SzívTudat Központ - Fehér rend papság struktúra kód Ács Miklóssal (Renum 11) kikódolása, és az összes fehér rend papsággal kapcsoaltos anyagunk "piszkozat" szintű összegzése, egybe húzása
 

(83) Fehér TŰZ, Fehér rend Papság Összeolvadás

 Fehér TŰZ, Fehér rend Papság Összeolvadás

 Összeadódott Fehér Tűzzel Fehér Rend papság ébresztő Kód felmodva

 

A Kikódolás Hanganyagban OKKAL Kimaradt a 75-ös kód, még pedig

a jelentése: 

Főpap, Fehér Kő, ---> amit a Kirsztusi energiától kaptak a Fehér Rend Papjai, amire a a papi NEVE van felírva.

A Fehér Rend Papi neved.

Eredet szinten ez elsősorban azoknak szól, akiknek eleve az eredet nevük jelentése valamilyen Főpapi minőség (Kék, Fehér, Vörös, Arany.. stb),  az Angyali frekvenciából van "R" betű az eredet nevükben, vagy a Shekina frekvenciából a "J"

 

előzmények:

1. Fehér rend papság ébresztő kód 1.

 

2. ‎Judit Shana Pásztor  SzívTudat Központ - Tudat és Lélekevolúció Kutató-Elemező-Tanító Központ

Azoknak, akik kötve vannak bele, és érintve vannak benne...
FEHÉR REND papság energia minőségek által teremtett struktúra, információ, bontó kódrendszer, szerkezet.
Kik az alap teremtő minőségei, és kik és hogyan kötődnek ide?
hogyan ismered fel?
Pártus-Pálos-Mag-Mágus-Kelta-Druida vonal, újabb koriban Krisztusi minőségek, Régi Szent Korona információink horgonyai, ezek a minőségek leginkább maszkulin minőségű mentális információk.
pl ilyen még:
Nimródi alap információk a bolygón (babel torony 7-ik szintje)... 
Előző korszakokból lemúriából és atlantisztból is az 1/7-nyi mátrix információs rész.
Itthon legerősebben a "Mátyási és Pálos" minőségeinkben ismerheted fel.
Jelen életben felismerheted ha van kötésed, vonzódásod az alap védikus információinkhoz, annak mentén egészen a jelen korig rögzült különböző vallásokhoz, vagy spirituális tanításokhoz.
Újabb koriban a Buddhizmushoz, még újabb koriban a keresztény vallásokba van tudatos vagy tudattalan kötésed.
Tehát nagyjából mindenkire hat.
vagy eredet rögzítőként, vagy ellentartó, támasztó, horgonyzóként.
Kire hogyan hathat fizikailag?
Férfi minőségek a fej körül érezhetnek nyomást, jobb lapocka, váll, jobb térd, jobb talp görcsöket, szúrás, nyilallás, beállás...
Női minőségek mint eddigi támasztók amolyan talajvesztettséget, kiüresedést érezhetnek...
de írjátok, mondjátok nálatok mi jelenik meg...
Ez az struktúra még januárban mozdult meg, most értünk oda, hogy már a fizikai szintig hat földi szinten és az egyéni mátrixokban..

Nah.. ma beolvastam az egyik tesónak... és eszméletlen energiaáramlás indult be benne.. mintha eddig csak félgőzzel működött volna, és most végre ezek az energiái Életre keltek benne.. (szóval akinek köze van ehhez a minőséghez, az ébred tőle.. és végre beindul!)
Szóval pontosítom a megfogalmazást:
egyrészt ennek az energiának a régi mátrix információjáról leválaszt, 
és Újra ÉLED az IGAZI ENERGIA MINŐSÉG Bennünk TISZTÁN, most itt a jelenben, frissen, a jelennek megfelelő módon.
Igen így pontos.. 
HAJRÁ!

 

3. 

És eltelt egy évkör, és nem meglepő módon éppen ma újabb nagy szintet ugrottunk az adott emlékeztető, REND-be segítő kódokkal.
2016.04.26.
A nagy ország bejárás összes pontján, ahol jártunk elindult ma a lefolyatása ezen a spirális kódrendszeren keresztül a Kormányzati/államigazgatási struktúra alapszerkezetének, az oktatás alapszerkezetének, a Parlament alapszerkezetének. Az eddigi mátrix struktúra nem csak Magyarországi szinten, de az egész Bolygó minden érintett bekötési pontján keresztül elindult a lebontódás fizikai szintű lebontódása.
Akik ma heves szívdobogást éreztek, vagy nagyon erős pánik szerű érzeteik voltak, szédelgés, bizonytalanság érzet, zsibbadás, hidegrázás stb... több részeltben és hullámban bontódott az energia, vagyis indult el a folyatása.
Ez azzal is jár, hogy egyre többen fogják még inkább tisztán belülről vezérelten meghallani a jelenben, cselekvően a közös kollektív aktuális mozzanatokat.
Azért mostanra olyan fázisba értünk, hogy innen Shana minőségem nézőpontjából már tökéletesen látszi, hogy egységben vagyunk, együtt működően dolgozunk, már anélkül, hogy kiütődnének a társak (akik éppen velünk vannak)-. Ez már befékezhetetlen, megállíthatatlan, és nem lehet visszarendezni. Minden visszarendezési kaput, lehetőséget kiiktattunk. 
Nagyon büszke vagyok magunkra, nagyon örülünk, még ha éppen nehéz is átélni az energiákat ahogy hatnak. De most előszüör merem, és tudom azt kijelenteni, hogy már olyan összeforrott valós belső mag csapat rendeződött össze, akik már látszik, hogy megtartják az eredetpozíciójukat, és már mi vagyunk erőben, és az történik minden percben, ami a közös terv. Ez már megállíthatatlan, és visszaépíthetetlen. 
Végre..
Tavaly még ennyit láttunk belőle:
2015. április 26. · 
Sokan mindenféle fura dolgokat gondolnak, mi és hogyan is van ezekkel a Kódokkal.
Valakitől kaptam egy igen fura reakciót az imént...:
"na szépen haladtok, pont egy héttel késöbb kodoltok le számsorokra mindent, végre nem a világot hanem a saját és vagy a hozzátok kapcsolódó régi cuccosotokat bontjátok már. "
Akkor pontosítsunk:
Ezt az információt a TESTVÉR-ENERGIÁIMMAL együtt rejtettük el itt a bolygón...
(most már tudom, eddig azt sem tudtam van ilyen emlékeztető információnk is)
Sok-sok, nagyon sok embernek, társunknak kellett magát igen mélyről kibontogatnia idáig, hogy eljussunk ehhez az információnkhoz is.
02.01-én Húztuk fel 3-an (három NŐI TESTVÉR MINŐSÉG) egy adott elrejtett helyről.. Nem tudtuk mit csinálunk, csak tettük mély alázattal.
Én tudtam felhúzni, másik tesónk egyből kikódolni, és a harmadik tesónk pedig eszméletlen bátran, és erővel VÉDTE a TERET hozzá, és minket, mert közben egyfolytában támadás alatt voltunk energetikailag... Én még ilyet nem is láttam, és sosem gondoltam volna.. A társunk meg még soha nem tapasztalt energetikai harcban védett minket.. Rugdosott és láthatatlan térben, és valami nagy láthatatlan energiákat próbált meg távol tartani tőlünk. Igazi macskaharcos minőségnek láttam közben, aki nagyon bátor volt.
Tehát ez történt 2015.02.01-én. 
Majd megbeszéltük, és felfogtuk nagyjából, amennyit akkor tudtunk belőle.. és hagytuk, hogy majd mutassa magát az energia és történet, mit is kell ezzel kezdenünk és mikor. 
És aztán eltűnt a lejegyzett kód. De teljesen. Én sem találtam sehol, és ők sem.
Le is mondtunk róla, gondoltuk, ha fontos lesz majd előkerül, ha nem, akkor meg így jártunk, hogy valamivel fölöslegesen dolgoztunk, és sosem tudjuk meg mi is volt az.
És aztán mindenki dolgozott magán, és más kollektív részeken tovább.. ahogy a jelen eseményei mindig diktálják. Ezt ember fejjel nem tudja kitalálni,l mély alázattal azt teszem mindig ami van. Közben haladtak az emberek, a bolygó, és így mindenki.
Majd másfél hete az egyik volt férfi-pár minőségem elkezdett befordulni ebbe az irányba, és visszább venni az eddigi ellentartásából, megtagadásból, és egy icipicit elkezdte tisztelni azt a munkát amit eddig végeztem. Éppen csak, hogy egy leheletnyi támogatást nyújtott felém, ami már nem a lenyomó, lesajnáló, lealázó, ratyi megmentendő női minőségbe lenyomás érzést keltette bennem, hanem talán egy kicsit valósabb icurka-picukra együttműködésfélét produkált. 
Amikor hazahozott, beléptem a házba és kinyitottam a számítógépemet, és mintha a semmiből előugrott volna ez a KÓD... amiről már azt hittem sosem látom többet. És leesett a számkódokkal teletűzdelt falamról is az eredetije!
Eddig akárhányszor átforgattam a feltűzött anyagokat nem láttam, arra meg végképp nem emlékeztem, hogy ennyire rendes kislány voltam, hogy még be is szkenneltem. Meg voltam győződve róla, hogy annak idején a lányoknál maradt, és ott meg elkeveredett.. 
DE! A lényeg!
Hogyan is kerülhetnek ELŐ és hogyan is MOZDULHATNAK ezek az adott KÓDOK, EMLÉKEZTETŐ Információink?
Ha az adott MINŐSÉG, akihez tartozik, -akivel nyilván együtt raktuk be ide, nyilván együtt rejtettük el magunknak, hogy majd egy ponton, ha oda érünk kinyílhasson, és ébredhessenek azok akiknek még köze van hozzá-, beér az adott pontba, és minőségbe és befordul legalább annyira, hogy megnyílhat végre.
És ezek szerint ehhez ez a bizonyos volt férfi-pár minőségem kellett. Hogy Ő beérjen oda, legalább egy icuripicurnyit már ne a régi világát akarja támogatni, tartani, védelmezni a a SAJÁT MAGA SAJÁT EREDET információval szemben, amit a női része bontott és szedett fel, és tartott eddig, és már ne annak ellentartva, azt lenyomva, annak emlékeztető társ-női minőségét kicsinálva lenyomva, eltüntetve, ellehetetlenítve tartsa a régi, hamis, nem is a saját világa, valósága elemeit, tartóit, fenntartóit.
Tehát a volt férfi pár engedett a nő lenyomásán, a nőnek való ellentartáson, a női minőség megbénításán, és lám egyből előkerültek a kódok.
De ekkor még csak a piszkozat volt meg.
Ezt egyből elküldtem pár férfi minőségnek, akiket szintén valami felsőbb akarat vezényletére tettem, odarakták elém az adott férfi minőségeket, és csak bátran minden információ nélkül elküldtem nekik. Had rezegjen. Semmi reakció, visszajelzés nem jött. Szó szerint semmi senkitől.
Közben Jani tesómmal megcsináltattam a képi ábráját. Tehát ő is dolgozott vele, rezgette, formába rendezte.
Majd hétfőn (04.20-án ) jött egy újabb Férfi minőség közös munkára. Akinek már élőben beolvastam a terébe, és odaadtam neki egy példányt azzal az útmutatással, hogy erre meg fognak rezdülni a társai, akik hozzá tartozó férfi minőség társai, akikre vár, akikre szüksége van, hogy a helyükre kerüljenek, és ébredjenek és BELÜLRŐL kapcsolódjanak vele. 
Majd szerdán itt járt egy idős őseredet pár minőség nálam (ők nem tudják egymásról smile hangulatjel ) csak érzünk valami nagyon ősi anyai-apai-gyermeki szívkapcsolódást, lemúriai eredetteremtő társminőségek vagyunk mi együtt.
A férfi (apai minőség) szintén hasonló mint a volt férj, és bizony ahogy vele dolgoztam, és benne is nyíltak részek, és egybe kerültek, elkezdtek összehangolódni és nyílni a női (nekem amolyan lemúria anyai minőségemmel) , ez hatalmasat mozdított a kollektív közös bolygószintű mátrixunkon.
Ekkor már kaptam és láttam egyre több jelet, és visszajelzést, hogyan hatottunk ezzel, hogyan és mégis mit mozdítunk meg ezzel a régi mátrixunkon. Sajnos többek között a Nepáli térségünk nem túl finoman mozdult rá.
Mivel már magamon és többeken láttam, hogyan hat ránk, így került ki az információ, még mindig félve, még mindig csak figyelve, hogy jól látjuk e, jól értjük e, jól érzem e, jól fogalmazom e meg, azt ami megfogalmazhatatlan, és ami még soha senkivel nem történt. 
Ahhoz, hogy ezt mindig én rakjam ki, nagyon nagy bátorság kell, mert az egész mátrix rezdül meg rá, és támad rám mint egyénre ezerrel. Ki így ki úgy. Attól függően kiben mit mozdít meg, kinek mi az érdeke, kinek mi az egyéni viszonya az adott információhoz, azt mind rám akarja verni, tolni, visszaütni.
Így látható, hogy pl a fenti illető egy elvárásokkal és minősítésekkel teli haragot zúdított, hogy "végre már hogy ideraktuk, ő már mióta dolgozik ezzel, és különben is mi tehetünk mindenről.." ??? Ez egy dacos gyerek minta. és nem nekem és nem nekünk szól, de az energiát akkor is ide rám üti, mivel én vagyok a kifelé kommunikáció felétek. 
Többen csak sértett értetlenséggel reagálták le, szintén nekem mint egyszemélyes Shanának címezve, hogy ha kirakok valamit, akkor vegyem a fáradtságot, és az ő egyedi módján legyek szíves neki és mindenkinek szájbarágósan, számára (a 7 milliárd ember közül kifejezetten számra) érthető és elvárt módon megfogalmazni, mert ő így nem tud vele mit kezdeni, és sértetten el is tolja az infót magától. Aztán voltak szerencsére többen, akik egyből érezték, és végre jött valós, élő visszajelzés róla, egyre több, hogy ki mit és hogyan érez. 
Így, őket megfigyelve, és az által, hogy nem eltolták, hanem átengedték magukon többen, azzal ismét több nyílhatott összeadódóan a közös ezen információnkból, közös energia minőségünkből, amit én szintén már végre egyre tisztábban tudtam így lefordítani, és megfogalmazni visszafelé, összegezve, felétek.
tehát én mindig annyit és azt tudom elmondani, amit ti és mi együtt megcsinálnunk valósan. Aki ellentart, aki kiüti, aki elvár, aki minősít, az leblokkolja, és addig nem halad a közös megfogalmazása sem.. 
tehát pont azok blokkolják az információt akik azt ütik ki, akitől várják az információt!
én sem tudnék elvileg többet nálatok, senkitől, ha nem lennék teljesen nyitva, ha nem engedném meg, hogy mindenki energiája, információja egybekerüljön bennem, ha nem engedtem volna meg az elmúlt 10 évben, hogy akkora átalakuláson menjek át, hogy ekkora összeadódó mindenki közös mátrixát, információit képes legyek magamban összegezni és visszafelé megfogalmazni számunkra, mindenki számára, és ha nem lennék annyira erős, és bátor, hogy közben még elbírjam a sok támadást, kiütést, lenyomást, eltüntetési kísérletet is.
Jah, és nem lennék annyira előrelátó, hogy mivel senkitől semmilyen támogatást nem kaptam, ezért a saját erőforrásaimat jó előre befektettem, hogy tudjam ezt csinálni mindőnkért, és magam miatt.. 
és ez csak egyetlen kód!!!!
És annak is csak a kis egyszerűsített történet megosztása...
most itt megállok...
A lényeg, és KULCS ehhez a Kódhoz, a Bennetek lévő NŐI és ANYAI MINŐSÉGNEK való dacos, hárítós, "nekem te ne mond meg mit csináljak" lezárásáraitok. Ami bennetek van. Mindenki annyira zár erre a saját belső, FÉRFI eredet minőségére, és információjára, amennyi és amekkora a benne lévő női fele szembeni ellentartás, hárítás réteg.
ha már ma NŐ-FÉRFI EGYENSÚLY örömünnepen vesznek részt odakint sokan, hát legyen hozzá egy valós kiegyenlítődés megértés és energiaminőség információ kint a térben.- megjegyzem a fenti információt az örömünnepet szervezők szintén lehárították, ellentartottak neki, és tudni sem akartak róla. 
Miközben ezt próbálják ünnepelni.
Áldott Kiegyensúlyozódást a NŐI-FÉRFI MINŐSÉGETEKBEN!
szeretettel
Shana

 

4. személyesebb jellegű

érdekes egybeesés, hangolódjunk, és készüljünk.
Ma reggel ezt kaptam, és egészen véletlenül tegnap este pedig ezt írtam éppen egy magán levelezésben:

Orosházi Ferenc András -tól:

Kedves Barátom, lélektestvérem!

Tisztelettel megkérlek, hogy 2017 (1). 01 01 este kilenc órára szervezz a körödben meditációt a Szent Korona Országának megvalósulásáért, a Szent Korona királyságáért!

Ölellek!

és Shana magán levél részélete a Szent György Lovagrend világi Bírójának:

Basszus Gábor.. itt az idő, nélküled ezt nem tudjuk megcsinálni.. tök mindegy hogy érted e vagy sem.. tök mindegy..

Tehát:

2014. januárjában Érden, Myriel-Erika húgomnál a Mátyási Kutyavártól húztuk fel ezt az ébresztő kódot.

Fogalmunk nem volt róla mit csinálunk, semmiféle szándék sem volt rá, már arra sem emlékszem ez az egész hogy is indult el ott.
Annyira emlékszem, hogy... jaj, de msot bevillant..

Csak rákérdeztünk, hogy mi közünk van nekünk a helyhez, Erikának eddig miért kellett őriznie ezt a helyet, miért nem költözhetett el, adhatta el soha azt a házat.. amúgy a maradt az egyetlen régi , öreg, legöregebb érintetetlen kerttel védett ház, kert, valami nagyon ősi fenyőfákkal.. Mátyás madarakkal.. tényleg igazán vadregényes, amolyan varázs erdő érzetet adott a hely, benőtt borostyán lugas, szeder fák.. stb.. huhh, amikor beléptünk a kapun, mintha nem is Érden lennénk, körülötte a felfújt új építésű házak.. ez meg maga az ősiség valami nagyon mélyen sűrítetten..

Nah, egyszer csak elindult a kutyavárba a befókuszálom, és jobb kezem húzta egy energia, elindult valami felfelé, át a testemen, a bal kezemen ki belőlem, Anitába becsapódva, aki mint egy gyors írnok már írta is le a struktúra ábráját és a számkódokat..és Erika meg közben a konyha közepén tőlünk távolabb mintha valami láthatatlan giga erőkkel hadakozna, igazi harcosként ütögetett és rúgkapált a levegőbe.. valamit. Nagyon védett minket, hogy mi ezt tudjuk csinálni.. Sosem tapasztaltam még ilyet előtte..

Anita akkor azt mondta, úgy látta, hogy a mentális férfi fehér rend papságunk, szellemi vezető férfijainkat látja valami hatalmas kör toronyban, mintha emeletről emeletre körbe, körbe járnának, de csak a saját emeletükön, körbe, körbe, vég nélkül.. sehova sem jutva.. szürke , amolyan szerzeti zsákruhában látta őket, és valami kötéllel volt a derekukon elkötve..
amikor írta a kódokat, közben azt érzékelte, mintha ezzel a kötelüket egyenként megrántotta volna mindnek, és ez által lejjebb csúsztak a saját emelet körükről, és elindultak lefelé, potyogtak lefelé, vagyis végre ébredtek, és már nem a saját szellemi, mentális börtönükben megrekedve járkálnak körbe-körbe.. kb ez volt a lényege.

Aztán ez a kód akkor el is tűnt, mert abban a pár napban, míg náluk voltam, sok mindennel dolgoztunk még, sok információt kódoltunk ki.. stb..

És egyszer keresni kezdtem, és azt hittem eltűnt ez a kód. Le is mondtam róla, gondoltam mindegy is, úgy sem nagyon tudtunk többet kezdeni akkor sem vele, mint amennyit akkor Anita mondott róla.

És aztán egyszer valamiért jöttél hozzám, és akkor nem voltál annyira elutasító, már nem tudom mi volt akkor a lényeg, de egy kicsit mintha emberibb, normálisabb lettél volna, mondjam úgy nyitottabb állapotban voltál, és amikor elmentél magától előkerült a semmiből ez az ábra. Akkor fogtam fel, hogy basszus, ez hozzád kapcsolódik..

Itt kéne emlékeztetnem téged az eredet nevedre.. csak egy betűjét rakok ide, ami valószínűleg ehhez kapcsolódik:

R: Főpapi energia
Egy főpap nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz megemelni. De a legfontosabb ebben a képességben az a hatalom, hogy szeretet köteléket tudsz Luciferhez kapcsolni. Ez ebben az arany korszakban nagyon fontos, és a felemelkedéshez mértékadó. Nagyon magas szerződésed van.

Jó.. tehát

nem tudom mit kezdjünk vele.. de azt hiszem ide mellékelek neked anyagokat Sabina Sangitartól (német ország), aki meg eredet szinten hozza ezt az információt, és olyan ez az egész, mintha Mi itthon akik mi vagyunk, mi ennek valami alapja lennénk gyárilag.. Sabina mondja az új energiás és a nagy történelmi részét.. de közben maga a fehér rend papság meg mi voltunk mindig élően.. vagyis én mindenképpen, az biztos.. mindig úgy hívom magamban, hogy Mag-Mágus-Pártus-Pálos-Kelta-Druida stb.. tök mindegy mikor hol hogyan mindig mi voltunk azok.. az én energiacsaládom mindenképpen aki vagyok..

és ha emlékszel, még sehol nem voltam szinte semmi tudatosságban, amikor még otthon laktam, és ott ültünk egyszer az irodámban, és valami nagyon megnyílt, és elkezdtem úgy beszélni arról, hogy hogyan dolgoztak a pálosok, de egyes szám első személyben mondtam, mintha én lettem volna.. Láttam, hogy Mátyás volt a FŐPAP-ja az egész pálos rendnek... és a pálosok pedig olyanok voltak, hogy az egész országot egytest-egylényként érzékelték, és elvonulva magukon keresztül az egész népet, nemzetet egyfolytában egyben tisztították, tartották szinten magukon keresztül.. tehát magukba foglalták az egész ország lakosságát, senki sem volt rajtuk kívül, és egyben érzékelték magukban, és bármi nehézség volt, az kollektív energiában bennük megjelent az egész országé összeadódottan, és kidolgozták magukon keresztül. tisztították magukon keresztül.. anélkül, hogy az ország lakosságának tudatosan kellett volna ezért magukon dolgozniuk.. hát most ez így leírva igen áldozathozatalosnak tűnik.. és közben az átlag embert meg igen csak lebutított, tehetetlen emberi szinten tartó hierarchia.. basszus..

basszus..

amikor ez ott az irodában elindult belőlem, még ömlött volna, és még egy csomó mindent láttam, és mondtam volna, de te befékeztél, megállítottál, megrekesztettél.. és befagyasztottad, belém fojtottad a szót, nem mondhattam tovább.. hárítottál, és valami olyan fagyosan zártál, hogy megállt minden információ.. pedig nagy erővel át akart törni rajtam, felszínre akart jönni, ki akarta mondani magát..

szóval már akkor is sok mindent tudtam, és mondtam volna, ha engedted volna.., na ezért is kellett elválnunk, és elköltöznöm, mert különben egyrészt a sok információ szétrobbantott volna, másrészt nem tudtam volna ezeket kinyítni, felszínre hozni.. és még milliárd dolgot..

Jah, igen.. még a Pálosokhoz és Visegrádhoz kötődően.. egyszer, mikor Julcsinál laktam Visegrádon pár napot, -ő egy ügyes kis látó lányka volt, kliensem, aztán később bezáródott a lány-, ebédeltünk valamelyik teraszon, mögöttem a heggyel, és egyszer csak azt éreztük, hogy elindul a tudatunk, a tudatom és beleláttam a hegy gyomrába, és rengeteg járatott láttam, de végeláthatatlanul, és egy csomó arcot, amolyan szellem arcot láttam a járatokban, rengeteg lelket.. olyan volt, mintha oda lennének befagyva, amolyan alvó, tetszhalott alvó állapotban.. de irdatlan sokan..

Szerintem ez a fehér rend papság ébresztő kódunk azoknak szól, őket ébreszti...
Az emberi részük most itt be van születve, és ez a lélekrészük, ez a fehér rend papság minőség lélekrészük meg ott várja őket, hogy magukhoz vegyék, felébredhessenek, és kapcsolódhassanak a testükhöz, most itt a jelenben, és aktívvá válhasson , emlékezhessenek magukra, és önmagukká válhassanak.

Ezen azért az országban hosszú évek óta nagyon sok csoport dolgozott sok szinten, helyeket bejárva, tisztíve, felszabadítva.. és nyilván sokan már magukhoz kapcsolódtak..

van egy jó pár terület, amiről garantáltan tudok, hogy még mindig meg sem lett mozdítva..

Tapasztalatból azt is látom, tudom, hogy nem nyílnak helyek bárkire, bárkinek, és nem ébrednek bárkik bárkinek..

Például mikor az Orosházi Feri.. aki annak idején a Szent Koronával körbe járta jó pár éve valami küldetés tudatból gyalog az egész országot, őt csak úgy hívják a ’hívei’, hogy a Zászlós. Tehát róla sokan tudják, meg Ő is magáról, hogy valami vezér volt, irányító történelmi síkon többször..

Amikor nálam járt,. és dolgoztunk Ferivel, egyszer csak a kódjaink hatására valami kinyílt a Feri háta mögött, mintha egy energia kaput tartott volna eddig, és mögötte megnyílt a tér.. Anita-számos felsikított, és látta, hogy egy csomó táltos, sámán, és harcos van mögötte, és mondta, hogy hahó, ott a pasim, atya ég, az az én pasim, ott visítozott tök aranyosan..

Aztán a legmegdöbbentőbb az volt, hogy rá 2 napra jött hozzám egy kliens, eredet társ, aki hozta a bátyját, a Lalit, majd másnap együtt elmentünk Anitáékhoz, elvittük őket az egy eredet születésnapi buliba, és akkor visított újra Anita, hogy pont a Lalit látta a Feri háta mögött, és ez meg hogy lehet, hogy rá pár napra már élőben ott is van egyből, és találkozhattak is.. Annyira édesek voltak, mintha egyből tudták volna, hogy kik egymásnak, mint két tojás olyanok voltak, csak szorították egymás kezét, és úgy ültek ölelkezve, mintha mindig egymásnak lettek volna teremtve, és sosem váltak volna el.. nem, hogy most látják először egymást..

Szóval ebből is látszott, hogy a Feri valami olyan minőség volt, akit ahogy nyitottunk kicsit, mögötte fel tudtak szabadulni emberek, és aztán ezek többen el is indultak, ébredtek, és tudtak egymással pl így akár párok is kapcsolódni, amik eddig leválasztva voltak mondjuk úgy a Feri bezártsága miatt.. ha ezt így érted..

Ha így nézzük, igen nagy felelőssége tud lenni komolyabb vezető minőségeknek, ha elhülyülve, bezáródva, megtagadásban máshova rakja a fókuszt, az energiáit, mert nem csak saját magát rekeszti meg, ami mondjuk a szabad akaratából lehetséges lehetne egy ideig, hanem eszméletlen sok ember lehet mögötte megrekesztve, lebutítva, szétválasztva tartva egymástól, akik miatta nem tudnak haladni, miatta nem találkozhatnak mondjuk párjaikkal, ezért magányosak, egyedül vannak, szomorúak, és nem értik miért igazságtalan velük a sors, nekik miért nem érkezik a párjuk.. stb..s tb.. ilyen oka is lehet.. ami, ha így nézzük igen nagy felelősség, hogy mit okozunk ezzel másoknak.. igaz?

Amit látok nagyon sokaknál ez a képességük, emléktáruk töredezetten, beragadt régi energiás módon így-úgy működik, huhh.. sokaknál rendesen dohos, mohos, poros, pókhálós energiát érzékeltem, annyira régi, begyepesedett módon működik ez a részük. Sabina anyaga, információi, és az én ÚJ információim, és a MI struktúra kódjaink pedig már az újat, az új verziónkat, a frisset hozzák... Sokan nem hajlandóak elengedni a régi működési módjukat, amit most látok igen káros és szintén megrekesztő. 
Káros abban a tekintetben, hogy az embereket amolyan atyai gondoskodó módon lebutított, tehetetlen báb verzióban tartóak. Az érzelmeiket elveszik az embereknek, átveszik helyettük, mondjuk mint gyógyítók, ami által függőségben tartják a hozzájuk fordulókat. Nem megtanítják, hogyan csinálják maguknak, hogyan vegyék vissza a hatalmukat, hogyan tudatosodjanak, hogyan gyógyítsák saját magukat, hanem magukhoz szoktatják, és lebutítva tartják. Ez az egyik gyakori jelenség következménye. 
A másik a gyógyítók oldaláról, amikor nem tudja, hogy átvesz, és azt nem tudja, hogy kell transzformálni, és aztán maguk is megbetegszenek. Régebben sok ilyen félgyógyítót láttam, volt akik bele is haltak egy idő után. Aztán találkoztam például pappal, lelkésszel, aki ennek a papi verziójába betegedett bele, a gyóntatásokba, velem egy idős sárc.. több mint 30 laparoszkópiás műtéte volt, mert mindent átvett amit a gyóntató fülkében hallott, de nem tudott róla, és azt sem tudta, hogyan kell azt magán átdolgozni.. ugye, ha tudta volna magáról, hogy öcsém, van egy olyan részed, aki mint pálos úgy működött, és akkor hogyan csináltuk, már azzal segítettünk volna rajta.. Így viszont eszméletlen sok betegségen esett át, amire ugye sosem találta a magyarázatot, amíg velem nem találkozott.

Tehát sok olyan ember, aki azt érzi, hogy neki sokakat kell irányítania, sokért kell felelősséget vállalnia, sokak életét kell igazgatnia, mind rendelkezik valószínűleg ezzel a főpapi eredet energiával. És a régi módon, tudattalanul, a jelen berendezkedésen belül is valamilyen formában működtetni fogja ezt az agyongondoskodó, mások helyett csinálom attitűdöt. Vagyis nem hagyja hogy felnőjenek az emberek, és nem tanítja meg őket, hogyan csinálják, hanem helyettük csinálja, és közben lehet, hogy az egészet túl nagy áldozatnak, áldozatisággal fogja megélni, és akár hálátlannak is fogja az embereket érzékelni, hogy nem értékelik ezt a nagy áldozatát, amit értük tesz.

Aztán láttam sokakat, akik meg ez által azt élik meg, hogy mintha elvennék az életüket, nem kapnak teret, lehetőséget, vagy a legdurvább amiket láttam, hogy elvették az érzéseiket, a gondolataikat, valójában az élethez való joguk szabadságát, önállóságát, ez a legkifordultabb fonák következmény.

És mind ez fut, és futhat abból a tudatlanságából az illetőnek, hogy nem tudja magáról, hogy eredetben főpapi energiája van. Azért így látva, átlátva és megértve mekkora felszabadulást élhetnek meg az emberek, magukat és másokat is felszabadítva maguk alól :)

Tehát a mi dolgunk az ébresztés, hiszen ehhez vannak kódjaink.
első körben, majd segíteni az önállóságra tanítás, erre is vannak kódjaink, az átkötési rendszer, meg ahogy megmutatom, hogyan csinálják saját maguknak.. stb..s tb..

Szóval, ehhez az ébresztő kódhoz közöd van.. és felelősséged is van benne vastagon.

Kérlek dolgozz vele, nézegesd.. és a fentieket próbáld meg a hülyézés, és hablatynak tituláláson túl tudatosítani.

mellékelem amit Anita összerakott eddig, amiket lefordított Sabinától..

azt hiszem itt most megállok..

üdv

Kérünk hozzászólásokat, visszajelzéseket, és főként hangolódást elsejére!

És még egy:
A Kódot Tóth Anita Myriel (számos-Anita) tudja kikódolni, ez az Ő eredet kéessége, erre készült, ezt Ő tudja)
Kérjük küldjetek Anitának sok -sok feltétel nélküli szeretetet és azt a közös, kollektív igényeteket, hogy ezt a kódunkat kibontsa számunkra, számotokra. Vagy ha van más, akinek még van erre a képessége, akkor kérjétek, hogy a TEREMTÉS rendezze be, hogy elsejére már tudatosan nyitva legyenek ezek a kódjaink fogalmi síkig.

 

5. tágabb, múlt része:

nahát, meglepő fordulat Gábort be merem emelni ide.. most először..
és aki olvassa, az ne álljon meg ezen az információs szinten, hanem az alatta megosztott fehér rend papság ébresztő kódunkkal legyen szíves dolgozni magán, mert nem tudhatja senki sem, hogy van e ilyen lélekrésze.. ha megérinti az írás és az információ, bizonyára van, jó esetben, akkor viszont ez a kdunk segít, hogy a legtisztábban tudjon ez a múlt lélekrésze integrálódni a jelen életébe, és tudjon a múlt emléktárain túl a mostban a legtisztább fehér rend papság egyetemes információinkba velünk egybe hangolódni..

ehhez személyes: amikor megtalálták, azóta nekem volt otthon belőle egy másolat, annak ellenére, hogy akkor még nem tudtam miért, de éreztem, ez az enyém, ehhez nagyon mélyen közöm van (ez még Judit részem volt)

 Gábor Szemző fényképe.
 
Sokan azt hiszik a Pilisi szentkereszt kő egy töviskereszt indákkal , de ez nem igaz! Ez a kő és rajta található motívum világ a Szkíta kereszténység egyik megmaradt bizonyítéka , jóval az erőszakos térítések előttről, mint a Mer keresztek. Három íj lő fény nyílvesszőt három irányba . TEREMTŐ, MEGTARTÓ, LEBONTÓ minőségben, a teremtés három aspektusa. A nagy kereszt Nimród király jelképe a másik két kisebb a két iker fia . A kereszt tövében lévő barlangkapu kulcsot és kaput jelent egyszerre . Az emberi alak az ősatyánk(Nimród) jelenlétére utal , kit halála után a Pilisbe hoztak és az Is-tar folyó (Duna) északról délre kanyarulatánál elrejtettek . A legenda szerint azért dobog a kő mert az ő szíve dobog... Nemrég mutattak nekem egy képet arról ,hogy ugyanez a kereszt (hét db egy drótból megalkotva...nanotechnológia ) van a mobiltelefonokban, ami által az input output létrejön. Megdöbbentő egybeesés ,és az ember ki ráébredt erre , gondolom a Pálos kereszttől függetlenül nagyon meggazdagodott. A Pálosok nem egyszerű keresztény papok voltak anno ahogy ezt ma a Lengyel pálosság mutatja hanem ősi Szkíta kereszténység ápolói voltak visszahúzódva az erdő csendjébe , távol a Vatikán ellenőrző figyelmétől. Feladatuk mindannak a megőrzése amit Magságunk és az Ősatya ránk hagyott. Nem véletlen volt az a mondás ,hogy "A Pálosokkal emelkedik az ország és az ő hanyatlásuk által zuhan" Tehát ha valaki igazán tenni akar valamit az Országért energetikailag ebben a minőségben kezdjen kutatásokat. A gondolat teremt. Jó utat..
 
 
és a magasabb szintű része egybe szerkesztve Valkai Anita Myriel-Shana anyag
 

 

Fehér Rend Papság

 

Fehér rend papság ébresztő kód:

 Sokan mindenféle fura dolgokat gondolnak, mi és hogyan is van ezekkel a Kódokkal.

Valakitől kaptam egy igen fura reakciót az imént:

 

"na szépen haladtok, pont egy héttel később kódoltok le számsorokra mindent, végre nem a világot hanem a saját és vagy a hozzátok kapcsolódó régi cuccosotokat bontjátok már. "

Akkor pontosítsunk:

 

Ezt az információt a TESTVÉR-ENERGIÁIMMAL együtt rejtettük el itt a bolygón...

(most már tudom, eddig azt sem tudtam van ilyen emlékeztető információnk is)

Sok-sok, nagyon sok embernek, társunknak kellett magát igen mélyről kibontogatnia idáig, hogy eljussunk ehhez az információnkhoz is.

 

2015.02.01-én Húztuk fel 3-an (három NŐI TESTVÉR MINŐSÉG) egy adott elrejtett helyről. Nem tudtuk mit csinálunk, csak tettük mély alázattal.

 

Én tudtam felhúzni, másik tesónk egyből kikódolni, és a harmadik tesónk pedig eszméletlen bátran, és erővel VÉDTE a TERET hozzá, és minket, mert közben egyfolytában támadás alatt voltunk energetikailag. Én még ilyet nem is láttam, és sosem gondoltam volna. A társunk meg még soha nem tapasztalt energetikai harcban védett minket. Rugdosott a láthatatlan térben, és valami nagy láthatatlan energiákat próbált meg távol tartani tőlünk. Igazi macskaharcos minőségnek láttam közben, aki nagyon bátor volt.

 

Tehát ez történt 2015.02.01-én.

 

Majd megbeszéltük, és felfogtuk nagyjából, amennyit akkor tudtunk belőle, és hagytuk, hogy majd mutassa magát az energia és történet, mit is kell ezzel kezdenünk és mikor.

 

És aztán eltűnt a lejegyzett kód. De teljesen. Én sem találtam sehol, és ők sem.

 

Le is mondtunk róla, gondoltuk, ha fontos lesz, majd előkerül, ha nem, akkor meg így jártunk, hogy valamivel fölöslegesen dolgoztunk, és sosem tudjuk meg mi is volt az.

 

És aztán mindenki dolgozott magán, és más kollektív részeken tovább, ahogy a jelen eseményei mindig diktálják. Ezt ember fejjel nem tudja kitalálni, mély alázattal azt teszem mindig, ami van. Közben haladtak az emberek, a bolygó, és így mindenki.

 

 

Majd másfél hete az egyik volt férfi-pár minőségem elkezdett befordulni ebbe az irányba, és visszább venni az eddigi ellentartásából, megtagadásból, és egy icipicit elkezdte tisztelni azt a munkát, amit eddig végeztem. Éppen csak, hogy egy leheletnyi támogatást nyújtott felém, ami már nem a lenyomó, lesajnáló, lealázó, ratyi megmentendő női minőségbe lenyomás érzést keltette bennem, hanem talán egy kicsit valósabb icurka-picukra együttműködésfélét produkált.

 

 

Amikor hazahozott, beléptem a házba és kinyitottam a számítógépemet, és mintha a semmiből előugrott volna ez a KÓD, amiről már azt hittem sosem látom többet. És leesett a számkódokkal teletűzdelt falamról is az eredetije!

 

 

Eddig akárhányszor átforgattam a feltűzött anyagokat nem láttam, arra meg végképp nem emlékeztem, hogy ennyire rendes kislány voltam, hogy még be is szkenneltem. Meg voltam győződve róla, hogy annak idején a lányoknál maradt, és ott meg elkeveredett.

DE! A lényeg!

Hogyan is kerülhetnek ELŐ, és hogyan is MOZDULHATNAK ezek az adott KÓDOK, EMLÉKEZTETŐ Információink?

 

Ha az adott MINŐSÉG, akihez tartozik, - akivel nyilván együtt raktuk be ide, nyilván együtt rejtettük el magunknak, hogy majd egy ponton, ha oda érünk kinyílhasson, és ébredhessenek azok akiknek még köze van hozzá, - beér az adott pontba, és minőségbe és befordul legalább annyira, hogy megnyílhat végre.

 

 

És ezek szerint ehhez ez a bizonyos volt férfi-pár minőségem kellett. Hogy Ő beérjen oda, legalább egy icuripicurnyit, már ne a régi világát akarja támogatni, tartani, védelmezni a SAJÁT MAGA SAJÁT EREDET információval szemben, amit a női része bontott és szedett fel, és tartott eddig, és már ne annak ellentartva, azt lenyomva, annak emlékeztető társ-női minőségét kicsinálva lenyomva, eltüntetve, ellehetetlenítve tartsa a régi, hamis, nem is a saját világa, valósága elemeit, tartóit, fenntartóit.

 

 

Tehát a volt férfi pár engedett a nő lenyomásán, a nőnek való ellentartáson, a női minőség megbénításán, és lám egyből előkerültek a kódok.

 

De ekkor még csak a piszkozat volt meg.

 

Ezt egyből elküldtem pár férfi minőségnek, akiket szintén valami felsőbb akarat vezényletére tettem, odarakták elém az adott férfi minőségeket, és csak bátran minden információ nélkül elküldtem nekik. Had rezegjen. Semmi reakció, visszajelzés nem jött. Szó szerint semmi senkitől.

 

 

Közben Jani tesómmal megcsináltattam a képi ábráját. Tehát ő is dolgozott vele, rezgette, formába rendezte.

 

 

Majd hétfőn (04.20-án) jött egy újabb Férfi minőség közös munkára. Akinek már élőben beolvastam a terébe, és odaadtam neki egy példányt azzal az útmutatással, hogy erre meg fognak rezdülni a társai, akik hozzá tartozó férfi minőség társai, akikre vár, akikre szüksége van, hogy a helyükre kerüljenek, és ébredjenek, és BELÜLRŐL kapcsolódjanak vele.

 

 

Majd szerdán itt járt egy idős őseredet pár minőség nálam (ők nem tudják egymásról :) ) csak érzünk valami nagyon ősi anyai-apai-gyermeki szívkapcsolódást, lemúriai eredetteremtő társminőségek vagyunk mi együtt, - mondjam így.

 

 

A férfi (apai minőség) szintén hasonló, mint a volt férj, és bizony, ahogy vele dolgoztam, és benne is nyíltak részek, és egybe kerültek, elkezdtek összehangolódni és nyílni a női (nekem amolyan lemúria anyai minőségemmel), ez hatalmasat mozdított a kollektív közös bolygószintű mátrixunkon.

 

 

Ekkor már kaptam és láttam egyre több jelet, és visszajelzést, hogyan hatottunk ezzel, hogyan és mégis mit mozdítunk meg ezzel a régi mátrixunkon. Sajnos többek között a Nepáli térségünk nem túl finoman mozdult rá.

 

 

Mivel már magamon és többeken láttam, hogyan hat ránk, így került ki az információ, még mindig félve, még mindig csak figyelve, hogy jól látjuk e, jól értjük e, jól érzem e, jól fogalmazom e meg, azt, ami megfogalmazhatatlan, és ami még soha senkivel nem történt.

 

 

Ahhoz, hogy ezt mindig én rakjam ki, nagyon nagy bátorság kell, mert az egész mátrix rezdül meg rá, és támad rám, mint egyénre ezerrel. Ki így, ki úgy. Attól függően kiben mit mozdít meg, kinek mi az érdeke, kinek mi az egyéni viszonya az adott információhoz, azt mind rám akarja verni, tolni, visszaütni.

 

 

Így látható, hogy pl. a fenti illető egy elvárásokkal és minősítésekkel teli haragot zúdított, hogy "végre már, hogy ideraktuk, ő már mióta dolgozik ezzel, és különben is mi tehetünk mindenről.." ??? Ez egy dacos gyerek minta. És nem nekem és nem nekünk szól, de az energiát akkor is ide rám üti, mivel én vagyok a kifelé kommunikáció felétek.

 

 

Többen csak sértett értetlenséggel reagálták le, szintén nekem, mint egyszemélyes Shanának címezve, hogy ha kirakok valamit, akkor vegyem a fáradtságot, és az ő egyedi módján legyek szíves neki és mindenkinek szájbarágósan, számára (a 7 milliárd ember közül kifejezetten számra) érthető és elvárt módon megfogalmazni, mert ő így nem tud vele mit kezdeni, és sértetten el is tolja az infót magától. Aztán voltak szerencsére többen, akik egyből érezték, és végre jött valós, élő visszajelzés róla, egyre több, hogy ki mit és hogyan érez.

 

 

Így, őket megfigyelve, és az által, hogy nem eltolták, hanem átengedték magukon többen, azzal ismét több nyílhatott összeadódóan a közös ezen információnkból, közös energia minőségünkből, amit én szintén már végre egyre tisztábban tudtam így lefordítani, és megfogalmazni visszafelé, összegezve, felétek.

 

 

Tehát én mindig annyit és azt tudom elmondani, amit ti és mi együtt megcsinálnunk valósan. Aki ellentart, aki kiüti, aki elvár, aki minősít, az leblokkolja, és addig nem halad a közös megfogalmazása sem.

 

 

Pont azok blokkolják az információt, akik azt ütik ki, akitől várják az információt!

 

 

Én sem tudnék elvileg többet nálatok, senkitől, ha nem lennék teljesen nyitva, ha nem engedném meg, hogy mindenki energiája, információja egybekerüljön bennem. Ha nem engedtem volna meg az elmúlt 10 évben, hogy akkora átalakuláson menjek át, hogy ekkora összeadódó mindenki közös mátrixát, információit képes legyek magamban összegezni és visszafelé megfogalmazni számunkra, mindenki számára, és ha nem lennék annyira erős, és bátor, hogy közben még elbírjam a sok támadást, kiütést, lenyomást, eltüntetési kísérletet is.

 

 

Jah, és nem lennék annyira előrelátó, hogy mivel senkitől semmilyen támogatást nem kaptam, ezért a saját erőforrásaimat jó előre befektettem, hogy tudjam ezt csinálni mindőnkért, és magam miatt.

 

 

És ez csak egyetlen kód!!!!

 

És annak is csak a kis egyszerűsített történet megosztása.

 

Most itt megállok...

 

A lényeg, és KULCS ehhez a Kódhoz, a Bennetek lévő NŐI és ANYAI MINŐSÉGNEK való dacos, hárítós, "nekem te ne mond meg mit csináljak" lezárásáraitok. Ami bennetek van. Mindenki annyira zár erre a saját belső, FÉRFI eredet minőségére, és információjára, amennyi és amekkora a benne lévő női fele szembeni ellentartás, hárítás réteg.

 

Ha már ma NŐ-FÉRFI EGYENSÚLY örömünnepen vesznek részt odakint sokan, hát legyen hozzá egy valós kiegyenlítődés megértés és energiaminőség információ kint a térben. - Megjegyzem a fenti információt az örömünnepet szervezők szintén lehárították, ellentartottak neki, és tudni sem akartak róla.

 

Miközben ezt próbálják ünnepelni.

 

Áldott Kiegyensúlyozódást a NŐI-FÉRFI MINŐSÉGETEKBEN!

 

szeretettel

Shana

 

 

http://goldenblau.tv/tag/shenamaa/

SHEN’A’MAA - A Fehér rend papság koronázó kristálya

SHEN’A’MAA emlékezteti a lelkedet, hogy be kell fejezned Jézus küldetését a földön, és be kell teljesítened, vagy meg kell ismételned a beavatásodat a fehér rend papságba.

Lépj be Shen’A’Maa – val a Fehér Rend Papság közösségébe, hogy Isten leheletét érezhetőbbé tehesd az emberek számára. Minden, ami egykor szétvált, újra eggyé válik.

Energia szimbólum kártya Shen’A’Maa – Fehér Rend Papság

Készítette: Rainer Elias Anael Strebel

Forrás: http://www.dimensionssprung.de/shopartikel-1-44,Energiesymbolkarten_Heilsymbolkarten_Energiesymbolkarte_SHEN_A_MAA_weisse_Hohepriesterschaft.html

Jelentése:

Ez a kristály mesteri energiákat hordoz, a Fehér Rend Papság Főpapjainak.

A Shen’A’Maa- ba való beavatással valóban érezheted, mi vagy, és milyen odaadással hatottál az eddigi inkarnációidban a papi energiáddal.

 

Háttér:

A háttér motívum egy sziklát mutat Elfenstein (Manókő)/Bad Harzburg után.

(A története: A kártyán lévő motívum egy ősi sziklát ábrázol, az Elfenstein (Manókő) közelében Bad Harzburgnál. A manókő mellett manó kolónia is lakik, akik fel is fedték magukat az alkotónak ottjártakor. A hely mindig is lakatlan volt, ám magas energiái szent rituálék emlékeit őrzik. Elias Anael egy áldozati tálat is talált itt, ami szakasztott úgy nézett ki, mint a képen látható szikla a benne található mélyedéssel. A kristályt hozzá a hazafelé vezető útján kapta meg.) Teljes leírás, és képek itt: http://www.dimensionssprung.de/kraftorte-18-208,Kraftorte_der_Elfenstein_bei_Bad_Harzburg.html

Ezt a kristályt Sabine Sangitar, - Kryon iskola, most SHIMAA Kiadó, - csatornázta le. A kristályok Atlantisz virágkorából származnak. A legmagasabb energiát hordozzák, a legmagasabb fényből származnak, és minden kristálynak saját tudatossága van. Úgy tudsz a kristályokkal dolgozni, mint egy Arkangyallal, vagy az Isteni Forrás legmagasabb energiáival. Erőteljes fotókkal kombinálva a puszta jelenlétükkel fejtik ki hatásukat, a képük nézése, a létezésük által.

(Használata:

Rajzold a szimbólumot az aurádra, a fénytestedre, egy csakrádra. (vizualizálás)

Tedd az energiakártyát olyan helyre, ahol látod, és ahol hat rád.

Tedd az ivóvized alá, vagy tölts fel vele köveket, amelyekkel a csakráidon dolgozol.

Más élelmiszereket, vagy tárgyakat is feltölthetsz vele.

Lélegezd be a kristályok energiáját, a csakráidba.

Hívhatod őket a nevükön, beszélhetsz velük, mint egy angyallal, vagy egy fénylénnyel. Intuitív könnyedséggel kezeld őket.

Lerajzolhatod, lefestheted, vagy kifestheted őket. Én néha a homokba, vagy a hóba írom őket.. Kombinálhatod is a kristályokat, bármikor bármelyiket bármelyikkel.

A saját, vagy az emberekkel végzett fénymunkádat is támogathatod vele, hogy felállítod a kártyát, a kristályt az aurába, vagy a csakrába rajzolod, az energiáját hagyod befolyni.

Nem tudsz hibázni, hisz a kristály mindig a legnagyobb jó szolgálatában hat, és mindig világos és tiszta. Mivel a kristályok a valóságból származnak, ezért semlegesek, ez azt jelenti, hogy semmiféle ítélkezés, vagy kollektív gondolat nem befolyásolja őket. Ők a tiszta szeretet, és mindent rendelkezésre bocsátanak, amire csak az emberi léleknek szüksége van.

Mindig legyél tudatos a magas isteni energiára, amikor a kristályokkal dolgozol.)

 

A Fehér Rend Papság lénye(ge)

Forrás: https://weissepriesterschaft.jimdo.com/priesterschaft/

Amikor Jézus a földre jött, Mária készítette fel őt az útjára, aki beavattatott a papságba. Avalonban egyidejűleg volt arany és kék főpapnő. Az ok, amiért Jézus ebbe a papságba nyert beavatást az volt, hogy a proszondó fény elterjedése egy lágyabb finomabb papsághoz vezetett, mindenféle fogadalom nélkül. A fehér rend papság az új idők papsága.

(Proszondó fény: a tiszta megváltás energia. A kérdésre, mit jelent a megváltás, Jézus ezt mondta:

-          önmagad megadása (megadom magam a felsőbb akaratnak)

-          önmagad szeretete

-          önmagad elfogadása, úgy, ahogy vagy

-          az isteniséged érzése, és annak csodákban való kifejezése

Amikor az isteni forrás egy magot szült magából, és Jézusnak nevezte el, a Magas Fények Tanácsa ezt a magot a proszondó fénybe ágyazta. Így inkarnálódott Jézus a legmélyebb dualitásba. A proszondó fény krisztus élő merkabája - mer- vöröslő fénymező ka- szellem ba- valóság,- élő hálója, csillagtetraédere. Az összes aspektusával az isteni gondolatmezőhöz kapcsolódik. Minden, ami Jézus, ami Ő volt, és ami Ő lesz, az a proszondó fény minden síkon. A tiszta megváltás energia, ami közvetlen a lélekben hat. Jézus ezzel a fénnyel gyógyított, és ezzel vitte véghez csodáit.

Forrás: https://www.shana-lichtpionier.at/shana-s-angebote/prosonodo-licht-was-ist-das/

valamint Sabine Sangitar A csatornázás 9x9- e c. könyve)

 

Fehér Rend Papként Jézus hatása igen jelentős volt, és az embereket, akik őt kísérték szintén elindította (Initiation) a Fehér Rend Papságba.

Ez az energia aztán beágyazódott és csak arra vár, - akkor aktiválódik, - ha az arany, kék, vörös és fehér papok és papnők mezője egyesül.

Ennek az energiának az aktiválása csak most tud megtörténni, mivel a Magas Fények 36 tanácsának és Jézusnak meg kellett várnia, hogy a Lentosi Kapuk kinyíljanak.

(Lentosi kapu: Mivel Jézust elárulták, és ezért nem tudta a küldetését beteljesíteni, az Ő öröksége, a Fehér Rend Papság, ugyanúgy, ahogy a Proszondó fény és a megváltás energia is Lentos dimenziókapui mögé lettek lepecsételve. 2010- ben nyitották meg a kaput, és 2011- ben gyújtotta meg Jézus újra a fehér rend papság lángját.)

A proszondó fény és az eleua energia beáramlása által lehet a papság erejének fényét egy védett mezőben meggyújtani.

Mindenki, aki Jézussal mély összeköttetésben van, magában hordozza a fehér rend papság energiáját, a templomos lovagok, a sárkányőrzők, stb.

 

Sabine Sangitar a Fehér rend Papságról

A feladatod és a hatásod A fehér Rend Papságban

A földön minden időszakban hatottak papságok a földön. Lemúriában az arany, Atlantiszban a vörös, Avalonban a kék papság. Emellett Jézus életében sok embert avatott be a Fehér Rend Papságba is. És Arthur király is.

Ez a beavatás egy nagy ajándék, hiszen te fogod Jézus művét befejezni a földön.

A Fehér Rend Papság az Arany korban 2011 10. 14- én aktiválódott újra, ekkor kezdődött el hatása ismét. Minden Fehér Pap jogosult ezt a beavatást továbbadni.

A beavatásnál Isten öröksége elevenedik fel benned újra, pl. a smaragd táblák, Exkalibur kardja, stb. Az energiák rezgése nagyon, nagyon magas. Sok tudás van benne, erős tisztító és tisztázó hatása van. Jézus és a Szellemvilág még gyorsabban kísér majd az utadon, mert a beavatással hatalmas szándékot nyilvánítasz ki, hogy hatásodat kifejtsd a földön.

A beavatással négy kristályt kapsz, amelyek segítségével szeretetköteléket tudsz kapcsolni Luciferhez. Így történhet meg a felemelkedés, és így foglalhatja el helyét Lucifer az isteni gondolatmezőben újra. A küldetés, amit átveszel magas, és jelentős a komplett univerzum számára.

A beavatás során a fogadalmak, és eskük, valamint más, papként megélt inkarációd is feloldódnak.

Mint fehér pap teljességgel az isteni tudatosságod állapotába kerülsz vissza, és kezded meg a hatásodat.

 

Talán azt kérdezed, mi is egy papság valójában, és hogyan működik? Ezt a kérdést ezen a helyen a saját emberi szavaimmal, Jézus által inspirálva szeretném megválaszolni:

Amikor Yoah’Toh, a trónangyal Isten oldalán rendelkezésre bocsátkozott a nagy kísérletre, elválasztották az isteni szeretetköteléktől, és egy hatalmas robbanás következtében szétszóródott, és a mélybe zuhant. Eközben 389 bolygót rántott magával. Az ő legnagyobb része Föld Anyán landolt, a mi bolygónkon, amely akkoriban a Lemúria nevet viselte. Az egykori leírhatatlanul nagy és magas fényből, egy fény és szeretet nélküli lény lett, amely attól fogva a Lucifer nevet viselte.

Először Melek Metatron azonnal be akarta lélegezni a bolygót, hogy Yoah’Toh- t visszahozza, mert isten lélegzete az ő hiánya miatt erősen leterhelődött, de sok fénylény felkerekedett, hogy Istent halasztásra kérje, hiszen akkor ez az összes bolygó elpusztult volna. Hatalmas szándék volt bennük, hogy Yoah’Toh- t a letaszított bolygókkal együtt újra haza vigyék, a valóságba.

Az első szükséges intézkedés ehhez egy isteni ellenfény teremtése volt a majdnem teljesen sötét földön. Rina Atara- t hívták tehát, az arany papnőt, aki ez az isteni fény volt, lesz, és még ma is az. Ő sok fényt hívott magához, és beavatta őket a papságba. Megszületett az első papság a földön, az Arany Papság. Ettől fogva, a földi idő kezdetétől a papság tartja fenn a fényt és a kapcsolatot az egyetlen Isteni Forráshoz. Ez azt eredményezte, hogy a papság különböző módokon beteljesítse azon fogadalmát, hogy az „elveszett fiút”, Lady Gaiat, és a többi lezuhant bolygót minden lakójával együtt újra hazavigye. Ennek érdekében voltak szükségesek az elmúlt időszakokban a különböző fogadalmak, ígéretek, rituálék és többféle lemondás, hogy a földön a fényt tartani tudják, mert ez az akkoriban a zuhanás által megteremtett sötét energia mindannyiunkban tovább él. Ezt nevezzük egónak.

A lezuhant trónangyal a mai napig megtartotta egész hatalmát. Ez az az érzelem nélküli hatalom, fény és szeretet nélkül, ami ellen egyetlen inkarnálódott lélek sem tud mit tenni. Egy papság azonban, összeköttetésben az Isteni Forrással, együtt a fényben, és a szeretetben, egységben az isteni szeretethatalommal közösen nagyon sokat tud hatni.

AFehér Rend Papság ismérvei a megélt szabadság a szeretetben és a szabadságban. Ez minden életterületre érvényes, mint pl. az emberi szeretetre és a bőségre. Ez az új idő élő papsága mindenféle lemondás nélkül, olyan, mint egy nagy, derűs család.

Forrás: http://www.neue-zeit.com.de/einweihung-weisze-priesterschaft.html

 

„Az Eleua Energia

Jézus, a Krisztus csatornázása

Vagyok, aki vagyok, aki mindig is voltam és mindig is leszek. Jézus Krisztus vagyok, Isten Fia. Minden szavammal a szeretetem ömlik rád, nyit és emel téged. Mindegyikőtöket nagyon közel érzem magamhoz, mindegyikőtökkel mélyen össze vagyok kötve.

Amikor Atyám isteni mezejéből megszülettem, és amikor a földre mentem, a dualitásba, a teljes felejtés állapotában, akkor is volt egy legmagasabb perspektívám, aki őrzött és védett. Ez a legmagasabb perspektíva egy trón angyal, Shan’Shija. Ahogy egykor Lucifer, most Shan’Shija foglalja el az isteni merkaba különleges helyét. Shan’Shija az isteni gondolatmező direkt energiáját veszi fel. Ez által a legmagasabb perspektívám által folyhatok be Atyám mezőjébe, hogy ott megmerítkezzek.

Amikor Lucifer a magas Trónangyal készen állt kilépni a merkabájából, és elvágni magát Atyám szeretetkötelékéből, a legnagyobb kísérlet vette kezdetét, ami csak volt valaha. Most egy újabb kísérlet kezdődik. Shan’Shija ugyanis megengedte, hogy angyalok egy csoportja elváljon Isten merkabájától, de a szeretetkötelékéből nem, hanem magával viszi ezt a szeretetköteléket, hogy Eleua energiaként érkezzen a földre. Ez a legnagyobb ellenmozgás, ami Lucifer zuhanása óta történt. Mikor hallottam, hogy ez történik, hatalmas boldogság öntött el. Az Eleua Energia mindent stabilizál, és elhozza a szeretetet. Ez olyan kísérlet lesz, ami sikerül. Angyalok egy csoportja az isteni merkabából, akik az isteni szeretetkötelékkel érkeznek a földre. Nagyon megindító. Sokan, akik velem mély összeköttetésben vannak, érezhetik is, ez mit jelent: Jézus legmagasabb perspektívája megy a földre. Így tehát újra eljövök.

Nekem is szükségem volt, mint neked a földön egy legmagasabb perspektívára, egy személyes angyalcsoportra, és az aspektusaimra. Amikor felébredtem, akkor tudatosult bennem, mit jelent nekem Shan’Shija, és mi mindent tett értem. Letérdeltem hát és összeolvadtam vele.

Olyan régóta vártunk már erre a pillanatra, hogy ismét újabb kísérletbe fogjunk. De soha többé nem fog megtörténni, hogy egy Trónangyal az Isteni szeretetkötelékről leválik. Ezek az angyalok bátorsággal, bölcsességgel és szeretettel telve hagyják el értetek az isteni merkabát, hogy tartsák a földet, értetek és Lady Gaiáért.”

(Részlet Sabine Sangitar: A csatornázás 9x9- e c. könyvének 2. Fejezetéből – A nagy szétesés, és a korszakok)

SHANA:

Eleua - A Krisztusi energia speciális magasabb oktávja:

a tiszta mennyei öröm, a lélekben a dualitásban és a tudatban az élet iránti tiszta örömöt ébreszti fel !!!

Hangolódjatok bele,

és akinek új nyisson rá magában teret, és oldódjon bele, aki már szokja az elejétől, újabb körön, újabb szinten TÁGULJON bele, és engedje a magába áradását, és a CSERÉT magán belül, a mátrix érzelemtest helyett egyre többet ebből az energiából választva LÉLEK SZINTEN, hogy egyre közelebb jusson a SAJÁT eredet energiája IS hozzá, amit ez segít.

Mivel ez az energia leégeti a mátrix érzelemtestet, leégeti és gyógyítja a duális kettészakadt lélekrészek gyógyulását, és ez által egyre mélyebben tudtok haladni az EREDET MAGOTOK irányába (hihi azt írtam "véletlen" magoztok:) hát szó szerint.. :) ) , ami még ez alatt, még ettől mélyebben van.. hogy megmozdulhasson bennetek is.. és a saját EREDET energiátok, AKIK VAGYTOK meg drukkol, hogy végre hozzátok férhessen.

Kérjétek, legyen szándék rá, és elindul végre a beáradás és a csere.

 

Rakok struktúra kódot is a cseréhez, azzal is segíthetitek.

http://www.szivtudatkozpont.hu/kepek/9812038071_867284100.jpg

 

2015.01.19. Ma éjjel a Fiammal (Nastranus- a Hírnők) egybefonódva valami eszméletlen HATALMAS Szeretet csomagokat hoztunk be magunkban. Nem tudtam mi az.

ÉN vagyok a földelő a szívemben, a fiam, aki tudja mikor és mit kell, és egyben vagyunk rá képesek. Én ilyenkor csak tartom magunkat egyben, és engedem be a szívembe.

3 nagy csomag érkezett: 

Az első a NAGY ÚJ Szeretet minőség csomag, a másik kettő még nem bomlott ki.

16-án olvadtam össze Shana - O’Shana (Adamus) egybe, és 17-én fordultam ki az anyagból és álltam be az Aranyangyal Frekvenciába.

Ma meg ez:

Reggel ez az üzenet fogadott a testvéremtől Lijanatól:

 

Drága Fények!

Intuícióm azt mondta, hogy mellékeljem azt a közvetítést, amikor az Eleua energia először áradt be a Földre.

Szép megéléseket,

ÉvaMaja

 

19. Januar 2015 - Hétfő

Az üzenetet Shan’Shija adta át.

Legdrágább családom,

Ma Eleua (ejtsd: élója) energia érkezik a Földre. Ezen csodaszép energia hordozója, Shan’Shija (Trónangyal, Jézus Isteni Énje)

Az emberi tudatosság számára ez azt jelenti:

Az Eleua energia maga a tiszta mennyei öröm, és a dualitásban és a tudatban az élet iránti tiszta örömöt ébreszti fel. Mert a dualitásban, és a testünkben is az élet a számunkra sokszor nem az életre érdemesként jelenik meg, és sok ember veszti el az örömet a jelenlétben. Az Eleua energia ismét teret ad az életben ahhoz, hogy azt az örömet érezni lehessen. A személyes angyalcsoport ezt az energiát egészen különlegesen kedveli és nagyon intenzíven be is fogadja. Használd ki ezt az energia áramlást és engedd el magad Isten tenyerén, fürödj ebben az energiában. Használd személyes kristályodat (amit Isteni Éned a számodra közvetített – az 5-ös SOL’A’VANA lépésben) és kapcsolódj össze a Szent Grálokkal.

Mond ki a szavakat:

Az élet szép.

 

Rakom a két közvetítést, amit érzett Éva, hogy mellékelni kéne hozzá:

http://www.szivtudatkozpont.hu/dat/Jesus-az-Eleua-csoport.pdf

http://www.szivtudatkozpont.hu/dat/Sang.Channel.2010-oktober-Shan-Shija.pdf

 

Shan’Shija... :)

 

A szívem majd kiszakad, akkora szeretet energia árad belőlem azóta.

Töltekezzetek, és fürödjetek meg benne. Mert egyre inkább az otthont érezhetitek meg belőle. Már otthon vagyunk itt lent is.

Bevettük, már MI vagyunk itthon itt is :)

 

Reggel Merlin (a kutya) ismét kiszökött. Ő nem is kutya, hanem egy csodás küldött, aki vezet.

2 órán keresztül kapcsoltunk az energiát olyan Arany kutya minőségekhez, akik már szinte kortalanul beleöregedtek a várakozásba, és most végre megmozdulhattak. A gazdáik mondták, hogy mind menhelyi vagy valahonnan jött keverékek voltak, de csodás Arany barna, zsemle színűek.

Akik ismerik a galaktikus történelmünket, tudhatják, hogy a kutyák a krisztusi energiát hozzák a bolygóra. Hát erre vártak itt a drágák szinte időtlenségbe fagyva, hogy ezt fogadhassák végre.

 

szeretettel

 

Shana

 

 

A papi név

Sabine Sangitar csatornázza le a papi nevünket, ami összekapcsol bennünket a papi esszenciánkkal.

Minden betűje képességeket rejt, energiákat, mint az eredet név. Minél több betűből áll, annál többet hatott valaki, mint pap. De nem lehet azt mondani, hoyg akinek a neve kevesebb betűből áll, az kevésbé képzett lenne.

A név lehet egy, két három, vagy akár több részes is, és tartalmazhat akár hétszer is egyetlen betűt. Ez azt jelenti, hogy a betű által ható aspektus (szeretet minőség) nagyon fontos, meghatározó a megnevezett számára. A többszörös betűk ugyanannak a képességnek sokféleségét jelentik.

(ITT MÉG VAN INFÓ ÉS EGY MEDITÁCIÓ IS, AMI BEVISZ A PAPI ENERGIÁBA.)

 

A régi papi nyelvünk: https://www.youtube.com/watch?v=kSxKhH5MZZM

IV. Nemzeti-Tudat sík, Vihar Erők felszabadítása, összecsapás 3.dimenziós MÁTRIX Fordulás A TŰ FOKÁN+ gyakorlatias hozzászólások a jelenlegit esti tünetekről és szituációkról, helyzetekről:

http://szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=4679954170716

 

 

Shana: 

Azoknak, akik kötve vannak bele, és érintve vannak benne

FEHÉR REND papság energia minőségek által teremtett struktúra, információ, bontó kódrendszer, szerkezet.

Kik az alap teremtő minőségei, és kik és hogyan kötődnek ide?

Hogyan ismered fel?

Pártus-Pálos-Mag-Mágus-Kelta-Druida vonal, újabb koriban Krisztusi minőségek, Régi Szent Korona információink horgonyai, ezek a minőségek leginkább maszkulin minőségű mentális információk.

Pl. ilyen még:

Nimródi alap információk a bolygón (babel torony 7-ik szintje)...

Előző korszakokból lemúriából és atlantisztból is az 1/7-nyi mátrix információs rész.

Itthon legerősebben a "Mátyási és Pálos" minőségeinkben ismerheted fel.

Jelen életben felismerheted, ha van kötésed, vonzódásod az alap védikus információinkhoz, annak mentén egészen a jelen korig rögzült különböző vallásokhoz, vagy spirituális tanításokhoz.

Újabb koriban a Buddhizmushoz, még újabb koriban a keresztény vallásokba van tudatos, vagy tudattalan kötésed.

Tehát nagyjából mindenkire hat.

Vagy eredet rögzítőként, vagy ellentartó, támasztó, horgonyzóként.

Kire hogyan hathat fizikailag?

Férfi minőségek a fej körül érezhetnek nyomást, jobb lapocka, váll, jobb térd, jobb talp görcsöket, szúrás, nyilallás, beállás.

Női minőségek, mint eddigi támasztók amolyan talajvesztettséget, kiüresedést érezhetnek.

De írjátok, mondjátok nálatok mi jelenik meg.

Ez a struktúra még januárban mozdult meg, most értünk oda, hogy már a fizikai szintig hat földi szinten és az egyéni mátrixokban.

Nah, ma beolvastam az egyik tesónak, és eszméletlen energiaáramlás indult be benne, mintha eddig csak félgőzzel működött volna, és most végre ezek az energiái Életre keltek benne. (Szóval akinek köze van ehhez a minőséghez, az ébred tőle, és végre beindul!)

Pontosítom a megfogalmazást:

Egyrészt ennek az energiának a régi mátrix információjáról leválaszt, és Újra ÉLED az IGAZI ENERGIA MINŐSÉG Bennünk TISZTÁN, most itt a jelenben, frissen, a jelennek megfelelő módon.

Igen így pontos.

HAJRÁ!    ‎SzívTudat Központ - Tudat és Lélekevolúció Kutató-Elemező-Tanító Központ

2015. április 25.

 

Összeadódott Fehér Tűzzel Fehér Rend papság ébresztő Kód felmondva:

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=9825003673113