SzívTudat Központ - Szoptatáshoz vissza tekerése az Életfilmnek, 3 szinten táplálás Átírás, Átíró-Fordító Struktúra KÓd-dal, Haj gyökér átírás, Agresszió gyökerének átfordítása, Anyai Biztonság hiány Átfordítása,
 

(kicsit sistereg sajnos)

ezt olvasd el hozzá:

Kit hogyan szoptattak, úgy szív most-SZOPTATÁS - fizikai, lelki, szellemi szint-Eredet-Tudatosságú anyáknak és Mindenkinek!

és Nézd meg ezt a videó anyagot, hogy MEGÉRTSD a hármasságot és az Életfilm vetítést, és annak visszatekerését: 

https://drive.google.com/open?id=0B5Buqt0D4gEMTlh0cS14MFJMMUk

 

nézd meg hozzá ezt a videót, hogy értsd mit jelent a 3 szintű Mag központ, és mit jelent az Életfilm , honnan hova tekerődik vissza az életfilm, és hova kapcsolsz át belőle.

Haj korona újra strukturálása, a Világunkban levő Agresszió gyökerének megértése a legbelső szinten, Háromszoros MAG-Központi tengely megértése (Szívközpont-Mag, Kristály-Mag, Eredet-Mag Tengely), Háromszoros háromszoros Mag-Szik-Hám Teremtői Tered.

Most első körben a Jelen élet 3.dimenziós Életfilm vetített poláris mátrix , tekerődik vissza, és fordul át, emelődik át a SzívTér Teremtő szintre, Kollektíven, és ezen belül minden egyénben.

Ennek a visszafelé Fordulásában vagyunk kollektíven 2013.márcuis 15-én állt meg a kollektív vetítés nemzet tudatsíkon, és ezen beleül midnen egyéné, és azóta valójában a visszafelé tekeredésben, a mátrix bontásában vagyunk, és kötünk át, emelődünk át testtel együtt a SzívTérbe, és Fordulunk át együtt kollektíven a Duális 4.d-s múlt életfilmbe, ami szintén záródik, csomagolódik, és onnan fordulunk át, és emelődünk át a Kristály-Magba, hogy a Földbolygó Kristályhálójára tudjatok testtel együtt átkötődni. Ez a folyamat zajlik jelen pillanatban kollektíven -ha tudsz róla ha nem-.