SzívTudat Központ - Új Sorsösvény hanganyagok 2017-re jó nagy lendületet adva 1-2-3-4-5! Indulás!

Új Sorsösvény hanganyagok 2017-re jó nagy lendületet adva 1-2-3-4-5! Indulás!

                  hangfelvétel |  
 

Javaslom sorban hallgassátok a hanganyagokat, egyelőre eddig haladtam vele,de még van benne információ, ami teljesen új pályára helyetzi a tudatosságodat és az egész életünket..

Valójában ezek Kollektív folyamatok amik bizony tőletek függetlenül de rátok is hatva már jó pár éve elindultak, és jövőre már egészen fizkai síkig akarnak megnyilvánulni:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Indító írásom hozzá:

A megnyilvánulás spiráljai Tudatos TEREMTÉS minta és a Jelen Kollektív TEREMTÉS fázisunk, a Sors 12 ösvénye integrálás

 

ÚJ SORS ÖSVÉNY lerakása , indítása történt meg 2007.07.31-én!!!.

Még egyszer, ez megtörtént, akkor is ha tudtál róla, akkor is ha nem, és mivel bolygó szintű, kollektív, megtörtént veled, és történik veled akkor is ha tudsz róla, akkor is ha nem. :) 


2016-ban egy 9-es évben vagyunk, és ez az ÚJ SORS indító impulzus éppen 9 éve indult el, és most beteljesülni szeretne, vagyis megnyilvánulni számotokra, 

de itt nem árt ébernek lenni, hogy mi is a valós új idővonal, az új a sorsösvény, mert a régi sorsösvény még fenntartani és rögzíteni akar, hogy tartsd és add az energiádat továbbra is a réginek, és vagy félelmekkel rögzít, vagy ha nagyon nagy lendültetettel mennél, akkor pedig megkísértésekkel, amiről nem biztos, hogy észre veszed, hogy nem ezért dolgoztál. 

Sőt, mivel a külső elismerés, és csinnadratta, és rajongó tábor, és miden külső elem azt fogja visszatükrözni, hogy ez számodra jó, és másoknak is jó, ezért még inkább elhiteted, hogy igen, ez már az az új sorsösvény.
Ez lesz a valódiság próbája, hogy felismered e a valódidat, felismered-e lélek hangodat, az eredetedet, az eredetidet.

Jaj de izgalmas időszakot élünk ugye Drágák? 
A jegyzet aljára linkelem újra Kuthumi 12 sorsösvény gyorsított érzelmi mátrix bontás eredeti impulzus anyagát, és azt javaslom, nézz rá, hogy ebből mennyivel vagy valósan már kész.

Az eredeti anyagok: