SzívTudat Központ - Zsidó gyűlölet kioldása eredet szinten, átírás 5 perc alatt élesben Ambareesekkel, területen VII. ker Zsinagóga központtal
 

előzmény, és segédlet, hogy te is tudd csinálni akár ezt, vagy bármi másra alkalmazva:

Kristálycsakra Forrásgenerátorotok újraindítása 1. rész

 

 

(139) Zsidó gyűlölet kioldása eredet szinten, átírás 5 perc alatt élesben Ambareesekkel, területen VII. ker Zsinagóga központtal

 

/megjegyzem ezt jelenti a JELENBEN, ÉLŐEN ÉLESBEN CSELEKVŐEN TUDATOSSÁGBAN menni, és egyből tovább is ADNI, hogy a kollektívben tudjatok vele ti is dolgozni.. 
ez egy minta rá.. a valóságban így működünk!
Lehet szokni, és MÁSOLNI, ezt msot nagyon hálásak lennénk ha másolnátok, mint példát.. :)

 

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php…

Kibontva részletesebben, hogy értsétek!
Minden fizkai, lelki eredetű megoldás valós gyökere az EREDETBEN van!
ennél alacsonabb szinten nincs végleges megoldás az egyénekre nézve.
Itt msot 2 Ambarees eredet, nő-férfi párban (nem férfi-nő párkapcsolat, hanem női és férfi minősége ugyan annak az eredetnek).
Ha egy eredeten belül a női-férfi részek között ellentétek vannak, az HAT a legerősebben, és addig amíg ezek nem oldódnak fel, nem gyógyulnak össze, hangolódnak össze eredet szinten., addig a külsőbb párokkal, külsőbb helyzetekkel, szituációkkal, egészen a testi következményekig akár, csak ideig-óráig lehet feloldást, megoldást találni, de mindig vissza fog térni valamilyen szinten.
Azon túl a VÉGLEGES kiírása, átírása, átfordítása ami a kollektív egészre a legnagyobb szinten hat, mondjam úgy bolygó szinten felülírja, átírja végérvényesen, az is az eredet szint. Minden annál alacsonyabb tudatossági szintű próbálkozás az csak javítgatást ugyan azon belül.

Na lássuk! és Hallgassátok hogyan csináljuk élesben!