy végre érezhetővé vált, és elindulhatott a bolygón. Az egyik fő fizkai arany pontja területileg Dubai ahol fordul.. A másik Románia, Bucsecs, ahol az egyatomos arany/ mint a fizikai arany legtisztább formája, amiből életet nyerhettek eddig titkos beavatottak élethosszabbításra .(na ez sem mostanában volt:) , ezen kívül van ennek még tágabb oka, galaktikus információs szinten is, aminek utána olvashattok, ismerhettek, kiknek miért volt szüksége aranyra nagyüzemileg korábban a bolygónkról).

A fizikai arany fedezet a talapzat, az egyatomos arany por pedig a mag, amin keresztül fordul a fizikai arany kezdet és végben, át az aranyfrekvenciába, az ősforráson keresztül.

egyelőre ennyit mondanék róla, és javaslom az eddig összerakott előzményekkel együtt tudatosan dolgozzatok vele, a kódokkal, az információkkal, és a hanganyag energetikai részével. 

Arany frekvenciába átfordulás Kódok, Hanganyagok. Fizikai aranyfedezet helyett HITELESÍTÉS az Aranyfrekvencia

És Shana egyéni hozzá:

Most először érezhettem meg mióta ebben az életemben a bolygón vagyok, EREDET szinten, eredet társ szinten tudatosan összedolgozva a VALÓDI ARANY FREKVENCIÁMAT és tágulhattam, terjedhettem benne az egész bolygót befogva. Hihetetlen jó érzés volt végre eredet szintig eredet társakkal együtt a saját eredet energiámban lenni a legtisztábban. Kívánom minden eredetnek, hogy megtapasztalja azt a felszabadultságot, és azt a fontosságot, és hasznosságot, amikor végre a saját eredetébe ilyen szinten betágulhat, és létezhet.

 

És a negyedik társunk Selina Nórikát említeném még, aki távolból kapcsolódva magától, belülről tudta, hogy éppen mivel dolgozunk, és maga is ugyan azon dolgozott velünk együtt. Ez a másik nagy csoda, amit kívánnék minden társunknak, hogy ennyire tisztán érezze át az eredetét és az eredet fontosságát, és hasznosságát, mert az Ő minőségére is szükség volt a folyamatokhoz. Nélkülözhetetlen volt, és tudta, és tette.

Ezek azok a pillanatok, amikor azt mondjuk, hogy ezért jöttünk fizikai testben, és ezért dolgoztunk eddig, magunkért, és a kollektív egészért.

Hamarosan jövök és jövünk további részletekkel is, mi köze van egymáshoz az alábbi két struktúrának, hogyan függ össze.

"MTA" 3.d. Mentál-Mátrix Információ Bontó Kód

megértés hozzá egyelőre indulásnak